Dodaj do ulubionych

Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandyta!

04.10.11, 20:03
Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandyta! Zero! Człowiek który za nic ma ludzkie życie i zdrowie, jest dla mnie gorzej niż zerem, któremu warto plunąć flegmą w twarz! -----
Obserwuj wątek
    • vater1958 Re: Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandy 04.10.11, 20:34
      sprawa nie dotyczy jedynie kiboli - vide: atak na reporterkę Polsatu w Częstochowie!

i te chwasty mówią o sobie: patrioci i katolicy...
      • Gość: jura Re: Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandy IP: *.radom.vectranet.pl 05.10.11, 22:05
        Przepraszam ,to nie oni mowia to o NICH KRYMINALISTACH TAK MOWIA inni ,kto ????
    • olo-35 Re: Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandy 04.10.11, 21:27
      "Radomianin 79 "mądrze i trzeźwo myślisz ,popieram twój watek .
      • radomianin79 Re: Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandy 05.10.11, 20:09
        Dlaczego Polski Katolik, podkreślam Polski jest zawsze mściwy, zawzięty jak to ma miejsce w PIS. Kiedy nasz kraj wreszcie znormalnieje? Wycywilizuje się? Nadal mamy taką mentalność, bo Polska tyle lat była odgradzana od cywilizowanego zachodu, mamy PRLowską mentalność,
        • Gość: elokętny lizak Re: Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandy IP: *.radom.vectranet.pl 05.10.11, 22:02
          Ochłoń człowieku bo dziś nie zaśniesz ...
          • Gość: Jaruzel Re: Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandy IP: *.radom.vectranet.pl 05.10.11, 22:15
            Nie odpisuj temu zjebowi genetycznemu to forumowy debil
            • Gość: Moorer Re: Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandy IP: *.radom.vectranet.pl 06.10.11, 21:03
              Radomianin nie do końca mnie przekonuje i nieraz z nim tutaj polemizowałem, ale ma absolutną rację. Nie wiem, czy masz córkę, ale gdybyś ją miał i jakiś śmierdziel w szaliku kopałby ją po głowie to też byłbyś takim wirachą? Radomianin ma swoje przekonania, często się gubi w swoich wypowiedziach, ale to bez dwóch zdań człowiek uczciwy i szlachetny. A ty obrażając go za to, że potępia bandziorów sam stajesz w jednym szeregu z nimi.
              • Gość: elokętny lizak Luknij pajacu jak zachowuje się policja IP: *.radom.vectranet.pl 07.10.11, 07:53
                www.youtube.com/watch?v=akhLrrvNvrs&feature=related
                zmieniłes zdanie?bo uderzenie policjanta to są tylko jednostki a bicie przez policje tego jest sporo więcej więc porefleksuj troche sobie.
                • Gość: Moorer Re: Luknij pajacu jak zachowuje się policja IP: *.radom.vectranet.pl 07.10.11, 17:23
                  Mówiąc szczerze policja bije za słabo i za rzadko. Porządny wpierdel ma działanie wychowawcze. Gdyby nie banda w szalikach, policji by tam być nie musiało. Policja jest od pilnowania porządku i bezpieczeństwa zwykłych obywateli. ZOMO lało dobrze, tylko nie tych, co trzeba. Swoją drogą, wy lejecie się po mordach na ustawkach, tniecie maczetami, tasakami, dźgacie nożami i uderzenie pałą tak was oburza? Poczytaj sobie fora internetowe, ludzie boją się was jak ognia i dają upust swoim emocjom w necie, żądając od policji, żeby używała wobec was ostrej amunicji. Ja taki radykalny nie jestem, ale dobry oklep jest potrzebny pajacyku z miodem w uszach i szaliczkiem wokół szyi :-))).
                  • Gość: fd W Rosji jest sposób na kiboli IP: *.radom.vectranet.pl 09.10.11, 10:29
                    Jechał facet nna obiad, i stado baranów zagrodziło drogę, wkurzyłł i postrzelał a ci cieniase pouciekali youtu.be/dQrvITpQ4Ck
                • Gość: mma Re: Luknij pajacu jak zachowuje się policja IP: *.radom.vectranet.pl 09.10.11, 13:43
                  powiem krótko BAWISz SIĘ OGNIEM, UWAŻAJ BO SIĘ POPARZYSZ jest akcja jest i reakcja.
    • fnx1 Re: Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandy 07.10.11, 12:54
      Radomianinie79 - ogólnie się z Tobą zgadzam. Moralnie takie zachowanie jest niedopuszczalne. Natomiast ze strony kodeksu karnego nie ma rozróżnienia w pobiciu kobiety czy mężczyzny. Poza tym nie została pobita szwaczka z zakładu obuwniczego tylko FUNKCJONARIUSZ POLICJI. Wybierając taką a nie inną drogę zawodową bierze się pod uwagę zagrożenia z nią związane. Kobieta - funkcjonariusz nie może liczyć na przywileje związane z płcią. Natomiast napaść na funkcjonariusza jest traktowana inaczej niż napaść na np. Radomianina79. Dlatego wyluzuj. I nie szerz nienawiści do PIS'u przy każdej okazji. Bo mściwość i nienawiść nie przystoi nie tylko katolikom.
      • Gość: ja Re: Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandy IP: *.radom.vectranet.pl 07.10.11, 15:36
        Dlatego kobiety trzeba szanować, aprawdziwy facet, który jest dojrzały, szanuje je, szanuje panie! Kazdy dojrzały człowiek szanuje prawo! Szanuje stadiony! Szanuje ulice! Przystanki, środki komunikacji miejskiej, pkp, i windy we własnym bloku! Szanuje ludzi! Po tym poznac prawdziwą dojrzałość człowieka! Czy to dziennikarka, czy policjantka, to jest kobieta, płeć słabsza, ale i pleć piekna, zawsze przyjdzie z pomocą, jesli ją szanujesz!

Gówniarz bandyta który bije / katuje policjantkę, będzie w przyszłości katował swoją przyszłą żonę, a w dalszej kolejności nawet dzieci, nie oszukujmy się, taka jest prawda! Oby on nigdy nie miał dzieci, bo będzie je katował!
        • Gość: nieja Re: Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandy IP: *.radom.vectranet.pl 08.10.11, 19:29
          w d.pie byles g.wno widziales
          • Gość: mma Re: Kibol bijący kobietę to dla mnie smieć, bandy IP: *.radom.vectranet.pl 09.10.11, 13:45
            brak argumentów = prosty język
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka