mariolkowo 14.02.11, 20:38 nie znalazłam na stronie algo miejsca do rejestracji niestety, może uściślicie gdzie szukać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ciekafski Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada IP: *.cdma.centertel.pl 14.02.11, 23:23 Czy Algo to ta rodzinna firma byłego pana senatora? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dd Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada IP: 195.3.153.* 15.02.11, 11:54 No to podróżny będący w centrum naszego pięknego miasta już ma z głowy internet. Widać jest on tylko dla mieszkańców okolicznych kamienic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ala1001 Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 13:27 Jak będę miała trochę czasu to postaram się to ogarnąć. Bardzo mi się podobają takie inicjatywy. Mam znajomą w Warszawie, która ma za darmo internet. Nie chodzi zawsze jakoś bardzo szybko, ale żeby sprawdzić podstawowe rzeczy to idealne! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sprawdzam Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada IP: *.147.84.121.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.11, 18:41 nie za darmo, bo najtanszy abonament jest za 35 zł plus 99zl za podłączenie. czegos nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
zjemwaswszystkich Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada 16.02.11, 20:17 A widziałaś datę ostatniej nowości w dziale Aktualności? Wrzesień 2010. Czy firma, która ma nieaktualną, nieprzyjazną użytkownikowi i prymitywną stronę internetową jest w stanie dostarczać internet bezprzewodowy? Chyba tylko w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gelerth Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada IP: *.play-internet.pl 17.02.11, 10:27 Rejestracja na stronie Algo w zakładce Hot@Spot > Wykup dostęp. Pomijając fakt obowiązkowej rejestracji to w artykule pojawiły się pewne przekłamania. Darmowy internet już nie jest darmowy gdyż pobierana jest opłata w wysokości 1.23 pln z vat. Za tą złotóweczkę z haczykiem nie dostajemy wcale bezpłatnego internetu na 12 miesięcy jak sugeruje autor artykułu, dostajemy konto z limitem 2 GB. Po wykorzystaniu limitu całą procedurę rejestracji musimy przeprowadzać od nowa i wysyłać kolejnego sms-ka. Szkoda tylko że nie można nigdzie sprawdzić stanu swojego konta a przyznawany za złotówkę limit kończy się nadspodziewanie szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RAC kup bezpłatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 13:52 Po radomsku - "uczciwie" Na oficjalnej (prezydenckiej) stronie miasta „Bezpłatny internet w mieście (…)płatną rejestracje do usługi (wymaganie wysłania jednego smsa - koszt 1,23 zł z vat - dostęp do internetu na 12 miesięcy" ------------------------------- A w rzeczywistości - już bez picu "Wykup dostęp Rejestracja do usługi jest płatna ( wymaga wysłania sms-a ) Konto ważne jest 12 miesięcy od dnia zakupu ( rejestracji ) lub do dnia wykorzystania limitu danych który wynosi 2 GB" Czy w ten sposób prezydent Radomia świadomie firmuje kłamstwo? Czy prezydent Radomia musi firmować zarabianie na bezpłatnym? Czy nie ma innych form rejestracji - bez płacenia za bezpłatne? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Vik Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada IP: *.183.246.103.dsl.dynamic.eranet.pl 20.02.11, 17:48 Plus zdjęcie w artykule przedstawiające krakowski rynek, a nie Radom. W sumie po co? Odpowiedz Link Zgłoś
pitagor Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada 20.02.11, 15:13 Czy również macie problemy z zalogowaniem via komórka z WiFi. Sieć jest widoczna, niestety nie można się z nią połączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 19:22 to bardzo dobra inicjatywa. Mam nadzieję ze dostana osoby którym to jest naprawdę potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
palineczka-b Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada 22.02.11, 21:25 Dokładnie! Zarówno telefon (nokia) jak i notebook (asus) wykrywają mi hotspot.pl. Niestety gdy chcę się połączyć wyskakuje błąd komunikacji... Czegoś tutaj nie rozumiem, bowiem bodajże w listopadowym bezpłatnym tygodniku? "Teraz Radom" wyraźnie było napisane, iż hotspot poszerza swoje horyzonty m.in. o blok w którym mieszkam - niestety tak nie jest... Jeśli chodzi rejestrację... skoro darmowy? to nawet ta złotóweczka + vat nie jest na miejscu :P Z pozdrowieniami! Odpowiedz Link Zgłoś
palineczka-b Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada 22.02.11, 21:27 palineczka-b napisała: > Dokładnie! > Zarówno telefon (nokia) jak i notebook (asus) wykrywają mi hotspot.pl. > Niestety gdy chcę się połączyć wyskakuje błąd komunikacji... > Czegoś tutaj nie rozumiem, bowiem bodajże w listopadowym bezpłatnym tygodniku? > "Teraz Radom" wyraźnie było napisane, iż hotspot poszerza swoje horyzonty m.in. > o blok w którym mieszkam - niestety tak nie jest... > > Jeśli chodzi rejestrację... skoro darmowy? to nawet ta złotóweczka + vat nie je > st na miejscu :P > > Z pozdrowieniami! Dołączam link: www.dostawcy-internetu.pl/aktualnosci/1/4876/Siec-darmowego-internetu-w-Radomiu-poszerza-zasieg.html Pozdrawiam raz jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: POprawnie myślący Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada IP: *.radom.vectranet.pl 23.02.11, 13:26 przy wernera to samo!!! PiS da, na pewno wam da darmowy internet buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wróg czerwonych Re: Bezpłatny internet w Radomiu na nowych zasada IP: *.radom.vectranet.pl 23.02.11, 19:50 aleś ty palancie ciemny Odpowiedz Link Zgłoś