Dodaj do ulubionych

HURRA - NIEDŁUGO REZYGNUJE Z KABLÓWKI ! ! !

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.02.05, 15:55
i mąż kupuje nam satelite cyfrową, mam dość repertuaru Dami w średnim
pakiecie, nie ma nic ciekawego w ofercie!!!!
Dali na chwilkę CLUBa i co ... jajko, juz nie ma !!!!!!!

Ale się cieszę, że będziemy mieć satelitę !!!!

HURRA HURRA HURRA
Obserwuj wątek
    • Gość: ani Re: HURRA - NIEDŁUGO REZYGNUJE Z KABLÓWKI ! ! ! IP: *.18.udn.pl 24.02.05, 16:13
      Akurat nad CLUBem bym sie nie uzalala, ale rzeczywiscie to DOBRA DECYZJA.ja tez
      z czasem przejde na satelite. Pozdr.
    • Gość: Jaś Fasollasido Re: HURRA - NIEDŁUGO REZYGNUJE Z KABLÓWKI ! ! ! IP: 193.111.144.* 24.02.05, 16:33
      A na jaką "cyfrówkę" się mąż decyduje?.
      • Gość: aaaa Re: HURRA - NIEDŁUGO REZYGNUJE Z KABLÓWKI ! ! ! IP: *.104.udn.pl 24.02.05, 19:51
        chyba na jakas platforme cyfrowa [oby nie polsat buheheh] bo jak na sama
        cyfrowke to sie BAAARDZO rozczarujecie dostepnoscia PL kanalow nadawanych FREE
        • Gość: dzidzia piernik Re: HURRA - NIEDŁUGO REZYGNUJE Z KABLÓWKI ! ! ! IP: 193.111.144.* 24.02.05, 21:54
          ja mam Polsat cyfrowy od 4 lat i jestem bardzo zadowolona. Płacę 29.90
          miesięcznie i nigdy bym nie zmaieniła na TV dami( moze dlatego, ze tam gdzie
          mieszkam nie ma Dami)))))))))
    • Gość: j.lo Re: HURRA - NIEDŁUGO REZYGNUJE Z KABLÓWKI ! ! ! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.02.05, 11:46
      nam nie chodzi o polskie kanały, które nie są zbyt atraktive, zakładamy ją
      głównie z tego powodu, że chcemy oglądać włoskie programy :)))
      a z tego, co wiem, z satelity można odbierać około 15 polskich kanałów

my nIE CHCEMY już PŁACIĆ nikomu abonamentu !!!
    • Gość: ja Re: HURRA - NIEDŁUGO REZYGNUJE Z KABLÓWKI ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 02.03.05, 10:49
      bzdura

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka