takniemozebyc001 17.01.23, 00:29 Proszę opinie na temat tego pana. Ma stronę rytual-urok-milosny.pl, na której podaje się za Paulinę Nowicką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bandzioch000 Re: Jl projekt Jacek Leisa - rytuały miłosne 22.02.23, 14:54 Все про спец операцию. <a href="xn--90aivcdt6dxbc.xn--p1ai/" / rel="nofollow ugc">Сайт РФ Объясняем РФ</a> Противостояние России и НАТО. Что делать с Украиной. Зерновая сделка. Будет ли мобилизация. Почему оставили Херсон. массажные салоны России <a href="infanta.freshrelax.ru" rel="nofollow ugc">массажные в Донецке, ДНР</a> Как правильно делать настоящий массаж, методики массажа, <a href="tantra64.ru/gmassage.htm" rel="nofollow ugc">услуги квалифицированных массажисток</a>. массаж, эротический массаж в ЛНР, <a href="tantra64.ru/" / rel="nofollow ugc">массажные салоны и медицинские услуги</a> <a href="tantra64.ru/emassage-066.htm" rel="nofollow ugc">tantra64.ru</a> Клуб массажисток по интересам <a href="freshrelax.ru/" / rel="nofollow ugc">freshrelax.ru</a> <a href="freshrelax.ru/index.htm" rel="nofollow ugc">Исполнительницы медицинского массажа</a> Качественные дезинфицирующие средства <a href="regionsv.ru/chem8.html" rel="nofollow ugc"> и бытовая химия, жидкое мыло</a> <a href="rdk.regionsv.ru/index.htm" rel="nofollow ugc">Куплю детали для электроники</a> Химия для УЗО <a href="uzo.matrixplus.ru" rel="nofollow ugc">Ультразвуковая очистка деталей</a> Odpowiedz Cytuj Link Zgłoś Odpowiedz Link Zgłoś
takniemozebyc001 Re: Jl projekt Jacek Leisa - rytuały miłosne 23.02.23, 18:26 Oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjl Re: Jl projekt Jacek Leisa - rytuały miłosne 24.02.23, 08:45 Jako właściciel firmy oświadczam, że nie zajmujemy się rytuałami. Świadczymy usługi projektowania stron i sklepów internetowych a także marketingiem internetowym. Nie podaję się także za Paulinę Nowicką Odpowiedz Link Zgłoś
takniemozebyc001 Re: Jl projekt Jacek Leisa - rytuały miłosne 24.02.23, 13:38 Panie Jacku, ale w regulaminie na stronie Pauliny Nowickiej było napisane wyraźnie, że to pana firma. Regulamin pan zdjął po tym, jak zaczęło być o Panu głośno. To zwykle oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zupelniebezradny Re: Jl projekt Jacek Leisa - rytuały miłosne 24.02.23, 14:21 To bardzo nieetyczne, pan Jacek powinien się zastanowić ile cierpienia zadaje innym w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
podvavelska Re: Jl projekt Jacek Leisa - rytuały miłosne 25.02.23, 13:08 Zamówiłam rytuały z tej strony i jestem załamana. Po ponad miesiącu nie było żadnych efektów, więc z ciekawości udałam się do wróżki aby sprawdzić czy jest jakaś energia. To co usłyszałam ścięło mnie z nóg - żaden rytuał nie został wykonany. W mojej ocenie to granie na uczuciach, wyciąganie kasy od naiwnych którzy przeżywają chwilę słabości. Odpowiedz Link Zgłoś
zupelniebezradny Re: Jl projekt Jacek Leisa - rytuały miłosne 25.02.23, 15:32 Trzeba iść z tym na policję, nie można tego tak zostawić. Odpowiedz Link Zgłoś
marynarskod11 Re: Jl projekt Jacek Leisa - rytuały miłosne 25.02.23, 22:32 Dokładnie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
marynarskod11 Re: Jl projekt Jacek Leisa - rytuały miłosne 25.02.23, 22:32 Też dałam się naciąć Odpowiedz Link Zgłoś
urtykariacronica Re: Jl projekt Jacek Leisa - rytuały miłosne 02.03.23, 15:39 Ponad miesiąc temu miałam wykonywany rytuał. Strata czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
winxa0 Re: Jl projekt Jacek Leisa - rytuały miłosne 10.03.23, 13:51 Niestety, ale to śmierdzi oszustwem. Ta pani na to samo pytanie potrafi odpowiedzieć w zupełnie inny sposób, który jest ze sobą sprzeczny. Nie ma zielonego pojęcia o magii. Szkoda że sprawdziłam to dopiero po zamówieniu rytuału. Odpowiedz Link Zgłoś