Dodaj do ulubionych

Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie

16.01.23, 13:41
Proszę o opinie na temat Pauliny Nowickiej, za którą kryje się firma JL PROJEKT Jacek Leisa
Obserwuj wątek
    • kolia111 Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 21.01.23, 20:20
      Hej. Ja cokolwiek mogę powiedzieć. Wczoraj korespondowałam z tą Panią. Dopiero co skończyłam ryt u kogoś innego i myślałam, że jak zrobię od razu jeszcze jeden, to "wzmocnię" poprzedni i będą większe szanse. Dodam, że chciałam wziąć najdroższy, bo chcę rezultatów. Ta Pani odpisała mi, że nie zrobi mi żadnego, bo nie wolno robić jednego za drugim, gdzie jest tylko kilka dni różnicy. Kurczę, szacun. Z kart mi wyczytała jakieś 90% prawdy, jestem w szoku. Potrafi to robić. Przecież mogła wziąć pieniądze i mi nie odmawiać. Tym bardziej, że tak ją prosiłam. Mam taką deprechę. Odmówiła. A to, co Ty piszesz, o tej firmie, to jest firma komputerowa, która pewnie obsługuje Jej stronę. Sama jestem drobnym przedsiębiorcą i ja też wynajmuję firmę do reklamy w necie. Także nie doszukujmy się wszędzie na siłę złych rzeczy. Ja Ją szanuję, bo potrafiła powiedzieć NIE. Chociażby za to.
      • kosmatka133 Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 20.02.23, 20:48
        Skoro to firma komputerowa którą Paulina Nowicka zatrudniła to dlaczego w regulaminie strony nie ma adresu i danych tej firmy? i jest wszystko ukryte ?. Nie znam firmy która by brała odpowiedzialności za klienta przy wykonywaniu tego typu usług jest to bardzo dziwne i śmierdzi na kilometr, żadna szanująca się firma reklamowa informatyczna by na takie coś sobie nie pozwoliła. Jak widać wyżej kolia111 bardzo rzetelnie zbadała sprawę i wytłumaczyła Jacka - winny się tłumaczy
        • podvavelska Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 26.02.23, 20:56
          To zwykłe chamstwo to co robi ten pan. Jak tak można oszukiwać!
      • podvavelska Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 26.02.23, 20:55
        Co za bezczelne tłumaczenie! Lepiej niech zastanowi się jak olać pieniądze wszystkim oszukanym. Bo sprawia bo trafi do sądu
    • bandzioch000 Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 22.02.23, 14:54
      Все про спец операцию. <a href="xn--90aivcdt6dxbc.xn--p1ai/" / rel="nofollow ugc">Сайт РФ Объясняем РФ</a>
      Противостояние России и НАТО. Что делать с Украиной. Зерновая сделка. Будет ли мобилизация.
      Почему оставили Херсон.

массажные салоны России <a href="infanta.freshrelax.ru" rel="nofollow ugc">массажные в Донецке, ДНР</a>

Как правильно делать настоящий массаж, методики массажа, <a href="tantra64.ru/gmassage.htm" rel="nofollow ugc">услуги квалифицированных массажисток</a>.
      массаж, эротический массаж в ЛНР, <a href="tantra64.ru/" / rel="nofollow ugc">массажные салоны и медицинские услуги</a>

<a href="tantra64.ru/emassage-066.htm" rel="nofollow ugc">tantra64.ru</a>

Клуб массажисток по интересам <a href="freshrelax.ru/" / rel="nofollow ugc">freshrelax.ru</a>

<a href="freshrelax.ru/index.htm" rel="nofollow ugc">Исполнительницы медицинского массажа</a>

Качественные дезинфицирующие средства <a href="regionsv.ru/chem8.html" rel="nofollow ugc"> и бытовая химия, жидкое мыло</a>

<a href="rdk.regionsv.ru/index.htm" rel="nofollow ugc">Куплю детали для электроники</a>

Химия для УЗО <a href="uzo.matrixplus.ru" rel="nofollow ugc">Ультразвуковая очистка деталей</a>
    • takniemozebyc001 Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 23.02.23, 18:26
      W regulaminie na stronie tej pani (?) jest wyraźnie napisane, że firma należy do JL PROJEKT Jacek Leisa.
      Facet założył sobie stronę i podaję się za jakąś Nowicką. Przecież to zwykły scam.
    • zupelniebezradny Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 23.02.23, 20:34
      Regulamin że strony został zdjęty więc pan Jacek jest na bieżąco z opiniami.
      • takniemozebyc001 Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 24.02.23, 13:36
        Faktycznie, pan Jacek próbuje ukryć swoją prawdziwą tożsamość.
      • zupelniebezradny Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 24.02.23, 14:20
        To bardzo nieetyczne robić coś takiego.
    • podvavelska Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 25.02.23, 13:07
      Zamówiłam rytuały z tej strony i jestem załamana. Po ponad miesiącu nie było żadnych efektów, więc z ciekawości udałam się do wróżki aby sprawdzić czy jest jakaś energia. To co usłyszałam ścięło mnie z nóg - żaden rytuał nie został wykonany. W mojej ocenie to granie na uczuciach, wyciąganie kasy od naiwnych którzy przeżywają chwilę słabości.
      • zupelniebezradny Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 25.02.23, 15:30
        Zamierzasz coś z tym zrobić? To przecież podlega pod oszustwo.
    • chranuka Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 26.02.23, 13:36
      Nie warto. Rytuały Pauliny Nowickiej nie działają. Ona nic nie potrafi. Absolutnie nie jestem zadowolona z jej usług. Moim zdaniem to bardzo nieetyczne w taki sposób traktować innych ludzi. Rytuał nic nie dał mam wrażenie, że jest tylko gorzej.
      • podvavelska Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 26.02.23, 14:33
        A żadne efekty nie licz to już jest potwierdzone sprawdziłam dodatkowo u innej wróżki również mi powiedziała że nie ma żadnej energii nic na pewno nie zostało wykonane to zwykła ściema te rytuały z tej strony u tej pani czy raczej pana.
        • takniemozebyc001 Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 26.02.23, 16:50
          Zacznijmy od tego że aby był jakiś ślad po rytuale najpierw trzeba go wykonać a tutaj bardziej niż pewne jest to że żadnego rytuału nikt nie odprawił. To żerowanie na czyimś nieszczęściu bardzo podłe i nikczemne
    • urtykariacronica Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 02.03.23, 15:38
      Ponad miesiąc temu miałam wykonywany rytuał. Strata czasu i pieniędzy.
    • winxa0 Re: Paulina Nowicka rytual-urok-milosny.pl opinie 10.03.23, 13:50
      Niestety, ale to śmierdzi oszustwem. Ta pani na to samo pytanie potrafi odpowiedzieć w zupełnie inny sposób, który jest ze sobą sprzeczny. Nie ma zielonego pojęcia o magii. Szkoda że sprawdziłam to dopiero po zamówieniu rytuału.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka