Dodaj do ulubionych

Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miłosnej

23.05.18, 11:43
Cześć dziewczyny i chłopaki!

Założyłam ten temat, bowiem nie znalazłam innego o Pani Svecie Presolskiej.

Długo szukałam dobrej rytualistki, zostałam wiele razy oszukana i chciałabym uniknąć tego błędu w przyszłości.

Namiar na nią dostałam od jednej z dziewczyn, z którymi piszę, a której odmówiła jedna z najlepszych i najskuteczniejszych polskich rytualistek powołując się na to, iż jej wymarzony facet w obecnym związku jest bardzo szczęśliwy i kochany, a ona tego nie zniszczy, bo moralność jej na to nie pozwala. Zrozumiałe dla rytualistki i ogółu ludzi, jednak nie do zaakceptowania dla zakochanej osoby, której ten właśnie facet jest całym światem i nie może bez niego żyć.

Dziewczyna ta została oszukana wiele razy, tak jak ja i szukałyśmy wspólnie kogoś, kto zna się na magii przez około rok czasu, wiele razy się nacięłyśmy i w końcu ona trafiła na Panią Svetlanę (również z polecenia).

Czy ktokolwiek z Was ma jakiekolwiek informacje o niej? Moja znajoma jest w trakcie pracy z nią, ja się zastanawiam, bo nie znalazłam żadnej opinii nigdzie (co podobno dobrze świadczy, bo reklamują się tylko oszuści i piszą o sobie w superlatywach jak to po tygodniu on padł na kolana i błagał o powrót). Odbieram to za dobrą monetę ale może ktoś coś słyszał o tej Pani? Może ktoś zna kogoś komu udało się do niej trafić i coś o niej wie?

Z informacji jakie ja mam ta Pani mieszka w Białymstoku.

Natalia
Obserwuj wątek
    • olek13 Wątek sponsorowany. 24.05.18, 22:37
      .
    • kokardka1982 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 06.06.18, 17:26
      A czy mogę prosić na meila kontakt do tej Pani.tez słyszałam że jest skuteczna.
      Na tej samej zasadzie korzystam z porad ezoteryczki (ona też nie musi się reklamować a jej wróżby zgadzają się 80-100% zawsze bliżej 100)
      • olek13 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 06.06.18, 21:17
        80% - 100%?
        Można wiedzieć, jak to zmierzono?
        • kokardka1982 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 07.06.18, 09:32
          Widzę po swoich wrozbach i ludzi którzy korzystali.czasem słyszy się cos nie do uwierzenia wręcz,coś na co nie mamy wpływu tylko jest zależne od innych(więc jakaś sugestia ze strony ezoteryczki odpada)i po czasie okazuje się że ona miała rację
          • olek13 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 07.06.18, 13:49
            Aha: "widzisz" i "słyszy się". To mi wystarczy.
            Znaczy się: skuteczność niepotwierdzona, a skądinąd wiadomo, że żadna.

• kokardka1982 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 07.06.18, 18:06
              A oczekujesz czego???statystyk z gusu?
              • olek13 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 07.06.18, 21:44
                Mogą być z GUS-u.
                Bo opowieści, jak to jedna pani drugiej pani... są jakby mało wiarygodne, szczególnie w takiej kwestii, jak wiara we wróżki.
        • zalak Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 24.12.19, 15:00
          Centymetrem
      • zalak Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 14.12.19, 13:43
        Zwinęła się razem z Leszczyńską to o czymś świadczy
      • canicula11 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 06.03.20, 20:31
        Ta pani dalej działa?
      • jesnapoziomka Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 13.05.20, 21:45
        Taa, wszyscy słyszeli, a nikt nie widział
    • marysia.1991 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 10.07.18, 23:21
      Witam czy ktoś ma namiary do tej Pani? Błagam o jej kontakt.
      • zalak Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 17.12.19, 15:32
        Ona się zwinęła, raczej już nie działa
    • weronikaala [...] 11.07.18, 08:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • andziula211 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 10.11.18, 22:31
      Cześć czy jest możliwość i bardzo bym prosiła z całego serca żeby jakiś namiar do svety mieć proszę bo jest jedno forum a nikt nie chce dać a ja naprawdę mam ciężka sytuację proszę o pomoc będę bardzo wdzięczna
      • daniel88 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 14.11.18, 20:46
        andziula211 napisz do mnie wiadomość mail na iwo.iwo89@op.pl, myślę że mogę ci pomoc.
      • zalak Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 15.12.19, 16:05
        Odpuść sobie
    • daniel88 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 15.11.18, 09:56
      Jeśli ktoś potrzebuje kontaktu do pani Svety , będę mógł pomóc i powiedzieć coś od siebie, ale to tylko na priv bo wiem ze ona nie życzy sobie rozgłosu.
      • anpatiza Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 18.11.18, 20:49
        Hej. Zniknęły wątki z kafeterii, czy ktoś wie co że Svieta? Na instagramie tez jej nie ma.
        • zalak Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 17.12.19, 21:56
          Sama posuwała
      • aaabbbccc Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 28.11.18, 08:50
        Poproszę o kontakt do Pani Svety, mój mail: martownia83@wp.pl
        • falszywiec Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 03.12.18, 11:26
          Sciema
          Adres IP tego IWO i tej Swietłany jest taki sam i należy do firmy z Węgierksa Górka ze ślązka. Można sprawdzić na pierwszej lepszej stronie do lokalizacji IP.
      • kasiek_9010 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 08.02.19, 18:20
        Możesz się do mnie odezwac błagam kasiek_9010@gazeta.pl
      • kasiek_9010 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 08.02.19, 18:22
        daniel88 odezwij się do mnie pilnie kasiek_9010@gazeta.pl
      • zalak Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 17.12.19, 18:48
        Odpuść sobie
    • prostywniosek Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 27.02.19, 12:58
      Niestety, Svieta okazała się oszustką. Na maile nie odpowiada, poza tym sama pisze o sobie komentarze. Na kafeterii jest ostatnio bardzo głośne, wystarczy zobaczyć. Wiele naiwnych bab jej zaufało i co? Kasa w błoto, a chodzi o 800 zł! Już nie mówiąc o złudnej nadziei na odzyskanie faceta.
      • baziatko Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 06.03.19, 20:04
        prostywniosek, te laski byly tak nia zaslepione, ze krzyczaly ze ona im PRZYSLUGE robi. laskawczyni. za pol pensji u niektorych :)
      • oliloli Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 10.05.20, 19:01
        Czyli jednak. A tak głośno było o niej.
    • baziatko Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 06.03.19, 20:00
      sveta zniknela z internetow , ostatnio pisala do klientek, ze terminy majowe zbiera albo zwrot kasy
      kolezanka chciala pieniadze, kontakt sie urwal
      druga kumpela ma teorie, ze sveta to irena
      • oliloli Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 10.05.20, 19:04
        Obie zapadły się pod ziemię w tym samym czasie, ten sam sposób działania. O jednej i o drugiej spore wątki na kafeterii, gdzie wszystkie kobiety czekały nie na efekty, lecz na jakikolwiek kontakt zarówno od jednej jak i drugiej pani. Oba wątki zostały zdjęte w tym samym czasie. Wnioski można wyciągnąć bez większego wysiłku.
    • baziatko Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 06.03.19, 20:01
      a jakaz to rytualistka odmowila kolezance? ta niby najlepsza? ;0
    • bajalka Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 12.10.19, 18:06
      Ktoś ma namiar do tej pani? Będę bardzo wdzięczna.
    • wioletpolny Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 17.10.19, 20:15
      Historia Sviety przypomina bardzo Irene Leszczyńską. Parę miesięcy temu było o nich głośno aż nagle cisza. Ma ktoś z nimi jakieś doświadczenie i chciałby się nim podzielić?
      • zalak Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 20.12.19, 00:52
        Bo to raczej te same osoby
      • oliloli Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 12.05.20, 12:13
        Poczytaj inne wpisy.
    • zonkfort Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 08.11.19, 17:47
      Niezły marketing
    • langin Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 05.02.20, 15:18
      Jaka historia. A jaka jest prawda?
    • bagietonka Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 23.10.20, 01:14
      Zmyła się, razem z Irenką
    • mozzik Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 22.12.20, 17:52
      Ma ktoś kontakt do tej pani?
      • poporkonka Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 21.01.21, 15:59
        Po co skoro jest nieskuteczna?
    • neesturia Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 30.12.20, 13:53
      O niej było już wiele, nieskuteczna
    • degaudian Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 25.02.21, 15:42
      Svieta to drugie wcielenie Leszczyńskiej. Już ich nie ma.
      • arczimero Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 11.04.21, 19:24
        Skąd wiesz?
    • deedora Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 05.05.21, 20:45
      To oszustka
      • szzzatynka1 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 05.05.21, 21:49
        Kiedy robiłaś u Svety? Polecasz kogoś innego?
    • czypiotka Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 24.06.21, 13:08
      Niestety ale ona nawet tych rytuałów nie odprawia.
    • karolina.platkowska Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 18.07.21, 12:37
      Oszustka
    • galinkam Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 26.11.21, 15:05
      Ona już nie działa nawet
      • mooose99 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 26.11.21, 15:45
        O tej Pani nie slyszalem wcale...
        Natomiast to swietnie swiadczy o Jej poziomie ze nie chce rzucac czaru na kogos szczesliwego.
        ( O ile ogloszenie to nie Pijar hehe ? )

Tak w skrocie - o ile ktos z naiwnych desperatek potrafi to zrozumiec - magia to zwykle manipulacja, czyli :

nie potrafisz czegos osiagnac, kogos zdobyc bo masz "za krotkie nogi", nie masz do tego szczescia, determinacji czy po prostu Twoja karma na to nie pozwala :

to probujesz poprzez magie. czyli "naciagnac" rzeczywistosc, zmanipulowac.
        A czesto czarna jest ukrywana i reklamowana jako biala.

Mag zalatwia dla Ciebie cos np z jakimis bardzo nieciekawymi istotami astralnymi, ale trzeba im tez zaplacic:
        zgadnij czym ? Moze Twoja energia, moze tym ze bedziesz potem kontrolowana przez jakas istote ?
        Problemy psychiczne potem itd ?

Oczywiscie biala magia tez istnieje, jest soft w porownaniu z czarna,
        ale wiekszosc rynku ezo w tej dziedzinie to nie jest biala...
        I to w wielu krajach.

Wiekszosc takich magow to sprzedawcy marzen...
        Mozesz tez miec szczescie i trafic na wysokowibracyjna wrozke, ktora powie Ci to co ja, to ze nie zrobi nikt czegos ZA Ciebie.

Reasumujac :

jestes naiwna i chcesz aby za Ciebie ktos cos zrobil - zamiast stac sie tak 'atrakcyjna energetycznie' aby przyciagnac konkretnego faceta albo ogolnie jakiegos wymarzonego czyli podnosic wibracje - to ktos robi za Ciebie rytualy i jest moze nawet szybki skutek - ale placisz czesto czyms o czym nie wiesz, uwiklasz sie na poziomie losu/karmy,
        pozatym efekt jest krotkotrwaly i zostajesz tzw stala klientka/stalym klientem.

Jest to czesty syndrom.
        Takich co wola aby ktos za nich cos zrobil.To tak NIE dziala...

Chcesz wiecej info ? Napisz :

comewithme malpeczka onet.eu
    • torkomorka Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 08.01.22, 17:41
      Jest nieskuteczna a do tego to drugie konto Ireny Leszczyńskiej.
    • cytrynianka Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 29.01.22, 19:11
      Sveta to oszustka
    • zuziaczek132 Re: Pani Svetlana Presolska - opinie o magii miło 30.03.22, 23:26
      To Leszczyńska wiele osób dało jej się nabrać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka