Dodaj do ulubionych

Numerologiczno - coachingowa konsultacja za darmo.

22.06.14, 10:28
Witajcie

Ponieważ udzielam się na tym forum, pomyślałem, że jeśli ktoś by chciał skorzystać z konsultacji to zapraszam. Pracuję z różnymi technikami klasycznymi i duchowymi, łącząc je i cały czas doskonaląc. Dziękuje wszystkim za dotychczasowe maile i rozmowy, są one dla mnie inspiracją do dalszego rozwoju. Zwłaszcza I.george.I, który mobilizuje mnie do rozwijania swojej pokory i cierpliwości.
Mój mail: wadim.zarski@gazeta.pl
Wadim Żarski
Obserwuj wątek
    • l.george.l Re: Numerologiczno - coachingowa konsultacja za d 25.06.14, 12:46
      Zdaje się, że sprzedawcy narkotyków też pierwszą działkę dają za darmo. Jehowi też na dzień dobry nie wyciągają kasy. Nie jesteś oryginalny. Postaraj się trochę, a najlepiej zajmij się uczciwym zarabianiem pieniędzy.
      • wadim.zarski Re: Numerologiczno - coachingowa konsultacja za d 25.06.14, 14:49
        Widzę I.george.I, że nie odpuszczasz, jedno muszę Ci przyznać, twoja wytrwałość w pisaniu takich radykalny i obraźliwych komentarzy jest niezwykła. Tak się zastanawiam, gdybyś zainwestował te energię w coś produktywnego, może by miała bardziej wzniosłe zastosowanie, a niżeli opluwanie mnie przy każdej możliwej okazji. Nazywanie mnie sprzedawcą narkotyków to pomówienie, nie masz ku temu podstaw. Jeśli masz poczucie krzywdy, ktoś Cię oszukał, poszukaj pomocy, a nie wyżywasz się na tym forum szkalując ludzi bezpodstawnie. Mam nadzieję, że zrozumiesz, że tą drogą niewiele zmienisz, poza stawianiem się w słabym swietle.
        Pozdrawiam Cię z całego serca, dziękuję, że pokazałeś mi część mojej duszy która potrzebuje uzdrowienia.
        • l.george.l Re: Numerologiczno - coachingowa konsultacja za d 25.06.14, 15:10
          Mnie się nie da oszukać, ale znam ofiary parapsychologicznych praktyk. Przyznasz, że to wyjątkowo żenujący widok, kiedy widzi się inteligentną, wykształconą osobę kręcącą wahadełkiem, wierzącą, że ono się kręci bez jej udziału i jest transmiterem komunikatów od wyższego ja. To jeszcze pół biedy. Można kręcić i palcem w d**** z wiarą, że stajemy się lepsi, doskonalsi, szczęśliwsi, zdrowsi, że coś tam oczyszczamy itp. itd. W momencie jednak, kiedy się za to płaci i to ciężkie pieniądze, to żarty się kończą.
          • wadim.zarski Re: Numerologiczno - coachingowa konsultacja za d 15.07.14, 13:00
            Miną kolejny miesiąc mojej pracy i konsultacji. Twoje osądy i radykalne stwierdzenia dają mi tylko siłę do tego aby dalej szukać rozwiązań i powodów takiej sytuacji. Obrażasz mnie i grozisz mi. Ja to widzę tak: Jest we mnie taka część, która tak patrzy na świat jak Ty zachowujesz się wobec mnie, bezwzględnie, osądzając oraz strasząc. Teraz to widzę, czasem jestem taki okrutny wobec bliskich mi osób, mówiąc im. Masz wszystkie narzędzia żeby sobie pomóc, jesteś leniwa(y) i świadomie sobie szkodzisz, weź się do roboty i przestań narzekać. I powtarzam to w kółko. Ty robisz to podobnie. Dziękuję, że pozwalasz mi zharmonizować tę część mnie. Każdy kolejny twój komentarz to będzie weryfikacja tego jak to mi się udaje przepracować. Myślę, że jednym z rozwiązań będzie, większa cierpliwość i empatia. Teraz potrzebuję w sobie więcej dobroduszności i znaleźć inne rozwiązania. Jak będziesz tak miły i mi dasz kolejne podpowiedzi, w jakiejkolwiek formie, będę wdzięczny.
            Pozdrawiam
    • wadim.zarski Kolejna edycja konsultacji :-) 15.07.14, 13:03
      Witajcie
      Mamy wakacje, idealny czas na odpoczynek i relaks. Jednak jeśli są w śród was osoby, które chciały by poszperać w swojej podświadomości, serdecznie zapraszam na konsultacje.
      Pozdrawiam wszystkich i życzę owocnych wakacji :-)
      • l.george.l Re: Kolejna edycja konsultacji :-) 16.07.14, 00:24
        Wakacje to czas sekciarskich żniw. Ludzie samotni, zagubieni, rozchwiani psychicznie popadają w tym czasie dość łatwo w stany depresyjne. Wtedy na łowy ruszają ogłoszeniodawcy z tego forum. Nie należy dać się zwieść. Pieniądze, które od Was wyłudzą za "szperanie w podświadomości" lepiej przeznaczyć na wycieczkę, wynajęcie pokoju gdziekolwiek, by zmienić klimat, otoczenie, oderwać się od codzienności.
        • wadim.zarski Re: Kolejna edycja konsultacji :-) 16.07.14, 09:47
          Dziękuje Ci za kolejne wskazówki.
          To co proponujesz czyli oderwanie się od rzeczywistości, jest jedną z form pracy nad sobą, wtedy mamy lepszy kontakt ze swoją podświadomością, jest to droga dla tych którzy czegoś takiego poszukują. Zawsze też można spotkać się ze znajomymi i na przykład przy grillu i piwie podzielić się swoimi frustracjami ap ropo świata i życia, lub podzielić się swoimi radościami i szczęściem. Ja pozostawiam decyzje ludziom. Który wariant wybiorą. Chcę Ci tylko powiedzieć, że nie wszyscy ludzie na tym forum chcą oszukać i wykorzystać innych. Może zamiast piętnować wszystkich, zacznijmy szukać profesjonalistów o właściwych intencjach. Wtedy dla tych którzy szukają pomocy w tych kręgach, będzie jakiś drogowskaz. Do zastanowienia.
          Pozdrawiam Cię
          Ps. Jak masz na imię?
          • l.george.l Re: Kolejna edycja konsultacji :-) 16.07.14, 10:50
            Oderwanie się od rzeczywistości traktuję metaforycznie. Potencjalnym ofiarom sugeruję po prostu zmianę otoczenia, oderwanie się od codziennego kieratu, a przede wszystkim trzymanie się jak najdalej od profesjonalistów sięgających głęboko do portfela, a nie do podświadomości.
            Na co Ci moje imię? Datę urodzenia też podać? W Telewizji Ezoterycznej dorabiasz na wróżeniu z kart czy machasz wahadełkiem?
            • wadim.zarski Re: Kolejna edycja konsultacji :-) 16.07.14, 15:29
              Nie chcesz podejmować dialogu, to ok. Wolisz ukrywać się i boisz podać nawet swoje imię, też ok. Źle oceniłem sytuację. Myślałem, że sprawdziłeś z kim rozmawiasz, bo Ja się nie ukrywam, to moje prawdziwe imię i nazwisko i nie pracuję w żadnej TV. Po raz kolejny się zagalopowałeś, oceniłeś i wrzuciłeś do jednego worka. Nie przyjmujesz do świadomości, że może istnieć jakiś wyjątek. Myślałem, że jest szansa na dialog, a tu kolejny raz ja odrzucasz, widocznie tak ma być. Nie ma potrzeby byś mnie lubił, szanował, czy akceptował że jestem i żyję w sposób który uważam dla siebie za najlepszy na dziś dzień. I tylko tym chce się dzielić. Ty nie chcesz być osobą, która chce ze mną rozmawiać to ok. Widać więcej lekcji czeka mnie z twojej strony. Czekam na kolejne :-) Pozdrawiam
              • l.george.l Re: Kolejna edycja konsultacji :-) 17.07.14, 16:37
                Jaka jest różnica między Tobą, a cwaniakami z TV EZO wciskającymi kit? Przejrzałem Twoją stronę, przejrzałem cennik. Masz odwagę spoglądać w lustro? Czy wiesz, ile trzeba się nabiedzić, by doprowadzić kogoś do równowagi po oferowanej przez Ciebie "terapii"? Ile trzeba się natłumaczyć, by ofiara przestała robić z siebie idiotę, by wypierdzieliła do kosza wahadełko, by zaczęła mówić normalnym językiem, by przestała klepać wierszyki do wyższego ja, by wróciła z innych wymiarów do rzeczywistości? Sporo zachodu to kosztuje, ale się udaje. Tyle, że wyłudzonej kasy już się nie odzyska. Pozostaje jednak ogromna satysfakcja, kiedy przywrócona do normalności ofiara w końcu mówi, ale ja byłem/byłam głupi/a, że dałem/łam się tak wycyckać.
                • wadim.zarski Re: Kolejna edycja konsultacji :-) 17.07.14, 19:59
                  Uparłeś się na te wahadło. Akurat to z czym się ogłaszam jest darmowe i nie zawiera w sobie sesji z SRT, tego też nie sprawdziłeś gdyż agresja jaką żywisz nie pozwala Ci na bycie rzetelnym. Nadal jesteś anonimem, mówisz o jakichś osobach i jakichś sytuacjach. Nie jestem odpowiedzialny za osoby które nieumiejętnie przekazują wiedzę, jeśli zgłosi się ktoś ode mnie, kto po mojej sesji będzie czuł się rozczarowany w jakikolwiek sposób, chętnie oddam pieniądze tej osobie. Oszustów nie brakuje, w ezoteryce, wśród psychologów, policji, rządzie. Gdyby zastosować twoją radykalną taktykę usunięcia wszelkich miejsc gdzie potencjalnie znajdują się oszuści, powstała by anarchia. Nie moim zadaniem jest wytykać błędy psychologom, psychiatrom, politykom czy nauczycielom, bo każda profesja posiada mistrzów w swym fachu, średniaków i partaczy. Z mojego punktu widzenia wszyscy oni są potrzebni, i źli i dobrzy. Zawsze jest coś do poprawienia po innych. Jak wyłapałeś te trudne przypadki, które potrzebowały ratowania, to kto je tak zmanipulował? Pytam o to dla innych, aby wiedzieli kogo unikać, twoim zdaniem. Co do reszty mam wrażenie, że już prowadziliśmy podobny dialog. Ja piszę, że jestem innym, Ty piszesz, że jestem jak inni. Podejmuje z tobą dialog ponieważ nie mam w sobie lęku, że możesz coś powiedzieć, co mogło by sprawić, że poczuję się zagrożony. Ja widzę to w taki sposób, że każda kolejna wymiana zdań, powoduje, że wchodzę na kolejny poziom rzetelności, jestem dla siebie bardziej wiarygodny w tym co robię. Te osoby które się przestraszą twoich oskarżeń, nie zgłoszą się do mnie, ale te które są na prawdę ciekawe, albo nie mają w sobie takiego lęku, zapytają, wysłuchają i same stwierdzą, czy to jest dla nich czy nie. Po raz kolejny dziękuję Ci za inspirację do pracy i za wynikające z tego rozwiązania. Pozdrawiam
    • niunia7472 Re: Numerologiczno - coachingowa konsultacja za d 15.07.14, 15:03
      witam ja bym chciała prosic o porade olga 10.04.87 co mnie spotka w najblizszym czasie z góry dziekuje
    • wadim.zarski Portrety numerologiczne - konsultacje 25.08.14, 19:16
      Wakacje się kończą i czas zabrać się do pracy :-) Zapraszam wszystkich zainteresowanych na kolejne nieodpłatne konsultacje z dziedziny numerologii i rozwoju osobistego.
      Pozdrawiam wszystkich na forum serdecznie :-)
      • olek13 Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 26.08.14, 00:04
        Mam nadzieję, że zainteresowania nie będzie.
        • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 26.08.14, 10:37
          Witaj olek13 :-)
          Dawno nie komentowałeś moich wpisów. Dziekuje Ci za tak wpis. Jednak cieszy się zainteresowaniem, no napewno twoim :-)
          A tak zupełnie poważnie. Nie życz drugiemu co tobie nie miłe. Nie przyjmuje twojej złośliwości, oraz nie zwracam jej tobie. Tak jak ty wyraziłeś swoje pragnienie, ja wyraże swoje:
          Mam nadzieje, że zostanie mi wybaczone to kiedy życzyłem komuś źle. Byłem nieświadomy jak wielkie szkody w puźniejszym moim życiu mi to wyrządziło oraz moim bliskim. Z całego serca proszę te osoby (w moich myślach) o wybaczenie mi tych brzydkich życzeń i myśli na ich temat.

Dziękuje Ci olek13 że zróciłeś mi na to uwagę.
          Pozdrawiam
          • olek13 Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 26.08.14, 23:08
            Życzenie nie tyle dotyczy Ciebie, ile ludzi. Życzę bowiem ludziom (i sobie), by w swoich działaniach kierowali się racjonalnymi wyborami i nie marnowali czasu i uwagi na numerologie itp. sprawy.
            • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 10:26
              Tak czy inaczej zwróciłeś mi uwagę na coś ważnego :-)
              Zakładasz, że Twoje racjonalne wybory są jedynymi słusznymi. I w twoim przypadku może się sprawdzają. Natomiast moje racjonalne wybory zakładają istnienie wiedzy i posługiwanie się nią, której Ty nie uznajesz. Ot cała rozbieżność. i tak możemy sobie pisać o tym kto ma racje a kto nie, podawać przykłady itd. itp. Wierzę i wiem, że twoja przestroga dla innych jest szczera, bo wynika z twoich przykrych doświadczeń. Niech wszyscy Ci, którzy zgadzają się z tobą postąpią według własnych przekonań i Ci którzy nie zgodzą się z twoim podejściem, też zrobią to co chcą.
              Myśli człowieka kreują jego rzeczywistość moim zdaniem. Więc patrzmy jak ta kreacja się przejawi :-)
              Pozdrawiam
              • olek13 Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 16:00
                Wybory oparte na przekonaniach o niedowiedzionej słuszności z założenia nie mogą być racjonalne. Racjonalizm opiera się na faktach, nie przekonaniach.
                Używaj pojęć zgodnie z ich znaczeniami, proszę.
                • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 17:12
                  To tylko pojęcia. Nie będę o to kruszyć kopii. Aby było rozgraniczone. Mój alternatywny racjonalizm. Mam nadzieję że to załatwia sprawę.
                  • olek13 Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 17:31
                    OK. Jeśli to nazwiesz "racjonalizmem" wg WD, to ok.
                    A najlepiej unikać mylących zastosowań znanych pojęć.
              • tuman76 Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 16:06
                wadim.zarski
                Włóż ty sobie te swoje konsultacje do własnej du....y.
                • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 17:35
                  Nie dziękuję. :-) Anonimowy wulgarny i obraźliwy wpis. Nie rozumiem tylko po co? Jeśli myślisz, że to źle wygląda w moim wątku, kiedy ktoś przeklina i zachowuje się jak gbur, to się mylisz. Co jakiś czas zdarzają się takie komentarze, liczę się z nimi bo to znaczy, że to co robię ma sens, że jest też opozycja. Może to informacja dla mnie, że czas coś zmienić. A może wystawiasz moją cierpliwość i to co noszę w swoim sercu na próbę. Skoro sprowokowałem w tobie takie zachowanie, przyjże się tej części siebie która jest taka jak mi to pokazałeś. Dziękuję i pozdrawiam.
              • olek13 Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 17:30
                Obawiam się, że nie rozumiesz tego, co piszę.
                Nie ma czegoś takiego, jak różne (indywidualne, subiektywne) racjonalizmy.
                Jeśli tego nie rozumiesz, spróbuj się zapoznać choćby z tym:
                pl.wikipedia.org/wiki/Racjonalizm_%C5%9Bwiatopogl%C4%85dowy
                Podobnie nie ma czegoś takiego, jak "wiedza", której ja nie uznaję. Terminu "wiedza" nie należy stosować zgodnie z własnym widzimisię, bowiem dotyczy on informacji udokumentowanych, sprawdzonych i potwierdzonych. Dlatego ezoteryczne przekonania nie są żadnym rodzajem wiedzy.
                Kłopot w tym, że wyznawcy tego i owego chętnie nadużywają takich pojęć, zapewne po to, by utwierdzić siebie (i innych) w przekonaniu o rzekomej wartości wyznawanej wiary. Nie zmienia to faktu, że to jest nadużycie językowe, wynikające z niewiedzy (oby tylko!) lub z niskich pobudek.
                Ot cała rozbieżność...
                • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 17:51
                  Ok. Udowodniłeś swoje racje. Ja mam swoją wiarę. A ty masz słownik. I każdy jest szczęśliwy.
                  Czy uważasz, że gdzieś jeszcze popełniam błąd słownikowy czy jakiś inny, jeśli tak, proszę popraw mnie.
                  Dziękuję i pozdrawiam
                  • olek13 Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 18:01
                    Jakie "moje racje"?
                    Gdybym zaprzeczył poglądowi, że Księżyc jest z sera, to też bym dowodził "swoich racji"?
                    • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 19:06
                      Dziękuję, czuje się pouczony. Czy coś jeszcze jest rażącego w tym co piszę?
                      • olek13 Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 20:08
                        A to już sam się nad tym zastanawiaj jak (i dlaczego tak) ma wyglądać Twój przekaz. W razie czego ktoś Ci wytknie co zauważy.
                        • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 28.08.14, 23:17
                          Masz rację. Jeszcze raz Dzięki.
                  • l.george.l Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 28.08.14, 00:34
                    Otóż to - masz wiarę. Bardzo trafnie to ująłeś. Żerujesz na ludziach podatnych na wiarę, nie racjonalną weryfikowalną naukę, lecz bełkotliwą papkę. Robisz rzeczy niegodziwe i obrzydliwe. Nie wstyd Ci wciskać ludziom kit, że układ liczb ma jakiekolwiek znaczenie?
                    • gazeta_mi_placi Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 28.08.14, 09:24
                      Dla mnie to zwykłe obrzydlistwo, żerowanie na słabszych, tak na słabszych którzy powinni być bardziej chronieni.
                      Na osobach naiwnych, mniej inteligentnych, podatnych na manipulację i "bajki", czasem w bardzo trudnej sytuacji życiowej.
                      Niczym te kanalie nie różnią się od tych co wciskali niedawno ubogim emerytom drogie garnki i pościele.
                      Tyle, że na tamtych była społeczna nagonka, a tych się toleruje, nawet oficjalne fora tworzy.
                      • l.george.l Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 28.08.14, 11:28
                        Zastanawiające, że wciskanie garów w wielokrotnie zawyżonej cenie czy wełnianej pościeli, która zasyfia cały dom uznano jednak za naganne, a okradanie ludzi poprzez ogłupianie wahadełkiem czy pseudo psychologicznym bełkotem uchodzi ciągle na sucho. Przecież tu też w grę wchodzą ogromne pieniądze.
            • gazeta_mi_placi Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 16:26
              Czasu jak czasu, ale pieniędzy na tych żałosnych leni i szarlatanów.
              Że też takie chamskie naciąganie mniej inteligentnych ludzi nie jest karalne....
              • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 18:07
                O co chodzi z tą bezosobową formą? :-) To jest pod moim adresem czy tak po prostu sobie to napisałeś?
                • gazeta_mi_placi Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 27.08.14, 21:16
                  O wszystkich wróżbitach, uzdrowicielach i całym tym tałatajstwie. Niczym nie różnicie się od kanalii wciskającym naiwnym ludziom garnki za kilka tysięcy złotych czy wysoko oprocentowane kredyty emerytom.
                  Tfu!
                  • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 28.08.14, 23:46
                    To jest nawet zabawne :-) Ciągle piszesz w trzeciej osobie. Pokrzyczałeś, poplułeś i jak się z tym czujesz? Czy świat stał się od tego lepszy? Wylałeś swoje żale. Wiesz od twojego złorzeczenia niewiele się zmieni, więc jeżeli tak bardzo utożsamisz się ze swoimi przekonaniami napisz do swojego posła w tej sprawie albo zorganizuj petycję i zrób coś, bo na razie to tylko słowa rzucane na wiatr :-) Każdy oceni to sam jaka jest jakość twojej wypowiedzi, a to że wtóruje Ci I.georg.I, to kolejne pokrzykiwanie, które wnosi tak samo wiele jak twoje. Wyrzuciliście swój jad. I mam zrezygnować, bo dwie lub trzy osoby są przeciwne :-) Trochę słaby argument. Jak już zbierzecie jakieś grono warte uwagi chętnie z wami podyskutuję, nawet publicznie, bo puki co ukrywacie się wstydząc samych siebie wypisując takie, no właśnie nawet to trudno nazwać. Jednak to moje postrzeganie tej sytuacji i możecie się z tym nie zgodzić. Zapraszam do dalszej dyskusjo - opluwaczki :-)
                    • l.george.l Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 29.08.14, 00:11
                      Propozycja warta rozważenia. Tylko do których posłów wysłać petycję? Na listę zawodów wahadlarzy i tym podobnych oszustów wpisał Miller. Czym się kierował? Podobno wahadlarze często mają esbecki rodowód. Ci, którzy zostali negatywnie zweryfikowani postanowili wykorzystać swoje umiejętności w robieniu ludzi w organ męski i dalej robią to, do czego zostali wytresowani. Ty za młody chyba jesteś na esbecki życiorys, ale może tatuś? Pozostaje napuścić na Was katoprawicę, bo jakby nie było odciągacie czarnym klientelę.
                      • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 29.08.14, 02:53
                        l.george.l napisał:

> Propozycja warta rozważenia. Tylko do których posłów wysłać petycję? Na listę z
                        > awodów wahadlarzy i tym podobnych oszustów wpisał Miller. Czym się kierował? Po
                        > dobno wahadlarze często mają esbecki rodowód. Ci, którzy zostali negatywnie zwe
                        > ryfikowani postanowili wykorzystać swoje umiejętności w robieniu ludzi w organ
                        > męski i dalej robią to, do czego zostali wytresowani. Ty za młody chyba jesteś
                        > na esbecki życiorys, ale może tatuś? Pozostaje napuścić na Was katoprawicę, bo
                        > jakby nie było odciągacie czarnym klientelę.

No tak, to wszystko wina Millera. Biedny facet, pewnie dlatego osiwiał :-)

Nazywając mnie esbekiem i obrażając mojego już nieżyjącego ojca, jest tak niskim Ciosem, że szkoda cokolwiek pisać. Wykazałeś się brakiem taktu i kultury. Zbanuj się sam proszę bo to nawet nie jest warte pisania do moderatora.
                        • gazeta_mi_placi Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 30.08.14, 11:29
                          Ciekawe czy śp. tatuś byłby zadowolony z synka zarabiającego na życie robieniem ludzi w bambuko. Jeżeli sam był uczciwym człowiekiem to chyba się teraz w grobie przewraca.
                          Do normalnej uczciwej roboty idź, a nie mieszaj podatnym na manipulację i często w trudnej sytuacji życiowej ludziom w głowie.
                          Ile miesięcznie masz z tego? Chyba, że wszystko to robisz całkowicie za darmo i po godzinach normalnej pracy.
                          • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 30.08.14, 17:08
                            Dałeś sobie prawo do obrażania mnie oraz wypisywania co by mój Ojciec sobie o mnie myślał. Jest przekroczeniem jakiejkolwiek etykiety i zwyrodnieniem. Nie masz szacunku dla zmarłych, nie masz szacunku dla zasad. A próbujesz mówić co jest normalne!?
                            Możesz zmieniać nick i logować się dalej anonimowo. Zioniesz nienawiścią, która przysłania, twoje ludzkie odruchy. Nawet nie zauważyłeś jaką okrutnym człowiekiem się stałeś. Sprawiłeś mi przykrość i zraniłeś moje uczucia. Jeśli to był twój cel, osiągnąłeś go w 100%.
                            Jesteś tchórzem nie posiadającym honoru, nie był byś w stanie powiedzieć mi tego prosto w oczy.
                            Tak koniec końców, to wszystko jest po prostu smutne.
                            Wadim Piotr Żarski (żeby było jasne, że nie jestem pod jakimś nickiem, czy pseudonimem)
                      • l.george.l Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 31.08.14, 15:57
                        Obecność esbeków w szeregach wahadlarzy jest wiedzą powszechnie znaną i opisywaną w prasie. Wartą ją przypominać ku przestrodze osób podatnych na ezoteryczne doznania. Bez względu jednak na Twój rodowód i kto Cię wciągnął w ten interes, to biorąc pod uwagę, czym się zajmujesz, to brak słów, które byłby w stanie określić podłość i wyrachowanie, jakie Tobą kierują. Jakże trzeba być cynicznym i bezwzględnym, by ludziom wciskać kit o znaczeniu numerków czy kręcącym się wahadełku i brać za to pieniądze. Nie jest usprawiedliwieniem, że oferujesz ludziom coś, czego potrzebują, bo robisz coś niezwykle szkodliwego.
                        • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 01.09.14, 09:57
                          Przypomnę Ci co napisałeś mi wcześniej:
                          l.george.l 29.08.14, 00:11 Skasujcie Odpowiedz
                          Propozycja warta rozważenia. Tylko do których posłów wysłać petycję? Na listę zawodów wahadlarzy i tym podobnych oszustów wpisał Miller. Czym się kierował? Podobno wahadlarze często mają esbecki rodowód. Ci, którzy zostali negatywnie zweryfikowani postanowili wykorzystać swoje umiejętności w robieniu ludzi w organ męski i dalej robią to, do czego zostali wytresowani. Ty za młody chyba jesteś na esbecki życiorys, ale może tatuś? Pozostaje napuścić na Was katoprawicę, bo jakby nie było odciągacie czarnym klientelę.

Dałeś sobie prawo do obrażania mnie i mojego nieżyjącego ojca. Jest to brakiem kultury i zwyrodnieniem. Nie dość jasno wyraziłem się w poprzedniej odpowiedzi. Nie wiesz co to są ludzkie uczucia! Zraniłeś mnie, sprawiłeś przykrość, nawet nie wiesz jak wielką.
                          W swojej pełnej nienawiści postawie, zapędziłeś się w strefy, które świadczą o twoim braku empatii. Chcesz innych prowadzić na swoją sobie właściwą ścieżkę, pokazałeś, jak ona wygląda. W konsekwencji depcze zasady moralne.
                          Jesteś osobą bez honoru, ukrywając się za anonimowym nickiem, obrażasz mnie i moją rodzinę. Jesteś tchórzem, nie był byś w stanie powiedzieć mi tego prosto w oczy.
                          Tak koniec końców, to wszystko jest po prostu smutne, ale to już wiesz.
                          Mimo, że to nie wiele zmieni, napiszę do moderatorów w twojej sprawie. Ale nawet jeśli nie zablokują Ciebie. Już pokazałeś jakiego pokroju człowiekiem w tym momencie jesteś.
                          Wadim Piotr Żarski
                          • l.george.l Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 01.09.14, 10:12
                            No tak, do tego kapuś. Przyznaj się wreszcie, że robisz rzeczy obrzydliwe i znajdź sobie uczciwą robotę.
                            • gazeta_mi_placi Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 01.09.14, 12:42
                              Po co brać się za uczciwą robotę skoro tutaj taka łatwa kasa leci z kont ludzi w trudnej sytuacji życiowej, podatnych na czczą gadaninę i manipulację?
                              • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 01.09.14, 21:38
                                Już wyraziłem swoje stanowisko, dodam tylko to co napisałem wyżej.
                                Nie krępuj się, pluj jadem dalej. W biblii jest bardzo "fajnie" napisane:
                                Mateusz 5:39
                                A Ja wam powiadam: Nie stawiajcie oporu złemu. Lecz jeśli cię kto uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi!
                                Pokornie przyjmuję od ciebie naukę mistrzu (ciebie gazeta_mi_placi też mam na myśli).
                            • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 01.09.14, 21:34
                              Twój komentarz niewiele znaczy, mogę podjąć jakiekolwiek kroki chce, jeżeli łamiesz zasady, nie wykazujesz skruchy i jesteś bezczelny próbując przenieść jakiekolwiek negatywne emocje na mnie. Nie przyjmuję tej obelgi, jak żadnej innej wcześniej i później. Jeśli takie komentarze sprawiają Ci jakąś dziwną przyjemność, a ja miał bym cie jej pozbawić, mogło by to oznaczać, że jestem niewdzięczny :-)
                              W biblii jest bardzo "fajnie" napisane:
                              Mateusz 5:39
                              A Ja wam powiadam: Nie stawiajcie oporu złemu. Lecz jeśli cię kto uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi!
                              Pokornie przyjmuję od ciebie naukę mistrzu (ciebie i.george.I też mam a myśli).
                          • demaskujemy_szarlatanow Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 01.09.14, 14:16
                            Mimo, że to nie wiele zmieni, napiszę do moderatorów w twojej sprawie. Ale nawe
                            > t jeśli nie zablokują Ciebie. Już pokazałeś jakiego pokroju człowiekiem w tym m
                            > omencie jesteś.
                            > Wadim Piotr Żarski

Napisz również do moderatorów, że łamiesz regulamin forum reklamując się nachalnie bez uiszczenia zapłaty. Na numerologii znasz się, to fakt. Znajomość liczb i cyferek jest uwidoczniona w cenniku na twojej stronie, na którą próbujesz nakierować potencjalnych zainteresowanych. W ordynarny sposób polujesz na klientów pod pozorem darmowych konsultacji. To czym się zajmujesz nie jest nauką lecz szarlatanerią i tak jest postrzegane przez naukowców. I tak jak napisałeś, że "gdzie psychologia nie jest jakąś większą wartością" stawiasz siebie w opozycji do nauki, a więc robisz z siebie szarlatana. I jeszcze dodam, że nie znalazłem ani ciebie, ani twojej partnerki, z którą robisz to co robisz na stronie: prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/ceidg.public.ui/search.aspx
                            CENTRALNA EWIDENCJA I INFORMACJA
                            O DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ

Czyżbyś pracował nielegalnie? Zastanów się czy warto robić z siebie kapusia, bo możesz zainspirować kogoś do zadenuncjowania ciebie. Możesz doznać jakiejś traumy prowokując swoją bezczelnością i wtedy nie pomogą ci nawet metody, które "studiowałeś".
                            Ta twoja pozorna pokora i bezczelność wobec osób o innych poglądach działa mi na nerwy, a zwłaszcza jak próbowałeś "bombardować miłością" KKpoziom4, osobę, która dopiero co wykaraskała się z czegoś podobnego do twoich metod. To właśnie było obrzydliwe. Wygląda to tak jakbyś rozpaczliwie polował na klientów. Udzielając się na forum musisz liczyć się z krytyką, a tej nie potrafisz znieść jak widać. To dobrze, że jesteś megalomanem-słabeuszem, bo nie wróży ci to kariery mega-maga czy jakiegoś mega-guru.
                            Maciej A.
                            • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 01.10.14, 15:02
                              Macieju A.
                              Co do uiszczania opłaty za reklamowanie się. Nie reklamuję się. Jest to forum i nigdzie nie są umieszczone, ani moja strona, ani tez jakakolwiek informacja o cenniku. Robię konsultacje darmowe, czyli korzystam z możliwości pomagania innym gdzie dla mnie "zapłatą" jest moje doświadczenie. Uważasz to za przebiegłość? Prowadziłem pertraktacje z działem reklamy, dali mi zaporową cenę jak dobrze pamiętam około 5000 zł miesięcznie, za możliwość prowadzenia wątku na tym forum. Jest to poza moimi możliwościami finansowymi. Więc wynegocjowałem to co mogę robić i jak mogę to robić. Nie łamię zasad forum. To jest twoja interpretacja z którą się nie zgadzam.
                              Jeśli chodzi o CDEIG. Poprawiłem ten stan rzeczy. Za zwrócenie mi na to uwagi, dziękuję. Skorzystałem z twojej cennej rady jak najlepiej umiałem :-) To a propos fałszywej skromności ;-) Nie ma możliwości zweryfikować, czy jest fałszywa czy nie, moje słowo, kontra twoje.
                              Co do stawiania się w opozycji do nauki i psychologii. Wyrwałeś to zdanie z kontekstu. Ale ok, sprecyzujmy. Według mnie psychologia stosowana przez większość psychologów jest bardzo ograniczona jeśli chodzi o pomoc pacjentom. Jest to moja opinia, a jeśli się ktoś nie zgadza, to zapraszam do dyskusji.
                              Co do kapusiowania, to zabawnie, że mnie o to posądzasz a za razem mi tym grozisz. Nie widzę w tym nic niewłaściwego, że zwróciłem uwagę, że jeden z internautów obraża moją rodzinę. Uważasz, że takie postępowanie należy pochwalać?
                              Co do moich sposobów i to, że mi nie pomogą. Takie straszenie na mnie nie działa. Ja wiem, że moje sposoby mi pomogą w każdym momencie mojego życia. Jest to moja wiara, moje przekonanie. I nie muszę Ci tego udowadniać, poddaję się losowi, życiu i Bogu, w kwestii weryfikacji moich przekonań, jeśli manifestacja tej próby masz być Ty. To zaczynajmy ten taniec :-)
                              Co do KKpoziom4. Uważasz, że to co napisałem jest adekwatne do tego o czym wspomniała ta osoba. Nie wiesz jak potoczyła się moja i jej historia dalej. I nie muszę Ci tego mówić. Polowanie na klientów :-) Daleko wysunięty wniosek, wynikający z twoich domysłów, nie z faktów.
                              Co do krytyki, czy nie umiem jej znieść, odpisuję Ci, więc już to jest zaprzeczeniem twojej hipotezy. Co do kariery mega-guru :-) Nie wiem co dla Ciebie oznacza Guru. Ale ja już zajmuję się Coachingiem, co dla mnie znaczy, że wystawiam siebie, na weryfikację i gdybym miał słabe osiągnięcia w swoim życiu, to bym był słabą inspiracją dla innych. Więc zobaczymy jak to będzie :-). Życie to najlepiej zweryfikuje.
                              Wielokrotnie dałeś upust swoim emocjom i fantazjom. Obrażając i szydząc ze mnie, wymyślając nie stworzone historie na temat tego co zrobiłem, bo łatwiej jest fantazjować niż pisać fakty. Zawsze można wyrazić się w sposób kulturalny. A ty próbujesz zakrzyczeć mnie swoją emocjonalnością pełną wulgarności. To nie działa. Przynajmniej na mnie.
                              Więc demaskuj tych którzy zaliczają się do tych przez Ciebie rozumianych szarlatanów :-) Bo tym razem się pomyliłeś.
                              Ciekaw jestem twojej odpowiedzi :-)
                              Pozdrawiam Maćku A.
                              • l.george.l Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 01.10.14, 16:49
                                wadim.zarski napisał:

> Jeśli chodzi o CDEIG. Poprawiłem ten stan rzeczy. Za zwrócenie mi na to uwagi,
                                > dziękuję.
                                [...]

Rychło w czas. Głupka rżniesz? Nie wiedziałeś, że jak się prowadzi działalność gospodarczą, to należy to zarejestrować, płacić ZUS, rozliczać się z dochodów?
                                • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 01.10.14, 18:52
                                  Jak się prowadzi DG to się płaci, a jak się nie prowadzi to nie :-)
                                  Poza tym żeby prowadzić darmowe konsultacje, nie muszę się przed nikim opowiadać.
                                  Jeszcze jakieś uwagi?
                                  Rozumiem, że resztę mojej wypowiedzi z chęcią poprzesz :-)
                                  • l.george.l Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 01.10.14, 23:12
                                    Twoja strona internetowa z cennikiem datowana jest na 2013 rok. Działalność gospodarczą zgłosiłeś wczoraj. Tłumaczyć się będziesz skarbówce, nie nam. My tu już mamy o Tobie zdanie wyrobione. To, że ludziom wciskasz kit wiemy od dawna. Teraz jeszcze wszystko wskazuje na to, że popełniałeś przestępstwo karno-skarbowe.
                                    • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 02.10.14, 01:02
                                      Skarbówka :-) Widzę, że dokładnie zbadałeś mój profil. Znalazłeś coś ciekawego dla siebie? :-)
                                      Co do wyrobionego zdania, to słucham, jestem ciekaw co tam na mnie zebraliście w waszej "czarnej księdze"? :-) Dochrapałem się swojej teczki. Czyżbyś był wyznaczony do łapania numerologów. Czy jesteśmy zagrożeniem dla systemu Polskiego? Mam nadzieje że nie boicie się rewolicji numerologicznej. Główne oskarżenie brzmi: Zbierał daty urodzenia innyh ludzi. No stary przegiołem. Trzeba ze mną zrobić porządek. :-)
                                      Ok, troche sobie pożartowaliśmy.
                                      Czy coś jeszcze masz ciekawego do napisania? Bo te wyssane z palce teorie są ponownymi oszczerstwami bez pokrycia. Możemy grać w te grę. Ty mnie obrażasz, a ja spokojnie Ci zaprzeczam. Ja się nie poddam. Ale możesz testować moją wytrwałość :-) Zobaczymy co będzie dalej :-)
                                      Pozdrawiam
                                      • l.george.l Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 02.10.14, 01:19
                                        wadim.zarski napisał:

> Główne oskarżenie brzmi: Zbierał daty urodzenia innyh ludzi. [...]

Jeśli coś takiego robisz, musisz to zgłosić do GIODO. Widać, że jest parę powodów, by utrudnić Ci dalsze wciskanie ludziom kitu.
                                        Numerologiczne konsultacje. Ale trzeba być zdrowo jebniętym, by się dać na to nabrać.
                                        • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 02.10.14, 11:34
                                          Twoje osobiste emocjonalne realizowanie się zachowaj dla siebie. A za merytoryczne info dziękuję :-)
                                          • l.george.l Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 02.10.14, 14:45
                                            Chyba nie zaprzeczysz, że zarabiasz na ludzkiej głupocie, czy używając bardziej górnolotnych słów - na ludzkiej nieświadomości.
                                            Piszą w gazetach, że emeryta da się nabrać na kupno patelni za 2000 zł, która na Allegro kosztuje 150 zł, czy cudownych urządzeń pseudorehabiltacyjnych też za tysiące, których cudowna moc jest taka sama jak pilota do telewizora, a koszt wyprodukowania wart kilka złotych.
                                            Taka już ludzka natura, że w kwestiach zdrowia naiwni nie zważają na koszty. Ty na tym żerujesz. Podłość takich ludzi jak Ty nie zna granic. Weźmiesz się w końcu do uczciwej pracy? Jak spojrzysz swoim dzieciom w oczy, kiedy spytają: tato, a czym Ty się zajmujesz? Co odpowiesz? Robieniem ludzi w ch...a?
                • l.george.l Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 28.08.14, 00:35
                  Domyśl się. Tak, na takich jak Ty powinien być paragraf.
                  • wadim.zarski Re: Portrety numerologiczne - konsultacje 29.08.14, 00:05
                    I.george.I powtórzę Ci to co napisałem post wyżej, zrób coś. Chcesz żeby był paragraf zacznij działać w tym kierunku. Wraz z kolegą już jest was dwóch. Do dzieła Panowie, zobaczymy co z tego wyniknie :-) Wiecie co, łatwo jest napisać, że ktoś powinien coś zrobić, że ktoś jest odpowiedzialny, to was zwalnia z odpowiedzialności? Moim zdaniem Nie. Jak walczycie o coś, to zróbcie to naprawdę. Tylko stawiam wam jedno wyzwanie, uczciwie, bo zawsze możecie wziąć pistolet i strzelać do mnie albo innych. Chcecie poczuć się jak prawdziwi mężczyźni lub kobiety, zacznijcie działać. Wierzycie w to co robicie, zacznijcie działać. Macie przekonanie, że świat będzie lepszy bez ezoteryków, zacznijcie działać. A na razie nie robicie prawie nic. Mnie taka strategia się sprawdza, możecie ją śmiało skopiować, zaprowadzi was to dalej niż takie paplanie trzy po trzy. Do roboty przyjaciele :-)
    • anna13808372 Re: Numerologiczno - coachingowa konsultacja za d 12.05.21, 17:48
      Witam
      czy ktoś korzystał jakie opinie ?
    • antoniskalski123 Re: Numerologiczno - coachingowa konsultacja za d 29.11.22, 20:24
      ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka