gedereka 10.04.21, 14:23 Proszę o opinie na temat tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruskula Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 10.04.21, 17:30 Ten pan na swojej stronie ma praktycznie taki sam regulamin jak Apollonus. To przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
sarinkas Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 11.04.21, 11:02 Szkoda, że dopiero teraz o tym wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
anna1231 Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 17.04.21, 15:04 Witam to jest zupełnie ktoś inny i nie ma nic wspólnego z Apollonusem na Fb jest od kilku lat sama korzystałam z jego usług i jestem bardzo zadowlona Odpowiedz Link Zgłoś
ruskula Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 28.04.21, 21:58 Dziwny ten znieg okoliczności, aż nie chcę się wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gonskakonska Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 18.07.21, 12:26 To nie Apollonus Odpowiedz Link Zgłoś
marlenka432 Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 11.04.21, 12:58 Moja koleżanka robiła rytuał u niego, efektów żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
deedora Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 10.05.21, 21:16 A jak wróżby? Odpowiedz Link Zgłoś
elzbietabak12 Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 15.04.21, 14:18 Czy chodzi o pana Adriana Masztalerza - Rytualista i Wróżbita Adrian? Jeśli tak to korzystałam z jego rytuału i efektów nie ma po pół roku. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
ruskula Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 15.04.21, 20:41 Tak to on. Rozmawiałam z babkami, nikt nie ma efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
alpinkas Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 16.04.21, 13:17 Zamówiłam u niego spętanie miłosne około 7 miesięcy temu. Do tej pory nie ma żadnych efektów a pan przestał odpowiadać na moje e-maile. Odpowiedz Link Zgłoś
maliznaczek Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 17.04.21, 14:36 U mnie również bez efektów, szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gedereka Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 17.04.21, 14:43 Dzięki za ostrzeżenie,czyli nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
marta11111 Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 17.04.21, 15:13 To walka konkurencji nie znałam bardziej uczciwego Pana od Pana Adriana, co za brednie wykonywałam rytuał 6 miesięcy temu, często kupuje wróżbę nie ma bardziej wiarygodnej osoby, jest też konto na FB gdzie są setki opinii nie jest to jakieś fake konto wymyślone na chwile ale od lat działa i to skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkagryczana Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 21.04.21, 18:04 Jak mogę się z Tobą skontaktować? Szczerze mówiąc to napisałam do paru osób na Facebooku i żadna mi nie odpisała. Odpowiedz Link Zgłoś
marta11111 Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 22.04.21, 12:44 Cześć podaj email proszę to się odezwę Odpowiedz Link Zgłoś
wanda13808372 Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 22.04.21, 13:01 natrafiłam na to forum przypadkiem i trochę to mnie zastawia ze na niektórych profilach gazeta.pl wróżbitów i rytualistów sa same pozytywne opinie ? ludzie czy was to nie dziwi ale jeżeli nie no to macie problem z logicznym myśleniem. Od lat na tych forach każdy pisze na każdego nikt tego nie może zweryfikować ,ale jako obiektywny obserwator bardziej mnie przekonuje profil tego Pana i opinie na FB niż komentarze anonimów i ludzi którzy mogą byc np konkurencją , mało tego łatwo znalazłam na stornie internetowej osoby realne ktore wrózyły i odprawiały rytuały z dobrym skutkiem Odpowiedz Link Zgłoś
wanda13808372 Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 22.04.21, 13:03 chętnie podam namiary na te osoby, maja profile na FB maja rodziny itd nie są to fejkowe (fałszywe profile) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkagryczana Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 22.04.21, 14:36 Będę wdzięczna za namiary do tych osób. Bo te, do których napisałam nie odpisują. I nie jestem z żadnej konkurencji, chyba mogę wyrazić moją opinię? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes100on Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 29.04.21, 13:22 Poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
robert74x Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 23.04.21, 15:38 Rytualista i wróżbita Adrian u mnie okazał się nieskuteczny. Mam wrażenie, że zapłaciłem tylko za laleczkę voodoo, nie wiem czy ryt został w ogóle wykonany. Odpowiedz Link Zgłoś
ruskula Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 23.04.21, 17:01 Wygląda jednak na to, że wróżbita Adrian tu wchodzi. Po moim komentarzu, że na jego stronie jest taki sam regulamin jak u Apollonusa, został on zdjęty ze strony pana Adriana. Odpowiedz Link Zgłoś
deedora Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 10.05.21, 19:48 Masztalerz to nie jego prawdziwe nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
wyklarovana Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 16.06.21, 22:22 Skąd taka informacja? Odpowiedz Link Zgłoś
antygona77a Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 23.06.21, 21:08 Korzystam kilka lat z różnych wróżek i różnie to bywało ze sprawdzalnością. Postanowiłam zaryzykować u nowej młodej wróżki Hanny dobrawrozka.pl/wrozkahanna . Zakupiłam rytuał miłości i opcje 3 pytań. Stał się cud. Po wykonanym rytuale w ten sam dzień zadzwonił do mnie mój były partner na którym mi zależało ale nie chciałam tego po sobie dać odczuć. Spotkał się ze mną i poprosiła abyśmy spróbowali od nowa gdyż zależy mu na rodzinie i chce być zemną do końca życia. Także rytuał z jej strony ma mega moc lub potrafi go dobrze przeprowadzić!! co do 3 pytan 1 się sprawdziło a na pozostałe dwa czekam, dam znac dziewczyny!! Odpowiedz Link Zgłoś
garbataalezgrabna Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 13.07.21, 14:23 Wróżbita Mateusz przeszedł metamorfozę? Odpowiedz Link Zgłoś