Dodaj do ulubionych

Komisja bez Langowskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 18:13
Może są w radzie tacy co nie nadużywają alkoholu i z nich
sformowac komisję , a jak nie ma to rozwiązać i po kłopocie i
założyć komisje odwykową pierwsi kandydaci juz są
Obserwuj wątek
    • Gość: Amazonka Re: Komisja bez Langowskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.03.05, 19:07
      ...a pozostawił na kolejnym etacie pana Wolskiego.Wracając do radnego myślę, że
      mają już dla niego coś w zastępstwie.Może nawet lepiej płatne.
    • Gość: m Re: Komisja bez Langowskiego IP: *.radom.pilicka.pl 17.03.05, 19:10
      "Zrezygnowałem z powodu licznych obowiązków spełnianych w ramach mandatu
      radnego - powiedział nam Langowski" czyż to nie bzdura. Panie Langowski w tym
      mieście mieszkają nie tylko mało inteligentni ludzie. Niesamowita zbieżność
      okoliczności. Czy wstyd Panu powiedzieć prawdę? Ha, ha - utnie się bezrobotnemu
      dodatkowa kasa z komisji.
    • Gość: bombadil a kiedy odda mandat radnego? IP: *.synapsis.waw.pl 18.03.05, 09:57
      Panie Langowski, a teraz przyszła pora na oddanie mandatu radnego! Dosyć już
      się Pan skompromitował.
    • Gość: zatroskany Re: Komisja bez Langowskiego IP: 213.25.11.* 18.03.05, 10:46
      a propo Wolskiego, chwała mu że od dłuzszego czasu jet tzw.trzeźwym alkoholikiem
      ale może komisja p/alkoholowa to już przesada - rozumiem ze najlepiej opierać
      się na doswiadczeniu ,ale Panie Prezydencie może jako doradca społeczny a nie
      kolejne pieniądze w czasie etatowej pracy.kto za niego pracuje w
      TPD ,KOPR.Stowarzyszeniu itd,itd
      czy jego doba ma 50 godzin
    • Gość: Sąsiad Czy Pan Langowski jest Alkoholikiem IP: *.radom.pilicka.pl 18.03.05, 14:30
      Ciekawe czy Pan Langowski pamięta co nawywijał
      • Gość: benek Re: Czy Pan Langowski jest Alkoholikiem IP: *.radom.pilicka.pl 18.03.05, 14:44
        ja jestem sasiadem tego radnego i nie raz widziałem jak łaził pod sklepem
        panorama na młodzianowskiej (chyba złe słowo zostało użyte-ZATACZAŁ SIĘ) A
        CIEKAWE CZY PREZYDENT MIASAT RADOM WIE ŻE "ALKOHOLIKIEM SIE NIE BYWA OD CZASU DO
        CZASU TYLKO SIĘ JEST"!!!!! podobno do śmietrci! Ja w ogóle nie rozumię naszych
        władz. Dlaczego nie został pociagnięty do odpowiedzialnosci-taki człowiek
        reprezentuje nas na zewnatrz i to przez takich jak on jesteśmy wyśmiewani, w
        serialach i kabaretach.
        Radomskim urzędnikom Prezydent wprowadza kodeks (zachowania czy jak to się tam
        nazywa) a z takim człowiekiem nic się nie robi. Naprawdę Panie prezydencie jest
        to wielki wstyd dla tego człowieka ale chyba najbardziej dla osób które to
        miasto reprezentują. chodzi mi o pana Panie Marcinkowski. Powinniście sobie
        kupic tych pare choinek o które była afera przed św Bożegonarodzenia i wszyscy
        wleżć na nie na sam czubek. pewnie by nikt nie zauważył.
        • Gość: Ginger Re: Czy Pan Langowski jest Alkoholikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:10
          Nie czepiajcie sie pana L. A kto ma znać lepiej problem alkoholizmu, jak nie on ? Zna go z autopsji.
          • Gość: zoo Re: Czy Pan Langowski jest Alkoholikiem IP: *.udn.pl 18.03.05, 21:46
            On nie pije, on degustuje.
            • Gość: ćwiara Re: Czy Pan Langowski jest Alkoholikiem IP: *.udn.pl 19.03.05, 09:48
              Dlaczego tacy ludzie są w komisji? Dlatego,że jest to komisja pana
              prezydenta.Trzy lata wstecz takiego problemu nie było.Członkami komisji byli
              nie protegowani.
              • Gość: Nora Re: Czy Pan Langowski jest Alkoholikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 17:05
                W komisjach powinni być anonimowi alkoholicy, którzy są w abstynencji od kilku
                lat.Znaja problem z autopsji wiedzą jak sobie z nim radzić i gdzie znależć
                grupy wsparcia.Mają też zaletę pracują jako wolontariusze tzn. że nie trzeba im
                płacić.Mogą być osoby etatowe, gdyż ktoś musi odpowiadać za dokumentacje, ale
                nie powinni to być odpłatnie radni czy tez dyrektorzy instytucji , a już na
                pewno nie pijący alkoholicy.Może się zdarzyć że trafi nieodpowiednia osoba, ale
                to rola władzy aby natychmiast reagować na nieprawidłowości.
    • Gość: gość Re: Komisja bez Langowskiego IP: *.udn.pl 21.03.05, 18:17
      ludzie! kto wam wybrał tego Langowskiego -wy sami!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka