do_radom
27.07.17, 21:58
Głosowałem na niego mając nadzieję, że facet jest młody, bystry i mądry. I bardzo chciałem aby Radom pozbył się wandala Kosztowniaka, który zablokował rozwój miasta zadłużając go niebotycznie nic wielkiego przy tym nie robiąc. Spotkało mnie wielkie rozczarowanie. Miało być dobrze bo jedność partyjna z rządem gwarantowała dobrą współpracę. Stało się inaczej ale to jeszcze można zrozumieć. Podobna jedność z Sejmikiem Wojewódzkim powinna być a dlaczego jej nie ma i Radom jest wybitnie przez Struzika dyskryminowany to już jest skandal. Chłoptysie Prezydenta mianowani na wice mieli gwarantować pozyskiwanie pieniędzy unijnych i sejmikowych. A tu figa z makiem. Płock dostał 130 mln. zł. na obwodnicę a chłoptysie nam wciskają, że w tej perspektywie UE nie można dostać pieniędzy na drogi?! Nie ma żadnych pieniędzy zewnętrznych i Radom ze swego żałosnego budżetu, będąc mocno zadłużonym musi budować drogi i ulice. Budżet Radomia jest żałosny bo jak porównamy go z innymi porównywalnymi miastami ( Kielce, Rzeszów) to jest on o 200-300 mln. niższy (dwa centra sportu ze Struga rocznie!!! To jest jeden wielki skandal!!! Dlaczego nie wywali na zbity pysk dyletanta odpowiedzialnego za pozyskiwanie zewnętrznych pieniędzy! Wyrzuca prezesa lotniska i zastępuję go kumpelą kumpela partyjnego, dyletantką, która tylko trwa i za każdym razem w wywiadach mówi, że rozmowy z inwestorami i liniami trwają. I robi to od lat aby trwać na ciepłym stołeczku. Zamiast Banaszkiewicza, Łuczyckiego na wakujące stołki mianował niewiadomokogo. Teraz wyrzuca Żółtowskiego człowieka, który ma wielkie osiągnięcia, rozsławił OK i Radom w świecie a mianuje kobitkę, która proponuje chałtury w szkołach dla uczniów.
Boże czym zgrzeszył Radom, że pokarałeś go takim Prezydentem?!!!!