Dodaj do ulubionych

List. Chętnie korzystałem z basenu Delfin

20.10.11, 11:19
Skoro miasto ... czyli mieszkańcy utrzymują baseny miejskie to faktycznie opłaty za nie powinny być możliwie jak najniższe. Najwyżej obniżmy wynagrodzenia dla naszych władz i kierownictwa basenu.
Choć patrząc na konkurencję, to basen ten nie oferuje nic poza niecką napełnioną wodą i ołaty za wejście są zbliżone do tych najatrakcyjniejszych. Faktycznie pora na walkę o klienta... A jak Pan kierownik wraz z władzami miasta nie wiedzą co z tym fantem zrobić to pora na zmiany i postawienie na ludzi wreszcie kompetentnych (czytaj fachowców)!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Matti Re: List. Chętnie korzystałem z basenu Delfin IP: 193.189.76.* 20.10.11, 11:43
      Zgadzam się. Tak się składa że jeszcze niedawno chodziłem do szkoły która znajduje się obok Delfina. Coprawda nie korzystałem z niej ale zawsze tam widziałem tłumy ludzi (w weekendy też). Ja mam pomysł niech Pan Prezydent zarabia 5 tys. miesięcznie zamiast obecnych 15 to znajdą się pieniądze na utrzymanie "nierentownej" pływalni.
    • Gość: student to gej Kumpel zbforjude marny prezes IP: *.radom.vectranet.pl 20.10.11, 11:43
      Czego sie spodziewaliście po spadachroniarzu ściborze?
      • Gość: JK Re: Kumpel zbforjude marny prezes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 14:34
        Prezydent Kosztowniak zarabia od grudnia 2010r. juz 12500 zł co miesiac za nic nie robienie dla Radomia.Wczesniej dostawał 10400 zł co miesiac w poprzedniej kadencji 2006-2010.Niestety ale dzialacze PiS co zarzadzaja basenem kompletnie nie rozumieja potrzeb Radomian.W naszym miescie powinno byc minimum 8 basen - jeden na 25tys. mieszkańców a nie tak jak jest teraz tylko 5 basenów na 217 tys. mieszkańców.
        Niestety ale Radomianie sami sa sobie winni 2 razy wybrali PiS i teraz cierpi caly Radom na 21% bezrobocia i 340 mln długu Radomia.To wszystko wina rzadzacych Radomiem z PiS.
    • Gość: lubie_plywac Re: List. Chętnie korzystałem z basenu Delfin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.11, 15:28
      chodzilem wlasnie na ta plywalnie ale bardzo dlugo skutecznie mnie zniechecano. sposoby byly rozne - a to tylko dwa tory dla osob, ktore przyszly 'z ulicy', innym razem wejscie tylko na 45min o jednej, okreslonej godzinie. z roku na rok wybor godzin w ktorych mozna bylo wejsc byl coraz bardziej ograniczony.

niska frekfencja to sa sa skutki odwrocenia sie od klientow ktorzy chca plywac w dowolnie wybranym przez siebie czasie i za swoj zarobiony pienadz a nastawianie sie na masowa rezerwacje miejsc przez firmy.

WIELKIE DZIEKI panu Sciborowi, juz wystarczy
      • Gość: aAaA Re: List. Chętnie korzystałem z basenu Delfin IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.11, 08:50
        Zgadzam się całkowicie. Na baseny nie tylko delfin ale i orka praktycznie nie dało się wejść osobie indywidualnej bo cała niecka byłą zawsze wynajmowana firmom . Nie wiem jak teraz jest ale rok temu jeszcze tak było. Więc sory bardzo, ale nie będę się dostosowywał do ich widzimisia i przychodził na basen o 6 rano albo 21. I tak skutecznie zostałem zniechęcony do wykupienia abonamentu( który to człowiek miał swego czasu tylko jedną możliwość wejścia na basen chbya o 21 właśnie) czy regularnego chodzenia na basen w ogóle.

I może wynajmowanie basenów firmom było wygodne, bo nie było, bo dochód w maire stały i niezależny od liczby klientów, tak widać nie sprawdził się ostatecznie. Chyba pora na ponownie otworzenie basenów dla klientów indywidualnych i prób przekonania ich do siebie. No i chyba pora na zmienie kierownika, który chyba woli sobie dorabiać jako nauczyciel w-f niż byc kierownikiem z prawdziwego zdarzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka