cytrynianka 12.06.22, 09:36 Proszę o opinie na temat Julii Koppel. Ta Pani zajmuje się rytuałami miłosnymi. Jej strona to juliakoppel.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panalolita Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 13.06.22, 07:58 Jej rytual nie działa !! Pragnę Państwa przestrzec przed tą osobą. Otóż zamówiłam u niej rytuał miłosny i wydałam mnóstwo pięniędzy. Niestety, ale oceniam tą Panią bardzo negatywnie. Obiecywała różne rzeczy zapewniała mnie, że partner wróci do mnie po jej rytuale. Nic takiego się nie stało sytuacja pogarsza się z tygodnia na tydzień. Mój mąż przestał się całkowicie ze mną kontaktować. Do tego znalazł sobie inną. Jej rytual pogorszył sprawę. Pieniądze wyrzucone w błoto. Nie polecam tej Pani. Pisze to po to abyście przeczytali moją opinie i nie stracili tylu pieniędzy. Julia Koppel to osoba, która ze ezoteryki znalazła sobie pomysł na biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
pkonalo Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 13.06.22, 14:32 Heh widzę, że nie jestem jedyna, która była taka naiwna. Zapłaciłam jej bardzo dużo pieniędzy za rytuał. Ta kobieta nic nie potrafi jej rytuały nie działają. Moim zdaniem to tylko żerowanie na ludzkich dramatach i wyciąganie pieniędzy. Trzeba coś z tym zrobić wreszcie nie można tak traktować drugiego człowieka jak ta kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 28.06.22, 01:49 Ja kupilam rytual finansowy. Masakra nic nie zadziałało. Odpowiedz Link Zgłoś
felicka_katarzyna Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 27.06.22, 20:46 Dlaczego ci się to przydarzyło? Jaki rytuał zamówiłaś? Wydałam dużo pieniędzy na rytuały, ale dostałem znacznie więcej. Wszystko mi się udało. Teraz moi przyjaciółki również korzystają z usług Julii. Odpowiedz Link Zgłoś
czuly.alfonsyn Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 28.06.22, 15:38 Możesz coś więcej napisać o swoim przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
melisa.like.moon Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 29.06.22, 22:18 Negatywne komentarze wyglądają na wątpliwe 😄 czy ktoś czuje konkurencję? Osobiście zamówiłam u Julii rytuał odnalezienia nowej miłości, a także układ na kilka następnych miesięcy, abym mogła przewidzieć, co mnie czeka, a teraz mogę z przekonaniem powiedzieć, że ona jest niesamowita. Pojawił się nowy mężczyzna i wszystko, co mi przepowiedziała, dzieje się teraz. A jeśli coś ci nie wyszło i naprawdę się do niej zwracałaś, to nie zrobiłaś czegoś tak, jak mówi, albo jesteś tylko konkurentem, który próbuje ją oczernić. Mam wielki szacunek dla Julii, bardzo dziękuję za wszystko, co dla mnie zrobiłaś 🙏🏻 pozdrawiam Melisa. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 30.06.22, 10:49 Nie sa watpliwe 21 maja bralam rytual finansowy dwa dni trwaldo 10 dni mialy byc efekty do tej pory nic sie nie wydarzylo ani nie zmienilo w mojej pracy pisalam pozniej do niej to jeszcze za diagnostyke musialam zaplacic jakby nie mogla najpierw jej zrobic a potem napisala ze trzeba oczyszczanie za 1500zl zrobic... I wtedy pojdzie.. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 30.06.22, 10:50 I to wcale nie konkurencja pisze.... Bardzo na nia liczylam i sie przeliczylam stracone 800 zl😓😓😓😓 Odpowiedz Link Zgłoś
rytualista666 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 08.07.22, 17:25 Jak na gazeta pl ktoś pisze negatywnie o rytualiscie to znaczy, że rytualista jest dobry🤗 Odpowiedz Link Zgłoś
rytualista666 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 08.07.22, 17:26 Tak jak pozostali Wiktor morsan i jemu podobni Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 09.07.22, 07:00 A Wiktor Morsan dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
rytualista666 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 09.07.22, 07:23 Niee, rytuał z krwi to porażka; nawet go nie zrobił. Wykupuje pozytywne komentarze na gazeta pl Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 09.07.22, 08:33 Boze a skad wiesz? Przed chwila napisalas ze jak ktos pisze negatywne komentarze to rytualista jest dobry.? Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 09.07.22, 08:46 A poza tym to dziwne... Bo ja mialam rytual krwi i partner podczas rytualu juz sie inaczej zachowywal.. Tak nienaturalnie milo... Byl inny... Jakby nigdy nic sie nie stalo nawet pod koniec rytualu pisal ze mnie kocha... Dopiero jak sie skonczyl rytual wrocil z zachowaniem do tego co bylo... Od kilku dni... Ale mysle ze to minie... Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 09.07.22, 08:46 Na jakiej podstawie twierdzisz ze go nie zrobil🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
rytualista666 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 27.07.22, 18:27 Też miałam rytuał krwi, zupełnie nie zadziałał, kiedy poprosiłam go o wzmocnienie nawet nie odpisał. Wszystkie komentarze na gazeta pl są wykupione, negatywne kasowane , próbowałam napisać prawdę na temat Wiktor morsan zaraz mnie usunęli. Żeruje na nieszczęściu innych jak większość tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
rytualista666 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 27.07.22, 18:29 Mój jeden negatywny komentarz,a same pozytywne; to przecież niemożliwe; zwykłe oszustwo i naciąganie zakochanych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 09.08.22, 17:03 Witaj można do Ciebie maila...mam parę pytań... Odpowiedz Link Zgłoś
lisekurwisek Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 10.07.22, 21:02 napisz do mnie na maila: mykidssklep@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
gugihana Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 18.07.22, 21:54 Coś więcej o tej pani? Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 19.07.22, 15:54 Ja nie jestem zadowolona robilam rytual finansowy i nie zadzialal wogole Odpowiedz Link Zgłoś
tereska23 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 26.07.22, 02:08 Julia Koppel to zwykła oszustka, jej rytuały są nieskuteczne. Jest nawet niemiła momentami. Żeruje na ludzkich problemach, dramatach i niewiedzy. Posiada tylko kilka świec i dwie talie kart tarota, jakieś korale nie wiadomo w ogóle po co, na tym się kończą jej materiały do rytuałów, które według niej są „kosztowne”, a to zwykła ściema żeby pokazać ludziom czego to ona nie robi. Zaproponowała płatną diagnostykę a następnie rytuał, kiedy napisałam, że rytuał nie działa zaproponowała kolejną diagnostykę oczywiście płatną i stwierdziła, że jest problem, a żeby go zdjąć trzeba wydać kolejne pieniądze i wtedy rytuał zadziała. Jako jasnowidz powinna już na początku ustalić całą przyczynę problemu, a nie kazać dopłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska23 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 26.07.22, 02:10 Proszę na nią szczególnie uważać, to wyjątkowo chciwa kobieta, może pochodzić z Rosji albo z Estonii, kłamie, że zła czarownica w dzieciństwie rzuciła na nią urok a tak naprawdę nie umie mówić po polsku i dlatego nie rozmawia z klientami, sama używa tłumacza. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska23 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 26.07.22, 02:16 Mam oczywiście na wszystko dowody, sama mówi, że klient ją zaprosił na przejażdżkę samolotem a wykupiła to z pieniędzy ludzi, którzy płaca a nie mają efektów. Każdy ma swój sposób na życie nie powiem, ale takie ceny za rytuały, które trwają dzień albo dwa i nie działają to jest przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 28.07.22, 13:25 Mialam tak samo.... Masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
solantr Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 27.07.22, 22:01 Przez dłuższy czas nie mogłam zajść w ciąże, Julia Koppel pomogła mi i mojemu mężowi założyć rodzinę. Nie mogłam zajść w ciążę przez rok, po skontaktowaniu się z Julią udało mi się zajść w ciążę. Teraz mam 3 miesięczne dziecko i wszystko w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
montantosirt Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 28.07.22, 20:48 Zdecydowałam podzielić się moją małą opinią o Julii! Jedno mogę powiedzieć, polecam! Jest po prostu prawdziwą wiedźmą, która potrafi rozwiązać każdą sytuację, utrzymuje z nią kontakt już przez pół roku jestem jej bardzo wdzięczna! Jest jak moja asystentka życiowa, która udziela właściwych rad. Odpowiedz Link Zgłoś
1kajolka1 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 28.07.22, 21:08 Nieprawda Julia to oszustka Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 29.07.22, 08:23 Zgadzam sie Julia to oszustka...Z tego co sie orientuje to żaden rytualista nie przeprowadza rytualu w dwa dni... Tylko tak ok. 14 dni jest potrzebnych mi tez nie pomogla... Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 29.07.22, 17:51 Te pozytywne opinie chyba widac ze sa pisane przez jedna osobe ha ha... Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 30.07.22, 19:01 Dokladnie tak... 👎👎👎 Odpowiedz Link Zgłoś
dandeniyasolo Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 31.07.22, 13:23 Wydaję mi się Julia pomoże wszystkim i we wszystkim, pomogła mi wiele razy, w niektórych drobiazgowych sytuacjach, a w niektórych bardzo trudnych, ale w każdej sytuacji zrobi wszystko szybko i sprawnie, jeśli nadal masz wątpliwości czy skontaktować się czy nie , lepiej napisz! Odpowiedz Link Zgłoś
1kajolka1 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 31.07.22, 18:13 Szkoda ze wzięła pieniądze i nie odpisuje na moje wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 08.08.22, 13:19 Autoreklama od razu widać 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
baraba Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 08.08.22, 14:25 Zebrała się grupa osób, która zamierz pozwać panią Julię, gdyż to co robi jest karygodne. We wszystkich przypadkach kontakt urwany zaraz po wpłacie pieniędzy. Gdyby ktoś chciał dołączyć do pozwu, niech się odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 08.08.22, 14:36 Ja chetna Odpowiedz Link Zgłoś
tereska23 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 11.08.22, 16:25 Dokładnie, to oszustka. Nawet nie przedstawia rozkładów kart bo nie potrafi ich układać. Nie znam jej osobiście, ale wiem jak odpisuje klientom, jakie ma podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
baraba Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 08.08.22, 23:14 Zapomniałam podać maila do mnie: m.ziemb@poczta.fm Wszystkie osoby, które miały styczność z panią wróżka proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
perla.goraj86 Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 09.08.22, 17:00 Witam napisałam meila Odpowiedz Link Zgłoś
baraba Re: Julia Koppel - opinie juliakoppel.com 09.08.22, 22:52 Nic nie mam od Ciebie, napisz jeszcze raz. Zgłosiło się parę osób od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś