Dodaj do ulubionych

Małgorzata Krajewska, warszawa

14.09.09, 16:26
Czy ktoś miał kontakt z tą bioenergoterapeutką?
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 01.05.14, 15:54
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
      • zalak Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 30.12.19, 15:39
        Ona już wszędzie się ogłasza
    • chur1 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 14.01.16, 10:40
      Ja mialem z nia kontakt. Jest bardzo skuteczna i przede wszystkim godna zaufania. Polecam.
    • martinbreslauer Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 14.01.16, 12:01
      Stanowczo odradzam kontakt z tą kobietą! Małgorzata Krajewska z Warszawy nie dość, że gada ezoteryczne bzdury to jeszcze brakuje jej podstawowej wiedzy z dziedziny bioenergoterapii. Absolutnie odradzam! Natomiast polecam kontakt ze Zbyszkiem Popko który nie dośc, że wie co mówi to jest to zgodne ze stanem faktycznym. Pomógł wielu ludziom :) wystarczy poczytać w internecie :)
      • chur1 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 15.01.16, 09:37
        Niestety mialem kontakt z Panem Popko i zaluje tego do tej pory. Zwiodly mnie pozytywne wpisy na temat jego pracy w internecie, jak sie okazuje pisane przez jego wspolpracownikow i znajomych.
        Od Pani Krajewskiej nie uslyszalem ani jednej ezoterycznej bzdury. Zreszta dla mnie liczy sie efekt leczenia czy uzdrawiania a nie teorie ezoteryczne. A w uzdrawianiu na kazdym poziomie Pani Krajewska nie ma sobie rownych, czego o Panu Popko sie niestety nie da powiedziec.
      • czytelnik101 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 15.01.16, 11:28
        O Pani Małgorzacie nie mogę się wypowiedzieć bo nie znam. Ale za to dobrze znam Pana Popko i swego czasu oglądałem jego filmiki na youtube. Ten człowiek niszczy psychikę, co to się ma do bioenergoterapii?? Na youtube proponuje wpisać "popek" i obejrzeć filmiki bo Panowie są na takim samym poziomie.
      • odkrywca2016 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 09.02.16, 14:14
        Czytając tę wypowiedź zrobiło mi się bardzo przykro. Trochę pokory i szacunku dla pracy Pani Małgorzaty Krajewskiej. Osoba, która to pisze nie przyznaje się do spotkania z Panią Małgorzatą (a takie spotkanie na pewno miało miejsce) i nie umiejętności przyjęcia informacji o zmianie (tu przemawia duma i pycha autora wypowiedzi co do swojego wnętrza), jakiej należy w sobie dokonać, aby stać się prawym człowiekiem, a nie marionetką do sterowania poprzez pobieraną energię na krótkich seansach u tzw. szybkich uzdrowicieli pod własne dyktando. Dopóki jesteś z tym uzdrowicielem, to jesteś "podtrzymywany duchowo", że jest z Tobą ok, ale tylko spróbuj odejść, to natychmiast odczujesz niezadowolenie "mistrza", czy "mistrzyni" pracy z brudną energią. Poznałam kilka takich osób szukając pomocy dla siebie, ale dopiero gdy dotarłam na Nowogrodzką 48/21 w Warszawie poczułam wokół siebie spokój i miłość i prawdziwą chęć pomocy i zrozumienia.Ten proces chwilę trwa, bo jest robiony od początku Twojego istnienia na ziemi, ale warto. Teraz jestem silna wewnętrznie, poczułam swoją wartość i mogę spokojnie pomagać innym i mieć prawdziwych przyjaciół w świecie, w którym rządzi pieniądz i blask sławy. Wiem, że warto również przyjść do Pani Małgorzaty z problemami zdrowotnymi. Pomaga na wiele schorzeń i ma w tym duże doświadczenie. Pięknie pracuje z miłością do drugiego człowieka.
      • zalak Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 25.12.19, 16:10
        Co za reklama
    • 1prawda18 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 19.01.16, 17:28
      Ja Panią Małgosię znam kilka lat i POLECAM WSZYSTKIM to osoba godna zaufania i przede wszystkim skuteczna w tym co robi, a to jest najważniejsze. Pomaga w każdym problemie, to co mówi potwierdza się w 100%, wiem to z perspektywy czasu i nie ważne czy chodzi o zdrowie, pracę czy inne życiowe sprawy zawsze się sprawdza. Mamy to już sprawdzone, na całej rodzinie.
      P.S. A jeśli już o niej czytasz to znak, że masz się z nią spotkać.
      Bo to najlepsze co możesz dla siebie zrobić.

• odkrywca2016 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 11.10.16, 20:50
      Zapraszam na stronę Małgosi Krajewskiej Malgorzatakrajewska.pl
      Warto skorzystać z jej mocy uzdrawiania duszy i ciała.
      • lara9369 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 11.10.16, 20:58
        Jezu Chryste!!! Nigdy bym nie pomyślała, że będę Cię wzywać, ale - dajcie spokój!!! "pierwsza wizyta, podczas której następuje poznanie pacjenta i diagnoza problemu wraz z uzdrawianiem bądź oczyszczaniem (czas trwania do 2 godzin) – 500złl "
        zarabiam 2200 per mes, dla mnie i większości ludzi w tym kraju - wizyta u tej pani - niemożliwa! Po kiego umieszczać reklamę tak drogiej usługi - tutaj? może od razu gdzieś na VIP-forum dla booooogatych?
        • lara9369 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 11.10.16, 21:15
          a skoro tu wzywam Jezusa, dodam Jego słowa: nie płaciliście, a więc - nie pobierajcie opłat.
          Jaki sens pomagać tym - których stać na tak bezpardonowo drogie terapie? Takich stać - na zdrowe jedzenie, zdrowy sport, wyjazdy do ekologicznych miejscowości na wypoczynek, krótko - profilaktykę i zdrowy tryb życia.

Energie są - Boskie! Czas i lokum - owszem, tej Pani, ale nie zazdroszczę, jeśli Bóg (albo - kiedy ) przedstawi jej rachunek za korzystanie z Jego - energii.
        • odkrywca2016 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 11.10.16, 21:27
          Ten wpis pozostawię bez komentarza. Pojawił się dosłownie 2 minuty po wpisaniu informacji i od razu taki komentarz - czy po 2 minutach, w czasie których osoba pod nickiem lara9369 zdążyła wejść na stronę i jak pisze zapoznała się z jej treścią, można ocenić kogoś umiejętności i krytykować?
          Nikt nie zmusza w tej informacji do spotkania z Panią Małgorzatą Krajewską, a jest to tylko rozszerzenie informacji o jej umiejętnościach i o tym, że pomaga ludziom.
          • lara9369 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 11.10.16, 21:45
            Co Cię tak dziwi, odkrywcza?? Każdy z nas ma inne możliwości poznawcze - ja wybitnie szybko sie uczę. Dla mnie 2 minuty - dla innych dwie godziny dumania.\Chcesz mnie zaszeregować do tych powolnych?
            Nie czytałam całej strony, wystarczyły mi te bajońskie kwoty
            Nie skomentujesz - no nie wiesz , jak!
            Pozerstwo jest jednym ze sposobów na ukrycie własnej niemocy
          • olek13 Pomaga ludziom? 14.10.16, 09:12
            Najbardziej pewnie pomaga sobie.
            Finansowo.
            Ale co tam - każdy chce zarobić.
            • rybak122 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 18:14
              Lara moze byc mi tylok ciebie zal bo mysle ze nie znasz czlowieka a plujesz jadam zajmuje sie psychologja I powinnas odlozyc troche pieniedzy I udac sie do dobrego psychiatry to co prezentujesz w tym wpisie swiadczy o tym ze jestes poprostu wredna suka z ostrym zespolem niedopchniecia mysle ze jak zawistna zasuszona rodzynka czekasz na cud jezelj nie otwrzysz sie na ludzi to zostaja ci tylko tory zwarjujesz ale milego dnia
              • lara9369 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 19:32
                rybak122 Tylko cham wykazuje się odwaga, kiedy czuje się anonimowy. Dla chamów, walczącymi z kobietami, nawet nie mam nazwy: bydło ma więcej dobrych manier. Na chama, nie ma innej rady jak ktoś silniejszy od niego. W pysk - jedyne, co rozumie!
                Natomiast pomiędzy ludźmi a tymi, co siebie za ludzi uważają - jest ogromna przepaść. Nieraz prosty człowiek ze wsi jest bardziej kulturalny i lepiej wychowany, niż bydło kt kupi kompa na kredycik i zalewa własnym szambem fora.
                • rybak122 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 19:43
                  Przykro mi ze jestes ze wsi tam tez sa wartosciowj ludzie sorry ale ty sie do nich nie zaliczach zastanow sie nad swojm zyciam moze pora je zmienic
                  • lara9369 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 19:53
                    rybak122
                    Skąd taka pewność, że masz prawo doradzać innym - kto i jak ma zmieniać swoje życie? Cham zawsze widzi - co INNI powinni. A po sobie - nawet nie posprząta, bo własnego g... smrodu nie czuć? o pardon, rybaka to rybą wszystko przebija
                    Rada" zajmij się własnym życiem, "doradco" życiowy!
                    • rybak122 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 20:03
                      Cos cie ruszylo a wiec byc moze jestes wrazliwa to wycisz sie I powiedz skad ten napad na pania krajewska mysle ze nawet jej nieznasz czy na wszystkich wylewasz swoja zolc niemasz nic innego do roboty w piatek wieczor
                      • lara9369 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 20:09
                        Nie debilu, zaatakowałeś mnie - więc mam prawo się bronić
                        Twoja baba cię przyzwyczaiła, że siedzi cicho jak jej przykazania czytasz? To idź swoje frustracje rozładuje tam, gdzie powstały! Bo żółć bydlęca - nie ja tutaj rozlewam, ale walczę - z oszustami, Tymi, co oszukują innych - i tak samo, oszukują samych siebie myśląc, że bezkarnie im ujdzie - handlowanie Boskimi energiami.
                        Katoliku, odśwież sobie - w piątek wieczór, Szabas, nauki Chrystusa: Nie płaciliście, a więc - nie pobierajcie opłat!
                        • rybak122 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 21:12
                          A jednak pis a juz mialem nadzeje ze mozesz byc normalna nie uleczalny przypadek nie pisz wiecej chyba ze wejdz na fora donalda trumpa moze cie zrozumie I nawet pokocha
                          • lara9369 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 21:47
                            no przecież mówię - pusty łeb, co jakieś pis ma do nauk Chrystusa?? Zwykła moralność , przyzwoitość takim pokrętnym maszkaronom jest całkowicie obca
                            Bioenergoterapia dla takich popaprańców - to łopata, którą maja zamiar zbierać "prawdziwe pieniądze", a się dziwią że do własnego wychodka jedynie się przyda
                            • rybak122 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 21:51
                              Jak mozesz oddzielac pis od kosciola to grzech a w jakiej ty jestes sekcie
                              • lara9369 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 22:04
                                O zgrozo!!! Co kościół ma wspólnego z Chrystusem???? ZERO> Bezwstydnie wykorzystana nazwa marketingowa
                                Idź się leczyć rybaku
                                Normalny człowiek - nie niewolnik - nie potrzebuje należeć - do ŻADNEJ sekty
                                • rybak122 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 22:24
                                  No wreszcie normalnie cie odbieram ja tez jestem chrzescijaninem a nie ufajacym pedofilom I moje pytanie brzmi co chcesz od uzdrowicielj sorry jestes ulomna I ci nie pomogli rzad w tym kraju tez ci nie pomoze pozdrawjam
                                  • lara9369 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 22:32
                                    pleciesz trzy po trzy? czego chcę od uzdrowicieli? Poczytaj moje poprzednie posty i moze nawet taki tłumok nareszcie zrozumie: chcę aby jeśli ktoś się nazywał - Uzdrowiciel, spełniał swoje zadanie - jako ten, który ludziom POMAGA, ale nie - zbija na chorych własny majątek! Gdyż każda energia - pochodzi od Boga, a niektórym się wydaje, że jest im dana do budowania własnych pałaców!
                                    A co mojej rzekomej ułomności, niejeden pseudo-uzdrowiciel mi zdrowia pozazdrości, połamane kości są, życie to nie piaskownica, ale co do energii życiowej, mogą sie uszczypnąć;)
                                    • rybak122 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 22:57
                                      Chyba widzalas inne palace I innych uzdrowjcielj znam ludzi ktorych prowadzila pani krajewska jakis czas I nie wziela ani zlotowki zadzwon do niej I zapytaj czy przyjmie cie za 100 zl zobaczysz co ci powie a wtedy poczekam ze mnie przeprosisz troche wiary w ludzi
                                      • lara9369 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 23:04
                                        Przykro mi, ale jak tutaj pisał olek13 - Ty sam, niewiele wiesz o innych i nie chcesz się dowiedzieć: a o mnie można baaarzdzo dużo się dowiedzieć, czytając różne wątki, Inaczej byś wiedział, ze sama od wielu lat zajmowałam się energiami. A więc pomocy żadnej pani dobrodziejki - nie potrzebuje. KAŻDY z nas - może być uzdrowicielem dla innej osoby, każdy - może zwrócić się do Boga o pomoc i uzdrowienie. Łaski nikt mi nie robi. A przeprosić - raczej Ty mnie możesz za chamstwo.
                                        • rybak122 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 23:16
                                          To z olkiem jestescie koalicja I wszystkich ludzi mierzycie jedna miarka gratuluje
                                          • lara9369 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 23:20
                                            eeech, widzę - dużo zrozumiałeś, szok... cóż, głową muru nie przebijesz... każdy rozumie to, co zrozumieć potrafi;) cóż
                                          • rybak122 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 23:20
                                            Idz spac dobranoc
                                            • lara9369 Re: Pomaga ludziom? 14.10.16, 23:33
                                              rano do pracy wstajesz? Pełnia raczej nie sprzyja dziś spaniu. Mimo to, dobrej nocy;)
    • rybak122 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 14.10.16, 18:54
      Olek posluchaj jak chcesz wysle ci adres biotonu oni prowadza kursy dla bioenergoterapeltow mozesz sie zglosic I nie sepic na browar ale pamietaj wygrywaja najlepsi bedziesz moze zarabjal prawdziwe pieniadze I nikomu nie bedziesz zazdrosicil tak chyba nawet niewiesz czego trzymam za ciebie kciuki obudz sie chlopie
      • olek13 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 14.10.16, 20:32
        Głupiś. Po prostu. Bo g**** o mnie wiesz.
        Bez odbioru.
    • ekab Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 02.01.17, 23:00
      Co tak mało opinii? Ktos jeszcze zna ta Pania i korzystał z jej pomocy? Piszcie ludzie. Ale konkrety bez zadnych wyzwisk przepychanek
    • szukam-prawdy Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 30.03.18, 20:56
      Tak, mialam z nia kontakt, miala z nia kontakt rowniez moja przyjaciolka. Obie zgodnie stwierdzamy, ze jest oszustka. Nie potrafi odpowiedziec na proste pytania, mota sie, odwraca uwage od pytan i 80 procent czasu mowi o swoich rzekomych umiejetnosciach. Bazuje na tym, ze oczyszcza klientow z podlaczen energetycznych i nie podaje zadnych informacji. Przed rozmowa szuka czegokolwiek na facebook o kliencie i jesli cos uda jej sie dowiedziec to na tym pozniej bazuje. Prosze zerknac na jej strone internetowa i zdjecia z chlopcem Adrianem, ktoremu rzekomo pomogla. Nie ma zadnych informacji o tym chlopcu na internecie, a na stronie facebook Pani Malgorzaty recenzja dotyczaca uzdrawiania tego chlopca zostala wystawiona przez falszywe konto Maria Maria na ktorym nie ma zadnych zdjec, zadnego nazwiska. Zaprosilam ta osobe do znajomych i po zaakceptowaniu mnie zobaczylam na wlasne oczy, ze jest to falszywe konto, bez zadnych zdjec, ze znajomymi o nie polskich nazwiskach. Reszta recenzji pochodzi od znajomych Pani Malgorzaty badz od znajomych jej corki.
      Corka pani Malgorzaty, ktora rowniez mozna znalezc na facebook pod imieniem Izabela Krajewska pracuje w Kaufland, a z jej uniformu wynika, ze na stanowisku miesnym lub tym podobnym. Nie obrazajac nikogo kto wykonuje taka prace, uwazam ze corka tak "wybitnej" uzdrowicielki, ktora "odmienia ludzkie zycia" powinna miec lepsza prace od krojenia szynki. Prosze nie dac sie zwiesc recenzjom od aktorki Romy Gasiorowskiej, ktora twierdzi, ze od lat chodzi do Malgorzaty. Mi tez sie wydawalo, ze osoba publiczna nie polecalaby takiej oszustki, a jednak.
      Pani Malgorzata podczas rozmowy z klientem wszystko zapisuje, zeby pozniej pamietac jakich glupot nagadala. Zadna dobra wrozka, jasnowidz itp. nigdy tego nie robi, oni po prostu wiedza. Takze odradzam stanowczo i zrobie wszystko zeby inni dowiedzieli sie o tym jaka jest oszustka!!!
    • marlenka432 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 27.02.21, 12:52
      Odradzam, ona nie pomoże nikomu.
    • asapros Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 18.06.21, 13:04
      Kiedyś moja koleżanka u niej była i miała mieszane uczucia.
    • toraborak Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 01.01.22, 09:03
      Ja miałem. Mieszane uczucia, bardzo mało empatii.
    • cytrynianka Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 02.02.22, 14:35
      Nic się nie sprawdza
    • cramar Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 31.03.22, 18:35
      Niezła, ale trochę zbyt skraca dystans
    • mapunia Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 28.05.22, 15:04
      Mam bardzo złe doświadczenia z nią. Byłam kilka razy osobiście i nic nie pomogła mi.
    • iryna.solska1559 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 29.11.22, 18:50
      Dużo razy mówili o tym
    • iryna.solska1559 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 30.11.22, 21:06
      Zastanawiające co nie
    • iryna.solska1559 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 01.12.22, 14:05
      Jestem ciekawa tego
    • iryna.solska1559 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 02.12.22, 11:10
      Ciekawe
    • iryna.solska1559 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 03.12.22, 05:52
      Ktoś słyszał ?
    • iryna.solska1559 Re: Małgorzata Krajewska, warszawa 04.12.22, 00:35
      Wiecie może jak to działa?