Dodaj do ulubionych

Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezydenta !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:32
Andrzej Kosztowniak wybrany został oficjalnym kandydatem Prawa i
Sprawiedliwości w zbliżających się wyborach na funkcję Prezydenta miasta Radomia.
Poparcia udzieliły mu również środowiska Wspólnoty Samorządowej i radomskiej
Solidarności !
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:40
      a kto to wogole jest ???
      • Gość: Kamil Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:44
        Z tego co słyszałem to młody trzydziestoletni gość. Podobno świetnie
        wykształcony, skończył prawo, ekonomie i administrację.
        • Gość: bart Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:49
          Nie ważne, ze młody, ważne że z układu.
        • Gość: gosc Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:49
          to brzmi dobrze... z Radomia on jest ? jakie ma doswiadczenie zawodowe ? lubia
          go PISowe kregi w Wawce ?
          • Gość: kolega Miałem nie iść na wybory ale jednak pójdę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:55
            Wreszcie będzie na kogo zagłosować. Mam nadzieję Andrzej, że Ci się uda i
            rozpier...isz te kliki!
            • Gość: tak Re: Miałem nie iść na wybory ale jednak pójdę! IP: 82.139.55.* 27.06.06, 18:10
              i nas wciągnąć !!!
              prosimy ! a wręcz domagamy się !
            • Gość: radomianin Re: Miałem nie iść na wybory ale jednak pójdę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:53
              znowu duzo klotni inwektyw a dalej nie wiadomo kto to ten Kosztowniak,co
              umie,co chce i moze zrobic?moze to tylko marionetka w czyichs rekach?trzeba
              wiecej konkretnych i prawdziwych informacji, w przeciwnym razie to nastepny
              przypadsk
              • Gość: ddaddaizm Re: Miałem nie iść na wybory ale jednak pójdę! IP: *.197.udn.pl 16.09.06, 21:23
                KOSZTOWNIAK NIE JEST JUZ KANDYDATEM NA PREZYDENTA !!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ps Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 27.06.06, 18:55
          nie rozśmieszaj mnie, akurat znam kolesia skończył polibudę radomska ze
          srednimi wynikami, nie ma zadnego doswiadczenia zawodowego poza pracą w
          urzedzie miasta, ktorą mu ktoś załatwił
        • Gość: 123 Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:52
          noooo, świetnie. zwłaszcza ekonomię na politechnice radomskiej :)
    • Gość: kotik Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 82.139.52.* 20.06.06, 14:15
      Brawo! Myślę, że jest to bardzo dobra decyzja PiSu!
    • Gość: slash Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 80.50.201.* 20.06.06, 15:51
      to ze jest z PiS-u wystarczy juz by na niego nie glosowac, bowiem jesli
      wejdziesz miedzy wrony musisz krakac tak jak one, a jak ow wrony kracza w Wawce
      wszyscy wiedza
    • Gość: zjadacz chleba Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:01
      Dla mnie jest to osoba nieznana. Z PiS-u to nie jest gwarancja, że dobry
      kandydat. Przerabialiśmy już wybory z kandydatami sfotografowanymi z pewną
      znaną i gwarantującą osobą. I wszyscy wiemy co z tego wyszło.
      • Gość: danka Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 194.165.130.* 20.06.06, 17:09
        A czym się tak podniecacie? Kto go zna? Pies z kulawą noga go nie zna , a samo
        to że z PiS skazuje go na porażkę. Tym bardziej jeśli ma poparcie Sonty Fałka i
        Rejczaków!
        • Gość: cezarjak jan Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 83.238.44.* 20.06.06, 17:11
          Bez szans był kiedyś taki film o rodzinie Badziewiaków więc PiS to jest
          właśnie taka rodzina Badziewiaków!Niech startuje chłopcy się bali wystawic
          kogos bardziej znanego?
    • Gość: jadzia s Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 128.134.184.* 20.06.06, 17:16
      mnie tam polityka nie interesuje ale w kazdych wyborach biore udzial. Na PIS na
      pewno juz drugi raz nie zaglosuje. Zdecyduje sie albo na SLD albo na PO bo to
      dwie jedyne rozsadne partie i nie chowaja sie pod inne szyldy!
      • Gość: truteń Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 128.134.184.* 20.06.06, 17:18
        Ale się Pisia wysiliła widać że nie mają kadr.Panie Tyczyński do studia tego
        gościa, zobaczymy co pokaże, niech się zmierzy z Wędzonką, Krawczykiem lub
        Foglem!
      • Gość: wolny Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.chello.pl 21.06.06, 03:14
        A gdzie Twoje ARGUMENTY, Jadziu?
    • Gość: Tsunami Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 82.139.52.* 20.06.06, 18:59
      Już czerwone kundle zaczynają szczekać mając nadzieję na "spalenie" kandydata.
      Niestety, nie uda się wam. Nie jest to osoba z pierwszego szeregu bo ci się nie
      sprawdzili. Jest to osoba nie skompromitowana żadnymi układami, żadnym złym
      rządzeniem, rodowity radomianin znający realia tego miasta i problemy jego
      mieszkańców! Młody, wykształcony (3 fakultety z pewnością nie robione w Moskwie
      i nie kupione w "szkołach" typu... dla działaczy SLD). A gdyby miał wystapić w
      programie z tymi wymienionymi przez ciebie aparatczykami to zagoniłby ich w kozi
      róg!!! Tamci w jednym w czym go przewyższają to w... obietnicach bez pokrycia!!!
      Brawo PiS i Kosztowniak!!!
      • Gość: marcin Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.06.06, 19:28
        choc popieram innego kandydata potwierdzam ze Andrzej Kosztowniak to swietny
        kandydat. Nigdy nie lubilem i nie polubie PISu za "duza polityke" ale w Radomiu
        zaskoczyli mnie tak dobrym wyborem szczerze mowiac nie spodziewalem sie,
        zycze powodzenia!!!!
        • Gość: porażka Re: Andrzej Kosztowniak zły wybór IP: 82.139.48.* 20.06.06, 20:34
          PiS nie chce mieć prezydenta w Radomiu dlatego wystawił jakiegoś nieznanego
          młodego kujona. Kto go zna i co taki mól książkowy wie o życiu w tym szarym
          mieście.
          • Gość: gosc Re: Andrzej Kosztowniak zły wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:20
            a moze to taki sam krolik z kapelusza jak premier Marcinkiewicz...
            • Gość: Lena Re: Andrzej Kosztowniak zły wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:58
              Andrzej Kosztowniak to mlody, kulturalny,wyksztalcony i niebanalny
              osobowosciowo kandydat.Zwiazany z prawica ale niekoniecznie skazony pietnem
              politykierstwa i ukladzikow.Mysli sensownie i szlachetnie.Mam nadzieje,ze tak
              mu zostanie i po wyboraxch.Mialam nie glosowac,ale na niego bede.Pozdr dla
              wszystkich myslacych podobnie.
              • Gość: WR Re: Andrzej Kosztowniak zły wybór IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.06.06, 23:42
                A ja uważam, że partie polityczne nie powinny mieć wpływu na wybory radomskiego
                prezydenta. To przypomina PRL, kiedy to PZPR decydowała o wszystkim i wszędzie.
                Czy taki prezydent będzie pilnował interesu Radomia czy interesu centrali
                partii politycznej. Co będzie gdy wystąpi konflikt interesów? Doświadczamy na
                własnej skórze decyzji central partii politycznych kiedy to bez żadnego
                uzasadnienia zabrano nam województwo ruinując miasto a nasi upartyjnieni
                przedstawiciele Radomia w parlamencie zdradzili go i elektorat głosując "za"
                (np. Jan Rejczak - wierny sługus AWS). Dlatego w wyborach samorządowych
                najważniejszy jest Radom, a nie PiS, PO, SLD, SDPL czy inna PZPR. Ma wygrać
                najlepszy kandydat dla Radomia a nie dla partii politycznej. Partie: ręce
                precz od Radomia!
                • Gość: KIBIC_radomski Re: Andrzej Kosztowniak zły wybór IP: *.dc.dc.cox.net 21.06.06, 03:25
                  Cos w tym jest co piszesz. Do tej pory przynaleznosc partyjna czy grupowa
                  konczyla sie tragicznie dla Radomia. Moze kndydat tylko wyrazal bedzie sympatie
                  a nie przynaleznosc do takiej czy innej partii, a w razie koniecznosci i duzych
                  korzysci dla mista wiazal sie potem z jakas silna partia.

PS
                  Z tego co Kosztowniaku jest na tym forum, to niezly kandydat, ale mlody i nieznany.
          • Gość: wolny Re: Andrzej Kosztowniak zły wybór IP: *.chello.pl 21.06.06, 03:22
            Panie Kosztowniak - sam Pan widzi, kto Pana krytykuje: ludzie, którzy mają
            awersję do książek i do ludzi młodych :)))
      • Gość: wolny Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.chello.pl 21.06.06, 03:19
        Wreszcie jakiś post z KONKRETAMI. Nie zwracajmy uwagi na frustratów
        typu "danka" czy "truteń" - niech ich żółć spływa po nas jak... woda po
        kaczce :) Serdeczności!
        • Gość: wyborca PIS Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.internet.radom.pl 21.06.06, 07:50
          Dramatycznie słaby kandydat. Nie ide na wybory.
        • Gość: Na PiS już nie!!!! Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.ats.pl / *.ats.pl 21.06.06, 07:52
          Na PiS już nie zagłosuję nigdy a niech facio ma 10 fakultetów to on
          reprezentuje partiekrzykaczy. Czy juz buduje się jakieś z obiecywanych w
          kampanii mieszkań? Buachachachahahaha
        • Gość: tymiński Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 210.123.187.* 21.06.06, 07:56
          ......czy to jakiś kumpel Tymińskiego, tyle lat jestem radomianine i nie znam
          gościa - jest bez szans!
          • Gość: po wiec Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 211.32.182.* 21.06.06, 07:57
            Beznadziejna kandydatura, no to w PO mamy prezydenta!
            • Gość: misiop Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 21.06.06, 08:08
              Czy może ktoś podać więcej szczegółow z życia tego kandydata. Ja znalazłem
              tylko że pracuje/pracował w PUP, znalazłem tam odsyłacz do przetargu na tonery
              i materiały biurowe. NAzwisko pana Kosztowniaka widnieje na jednym z tych
              dokumentów.
              Ale do rzeczy, co robi, poglądy, znajomość języków, jakieś osiągnięcia.
              Przepraszam ale jak ktoś mówi że jest z PiSu i to jedyny słuszny kandydat to ja
              mówie dziękuje.
              Pozdrawiam
              • Gość: były student Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.06.06, 13:46
                Z osiągnięć pożal się boże kandydata na prezydenta pana Kosztowniaka może warto
                wymienić rozwalenie NZS na Politechnice w Radomiu. Jedyna przeciwawga dla ZSP
                na uczelni została poświęcona w imię aspiracji tego karierowicza.
                • Gość: (gość portalu) Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:10
                  a kiedy to on niby do NZS należał? Chyba, że kiedy ja zdążyłem mury PR opuścić.
                  Ale wtedy to NZS był już tylko niereformowalną grupą kolesi od chlania, więc
                  nawet jeśli rozgonił to towarzycho to ujmy uczelni i NZS-owi na pewno nie
                  przyniósł...
                  • Gość: Przedszkolanka w NZSie w przedszkolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:01
                    > a kiedy to on niby do NZS należał?

Andrzejek zawsze był bardzo ideowym dzieckiem, o duzym poczuciu patriotyzmu i
                    sprawiedlowosci.
                    Pamietam jak w starszakach napisal w lazience kredka swiecowka "NZS".
                    Z ciezkim sercem targalam go za uszy.
                    Bo w tych ciezkich czasach komuny ten drobny napisik byl dla nas jak pochodnia
                    wolnosci.
                    Uwazam, ze to On a nie Pon Giertych powinien byc naszym ministrem.
                • Gość: mm Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:17
                  Zgadza się. miałem kiedyś wątpliwą przyjemność się z tym kiepskim karierowiczem
                  spotkać
      • Gość: ps Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 27.06.06, 19:12
        Znałem Kosztowniaka jako przewodniczacego NZS-u na politechnice radomskiej,
        ktorego byłem członkiem. Nawet tutaj nie potrafil uczciwie zdobyc wladzy tylko
        przez kontakty z Warszawka wepchnal sie na przewodniczacego organizacji, ktora
        skutecznie rozwalił w ciągu jednego roku działalności. Jak tak ma rządzić
        Radomiem, to dobrze że już w nim nie mieszkam. Kosztowniak nie potrafił
        sensownie zarządzać 50-osobową organizacją studentów, a co dopiero urząd
        prezydenta...
        Ale decyzja jak zwykle w rękach wyborców.
        • Gość: mm Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:19
          tak było. Potwierdzam
    • Gość: misiop Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 21.06.06, 08:24
      A tak dla informacji czy znacie może taką partię "STE Pro-Vita ET" Może ktoś
      przybliżyć co to za stowarzyszenie czy może jednak partia?
    • sympatyk_pis Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde 21.06.06, 09:06

misiop ja Ci odpowiem o ile pytasz naprawdę z ciekawości a nie złośliwości:

Czy może ktoś podać więcej szczegółow z życia tego kandydata. Ja znalazłem
      tylko że pracuje/pracował w PUP, znalazłem tam odsyłacz do przetargu na tonery
      i materiały biurowe. NAzwisko pana Kosztowniaka widnieje na jednym z tych
      dokumentów.

Tak, pracuje tam nadal. Jest starszym specjalistą ds. przetargów oraz radcą
      prawnym w PUP pracującym w dziale prawnym.

Ale do rzeczy,
      co robi - żonaty, żona wspaniały lekarz!!!

poglądy - typowo centroprawicowe tzn. kocha swoje Miasto i Ojczyznę nie tak jak
      jak młodzieżówka SLD, której wystarczy pomerdać euro albo funtami a ci już
      plują na Polskę!!!

znajomość języków - zna 4 języki obce (angielski, francuski, chiszpański i
      japoński)

jakieś osiągnięcia - co masz na myśli?

Przepraszam ale jak ktoś mówi że jest z PiSu i to jedyny słuszny kandydat to ja
      mówie dziękuje.
      A co masz do tej wypowiedzi? Jedyny słuszny kandydat, który bardzo dobrze
      przygotowany jest merytorycznie i stąd ataki na niego przez przybudówki PO i
      SLD. Jeżeli PiS wystawia kogoś bez przygotowania-krzyk, jeżeli wystawi zbyt
      dobrze przygotowanego merytorycznie-krzyk! Czego wy chcecie?

Jeden z forumowiczów napisał, że to politykierstwo. Tak, ma rację! Już teraz
      mamy prezydenta z "worka", jakiegoś sztucznego ugrupowania niby niepartyjnego i
      co? NIKT SIĘ Z NIM NIE LICZY!!! NIC NIE MOŻE ZAŁATWIĆ DLA MIASTA (jeśli w ogóle
      chce coś załatwić). Jest to przykład na to, że prezydentem miasta (przynajmniej
      naszego) powinna być osoba z rządzącej w Polsce ekipy a być może i w Sejmiku
      (są duże szanse, że PiS również w nich wygra). Dlatego uważam, że wybór
      ANDRZEJA KOSZTOWNIAKA na prezydenta Radomia jest nalepszym rozwiązaniem dla
      wszystkich mieszkańców na długie lata!!!

Jeżeli wszystkie centroprawicowe siły polityczne zjednoczą się we wspólnym
      działaniu, a w II turze zostanie również poparty przez umiarkowany elektorat
      lewicy ma on ogromne szanse na zwycięstwo w wyborach w Radomiu czego nam
      wszystkim zyczę!!!!

Jeżeli ktoś chce się dowiedzieć o nim naprawdę dużo to odsyłam do wątku
      CHCEMY MLODEGO I ENERGICZNEGO PREZYDENTA RADOMIA oto link:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=38775311
      Pozdrawiam
      • Gość: misiop Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 21.06.06, 09:17
        Jedyny słuszny kandydat, który bardzo dobrze
        > przygotowany jest merytorycznie i stąd ataki na niego przez przybudówki PO i
        > SLD. Jeżeli PiS wystawia kogoś bez przygotowania-krzyk, jeżeli wystawi zbyt
        > dobrze przygotowanego merytorycznie-krzyk! Czego wy chcecie?

A czy ja coś chcę.
        Właśnie chodzi o to żeby człowieka poznać a nie ogłaszać że to kandydat PiSu i
        każdy ma go popierać. Ale dzięki za odpowiedź
        Pozdrawiam
        • Gość: :) Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 82.197.39.* 27.06.06, 10:20
          skoro zna chiszpanski to ja na niego glosuje :D
      • Gość: Arro Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.06.06, 10:53
        proszę o szczegóły :
        1. znajomość języków - jakie certyfikaty, jakiego stopnia;
        2. wykształcenie - jakie uczelnie w jakich latach;
        3. praca zawodowa - przebieg;
        4. czy prowadził działalność gospodarczą;
        5. majątek - czy sam zarobił czy odziedziczył;
        6. działalność społeczna i charytatywna.
        7. poglądy polityczne - czy akceptuje wszystkie poczynania PiS-u jako partii
        władzy, recepty na bezrobocie i emigrację.
        Pozdrawiam
        • Gość: realitito Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.06.06, 11:16
          a jakie to ma znaczenie czy prowadził działalność gospodarczą???
          z tymi językami to też bym nie przesadzał i nadmiernie się nad tym nie
          koncentrował szcególnie ,że rzecz dotyczy radomia a nie gdańska ,krakowa itd
          my raczej światowca nie potrzebujemy jeszcze nie..
          no ale co z tę działalnością???
          • Gość: Arro Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:03
            mój post był odpowiedzią na pean misiop, który napisał, że p. Kosztowniak zna 4
            języki obce - więc chcę wiedzieć, na jakiej podstawie to pisze.
            Co do działalności gospodarczej - prezydent w moim mniemaniu prowadzi firmę
            Radom, więc chcę wiedzieć, jakie ma do tego przygotowanie. Czy pracując na
            siebie, na tyle zawierzył swoim umiejętnościom, że potrafił na własną rękę
            zadbać o swój los, czy walczył z bezrobociem sam tworząc nowe miejsca pracy
            itd - czy zna te problemy tylko teoretycznie, i zamierza dopiero swoje
            wyobrażenia realizować na wspólnym organiźmie. Piszecie, że p. Kosztowniak brał
            udział w przetargach - czy np. miał do czynienia z ustawianymi przetargami lu
            ich próbami, i jak z tym walczył jako że wg. PiS-u wszystko w III RP było
            przeżarte układem i korupcją.
            A poza tym sądzę, że PiS wystawiając kogoś na kandydata powinien uruchomić
            stronę www gdzies taki ktoś jak ja mógł znaleźć wszelkie informacje na jego
            temat. Czytanie zdań typu - ma żonę wspaniałego lekarza, czy że jest patriotą
            jest zeroinformacyjne, bo co to znaczy być patriotą ? Każdy z nas ma swoje
            zdanie na ten temat, a zatem i p. Kosztowniak a ja chcę to zdanie poznać.
            Wszk w tych wyborach chodzi o wyprowadzenie Radomia z tego stanu, w jakim się
            dzisiaj znajduje i aby to osiągnąć jestem gotów głosować na każdego kandydata,
            który da mi chociaż odrobinę nadziei - nie przez deklaracje, ale przez swoją
            dotychczasową postawę życiową.
            Ot i wszystko.
        • Gość: sylwia_duda Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.154.udn.pl 22.06.06, 01:03
          1. brak certyfikatow;
          2. Politechnika Radomska, bodajze 1995-2001
          3. PUP - podobno zalatwiana, bo przez pewien czas nie mogl znalezc pracy.
          4. Haahaha, nie Andrzej... to typowy urzednik.
          5. To sam AK musi odpowiedziec.
          6. NZS - tyle, ze za jego czasow, to raczej sie zwijal.
          7. prawicowe, chociaz do PiS wstapil dosc pozno
      • Gość: KIBIC_radomski ... może sie mylę IP: *.dc.dc.cox.net 21.06.06, 11:02
        Jako kandydat PiSu bedzie musial sie opowiadac za "polityke" tej parti, ktora
        weszla w konszachty z radykalami i politykami watpliwej reputacji. Bedac jak
        rozumiem krysztalowym i zdolnym kandydatem juz na wstepie swej kariery
        politycznej isc na kompromis zupelnie niepotrzebnie. Wyglada na to, ze PiS
        "kupuje" kandydata bo zdolny i przeciwwaga do Jakuba Kluzinskiego, ktory tez
        jest mlody i zdolny, ale idacy niezaleznie od partii politycznej. Ma wiec wygrac
        wybory bo jest z PiSu a nie Radomia. Kocha najpierw PiS a nie Radom. Do tej
        pory siedzial cicho i akceptowal zla sytuacje w Radomiu, teraz na rozkaz PiSu
        bedzie krytykiem wladz radomskich dla dobra PiSu. Dopoki PiS jest z radykalami
        nie wiazalbym sie z taka partia bo to zle o nim zaczyna swiadczyc, nie majac
        zaplecza nie moze sie w razie czego "odciac" od zlej polityki PiSu.

Ale "cel uswieca srodki", moze sie myle.
      • Gość: slash Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 80.50.201.* 21.06.06, 14:13
        > znajomość języków - zna 4 języki obce (angielski, francuski, chiszpański i
        > japoński)

Zapewne umie tylko w tych jezykach powiedziec jakze sliczne slowo kocham, ja
        zatem znam duzo wiecej
      • Gość: prawicowiec Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:01
        Usłuszałem o nim wiele ciekawego, ale nie od ciebie. Zdecydowanie nie zagłosuję
        na figurę.
    • Gość: Byłem kiedyś wPZPR Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:20
      Koibic nie znasz gościa więc nie chap tą japą! Sympatyk_pis dobrze napisał. Bez
      poparcia w rządzie czy sejmiku obojętnie jaki by nie był ten wasz Kluziński
      (przypomnę że był w SLD czy SdPL a więc nie jest tak do końca "czysty") to
      niczego nie załatwi dla miasta! Tylko wtedy kiedy będzie miał tam swoich może
      Radom na tym skorzystać. I weź przestań przekładać radykałów z rządu na
      środowkisko radomskie bo jest to co najmniej naciąganie do własnych ideologii.
      W Radomiu o ile mi wiadomo nikt koalicji nie zakładał z Samooborną i nie
      zamierza tego robić choć ci bardzo o to zabiegają. A jak nie wiesz to trzepnij
      sobie gruchę. Będziesz może myślał racjonalniej. Ty to myslisz, że jak już ktoś
      skonczył SGH, założył głupawe okulary i ma wygląd "dziecka ery komputerowej" to
      już nadaje się na wszelkie urzędy? Myśl! Myślenie naprawdę nie boli.
      • Gość: japan Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.06.06, 12:47
        Cytat: Ale do rzeczy,
        co robi - żonaty, żona wspaniały lekarz!!!

I bardzo dobrze nich to robi dalej, po co mu inne zajęcie.
        Nie wierzę też w znajomość języka japońskiego. A jeśli już to po cholerę to
        prezydentowi Radomia. Z takim kandydatem, niestety wygra albo Włodarczyk, albo
        Marcinkowski.
      • Gość: KIBIC_radomski Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.dc.dc.cox.net 21.06.06, 13:32
        ... przypomnę że był w SLD czy SdPL a więc nie jest tak do końca "czysty"...

a tego nie wiedzialem, musi wiec sie wyspowiadac, bo przynaleznosc do tych
        organizacji w "Wolnej Polsce" i w mlodym wieku to dla mnie straszna glupota! Co
        nie oznacza, ze jest kompletnie przekreslony wlasnie z uwagi na wiek.
        • Gość: KIBIC_radomski Sprawdzilem, jdk nigdy nie nalezal do w/w partii! IP: *.dc.dc.cox.net 22.06.06, 00:01
          Ten co klamie bedzie ukarany!
      • Gość: koles Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 80.50.167.* 21.06.06, 15:41
        Gość portalu: Byłem kiedyś wPZPR napisał(a):

> (przypomnę że był w SLD czy SdPL a więc nie jest tak do końca "czysty")

a to ciekawe, jakies konkrety, bo akurat znamczlowieka i w zadnych takich
        partiach nie byl, wogole w zadnej parti. to jest pomowienie. spotkaj sie z nimi
        wyjasnij skoro taki madry jestes a nie tu bedziesz oczernial bez podstawnie
        • Gość: do kolesia Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.06.06, 15:58
          obojętnie jaki by nie był ten wasz Kluziński
          (przypomnę że był w SLD czy SdPL a więc nie jest tak do końca "czysty")

Koleś naucz się czytać ze zrozumieniem. Łącz wyrazy.
      • jdk Oświadczenie 22.06.06, 09:50

> (...) ten wasz Kluziński

Nie chcialbym zabierac glosu w podobnych sprawach, ale poniewaz pojawily sie
        nieprawdziwe stwierdzenia odnosnie mojej osoby, chcialbym je sprostowac.

Chcialbym jasno i jednoznacznie stwierdzic, iz nie nalezalem do ZADNEJ partii
        (ani tym bardziej do wymienionych powyzej).

Naleze lub nalezalem jedynie do:
        - Kola Naukowego Analiz Ekonomicznych na SGH (przez rok bylem jego
        przewodniczacym)
        - Central European Society przy Uniwersytecie Cambridge (stowarzyszenie
        zrzeszajace studentow uniwersytetu i osoby pochodzace z krajow Europy Srodkowo-
        Wschodniej)
        - Stowarzyszenia Inzynierow i Technikow Komunikacji, O. Radom
        - Automobilklubu Radomskiego
        - Bractwa Rowerowego
        - Stowarzyszenie Radomian w Warszawie
        - Stowarzyszenie Kocham Radom

Co wiecej, jestem przekonany, ze w dzialalnosci na gruncie lokalnym rola partii
        politycznych jest niewielka. Dzialanie w jednej partii utrudnia mozliwosc
        porozumienia z innymi ugrupowaniami. Do tego - jesli juz mowimy o sejmiku czy
        rzadzie - wyobrazmy sobie, ze w miescie rzadzi jedna partia a w sejmiku inna,
        opozycyjna. Trudno wyobrazic sobie wowczas efektywna wspolprace - o ktora duzo
        latwiej ugrupowaniu apolitycznemu.

Na gruncie lokalnym powinien liczyc sie jedynie interes Radomia i Jego
        Mieszkancow, a nie interes partii.

Pozdrawiam!

Jakub Kluzinski
        (jakub.kluzinski@kochamradom.pl)
      • kopa_w_kabana Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde 22.06.06, 12:24

> Koibic nie znasz gościa więc nie chap tą japą! Sympatyk_pis dobrze napisał.
        Bez
        >
        > poparcia w rządzie czy sejmiku obojętnie jaki by nie był ten wasz Kluziński

oto jak typki z PiS i innych WS zamierzają prowadzić dyskusję wyborczą. nie na
        argumenty. obelgi, wyzwiska i zwykłe kłamstwa. to ich metody czego najlepszy
        dowód mamy już teraz. dziś zarzucasz anonimowy oszczerco Kluzińskiemu
        przynaleność partyjną, jutro będziesz bredził, że miał dziadka w wehrmachcie? a
        pojutrze? już się boję. mam nadzieję, ze radomianie nie oddadzą głosów na ludzi
        prezentujących poziom takiego bagna!
    • Gość: poliglota Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.06.06, 15:23
      Już wam przeszkadza, że zna język japonski. Wam, komuchom, to nigdy nie dogodzi.
      Chyba lepiej kiedy prezydent zna osobiście kilka języków niż by miał wozić za
      sobą jakiegoś Kacaka, który szczyci się tym, że sam zna kilka języków a gdy się
      okazuje zna ale kilka słowek w tych językach. Ale komuchom zawsze będzie źle.
      zaraz zrobią tego zarzut dlaczego zna takie języki a nie zna np. rosyjskiego
      albo innego satelity byłego ZSSR. Kosztowniak jest THE BEST!!! Ma mój głos!!!
      • Gość: jawa Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.internet.radom.pl 21.06.06, 15:33
        Moja ciocia tez startuje i i nie uważam żeby miała mniejsze szanse!
        • Gość: misia Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 82.139.36.* 21.06.06, 18:03
          HISZPAŃSKI, HISZPAŃSKI.jaka zanjomość i wiedza, takie peany.
          • Gość: uczony Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:10
            Jakie 3 fakultety?
            Studia administracji zawierają się w prawie.
            Kto ma skończone prawo, ten nie musi mieć oddzielnie administracji.
            Jeśli studiował równocześnie administrację i prawo to jest frajer.
          • Gość: WR Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.06.06, 20:14
            Jeśli wierchówce PiS-u przyjdzie do głowy plan zabrania wszystkiego z Radomia
            do Warszawy (na razie zabiera się prawie wszystko), to prezydent Kosztowniak
            napewno obowiązkowo to przeprowadzi w ramach partyjnego posłuszeństwa za
            poparcie wyborcze.
            Już to przerabialiśmy: jak wierchówkom AWS, UW i SLD przyszło do głowy
            rozwijanie jedynie 18 miast i ruina 31 byłych wojewódzkich po to aby pieniądze,
            dzielić na 18 a nie na 49, wszyscy posłowie i senatorowie tych partii jak
            posłuszne pieski zagłosowali za tym na naszą szkodę. Również upartyjnione
            lokalne władze miasta (m.in.Fałek i Wlazło) byli tym zachwyceni. Jeśli dalej to
            do was nie dociera to przytoczę tylko przeróbkę cytatu z bajki: inny przydomek
            radomianin sobie kupi: że przed szkodą i po szkodzie głupi. Powtarzam: partie
            polityczne precz od wyborów samorządowych.
      • mesje1 a prezio ile zna ? 21.06.06, 22:53
        .... a On Nie Jest Moim Prezydentem ile zna jezykow ? Chyba zadnego bo nawet
        swoj ojczysty kala
    • Gość: Edgar Gosiewski pis plus prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:58
      juz na samo slowo PiS dostaje obrzydzenia, a w polaczaniu z slowem prezydent
      toz to istna latryna

Lej PiS w Kaczy dziub
    • Gość: agent Olin Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.06.06, 23:18
      Szczyny posyłam na ujadających czerwonych śmieci.I tylko tyle.
      • Gość: NZS Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 08:58
        Andrzej to zdecydowanie najlepszy kandydat na ta chwilę i pewnie zostanie tak
        już do końca. Jesteśmy z Tobą - NZS
    • Gość: radomianin Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:10
      a kto to jest?skad pochodzi gdzie mieszka,co robi?jakie ma doswiadczenie
      zawodowe ,jakie w administracji?co soba reprezentuje?jakie ma pomysly na
      zarzadzanie Radomiem?to,ze jest z PIS to zupelnie nie swiadczy ,ze to dobry
      kandydat.A poza tym,czy taki kandydat musi byc z jakiejs partii?dla mnie
      ograniczanie sie do kandydatow zglaszanych przez partie polit.jest chore.
      • Gość: obiektywnie Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 22.06.06, 10:42
        Andrzej Kosztowniak to srednio inteligentny, poczciwy misio. Kojarzy sie z
        Misiem Puchatkiem. Po japońsku moze pewnie jedynie poprosic o miodek, podobnie
        jak po "chiszpańsku" (!!).
        Fakt, ze jest pracowitym kujonkiem i chcac dorowanc zonie dziobal ile wlezie
        na naszej szacownej uczelni, ale z tym Prezydentem to chyba troche sie
        zapedzamy!
        Moze by lepiej zarzadal ogrodkiem jordanowskim? O ile ma na tyle werwy, zeby
        poprowadzic chociaz te placowke.
        • Gość: Doktor Dolittle Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:23
          HE, he. Widze, że wam ta kandydatura wyraznie nie pasuje czerwone misiaczki!!!
          Tak sie składa, ż ten młody, inteligentny i pracowity gość jakim jest Andrzej
          napsuje wam troche krwi w wyborach, i z są duże szanse, że zamiast
          zarządzać "ogródkiem" zmieni pułap i bedzie zarządzał miastem. I wtedy pogadamy
          o tym, żeby wam jakąś małą i przytulną kalteczkę załatwić w dobrze strzeżonym
          ZOO :)
      • Gość: pupa Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.06.06, 11:33
        Pracuje w pupie i tam nabył kwalifikacje na prezydęta.
    • Gość: jojo Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:14
      Andrzej nie zwracaj uwagi na te czerwone śmiecie. Oni mają swoją wojenkę a od
      czasu do czsasu wpierd. się w nie swoje sprawy próbując jątrzyć i podpuszczać!!!
      • Gość: obiektywny Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 22.06.06, 12:34
        akurat tak sie sklada, ze w ostatnich wyborach moj glos poszedl na PIS, wiec
        trudno nazywac mnie czerwonym misiaczkiem. ale z calym szacunkiem AK, ktorego
        znam osobiscie, nie spelnia moich oczekiwan, tym bardziej, ze jeszcze nie
        wiadomo co on wlasciwie ma do zaproponowania.
        dobrze, ze pojawilo sie "Kocham Radom". Potrzeba nowej krwi, entuzjazmu,
        dystansu i nieszablonowego podejcia. Ludzie, ktorzy dzialaja w tym
        stowarzyszeniu dali sie juz poznac, ale nie jako wirtualni kandydaci, tylko
        tacy, ktorzy maja konkretne osiagniecia i dzialania na rzecz miasta na koncie.
        Super.
        • Gość: Misio Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 82.139.55.* 22.06.06, 13:08
          No no widzę że Kosztowniaka najbardziej obawia się Kluziński! A chłopcy
          przecież znają się ze szkoły, są z tego samego rocznika. Oj będzie wojna!
          • isoxazolidine Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde 22.06.06, 13:17
            Gość portalu: Misio napisał(a):

> Oj będzie wojna!

nie będzie. Jakub umie współpracować i rozmawiać z każdym.
            a Kosztowniak to nie Sońta, Fałek czy inny Rejczak.

liczę na merytoryczną debatę - niech wygra lepszy. po wyborach Panowi uścisną
            sobie dłonie i wezmą się wspólnie do odbudowy Radomia.
          • Gość: informator Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 80.51.246.* 22.06.06, 13:19
            chcialbym tylko powiedziec ze na prezydenta potrzebny jest nam kandydat z
            osobowoscia i doswiadczeniem, a nie krolik z partyjna metka, ktora jest jego
            jedyna sila
            przedewszytkim osoba potem opcja partyjna
    • Gość: KIBIC_radomski Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.dc.dc.cox.net 22.06.06, 13:22
      Jeszcze nie wiadomo jaki Program "uzdrowienia" Radomia ma Pan Kosztowniak a
      przynaleznosc do PiSu nie musi gwarantowac, ze na polityka sie nadaje. Z uwagi
      na wiek i wyksztalcenie mozna sie zgodzic, ze ma duzy potencjal i obok Tadeusza
      Wydry, Jakuba Kluzinskiego mozna go zaliczyc do grona dobrych kandydatow, tyle,
      ze jest malo znany. Dopiero kampania wyborcza pokaze, ktory bedzie lepszy.

PS
      Niektorzy robia mu "lwia" przysluge poslugujac sie juz na wstepie klamstwem czy
      "entuzjazmem" bez pokrycia. Zobaczycie jak to wykorzystaja inni kandydaci
      podczas wyborow. Zdolnosc do nauki jezykow obcych czy zdawania egazminow nie
      musi przekladac sie na zdolnosc bycia dobrym politykiem, patrz Lepper i jego
      Berger. Ale taki jak AK kandydat to nadzieja, ze bedzie inaczej jezeli juz nie
      lepiej.
      • Gość: Portal Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.06.06, 15:35
        Kibic ten wymoczek z SLD i SdPL w śmiesznych okularkach co najwyżej mógłby
        Kosztowniakowi czyścić buty. A kluzińskiego pytałeś o program? Dziwię się tylko
        tym chłopakomz 4X4 że dali się wciągnąć w polityka i to czerwonego. Teraz to i
        ja już pluję na was chociaż mialem wielki szacunek za to co robiliście. Mam
        nadzieję, że już niedługo zagospodarują Koniówkę a czerwone bydło przepędzą na
        pastwiska poza MÓJ UKOCHANY RADOM.
        • Gość: Zdzicho Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.centertel.pl 22.06.06, 17:47
          Czy te informacje są pewne?
          Skąd je masz?
          Na ile są wiarygodne?
          Podaj dowody.............to ważne.
        • Gość: KIBIC_radomski Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.dc.dc.cox.net 22.06.06, 18:03
          Kibic ten wymoczek z SLD i SdPL w śmiesznych okularkach co najwyżej mógłby
          Kosztowniakowi czyścić buty.

*Wlasciwie nie powinienem odpowiadac na taki jezyk, ale poniewaz od 5ciu lat
          "oswiecam" co po niektorych a z "wdziecznosci" niektorzy uznaja mnie za
          "oszoloma" wiec zdementuje Twoje watpliwosci.

jdk publicznie oswiadczyl, ze "Chcialbym jasno i jednoznacznie stwierdzic, iz
          nie nalezalem do ZADNEJ partii (ani tym bardziej do wymienionych powyzej).",
          wiec kto jest tu klamca Ty czy on? jezeli Ty to poniesiesz konsekwencje i
          przyslyzysz sie zle temu kogo popierasz. Sprawdz wiesci o J. Kluzinskim i go
          przepros! Jest poprostu kandydatem Niezaleznym, bardzo trudny sposob w
          zdobywaniu Prezydentury, ale wielki plus za odwage i determinacje.

Druga sprawa, nawet jezeli AK jest taki wybitny to takie stwierdzenie o
          czyszczeniu butow bardzo zle o Tobie swiadczy, gdyz twoja przenosnia jest w
          celem ublizenia drugiemu czlowiekowi, a wiesz, ze w obecnym rzadzie sa ludzie
          bez matury a tu masz do czynienia z absolwentem jednej z najlepszej szkoly
          sredniej w Polsce, dobrych uczeli w kraju i zagranicza oraz kulturalnego
          czlowieka, ktory nigdy by sie nie znizyl ublizac innemu.

A kluzińskiego pytałeś o program?

Nie pytalem ale mam:
          wiec zobacz: www.kochamradom.pl/stowarzyszenie.html
          oraz
          jdk 09.05.06, 11:38

ROZWÓJ MIASTA: Dla rozwoju Radomia najwazniejsze jest:
          - utworzenie pasazerskiego portu lotniczego
          - powolanie uniwersytetu
          - poprawa komunikacji drogowej i kolejowej z Warszawa
          - wylaczenie Warszawy z województwa mazowieckiego
          - pozyskanie inwestorów zapewniajacych nowe miejsca pracy

URODA MIASTA: Bym byl dumny z wygladu miasta nalezy:
          -dokonczyc remont deptaka i innych ulic w centrum
          -dokonac rewitalizacji Miasta Kazimierzowskiego
          -odnowic stare kamieniczki w centrum
          -wybudowac nowe centrum miasta
          -zadbac o otoczenie dworców PKP i PKS
          -null

ZYCIE CODZIENNE: W Radomiu na co dzien najbardziej przeszkadza mi:
          -brak bezpieczenstwa
          -trudny dostep do lekarzy specjalistów
          -slabo rozwinieta komunikacja miejska
          -balagan na ulicach
          -brak miejsc parkingowych w sródmiesciu

KULTURA, ROZRYWKA, SPORT: W wolnym czasie w Radomiu najbardziej mi brakuje:
          -obiektów sportowych: hali, stadionu, basenów
          -imprez kulturalnych
          -filharmonii i sali koncertowej
          -kawiarni i restauracji
          -miejsc wypoczynku i rekreacji dla rodzin

Teraz to i ja już pluję na was chociaż mialem wielki szacunek za to co
          robiliście. Mam nadzieję, że już niedługo zagospodarują Koniówkę a czerwone
          bydło przepędzą na pastwiska poza MÓJ UKOCHANY RADOM.

*Moge sie nie dziwic Twojej frustracji gdyz "milosnicy" PRLu narobili duzo zla,
          ale nie mozesz tym obciazac wszystkich i jednakowo. Pomimo frustracji nalezy
          jednak miec nadzieje, ze zmiany na lepsze juz wkrotce i nalezy w tym uczesniczyc
          jezeli to tylko mozliwe. Pozwol wiec walczyc innym na argumenty a nie uzywajac
          emocji. Mnie sie kilku potencjalnych kandydatow podoba i AK nalezy do nich.
          A jezeli wygra to tez bede mu pomagal ale do tej pory nalepiej sobie cenie T.
          Wydre i J. Kluzinskiego.

PS
          Proponowalbym poznac jdk i popierac tak jak Ja kilku Najlepszych z Mozliwych bo
          i tak wybiora ludzie Prezydent a nie tylko my, wiec o co sie spierac?
          • jdk Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde 22.06.06, 18:54
            Kibic - nie warto chyba odpowiadac na te zaczepki. Ja odpowiedzialem raz - i
            wystarczy.

Odsylam tutaj:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=43876546&a=44003696

Jestem zreszta pewien, ze ten, kto to pisze, wie dobrze, ze to nieprawda.

Nie jest to zapewne rzecz, ktora nalezaloby podawac do sadu, ale pokazuje
            sposob dzialania pewnych osob.

Pozdrawiam!

Jakub Kluzinski (jdk)
            (jakub.kluzinski@kochamradom.pl)
          • Gość: abc Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.centertel.pl 25.06.06, 21:02
            Program "KR" jest bardzo bogaty muszę przyznać bardzo, bardzo ambitny. Mam tylko
            jedno pytanie, czy ktoś się zastanawiał jakie będzie źródlo finansowania? czy
            budżet gminy jest w stanie takie plany wytrzymać. O ile się nie mylę, to wydatki
            inwestycyjne stanowią ok. od 5-10 % wydatków gminy-Radom. Realizacja tych
            ambitnych planów wymagałaby olbrzymich nakładów inwestycyjnycch, a co z innymi
            wydatkami, czy "KR" ma na to też pomysł? Poza tym sam prezydent ktokolwiek nim
            zostanie aby zrodbić cokolwiek w tym mieście musi się z kimś ułożyć w Radzie
            Miejskiej bo w 100% nie będzie miał większości, czy ktoś się nad tym zastanawia
            i ciekawe kto pobarłby "KR". Nie ma co dewagować czy będzie poparcie wyżej ale
            czy będzie miał poparcie tu na miejscu i kto mu go ewentualnie udzieli?
            Kandydat PIS-u jest mi kompletnie nie znany ale mam nadzieję, że jego zawód to
            nie "prezydent" jak zawód P.posła Suskiego/ informacja ze strony
            internetowej/-gdzie zostało napisanie w informacji o zawodzie-"POSEŁ" a jego
            współpracownicy nie będą się rozbijali za pieniądze podatników RADIO-TAXI jak to
            robią pracownicy biura poselskiego. Pozdrawiam życzę udanych wyborów..
    • Gość: i'm czerwony Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 82.139.52.* 22.06.06, 20:50
      A wal się gazetowy prezydencie!Tego uczą was na SGH?Przebjać się łokciami za
      wszelką cenę?Dobrze,że prezydenta wybierają szarzy obywatele a nie jacyś
      zapyziali komputerowcy... hahaha Kibic weź się lepiej za robote a nie bedziesz
      tu mącił!
      A ty śmieszny człowieczku co jest dla ciebie takie obraźliwe?To, że ktoś napisał
      czerwony?Widzisz w tym jakąś obrazę?Ja np. jestem dumny, że jestem czerwony a
      ty? Co wstydzisz się tego?Ja nie!Jestem czerwony i dobrze mi z tym!A pomijając
      mój światopogląd będę popierał Kosztowniaka ale nie dlatego, że jest z PiS ale
      dlatego że jest młody.Takiej odwagi zabrakło naszym decydentom!Zamiast wystawić
      np.Nogę albo Karasia wystawili jakiegoś dziadka bez przyszłości i wizji.
      • Gość: stąd Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.53.udn.pl 22.06.06, 21:35
        i'm czerwony ...największe osiągnięcie czerwonych w Radomiu to 25 czerwiec 1976r ...do dzisiejszego dnia go odczuwamy..
        • Gość: lola Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:55
          Zenujaca jest ta wasza dyskusja. Polaska to demokratyczny kraj, kazdy moze
          startowac na prezydenta miasta, burmistrza czy wojta.Jak jestescie tacy mocni
          na klawiaturze to wysylajcie swoje kandydatury tylko migiem, zanim rzad Wam
          skonczy tę zabawę i nie będZiecie mieli kogo obrazac, bo radni wybiora miedzy
          soba. dajcie spokoj chlopakom. ci co najwiecej gadaja niech pokaza jakimi sa
          bohaterami. Co macie do POWIEDZENIA POZA FORUM, GDZIE JESTESCIE ANONIMOWI??? A
          dla mlodych ludzi wielkie brawa, za to ze sie odwazyli startowac
          • Gość: G8 Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.06.06, 00:03
            Całe szczęście, że prezydenta będą wybierać tysiące Radomian a nie kilku
            chamskich oszołomów prawicowych specjalizujących się w wyzwiskach i obrzucaniu
            konkurentów błotem. Tak, tak panowie choćbyście się zapluli, zaklęli to wpływ
            na wybory będziecie mieć jak proporcja: kilku do dziesiątków tysięcy. Całe
            szczęscie!
    • Gość: warszawiak Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.06, 00:32
      Żenada! Rozumiem ze to sa metody PiSowskie co tu można przeczytać? Ciekawe czy
      któryś z tych piesków PiSu tu piszących ma świadomość że wyrządza niedźwiedzią
      przysługę swojemu kandydatowi? Dno i sto metrów mułu!
      • Gość: warszawianka Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 23.06.06, 08:34
        no wlasnie, te prostackie posty wysylane przez sympatykow PIS-u dobitnie
        pokazuja poziom i sposob dyskusji tego ugrupowania. Moze niedlugo wyciagna
        jakas teczke na Kluzinskiego :)
        trzeba byc ponadto to i robic swoje.
        a swoja droga podziwiam determinacje i bezinteresownosc, by chciec cos robic
        dla takiego "elektoratu".
    • Gość: Lustrator Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.06.06, 08:58
      Widać, że agentura wykorzystuje nawet młodych lewicowych byczków.Podobno mają
      jakieś partyjne dyrektywy, żeby lewicowe pomioty wspierały się postami z
      różnych miast.Poczekajcie jeszcze trochę.Zlustrują i waszych tatusiów.Skończą
      się studia opłacane z esbeckich emerytur.
      • Gość: G8 Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.06.06, 22:46
        Do warszawianki: to nie elektorat.To kilkunastu, no może kilkudziesięciu
        psycholi PiS-owskich, którzy pracują na tym forum za ujadających kundli.
        Powtarzam: elektorat w Radomiu to ponad sto tysięcy ludzi!
      • Gość: agentura Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 58.233.74.* 25.06.06, 14:02
        Tak socjaliści z Francji uczą nas jak organizowac skuteczne protesty, a
        Szwedzi, Hiszpanie i Japończycy szkolą z metod skutecznego prowadzenia
        kampanii, niedługo w Radomiu na ulice przeciwko PISOwi LPR i Samejbronie
        wyjdzie około 15 tysięcy radomian. czekaj no niech się tylko wakacje skończą~!
        • Gość: dintojra Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 61.41.201.* 25.06.06, 14:06
          Lepszego prezentu PiS lewicy nie mógł zrobić, gdyby chociaż wystawili kogoś z
          Rejaczak brothers. Dziś bracia robią kariery!
    • Gość: wyborca Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.06.06, 10:21
      W latach 1976-1989 tysiące Radomian było prześladowanych i więzionych -
      wykonawcami byli ludzie partii komunistycznych,SBiMO.
      W komitetach honorowych obchodów Czerwca 76 i na trybunach będą
      prominentni przedstawiciele władz PRL:
      Starosta Radomski Z.Kieszkowski-wojewoda w latach 80.
      Prezydent Radomia Z.Marcinkowski-oficer MO
      Przew. Rady Miejskiej T.Derlatka-radny Rady Narodowej w latach 80.
      Sekretarz m.Radomia W.Dłużewski-v.prez.Radomia w latach 80.
      UBLIŻA TO WSZYSTKIM,KTÓRZY WALCZYLI O SWOJE PRAWA I WOLNOŚĆ POLSKI
      • Gość: ooo Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 82.139.48.* 23.06.06, 18:17
        Tę listę można by ciągnąć i ciągnąć. NP co ma wspólnego wystawa pastelowych
        pejzaży z czerwcem 76. Ano nic, ale autorka sprytnie podpięła się pod rocznicę
        i Solidarność.Więcej czujności panowie organizatorzy.
    • Gość: KS Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.06.06, 21:16
      to dobra kandydatura
    • Gość: i'm kandydat! Ja też chę być prezydentem! Mam najlepszy program! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.06.06, 09:33
      Kibic to nie jest żaden program dla Radomia! To są jedynie pobobożne życzenia!!!
      A takich mozna byłoby jeszcze trochę popisać. Np ja dopisałbym
      1.halę sportową na 20tys miejsc z kompleksem basenów i zjeżdżalniami na kilka
      kilometrów
      2.druzynę hokejową
      3.filharmonię ze stałą orkiestrą Varsovia
      4.stadion piłkarski wzorem Maracany jakiego nie ma jeszcze w Polsce
      5.na koniówce zamiast zniszczonych terenów wyrzutnię rakietową staelitów
      gdzieś z boku bazę wojsk NATO
      6.dookoła inwestycję firm Coca-cola, Billa Geats'a, Beeninga, General Motors,
      głóną siedzibę Gazpromu no i dla osłody może być szwajcarski Lindl
      7.Radomiak w Ldze Mistrzów
      8.reaktywacja Czarnych Radom i ich gra w siatkarskiej Lidze Mistrzów a Jadar do
      trenowania juniorów dla potrzeb Czarnych
      9.500km ścieżek rowerowych (żeby przypodobać się rowerzystom)
      10.w Domaniowie przystań jachtową
      11.w Automobilklubie przedłużenie toru o co najmniej 200km a być może prawdziwy
      tor F1 z Kubicą na teamie

To jest mój program. Wybierzecie mnie? Właśnie na tego typu demagogiach oparty
      jest "program" radomskiego Johna Lennona. A gdzie źródła finansowania, że nie
      wspomnę o raliach?!!! Dobra bo już nie mogę.
    • Gość: pancho Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: 222.98.110.* 25.06.06, 14:11
      Ale beznadziejny kandydat
    • Gość: vx Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 00:39
      Prezentował się najlepiej wśród wielu innych polityków.
      • Gość: uczestniczka Andrzej Kosztowniak - więcej pokory IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 09:36
        Widziałam, ostro się przepychał do przodu przy ołtarzu pod tzw. "pomnikiem",
        zupełnie jakby już był prezydentem i to nie Radomia ale Polski. Łysinę mocno
        spalił na tym słoneczku, o którym mówił premier.
        • Gość: klub lysych olinow Re: Andrzej Kosztowniak - więcej pokory IP: *.154.udn.pl 28.06.06, 12:14
          Jak Kosztowniak jest już łysy w wieku 30 lat, to w wieku 40 lat bedzie
          przypominal Jozka Oleksego. I podobnie skonczy.
          • Gość: strzyże Re: Andrzej Kosztowniak - więcej pokory IP: 82.139.48.* 28.06.06, 23:02
            On się tylko krótko szczyrze?
    • Gość: gość Re: Andrzej Kosztowniak kandydatem PiS na prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka