Dodaj do ulubionych

Daria Kwiatkowska czy warto

26.10.22, 16:18
Zastanawiam się nad rytuałem miłosnym. Czy warto zamawiać u tej osoby?
Obserwuj wątek
    • wert123 Re: Daria Kwiatkowska czy warto 26.10.22, 19:05
      Proszę napisz do mnie to udzielę Ci informacji barbara.janka@onet.pl
      • krystyna.piekarz Re: Daria Kwiatkowska czy warto 25.12.22, 18:16
        Daria Kwiatkowska to podła oszustka, która zastrasza swoje klientki. Zamówiłam u niej rytuał za ponad 2 tysiące. Nie było żadnych efektów. Do tego Pani zaczęła mnie straszyć, że zajmie się moimi dzieci, że zniszczy nam życie. To niebezpieczna i zła osoba. Uważajcie na nią. Okradła i zniszczyła życie już tylu osób.
        • sabinkaonka Re: Daria Kwiatkowska czy warto 25.12.22, 18:37
          Okradła mnie i zastraszała. Ona robi to wszystkim Ona próbowała wyciągnąć jak najwiecej pieniedzy. Ta kobieta to zwykła naciągaczka i wyłudzaczka. Do tego jest tak perfidia, że aby wyciągnąć więcej pieniędzy grozi śmiercią osobie lub dzieciom, która jej zaufała i wpłaciła pieniądze. Kwoty za jakie odprawia rytuały doprowadzają ludzi do ruiny. Nie dość, że ona jest oszustką to jeszcze posługuje się zwykłymi przestępczymi metodami. Jak można być tak perfidnym. Jakim człowiekiem trzeba być aby grozić dzieciom. Ona będzie chciała tylko od Was coraz więcej pieniędzy nie ma umiaru i żadnych skrupułów. Ona posunie się do wszystkiego aby zniszczyć Wasze życie a sobie zapewnić luksusy. Jej rytuały oczywiście nie dają efektów. Uważajcie!!
          • beata.puma Re: Daria Kwiatkowska czy warto 25.12.22, 19:25
            Potwierdzam to złodziejka. Nabrała mnie na ponad 3 tysiące złotych. Do tego próbowała wymusić na mnie zapłatę kolejnych 5 tysięcy złotych. Dodatkowo jakby tego jeszcze było mało posłużyła się tak jak piszecie także u mnie były groźby. Ja mam gorzej robiłam u niej rytuał dla dziecka. Niestety ona ma dane mojego syna, teraz grozi, że jak jej nie zapłacę to załatwi mojego syna bo dużo znajomych w różnych kręgach. Nawet godzinę temu wysłała mi wiadomość, że jak nie zapłacę to mój syn skończy ma wózku inwalidzkim. Zaś mną zajmą się inni jej znajomi. Uważajcie wejście z nią w jakiekolwiek kontakty to strata pieniędzy. Nie wiadomo do czego ona jest jeszcze zdolna.
            • krysypina Re: Daria Kwiatkowska czy warto 26.12.22, 12:15
              Tak naprawdę okazało się, że to Julia Koppel i jej drugie konto. Obie Pani zastraszają swoich klientów. To niestety prawda. Mnie również nabrała na bardzo drogi rytuał. Jednak wcale nie to jest najgorsze. Zapłaciłam tej kobiecie 1800zl za rytuał. Oczywiście efektów brak mimo, że upłynęło już bardzo dużo czasu. Wtedy postanowiłam do niej napisać. Dostałam odpowiedź, że musimy zrobić kolejny rytuał. Grzecznie odmówiłam. Wtedy ona zaczęła mi grozić śmiercią, że ma mój adres z przelewu, który robiłam . Dodała, że mnie zniszczy i skompromituje. Na koniec dodała, żebym oglądała się za siebie jak idę w nocy. Ta kobieta to przestępca a nie wróżka. Metody jakimi ona się posługuje są wprost z kryminału. Wyrachowana zepsuta do szpiku kości kobieta. Okradła, oszukała i zastraszała wszystkich jak widzę. Nikt nie ma u niej efektów.
      • wieslawajedna Re: Daria Kwiatkowska czy warto 26.12.22, 13:08
        Jedna wielka ściema! Wróżby w ogóle się nie sprawdziły, a rytuał nie zadziałał. Do tego pani po paru tygodniach przestała w ogóle odpisywać na moje wiadomości.
        • pawlonyk Re: Daria Kwiatkowska czy warto 29.12.22, 09:12
          Masz raje kobieta oszukuje tylko na pieniądze, nic robi. Nie ma nikt u niej efektów. Jakby tego było mało to jeszcze posługuje sir groźbami. U mnie też chciała wyciągnąć 2,5 tysiąca złotych na kolejny rytuał, kiedy ja stanowczo się na to nie zgodziłam wtedy ona przystąpiła do gróźb. Zaczęło się lekko mówiła, że nie chciałby zrobić mi krzywdy. Gdy nie dostawała odpowiedzi zaczęła wysyłać mi groźby pobicia przez jej kolegę. Dodatkowo powiedziała, że nie będzie to dla niej problem opublikować moje dane w internecie i mnie ośmieszyć. Naprawdę odradzam tyle stresu ile ta oszustka mi przyniosła. Daje tylko nadzieje, a później wyciąga coraz więcej pieniędzy. Nie to w sumie jest najgorsze, ale to, że grozi po prostu drugiemu człowiekowi. Jednak po komentarzach widzę, że to jej stała praktyka. Nie dajcie się nabrać!!
          • wenuska19 Re: Daria Kwiatkowska czy warto 29.12.22, 23:21
            Zgadza się to jej stały schemat oszustwo i później próba coraz więcej wyłudzenia poprzez kierowanie gróźb i nawet nie cofnie się przed grożeniem małym dzieciom. Okropna osoba.
      • zupelniebezradny Re: Daria Kwiatkowska czy warto 26.12.22, 20:15
        Ja zamówiłem, dawała gwarancję, że efekty będą. Oczywiście nic się nie zmieniło. Gdy napisałem, żeby oddala pieniądze już nie odpisała. Dopiero pomogło gdy zagroziłem urzędem skarbowym. To by oznaczało, że Daria Kwiatkowska nie prowadzi działalności gospodarczej. To nielegalny proceder.
        • arlenok Re: Daria Kwiatkowska czy warto 05.01.23, 09:10
          To racja. Ta Pani żeruje na naiwności innych ludzi. Do tego próbuje nielegalnymi metodami wyłudzać coraz większe pieniądze. U mnie było tak samo jak u Was. Skończyło się na tym, że mi groziła po to abym dokonała wpłaty na jej konto. Nawet ona wczoraj wysłała mi wiadomość i próbowała mnie szantażować. Radzę wystrzegać się tej kobiety. To naprawdę zła i perfidna osoba, która może zniszczyć Wasze całe życie. Najgorsze chyba w tym wszystkim się to, że ona robi to tylko ze względów zarobkowych. Tragedia w jaki sposób ona traktuje innych ludzi. Nie wyobrażam swojej jak można być tak złym człowiekiem i krzywdzić innych ludzi.
        • ewelinkos Re: Daria Kwiatkowska czy warto 07.01.23, 18:25
          Również jestem poszkodowana przez tą Panią. Teraz nie wiem jak się z tego wyplątać co zrobić aby się odczepiła. Ona codziennie wypisuje do mnie groźby. Nawet posuwa się do straszenia mnie utratą dziecka. Ona chce się zemścić za to, że nie chce jej płacić więcej pieniędzy za kolejne rytuały. Kontakt z nią uznaje za jeden z większych błędów w moim życiu. Straciłam dużo pieniędzy i do tego ona teraz mi grozi.
          • anufka Re: Daria Kwiatkowska czy warto 08.01.23, 10:10
            Jestem wykorzystana finansowo przez tą Panią. Ja straciłam u niej ponad 2000 zł. Dziś rano on wysyłała mi wiadomość, że jeśli w ciągu 48 godzin nie wpłacę jej 8000 zł na konto to mnie zniszczy, skompromituje, dodała również, że ma mój adres i przekaże go odpowiedniej osobie aby się że mną policzyła. Nie dajcie się jej nabrać nie dość, że możecie stracić pieniądze to ona jeszcze będzie Wam groziła, szantażowała wymuszona coraz to większe kwoty od Was. Jej będzie mało i mało. Raz ktoś jej zapłaci to ona będzie wymuszać coraz to więcej pieniędzy. Naprawdę trzeba uważać i nie wchodzić w kontakty z tą kobietą, ponieważ ona ma bardzo złe zamiary/ jej nie zależy aby pomóc drugiemu człowiekowi, ale po to aby wykorzystać sytuacje i naciągnąć na duże pieniądze, a później jeszcze szantażować i zastraszać i wyciągnąć w ten sposób kolejne duże pieniądze. Podłość tej kobiety nie ma granic po prostu.
      • sabustka Re: Daria Kwiatkowska czy warto 26.12.22, 20:34
        To, że się z nią kontaktowałam uważam za największy błąd niego życia. Straciłam 1900zl i do tego obawiam się o swoje życie. Oczywiście żadnych efektów rytuału. Do tego ona teraz mi grozi, że mnie ośmieszy bo ma całą korespondencje ze mną. Dodatkowo grozi mi, że mnie załatwi i będę pobita połamana przez jej kolegów bo mają mój adres z przelewu jaki jej wysłałam jeśli nie będę jej przelewała co miesiąc pieniędzy. Unikać tej oszustki jak ognia!! Ona doprowadziła moje życie do ruiny.
        • bezloka Re: Daria Kwiatkowska czy warto 06.01.23, 10:13
          Zwykła perfidna krętaczka, która wyciąga ze zdesperowanych ludzi pieniądze. Do tego jej rytuały nie są odprawianie. Jedyne co ona umie dobrze robić to zastraszać nas. Mnie również próbowała zastraszyć i wymusić pieniądze na kolejne rytuały. Ona wysłała mi wiadomość kiedy nie chciałam jej już płacić o treści : Masz 72 godziny na przelew na moje konto w kwocie 7000zl. Jeśli tego nie zrobisz to zniszczę Ciebie i zamienię Twoje życie w koszmar.

Taką wiadomość ona mi wysłała czy to jest zachowanie uczciwej osoby? Moim zdaniem nie radzę Wam się jak najdalej trzymać od tej osoby. Ta osoba nie ma dobrych zamiarów.
      • hrykowy Re: Daria Kwiatkowska czy warto 28.12.22, 23:54
        Radzę uważać na tę kobietę to oszustka. Wyłudza od ludzi pieniądze, szantażuje i zastrasza wszystkich. Ja u niej zamówiłam rytuał. Wyłudziła ode mnie 1500zl. Nie ma żadnych efektów. Kiedy napisałam do niej, że nic się nie dzieje ona próbowała wcisnąć mi za kolejne 2 tysiące rytuały. Ja odmówiłam. Wtedy się zaczęło. Kobieta wypisywała do mnie groźby, zaczęła mnie straszyć, że zrobi krzywdę przez klątwę. Kiedy ja jej nie odpowiadałam na te groźby ona wysłała mi taką wiadomość: Nie myśl sobie, że skończyłam z tobą. Masz 24 godziny, aby przelać mi na konto 5 tysięcy złotych. Jeśli tego nie zrobisz uruchomię swoje kontakty i sprawdzę gdzie uczą się Twoje dzieci. Zniszczę Wam życie. Niech Twój dzieci również uważa bo może mu się przytrafić wypadek. Jeśli nie wpłacisz pieniędzy to ośmieszę Cie w internecie i w oczach wszystkich Twoich znajomych także. Masz czas 24 godziny moje milczenie i Twój spokój kosztuje, cenę znasz.

Taką wiadomość wysłała mi wczoraj. Jestem dalej rozstrzęsiona po tym wszystkim.. Oczywiście jest to zwykła oszustka i przestępczyni, który wyłudza pieniądze groźbami. Uważajcie. Ona chce zniszczyć mi życie! Nie popełniaj mojego błędu nie wchodź z nią w żadne kontakty bo skończycie jak jak bojąc się o siebie i swoją rodzine.
        • rutynos Re: Daria Kwiatkowska czy warto 29.12.22, 13:47
          Ja straciłam u tej Pani ponad 2000zl za ryt do tego teraz ona mnie straszy, że opublikuje moje dane w internecie i skompromituje mnie oraz grozi mi bezpośrednio, że jakieś osoby od niej zrobią mi krzywdę.
          • granuka Re: Daria Kwiatkowska czy warto 29.12.22, 22:15
            To prawda ona nic nie potrafi. Wymusza tylko pieniądze. Mnie zastraszała, że mojemu synkowi się coś stanie jak nie będę zamawiała u niej dalej rytuałów. Pisała mi, że synek będzie chory nowotwór, ale jeśli jej zapłacę to może się zastanowi i nie będzie rzucała na niego klątwy. To podła wyrachowana osoba. Nie wiem kim trzeba być aby grozić posługując się dziećmi!
            • drotap14 Re: Daria Kwiatkowska czy warto 31.12.22, 13:23
              Tak, wyrachowana oszustka. Dokładnie nikt nigdy nie uświadczył u niej żadnych efektów. Ona nie robi rytuałów za które płacą jej klienci. Mój rytuał u Darii nie dał żadnych efektów, wręcz pogorszył sytuacje. Później ona mi groziła i wysyłała różne wiadomości czego to ona mi nie zrobi. Radzę uważać ona naprawdę może zatruwać Wam życie jak mi zatruła. Wystrzegać się absolutnie takich osób jak Daria Kwiatkowska.
      • takniemozebyc001 Re: Daria Kwiatkowska czy warto 29.12.22, 22:36
        To oszustwo, w grę wchodzi duża kasa.
      • wenuska19 Re: Daria Kwiatkowska czy warto 29.12.22, 23:15
        Jestem tutaj aby podzielić się moją opinią na temat tej kobiety. Już dziś mogę powiedzieć, że jest to osoba nieuczciwa, nierzetelna. Wykosztuje naiwność innych ludzi i dokonuje oszustwa. Nie robi rytuałów, traktuje to wszystko jako sposób na wyłudzenie pieniędzy. Do tego jest opryskliwa. Jednak nie to jest w tym wszystkim najbardziej bezszczelne. Ona kiedy zwróciłam jej uwagę, że praca niby, którą wykonała nie przyniosła żadnych efektów zaczęła mi grozić. Najpierw jakby nie w prost. Wysyłała mi wiadomość : Żartujesz sobie ze mnie? Nie radziłabym tego. Zignorowałam to. Następnego dnia od niej przyszła wiadomość: moja cierpliwość się skończyła. Daje Ci 48 godzin na wpłatę 7 tysięcy złotych na moje konto. Jeśli pieniądze nie pojawią się na moim koncie to wrzucam do internetu Twoje i i Twojego partnera zdjęcia i informuje Twojego partnera co u mnie zamówiłaś na niego. Przekazuje również Twój adres jaki mam na przelewie moim dwóm znajomym, którzy są po odsiadce oni się z tobą rozprawią. Dodatkowo bierzemy się za Twoje dzieci bo wiem, że masz.

Taką wiadomość od niej dostałam. Nie radzę się z nią kontaktowac ona zastrasza tylko wszystkich dokoła i wymusza od klientów ciężko zarobione pieniądze. Mam nadzieje, że nie będzie kolejnych ofiar tej kobiety. Uważajcie na nią. Oszuka Was i będzie regularnie zastraszać. Bez wyrzutów sumienia i skrupułów jest to podła i okropna kobieta po prostu. Poszkodowanych jest dużo.
        • halonak Re: Daria Kwiatkowska czy warto 30.12.22, 12:08
          Masz racje to jest podła oszustka, która nas wykorzystała oszukała i jeszcze teraz mnie zastrasza i próbuje szantażować. To, że się z nią kontaktowałam uważam za największy błąd mojego życia. Nikt nigdy jak ta kobieta mnie nie oszukał i wykorzystał. Do tego teraz mi grozi, szantażuje. Już nie wiem co mam z tym zrobić. Jak można się tak zachowywać. Nawet nie jest najgorsze to, że ona oszukuje ale to, że straszy i chce wyciągnąć coraz więcej pieniędzy poprzez szantażowanie. To zła i bezwzględna kobieta. Trzeba coś z nią wreszcie zrobić. Ciekawe ile jest już jej ofiar. Niestety to prawda, że ona naciąga. Julia Koppel i Daria Kwiatkowska to ta sama osoba. Obie lubią straszyć i naciągać. Wszystkie zostałyśmy naciągnięte i oszukane przez nią. Mam nadzieje, że ona zostanie pociągnięta od odpowiedzialności za to co robi innym. To podle aby w takich czasach wyciągać w ten sposób pieniądze. Nie mówiąc o groźbach. Ona zachowuje się jak przestępca po prostu. Zwykły bandzior. Oszukanych przez te kobietę jest mnóstwo osób. To straszne po prostu co ona robi. Jak tak można.
          • portkimania Re: Daria Kwiatkowska czy warto 03.01.23, 21:39
            Macie 100% racji na temat Darii Kwiatkowskiej. Ta osoba wyciąga z naiwnych tylko pieniądze. Nie robi rytuałów, do tego jak było w moim przypadku groziła mi, że zrobi na mnie klątwę jeśli jej nie zapłacę 5 tysięcy złotych i poda mój adres publicznie. Jest to osoba podła, wyrachowana żeruje na ludzkich słabościach. Ona popełnia przestępstwa.
    • coolaagata0740 Re: Daria Kwiatkowska czy warto 29.10.22, 16:41
      Ja przestrzegam przed osobą która reklamuje się jako Wiktor Morsan. Opinie na forach są moderowqne. Gdy chciałam napisać że nie wyszło zatychmiast ktoś usunął mój komentarz.
    • halonak Re: Daria Kwiatkowska czy warto 30.12.22, 12:02
      Ta Pani Daria to naciągaczka brak efektów . Do tego mi też groziła.
    • drotap14 Re: Daria Kwiatkowska czy warto 31.12.22, 13:20
      Również zostałam oszukana przez Panią Darię, groźby też były
      • portkimania Re: Daria Kwiatkowska czy warto 03.01.23, 21:40
        Ja też Daria Kwiatkowska mnie wykorzystała finansowo i próbowała straszyć i wymuszać pieniądze.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka