naaatkaaa1990
23.05.18, 11:43
Cześć dziewczyny i chłopaki!
Założyłam ten temat, bowiem nie znalazłam innego o Pani Svecie Presolskiej.
Długo szukałam dobrej rytualistki, zostałam wiele razy oszukana i chciałabym uniknąć tego błędu w przyszłości.
Namiar na nią dostałam od jednej z dziewczyn, z którymi piszę, a której odmówiła jedna z najlepszych i najskuteczniejszych polskich rytualistek powołując się na to, iż jej wymarzony facet w obecnym związku jest bardzo szczęśliwy i kochany, a ona tego nie zniszczy, bo moralność jej na to nie pozwala. Zrozumiałe dla rytualistki i ogółu ludzi, jednak nie do zaakceptowania dla zakochanej osoby, której ten właśnie facet jest całym światem i nie może bez niego żyć.
Dziewczyna ta została oszukana wiele razy, tak jak ja i szukałyśmy wspólnie kogoś, kto zna się na magii przez około rok czasu, wiele razy się nacięłyśmy i w końcu ona trafiła na Panią Svetlanę (również z polecenia).
Czy ktokolwiek z Was ma jakiekolwiek informacje o niej? Moja znajoma jest w trakcie pracy z nią, ja się zastanawiam, bo nie znalazłam żadnej opinii nigdzie (co podobno dobrze świadczy, bo reklamują się tylko oszuści i piszą o sobie w superlatywach jak to po tygodniu on padł na kolana i błagał o powrót). Odbieram to za dobrą monetę ale może ktoś coś słyszał o tej Pani? Może ktoś zna kogoś komu udało się do niej trafić i coś o niej wie?
Z informacji jakie ja mam ta Pani mieszka w Białymstoku.
Natalia