Dodaj do ulubionych

Z programem do notariusza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 18:43
Z. Krawczyk obiecuje, że w przypadku zawinionego odstąpienia od programu poda
się do dymisji.

Załóżmy, że p. Krawczyk zostanie prezydentem Radomia.
Do kogo będzie należała ocena, czy odstąpienie od programu jest zawinione?
Do pana prezydenta Krawczyka?
Idę o zakład, że wszystkie odstąpienia od programu bedą w ocenia p. prezydenta
niezawinione.
Obserwuj wątek
    • Gość: brawo! Re: Z programem do notariusza IP: *.internet.radom.pl 22.10.06, 19:36
      Brawo wszyscy tylko ględzą i obiecują gruszki na wierzbie , a tu są konkrety!
      Brawo Krawczyk, brawo lewica!
    • Gość: ja Re: Z programem do notariusza IP: 221.10.55.* 22.10.06, 20:09
      Widac ze pan Krawczyk to powazny kandydat!
    • Gość: Krystyna Pożyczka Re: Z programem do notariusza IP: 210.192.100.* 22.10.06, 20:11
      Pan Zenon ma głosy mojej rodziny!
    • Gość: mixtet Re: Z programem do notariusza IP: 193.219.244.* 22.10.06, 20:14
      to jest gościu ok, mimo, że starszy facet fajnie by było mieć takiego prezia!
    • Gość: Krewny Z programem do notariusza IP: *.tkdami.net 22.10.06, 20:43
      To jest czysta demagogia! Poda się do dymisji? A kiedy? Przecież zawsze bedzie
      mógł powiedzieć, że to co obiecał zrealizuje do końca kadencji. Czysta
      socjotechniczna sztuczka prosto z Moskwy.
      • Gość: puchacz Re: Z programem do notariusza IP: *.internet.radom.pl 22.10.06, 20:46
        Lata ci migdał że twój kandydzio na to nie wpadł co?
        • Gość: pedro Re: Z programem do notariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 07:59
          Kandydata i jego deklaracje o dupę rozbić.wygląda i mówi jakby przed chwilą
          wykopali go z głebokiego PRL-U.Towarzysze,nie składajcie obietnić,a oddajcie
          coście nakradli.Gdyby zsumować łapówki dane radomskim włodarzom o
          czerwonychryjach w ostatnich 2- ch kadencjach wybudowanoby niejedną
          szkołe.SPADAĆ KRASNAJA SWOŁOCZ.
      • Gość: l i l a b a j Re: Z programem do notariusza IP: *.server.ntli.net 23.10.06, 22:02
        Kurde, no nawet wygląda na jakiegoś Vladimira ten kandydat :).
    • Gość: ja Z programem do notariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 08:37
      Co ten Krawczyk sam jest głupi czy wyborców ma za głupich. Realizacje programu
      można sprawdzić po kadencji. Ale ma łeb nie!?
    • Gość: rwd Z programem do notariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 11:14
      Dobry kandydat zostawia weksel na duża sumę a nie papier do przerobu na toletowy.
      • Gość: muka Re: Z programem do notariusza IP: *.internet.radom.pl 23.10.06, 17:01
        Jeden wariat propisowski się uwziął i mu robi niby złą robotę. aAle to znaczy
        że się kandydat liczy!
    • Gość: mruk Z programem do notariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 11:17
      Dla mnie jest to ciągle kandydat z PZPR ponieważ nie było jeszcze dekomunizacji.
    • Gość: warchoł Z programem do notariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 11:20
      SLD=PZPR (deja vu!!!)
    • dobarek Żałosny koleś - żenek k. 23.10.06, 12:56
      znam tego buca osobiście i jest to znajomość, którą nigdy się nie pochwalę. Nie
      głosujcie na niego bo on gdyby mógł się nachapać to pewnie do zakonu by też
      poszedł...żenada, jak niski zapowiada się poziom wyborów w Radomiu.
      Niech się koleś najpierw rozliczy ze swojej "pracy" w SM...poza tym niech może
      wykaże co zrobił od nastu lat zasiadania w Radzie Miejskiej - oprócz pokazania
      stanu swojego konta.
      A dla przyszłych wyborców - jeśli chcecie mieć prezydenta, który nie potrafi
      składnie wypowiedzieć zdania wielokrotnie złożonego to głosujcie na Zenka,
      jeśli chcecie mieć prezydenta, który na każdym kroku udowadnia brak swojej
      ogłady i kultury a okazuje nowobogackie wielkopaństwo - głosujcie na Zenka.
      Zenek potrafi poniżyć wieloletnich znajomych a co dopiero Was - anonimowych
      wyborców
    • Gość: dociekliwy Z programem do notariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:07
      A njakby tak złozyć u notariusza program wyborczy z EXPO na zamłymiu. Takie
      samo ryzyko .... bo na realizację (rozliczenie z działania i sukcesów)
      potrzebny jest okres całej kadencji. Kto naiwny niech wierzy we wszystko co
      obiecują, bo obiecywać jest łatwo.
    • Gość: XxX Re: Z programem do notariusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:16
      Sporo slyszalam o tym kolesiu i nie wiem czemu Wam sie nie podoba.. Ja tam bede
      glosowac na Niego i nikt i nic mnie nie powstrzyma!! =D PEACE
    • Gość: l i l a b a j Re: Z programem do notariusza IP: *.server.ntli.net 23.10.06, 22:00
      "A w przypadku zawinionego odstąpienia od programu poda się do dymisji".

Ojejku, ależ słodka aż niewinna ta obietnica, nie ma co.
      Ale pewnie potem rozłożą bezradnie ręce i powiedzą, że za mało dostali
      pieniędzy na te mieszkania. Czyja wina? Oczywiście, że nie ich.
    • Gość: l i l a b a j Re: Z programem do notariusza IP: *.server.ntli.net 23.10.06, 22:12
      Czego się nie zrobi by wygrać...
      • Gość: warchoła syn Re: Z programem do notariusza IP: *.internet.radom.pl 23.10.06, 22:16
        A ty głupia cipo wsadź se świeczkę w dupę bo rozumu z agrosz nie masz, to jedno
        co mozesz zrobić
        • Gość: l i l a b a j Pytanie do obeznanych: IP: *.server.ntli.net 23.10.06, 22:29
          Czy któryś z kandydatów porusza chociaż w swoim programie wyborczym
          resocjalizację tego typu patologii jaką reprezentuje syn warchoła?
          • Gość: klaser Re: Pytanie do obeznanych: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 23:15
            Nie wiem, czy któryś porusza. Nie zauważyłem.
            Jeśli nawet któryś, np. p. Z. Krawczyk deklaruje skuteczną resocjalizację,
            to i tak tego nie zrealizuje, ale ... nie ze swojej winy.
            • Gość: mała miki Re: Pytanie do obeznanych: IP: *.158.udn.pl 24.10.06, 09:14
              O co wam chodzi z tym PZPRem ? Ja tam jestem lewicowa, a w PZPR nie byłam, bo
              za młoda jestem. Tak samo jak wasz Kosztowniak o wolną Polskę nie walczył, bo
              wtedy jeszcze w pieluchy robił. Tak wam trudno zrozumiec, że lewica jest na
              całym świecie,nawet tam gdzie nikt o komunie nigdy nie słyszał. A swoją drogą
              ciekawe skąd PiS ma tyle szmalu na te wszystkie plakaty na przystankach? No
              normalnie dobrze, że bez śniadania do pracy jeżdżę, bo jak sie na mnie z
              każdego przystanku ten wasz niby kandydat patrzy to zaczynam mieć mdłości.
              • Gość: STARY A GŁUPI Re: Pytanie do obeznanych: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:16
                Ten wyształcony dla kadr PEZETPEROWSKICH na Wyzszej Szkole Nauk Społecznych
                przy KC PZPR mierny wiceprezes spldzielni mieszkaniowej ma chyba coś z glacą
                (główką) skoro poszedł do notariusza by mu potwierdził własny jego podpis na
                jego wypocinach eseldowskich .Ma widocznie słaba pamięc czy co ??,że zapomni za
                miesiąc jaki bzdety gadał???
                >stary nie męcz nas i siebie<< spadaj -podoba mi się to hasło wyborcze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka