Dodaj do ulubionych

kiedy w tym Radomiu cos sie zmieni???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 16:48
Obserwuj wątek
    • isoxazolidine Re: kiedy w tym Radomiu cos sie zmieni??? 23.05.06, 18:31
      kiedy Radomiem rządzić zaczną ludzie, którzy chcą coś robić dla miasta, a
      wygranie wyborów i dojście do władzy będzie dla nich narzędziem realizacji
      celu - nie zaś jak dziś celem samym w sobie. tylko tyle. masz w ręku mocną
      broń - kartkę wyborczą. wystrzel z tej armaty mądrze jesienią. i Radom się
      zmieni.
      • Gość: KR! Re: kiedy w tym Radomiu cos sie zmieni??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:07
        Wszystko zaleźy od nas radomian.Ja tu na forum lansuję tezę żebyśmy głosowali tylko na rodowitych radomian dla niektórych ta teza jest kontrowersyjna jak dla mnie jest najlepszym sposobem na dobro Radomia.Na szczęscie mamy demokrację to my od 16 lat tworzymy Radom idąc na wybory wybierając radnych a od 2002r. prezydenta!To , ze w 2002r. wybraliśmy fatalnie bo Marcinkowski to kiepski prezydent wiedzą o tym radomianie!Idźmy dlatego na jesieni do urn.Pokaźmy czerwoną kartkę Marcinkowskiemu , RSO i Radomian Razem!NIE PYTAJ SIĘ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE ZAPYTAJ SIĘ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA!!!!
        • Gość: pibyk Re: kiedy w tym Radomiu cos sie zmieni??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.05.06, 19:09
          ja tam nie ide na wybory, sram na to,

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka