Dodaj do ulubionych

Bartosz Kazibudzki - scalanieduszy.pl - przestroga

25.05.23, 17:34
Witam! Chciałam szczerze przestrzec przed rytuałem u Bartosza Kazibuszkiego. Zamówiłam u niego rytuał na początku stycznia na odzyskanie partnera i do tej pory czekam. Dodam, że moja koleżanka na początku lutego również chciała skorzystać z jego usług i wysłał jej identyczną do mojej diagnozę oraz zaproponował ten sam rytuał.

Ja wiem, że ludzie w desperacji mogą robić różne rzeczy, ale to nie oznacza, że na chwili słabości można ot tak żerować! Napiszcie, czy ktoś miał podobnie, ja zastanawiam się , czy można coś z tym zrobić.
Obserwuj wątek
    • ania.6wm Re: Bartosz Kazibudzki - scalanieduszy.pl - przes 16.08.23, 17:39
      Ktoś, kto świadczy takie usługi nie może być wiarygodny. Nie mówię, że rytuały nie działają, bo znam się trochę na tych sprawach. Ale wmawiać komuś, że znajdzie partnera po jego rytuale świadczy albo o byciu oszustem, albo głupkiem wierzącym we własne moce. Rytuały mają wpływ bezpośrednio na pacjenta i trzeba długo pracować, zeby zablokowana przestrzeń np związków stała się drożna, nie mówiąc o pewności w zapowiadaniu jak rzeczywistość się ułoży do nowego stanu po rytuale. Radzę dać sobie spokój z tym panem
    • preardeneon Re: Bartosz Kazibudzki - scalanieduszy.pl - przes 31.08.23, 21:48
      Proszę o opinie
      • righternis Re: Bartosz Kazibudzki - scalanieduszy.pl - przes 07.09.23, 20:53
        Proszę o opijie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka