Dodaj do ulubionych

Chcą zakazu umieszczania plakatów wyborczych

07.09.11, 10:35
Gdańscy radni chcą zakazu umieszczania plakatów wyborczych w pasie drogowym. Tak zrobił już Poznań.

I ja tego samego chcę w Radomiu.

trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,10241624,Miasto_bez_zalewu_dykty__Nowe_zasady_kampanii_wyborczej_.html
DOŚĆ ZAŚMIECANIA MIASTA DYKTĄ z DZIADOSTWEM NA SŁUPACH MIEJSKICH !!!!!
Rzygać się chce od patrzenia na te nasze ulice ze słupami oblepionymi najtańszą dyktą z gębami kandydatów. Co oni są, produkty z Biedronki, że tak prymitywnie muszą się reklamować? Żenada w ich wykonaniu. Z pewnością nie zagłosuję na żadnego z tych wiszących i zaśmiecających miasto. O ile pójdę na wybory.
Obserwuj wątek
    • Gość: kekeke Re: Chcą zakazu umieszczania plakatów wyborczych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.11, 11:06
      dokładnie popieram to , bez wymieniana nazwisk widać kto już oblepił najwiecej słupów...złamas wuefista :)))
      • beata_ogien Re: Chcą zakazu umieszczania plakatów wyborczych 07.09.11, 11:24
        Ja też przyłączam się do poprzedników. Aaa i Biedronka jest lepsza...nie okupuje słupów :)
        • net-slash Re: Chcą zakazu umieszczania plakatów wyborczych 08.09.11, 22:37
          Wygląda na to, że porządnie schudnę zanim się kampania wyborcza skończy...
          Aż się boję lodówkę otworzyć, bo a nuż z niej Sońta albo Skórkiewicz na mnie wyskoczy :P
    • Gość: RAC W pasie drogowym tylko znaki drogowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 16:11
      Wprowadzić całkowity zakaz umieszczania reklam (nie tylko wyborczych) w pasie drogowym. Tak minimum 3 metry od krawężnika.
    • Gość: Xerxes Re: Chcą zakazu umieszczania plakatów wyborczych IP: *.radom.vectranet.pl 07.09.11, 16:57
      W szkole mówiło się:

Nazwisko głupie
      na każdym słupie.
    • emigrant_zarobkowy Dało sie? Niech nasz Wszechniemocny uczy sie! 07.09.11, 17:13
      "Nie wymagało to miesięcznych przygotowań, ani uchwały rady miasta czy prezydenckiego zarządzia"
    • Gość: Kangóórrr Na Grzecznarowskiego jest już 4 na jednym słupie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.11, 17:46
      Na Grzecznarowskiego jest już 4 na jednym słupie !! A zmieści się jeszcze sześciu. Kto chętny?
      DEBILIZM to zbyt delikatne słowo na to zaśmiecenie miasta. Skandal.

Czy MZDiK przez cały rok wydaje zgody na obwieszanie słupów podobnym, tekturowym śmieciem czy jest to sezonowa zgoda?
      • Gość: wyborca wr Re: Na Grzecznarowskiego jest już 4 na jednym słu IP: *.radom.vectranet.pl 07.09.11, 19:27
        Szkoda że nie ma w Radomiu kibli jakie były kiedyś bo gdyby były to by .....................
    • Gość: Andzia24 Chcę tego zakazu !!! Natychmiast. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 08:05
      Chcę tego zakazu !!! Natychmiast. Bo to marketingowanie jest rodem z Pakistanu.
    • keradus Inwazja reklam: na słupach.... Sypią się kary 08.09.11, 08:42
      Przybywa plakatów reklamujących kandydatów do parlamentu. Niestety, przyszli "wybrańcy narodu" na luzie podchodzą do zakazu umieszczania reklam wyborczych na słupach, latarniach i szafkach elektrycznych. Są już za to pierwsze kary

Ale to w Warszawie. Czyli jednak można walczyć o porządek miasta.
      warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10248978,Inwazja_reklam__na_slupach__latarniach__Sypia_sie.html
      • Gość: GAZECIARZ z pisa Wydawca , Redaktor i Kolporter KJ.Sonta były .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 09:47
        Otrzymałem do skrzynki pocztowej bez zamawiania gazetkę "Krzysztof Jan /bez Maria/ SOŃTA".
        Czy ten pan nie moze zrozumiec ,że boję się teraz otwarzyć lodówkę abyt z niej On nie wylazł na moją prywatną kuchenną przestrzęń zyciową.
        Chyba zamówię egzorcystę i lekarz od spraw związanych ze schizofemia paranoidalną i politycznymi wymiotami.
        • Gość: recenzent gazetki Re: Wydawca , Redaktor i Kolporter KJ.Sonta były IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 09:47
          Pan redaktor- poseł pisze o SOBIE:
          "Z czasem zainteresowała mnie działalnośc samorządu ,wiec SKONCZYŁEM >prawo administracyjne< na UW", i jaki uzyskał pan tytuł ???????,a mimo to jest pan specem od WF-u.
          Poprostu skonczyl pan zajecia podyplomowe i studiował pan przez rok moze dwa na studium administracyjnym ktore ma swoich studentow WPROWADZC w sprawy funkcjonowania administracj.To nie sa studia -5 letnie na Wydziale Prawa i A dministracji jakie ukionczyła pana koleżanka Kempa.
          Studenci Prawa i Administracji mają taki przedmiot/róznie nazywany/ Prawo Finansowe.Częsć zdobywanej wiedzy w tym zakresie to problemy :budżetu,podatków,bankowosci,ubezpieczeń itd ,ale napewwno kto ten przedmiot sudiował nie napisze to co Pan napisał
          "Efektem tej nieudolnej "polityki" sa odczuwalne dzis podwyzki podatku VAT,bardziej opadotkowane pensje,wprowadzony podatek od leków refundowanych ZMNIEJSZENIE DOCHODÓW PANSTWA POPRZEZ PODNIESIENIE akcyzy na papierosy i tyton oraz wyzsze ceny paliwa ,energii elektrzcznej ,gazu,żywnosci ....."
          To panie szanowny zmniejsza dochody budżętowe ?
          Wyższa akcyza i wyższe ceny od ktorych nalicza sie VAT??? zmiejsza w/g pana wpływy do budżetu???
          Takich BZDUR nie uczą na UW.Proponuję korepetycje u pana kolegi z Pisu Dr.Kużmiuka.
          Jest stare powiedzenie .
          Jak nie potrafisz nie pchaj się na AFISZ.
          A pan to ciągle czyni.......
          • Gość: co autor na to ??? Re: Wydawca , Redaktor i Kolporter KJ.Sonta były IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 22:10
            Cos sie panu autorowi pomieszało i poplatało.Ekonomia czy finanse to nie skok przez konia panie magistrze wf.
            • Gość: o synku mój nie bę Wydawca , Redaktor i Kolporter KJ.Sonta były wf. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 09:10
              O synku mój,
              nie bedziesz z ta twoją znajomoscią finansów,
              brał nas pod ......j
    • Gość: Lena Re: Chcą zakazu umieszczania plakatów wyborczych IP: *.radom.vectranet.pl 10.09.11, 09:30
      Chcą to ci którzy nie umieją prowadzić akcji wyborczej i ktorzy przegrywają. W Radomiu PIS pokazał jak się robi akcję plakatową. Inni tego nie potrafią to chcą zakazu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka