Dodaj do ulubionych

Rytualista jak marzenie...

31.08.23, 14:25
Jest doskonały rytualista Adam Kadmon, który operuje Rytuałami w Starożytnym Rycie Wysokiej Magii, jest profesorem Wysokiej Magii i jego rytuały są niezwykle skuteczne.

Polecam go serdecznie, jest to krystaliczne uczciwy człowiek, pełen Miłości i Radości. Z jego rytuałów nie ma żadnych negatywnych skutków.

Szybko i sprawnie oczyszcza z podczepów, z bytów negatywnych, czyli larw astralnych, oczyszcza również karmę z negatywnych naleciałości i przeszłych wcieleń, wprowadza na nowe drogi rozwoju, pomyślności i szczęścia. Buduje nowe kanały energetyczne lepszej Karmy. Potrafi ją zmienić!

Żyje skromnie w odosobnieniu, nie znajduje się pod wpływem trendów i powierzchownej mody ezoterycznej, jest Jasnowidzem, również Kosmoenergetykiem, uzdrowicielem, znawcą Kabały i Magii Tarota.

Polecam tego rytualistę z uwagi na jego wielka mądrość, profesjonalizm i jego czystość wewnętrzną, co da się odczuć po pierwszej rozmowie jak oddziałuje pozytywnie.

Wykona bezbłędnie odczyt z Aury, o czym sam się przekonałem nie raz i wiele innych osób.

Zapraszam, potrzebujących do korespondencji przez maila ekstrasensoryk@gazeta.pl podzielę się namiarami na tego niezwykłego człowieka.
Obserwuj wątek
    • malwineczka Re: Rytualista jak marzenie... 31.08.23, 22:42
      Jak się sprawdza rytualistów, wysyłasz foto do odczytu Aury i będziesz mieć własną opinię. Ja tak zrobiłam, wysłałam do kilku i porównałam, zgodność z rzeczywistością najlepiej weryfikuje. Większość opisuje własne wymysły, dlatego rozumiem, ale ryzyko jest wszędzie i ze wszystkim. Ja mogę polecić kogoś sprawdzonego. Zdobyłam doświadczenie: malwineczka@gazeta.pl
      • malwineczka Re: Rytualista jak marzenie... 31.08.23, 22:44
        Nie polecam wchodzić natychmiast w rytuały. Najpierw diagnoza stanu naszej Aury, a tutaj od razu widać kto jakie banialuki opowiada.
        • ekstrasensoryk Re: Rytualista jak marzenie... 01.09.23, 23:01
          malwineczka napisała:

> Nie polecam wchodzić natychmiast w rytuały. Najpierw diagnoza stanu naszej Aury
          > , a tutaj od razu widać kto jakie banialuki opowiada.

Tak właśnie jest u profesora, bez zdięcia nie podejmuje się pracy, musi wiedzieć jak wygląda aura człowieka i na tej podstawie określa jego problemy oraz ustala rytuał.
    • bladyy30 Re: Rytualista jak marzenie... 01.09.23, 04:45
      Można poprosić o kontakt do tej osoby.
      • ekstrasensoryk Re: Rytualista jak marzenie... 01.09.23, 21:16
        Proszę o wybaczenie, ale Pan profesor nie dał zgody na ujawnianie jego adresu mail publicznie, mogę tylko podać przeze mnie.
        ekstrasensoryk@gazeta.pl
    • takniemozebyc001 Re: Rytualista jak marzenie... 02.09.23, 01:02
      Niestety ale to oszustwo. Mogę dać namiary na oszukane osoby.
      • ekstrasensoryk Re: Rytualista jak marzenie... 02.09.23, 18:36
        takniemozebyc001 napisała:

> Niestety ale to oszustwo. Mogę dać namiary na oszukane osoby.

Koń by się uśmiał!

Możesz nawet opublikować tę listę tutaj jeżeli takowa istnieje.

Nieuczciwa konkurencjo, która żeruje na paszkwilach i wymyślonych oskarżeniach.

Za moment zapewne zaproponujesz swojego rytualistę, albo siebie samą, taki jest kolejny ruch nieuczciwej konkurencji.

Popraw sobie etyczność, bo coś nie tak z nią.

A najlepiej podaj namiary do siebie jeżeli jesteś uczciwa i masz jakieś dowody!

• ekstrasensoryk Re: Rytualista jak marzenie... 02.09.23, 18:40
        takniemozebyc001 napisała:

> Niestety ale to oszustwo.

Jestem pewien na 100%, że jak ktoś napisze na te namiary, to od razu otrzyma propozycję na "Lepszego" rytualistę, jedynego w swoim rodzaju. Tak wygląda praca nieuczciwej konkurencji, uczcie się na tym przykładzie.

Prawdy nie da się ani ukryć, ani zamaskować pod kłamstwem.
    • malwineczka Re: Rytualista jak marzenie... 03.09.23, 20:01
      Mam pytanie, bo też sama testowałam różnych rytualistów, ale spróbuję u Was. Jestem ciekawa wyniku, wyśle tych kilku i zobaczymy czy się potwierdzi z moimi obserwacjami.
    • bladyy30 Re: Rytualista jak marzenie... 04.09.23, 16:05
      Co w przypadku gdy ktoś nie będzie miał efektów? Jest zwrot gotowki?
      • ekstrasensoryk Re: Rytualista jak marzenie... 04.09.23, 18:52
        Porozmawiaj, przekonaj się z kim masz do czynienia, za wstępną rozmowę się nie płaci, więc nie będziesz miał(a) z tym problemu. Nikt na siłę nikogo nie zmusza. Pan Profesor wszystko wyjaśnia, każdy krok, bardzo przystępnie i nic nie ukrywa, tłumaczy, żeby klient miał świadomość na czym polega jego metoda. Jeżeli widzi, że nie da rady to sam przestrzega, w tym jest całkowicie uczciwy.
        • bladyy30 Re: Rytualista jak marzenie... 04.09.23, 19:11
          Wysłałem wiadomosc
          • ekstrasensoryk Re: Rytualista jak marzenie... 05.09.23, 00:40
            Masz odpowiedź.
    • ekstrasensoryk Re: Rytualista jak marzenie... 06.09.23, 23:59
      dzięki za insertujący wpis.
    • ekstrasensoryk Re: Rytualista jak marzenie... 07.09.23, 18:25
      Jesteśmy uparci i nie dajemy się trollom!
    • ekstrasensoryk Re: Rytualista jak marzenie... 07.09.23, 19:12
      Nie dajemy się.
      • bladyy30 Re: Rytualista jak marzenie... 07.09.23, 19:55
        O co chodzi że nie dajemy się
    • ekstrasensoryk Re: Rytualista jak marzenie... 07.09.23, 20:18
      akademia.magii napisał:

> Od wielu lat współpracujemy z rożnymi specjalistami w dziedzinie rytualistyki,
      > magii, tarota itp., potwierdzamy zdolności Pana Profesora, które zostały opisan
      > e w poście o nim.

Współpraca dobrze świadczy o człowieku.
    • akademia.magii Re: Rytualista jak marzenie... 07.09.23, 22:57
      Droga do rytuału, rytuał i skutki rytuału!
      • ekstrasensoryk Re: Rytualista jak marzenie... 21.09.23, 22:45
        Nie dajemy się iluzji!
    • malwineczka Re: Rytualista jak marzenie... 23.09.23, 23:41
      Zanim cokolwiek zrobisz pomyśl 100 razy, ja tak zrobiłam, aż w końcu trafiłam na rytualistę z prawdziwego zdarzenia.
      malwineczka@gazeta.pl
    • kingabogdanowicz Re: Rytualista jak marzenie... 30.09.23, 13:46
      Interesuje mnie odczyt z Aury i rytuał na oczyszczenie oraz czuje, że jest jakieś spętanie, czuję, że ktoś podkrada mi energie stale. Przeszłam kilku rytualistów, ale zero efektu. Może w końcu ktoś skuteczny?
    • botoja1569 Re: Rytualista jak marzenie... 02.10.23, 13:27
      Ja znam rytualistkę odpowiednią.
      Udziele więcej informacji mój meil basia.kulig4@wp.pl
    • olek13 Re: Rytualista jak marzenie... 18.10.23, 07:15
      Oszustwa szarlatanów są stare jak świat. Mowa gładka, by omamić naiwnych. A chciwość ich jest niezmienna.
    • olek13 Re: Rytualista jak marzenie... 19.10.23, 20:49
      Jasne, bo jak ktoś Ci wytknie oszustwo, to musi być psychopatą.
      Słabe. Musisz się bardziej postarać, jeśli chcesz kogoś nabrać.
    • dagi444565r Re: Rytualista jak marzenie... 05.11.23, 09:37
      Jeśli ktoś chce podam kontakt do sprawdzonego rytualisty. To mój meil dagmara.d3@interia.pl
      • olek13 Re: Rytualista jak marzenie... 05.11.23, 14:17
        A jak sprawdzić, że nie reklamujesz siebie albo kogoś, na jego (płatne?) zlecenie?
    • kiciunia2223 Re: Rytualista jak marzenie... 17.11.23, 11:17
      Bardzo proszę o namiary gdzie mogę dotrzeć do osoby która mi pomoże mój email foralskad@onet .pl
      • reniabrzeg99 Re: Rytualista jak marzenie... 21.11.23, 18:53
        Napisz do Pani Tamary, uratowała mi małżeństwo! Zrobiłam wątek! Mail tamararytualmilosny@int.pl
      • dorota1978x Re: Rytualista jak marzenie... 23.11.23, 23:08
        Tamara. Tylko ona.
    • olenahej Re: Rytualista jak marzenie... 18.11.23, 13:43
      Ciekawe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka