Dodaj do ulubionych

Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy ją!

29.03.06, 10:51
Problem dotyczy nie tylko W-wy, ale wielu innych miast, a może wiecie, czy
istnieje taka lista specjalistów np. od tarota, coś w stylu rejestru lekarzy,
chodzi mi przede wszystkim o profesjonalizm (wysoki stopień sprawdzalności
m.in., bez tzw. "czarnej magii"). Wpisujcie w tytule postu miasto i wróżkę,
kt. możecie polecić, a także namiar do niej. Pozdrowienia
Może ktoś umiałby wydiobyć tę listę na samą górę forum? (techicznie, na
zasadzie łatwo dostępnego wątku inf.)
Obserwuj wątek
    • hawruk Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 31.03.06, 14:41
      Myślę, że to zły pomysł. Jeżeli wróżka zna się na rzeczy, jej sława rozniesie
      się pocztą pantoflową. A specjalistom od "czarnej magii" źle z oczu patrzy i
      klient może wyczuć, że coś jest nie w porządku. Albo i nie :)
      • symfonia7 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 10.04.06, 14:38
        Nie rozumiem drugiego zdania. Chciałabym trafić do osoby rzetelnej i
        utalentowanej, profesjonalisty. Uważam, że taka lista, do której dopisywane
        będą osoby uczciwe i godne polecenia, ma jak najbardziej rację bytu. Ja nietety
        nie mam dostępu do poczty pantoflowej, moje środowisko jest b. racjonalne, nie
        mam skąd uzyskać namiaru na "dobrą wróżkę". Nie znalazłam też strony int. z
        odsyłaczami do specjalistów w tej dziedzinie. Dlatego raz jeszcze ponawiam
        prośbę o stworzenie takiej listy. Pozdrowienia.
        • chocolate.coffee Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 10.04.06, 20:41
          Problem z taką listą polega głownie na tym, że na anonimowym forum post
          stworzyć może każdy i polecić naprawdę każdego (na przyklad siebie z 5 roznych
          nickow) - ile będzie w tym uczciwości i wiarygodności, to już kwestia
          dyskusyjna.
          Dwa: jeszcze się taki nie narodził, który by wszystkim dogodził. Niestety. I
          znów będzie mieć miejsce festiwal za i przeciw, czyichś kaprysów i czasem
          absurdalnych zarzutow - ludzie potrafia przyczepic sie naprawde najwiekszej
          bzdury. I kochaja zrzucac winę za własne lenistwo na wrozki.
          Trzy: no i oczywiscie na pewno pojawią się żmije, których jedynym zyciowym
          celem jest wylewac jad na Bogu ducha winnych ludzi.

Osobiscie jestem przeciw anonimowym internetowym rankingom :)

Jezeli cos moge od siebie polecic - lepiej omijac allegrowe wrozki z oferta za
          10zł i im podobne, ktore nie wiadomo skad sie wziely. Jak rowniez takie, ktore
          na stronie ograniczaja sie do podania numeru konta ;)

cc.
          • po.prostu.ona Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 11.04.06, 11:24
            W całej pełni popieram.
            • lavia78 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 11.04.06, 18:49
              miło słyszec:)
              • kaja1986 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 26.04.06, 09:06
                Ja mogę podać namiary do trzech świetnych wróżek, które pomagają mi...
                Wróżby się sprawdzają, a przede wszystkim pozwalają pracować nad sobą.
                Jeśli chcesz namiary, napisz na e-maila gazetowego. Pozdrawiam! :):):)
                • birichina28 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 03.11.06, 12:30
                  kaja1986 napisała:

> Ja mogę podać namiary do trzech świetnych wróżek, które pomagają mi...
                  > Wróżby się sprawdzają, a przede wszystkim pozwalają pracować nad sobą.
                  > Jeśli chcesz namiary, napisz na e-maila gazetowego. Pozdrawiam! :):):)

jesli sa te wrozki w warszawie to ja ym prosila o kontakt ..pozdrawiam Angela
                  • kretynofil Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 20.08.07, 17:05
                    Ja juz gdzies o to Was pytalem, ale zostalo bez odpowiedzi:
                    - Wy naprawde jestescie tacy popie*doleni, czy tylko sie
                    wyglupiacie?

----------------------------------------------

Dla inteligentnych inaczej, czyli dla wiekszosci piszacych na forach
                    internetowych: KRETYNOFIL to nie rodzaj kretyna, tylko osoba
                    czerpiaca perwersyjna, niemal ekstatyczna przyjemnosc z obcowania z
                    kretynami. Milej lektury :)
            • edo8 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 29.07.06, 10:03
              ja też
              • magdalenia24 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 07.03.07, 19:20
                Ja polecam Panią Marię ze strony www.magicznemandale.com Wspaniała osoba.
        • eskanda Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 27.04.06, 18:36
          Witam.Mogę polecic sprawdzoną osobę.Proszę o pytania na adres eskanda@vp.pl
          • chocolate.coffee Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 27.04.06, 19:14
            Idea tego wątku byla inna niz "Znam dobra wrozke. Piszcie na mail". Zupełnie
            inna.
            • edo8 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 02.08.06, 22:02
              słusznie
    • zwyczajniniezwyczajni Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 28.04.06, 12:02
      znam ale nie powiem kto to bo to podobno reklama, sama idzie za nia slawa
      poczta pantoflowa za ci jest bardzo nielubiana w pewnych kregach
    • piubella Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 06.05.06, 14:51
      Znam osobę profesjonalną i uczciwą.Chętnie podam namiary.Proszę pisac na e-
      maila gazetowego.
    • maksio19 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 09.05.06, 15:45
      Ja zawsze pisze do jednego tarocisty którego znam od kilku lat i przynajmiej
      wiem,że wróżba nie jest wyssana z palca.Podam namiar jeśli ktoś zechce.
      • balbina46 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 18.06.06, 09:30
        Bardzo proszę o podanie namiarów na tego tarocistę. Prosze odpisac na adres
        balbina13@op.pl. jak trzeba sie rozliczac z tym tarocistaą
        • kasia_bzdeta_wons Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 30.08.07, 16:49
          balbina46 napisała:

> Bardzo proszę o podanie namiarów na tego tarocistę. Prosze odpisac na adres
          > balbina13@op.pl. jak trzeba sie rozliczac z tym tarocistaą
          balbina46 napisała:

balbina46 napisała:

balbina46 napisała:

BALIBINA!!!! MASZ POCZWÓRNĄ OSOBOWOŚĆ!!!!!
          ale jakie sa wszystkie zgodne, no no. pozazdrościć
    • ania075 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 11.05.06, 12:11
      Znam tarocistkę której wróżby sprawdzały mi się w stu procentach jeśli ktoś
      chce do nie namiary to niech pisze na adres gazety.
      • zosiasoplica Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 12.05.06, 18:07
        Cześć Aniu.Trochę skomplikowała mi się sytuaca życiowa i potrzebuję porady.Czy
        mogłabyś mi podać na priva (lub na forum) jakiś namiar do tego tarocisty ?Będę
        bardzo wdzięczna,serdecznie pozdrawiam.Zosia. Mój mail: zosia.soplica@onet.eu
      • andryw Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 22.02.07, 21:12
        witam
        bardzo prosze o podanie adresu lub innych dany danych kontaktowych do wrozbity
        bede szczerze zobowiazana
    • piubella Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 19.06.06, 14:20
      podam namiary ale tylko na email,bo nie chce byc posądzona że robie reklamę
      Pozdrawiam
    • niemamlogina Kraków? 26.06.06, 02:06
      Będe bardzo wdzięczna za informację na priv o dobrej wróżce w Krakowie lub
      okolicach. Z góry dziękuję :-)
      • wikka9 Re: Kraków? 24.02.07, 13:18
        ja także prosze o informacje o sprawdzonych wrózkach-tarocistkach z Krakowa lub
        najblizszej okloicy ( wikka9@gazeta.pl )

pozdrawiam!
    • ania075 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 26.06.06, 09:07
      Znam tarocistkę której wróżby sprawdzały mi się w stu procentach jeśli ktoś
      chce do nie namiary to niech pisze na adres gazety.
      • iguana1978 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 26.07.06, 08:12
        A czo ktoś zna tarocistę z okolic Wrocławia?
        • jola276 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 26.07.06, 10:02
          Znam świetną tarocistke z Wrocławia (byłam sprawdziłam:), napisz na mój e-mail
          gazetowy a podam Ci namiary.
          • krykotex Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 26.08.07, 03:41
            czy mozesz podac namiary na sprawdzona wrózke czy wrózbite
            z góry dziekuje
      • mattahari1 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 10.11.06, 15:27
        ja też taką znam:)
        • kiki66661 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 14.08.07, 13:58
          Proszę namiary na dobrą i sprawdzoną wróżkę z woj.małopolskiego lub
          podkarpackiego ( np. Kraków, Rzeszów itd ) Proszę o inf.ma maila
          gazetowego. Będę wdzięczna. Pozdrawiam.
    • desperatewoman Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 04.08.06, 14:46
      Moze ktoś zna jakieś wróżki, tarocistów , astrologów z okolic śląska,
      ewentualnie Łodzi, proszę pisać na maila gazetowego, dzięki . Pozdrawiam
    • bea1120 Re: Lista 27.08.06, 10:23
      a znacie może sprawdzoną wróżkę z woj. śląskiego?
      bardzo prosze o odpowiedź: BUM_S@interia.pl
      • birichina28 wrozka warszawa 03.11.06, 12:40
        prosilabym o kontakt z gory dziekuje Angela
    • takajataka1 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 04.11.06, 08:49
      no to faktycznie lista-rejestr wyszedł :D
      • magicznaoctava Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 04.11.06, 14:35
        Witam,
        myślę, że robienie jakiejkolwiek listy wróżek, czy tym podobnych osób nie jest
        dobrym pomysłem, zwłaszcza, że każdy z nas ma subiektywny punkt widzenia i to co
        się jednym podoba, dla drugich może być zupełnie beznadziejne.
        Druga sprawa to przepowiednia i tzw. wróżba na przyszłość.
        Wiele osób pisze o różnych wróżkach, że przepowiadają im to i to, a następnie
        osoby te czekają czy to się sprawdzi, czy nie. Nie bardzo rozumiem po co w takim
        razie chodzą do wróżek, żeby je sprawdzić czy mówią prawdę, czy są dobrymi
        wieszczami?
        Przyszłość nigdzie nie jest zapisana póki nie stanie się teraźniejszością i
        każdy wiedząc o tym może to zmienić, zatem wróżka która przepowiada komuś np.
        dziecko, uprzeda zdarzenie i tylko od osoby, której się wróży zależeć będzie czy
        chce aby potoczyły się losy jak wróżka przepowiedziała, czy nie.
        Zatem jeżeli coś, co przepowiada wróżka się nie sprawdza, może, ale oczywiście
        nie musi, świadczyć o tym, że wykonała dobrą robotę, bo ktoś dzięki niej zmienił
        swoją rzeczywistość na taką jak chciał.
        Oczywiście, że zdarzają się osoby, które plotą trzy po trzy i wymyślają androny,
        ale myślę, że takie wróżki długo nie będą trwały w zawodzie.
        Pozdr.
        ASKET
        • laik10 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 11.11.06, 12:38
          magicznaoktava - wiekszej bzdury nie slyszalem...haha ,z tymi usługami ktore
          proponujesz ..to cos nie tak??????Te szkatulki milości ,myslalem ,że to
          przezytek :)niby spoleczenstwo takie wyksztalcone :)
          Przyszlosc niestety ale jest juz zapisana ,, duzymi gloskami ,, i rolą dobrych
          wrozow jest ja odgadnać ......nic nie jest przypadkiem .
          Niewiedzialem, ze to wrozka jest winna wywrozonemu - dziecku...haha ,niezle sie
          ubawilem.
          • magicznaoctava Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 12.11.06, 00:39
            Laiku10, dobrze się nazwałeś, bo nie masz pojęcia o sprawie. Jesteś laikiem do
            10 potęgi, a ponadto analfabetą, gdyż nie umiałeś przeczytać, co jest napisane
            na mojej stronie. Szkatułki miłości nie istnieją - przynajmniej ja ich na pewno
            nie robię. Z tego co wiem, to w szkatułkach trzyma się różne przedmioty, np.
            można trzymać prezerwatywy, ale, żeby uczucia????????
            A społeczeństwo, owszem, jest wykształcone, ale podlega naturalnym prawom
            psychologii zmiany opartej na programowaniu pod- i świadomości, tak samo, jak u
            zarania naszej cywilizacji. Funkcja mądrych wróżek sprowadza się do stymulacji
            określonych zachowań. Korzystnych - przede wszystkim dla klienta, ale to klient
            zrobi z poradą wróża co zechce.
            Jeśli ktoś, tak jak ty myli magię życia, która jest magią tworzenia i kreowania
            rzeczywistości z odgadywaniem przyszłości i obwinianiem wróża za złą wróżbę, to
            można tylko ciebie żałować.
            Niestety Ty Laiku10 jesteś przypadkiem beznadziejnym, którego nikt i nic nie
            jest w stanie zmienić.Zyczę zdrowia i sukcesów zawodowych.
            ASKET
            • greg1212 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 12.11.06, 19:16
              laiku-gościu, swoją drogą, to straszne bzdety popisałeś.
              Z tym odganianiem złej przyszłości przez wróżki, to dopiero jest średniowiecze,
              a co z tą dobrą, naganiają klientowi, aby miał lepszą? Szkoda słów.
              Masz rację magicznaoctavo, człowiek sam ma decydować o swoim losie, wróżka za
              niego nie przeżyje życia, może tylko wskazać drogę.
              • laik10 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 12.11.06, 21:29
                Dla myślacych -greg1212 ,magicznaoctava - intelektem nie grzeszą jeden
                zaprzecza drugiemu i sam sobie.Proszę przeczytać co napisaliscie przed zanim
                się bedziecie osmieszać.
                Tak najlepiej samemu decydowac o swoim zyciu nie losie niż kupić sobie magiczną
                buteleczkę i czekać na cud lub udać się do wróżki by przepowiedziała dziecko.
                Jakże pokrętne są wypowiedzi ludzkie.
                • greg1212 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 13.11.06, 20:23
                  Człowieku! Czy Ty naprawdę nie umiesz czytać?????????? Może puknij się w ten
                  głupi łeb, to może klebka ci zaskoczy i przypomną ci się literki!
                  A co ja napisałem wcześniej?
                  że człowiek sam ma decydować o swoim losie.
                  Zaprzeczasz samemu sobie! Ale najlepiej jest odwrócić kota ogonem i z kogoś
                  zrobić głupka!
                  Ty naprawdę nic nie kumasz z tego co tu piszą, albo jesteś pewnie jakąś
                  konkurencją dla octavy, bo nie masz żadnych innych opinii na forum!
                  Najlepiej będzie, jak będziesz wygłaszał te swoje ignoranckie pomysły w toalecie
                  • artnouveau Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 18.11.06, 15:50
                    Zgadzam się z przedmówcami, co do tego, że nie można obaraczać winą wróżbitów
                    (wróżki-wróżów) za to, że coś się nie sprawdza czy sprawdza się w "50%". To nie
                    matematyka NIE MA ŻADNEGO 50%,100%, "najlepsza wróżka u której wszystko
                    wszystkim się sprawdza"!
                    Ten kto tak pisze i myśli, po prostu jest całkowitym ignorantem i robi sobie
                    krzywdę bo poszukuje czegoś-kogoś, czego-kogo niegdy nie znajdzie!
                    Wróżbici to ludzie, i jak ludzie, są dobrzy lub zli, ale nie w
                    znaczeniu "sprawdzalności"! Każdy z nas potencjalnych klientów jest inny, co
                    innego do niego przemawia, każdy ma inną energię i wkłada inną kreatywność w
                    życie! Wróżba nie czyni cudu na zasadzie "dziś jest zle, jutro po wróżbie czy
                    za tydzień będzie wspaniale"
                    Wróżba pokazuje, CO MOŻESZ ZROBIĆ ABY BYŁO TAK, CZY INACZEJ!
                    Helena
                    • artnouveau Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 18.11.06, 16:03
                      A moje zdanie w sprawie tematu forum- powiem tylko tyle, że mieszkam w
                      Warszawie, jak wiadomo to jest drogie miasto. Cena za 1 h lub półtorej godziny
                      seansu jest różna waha się od 200 zł-600 zł zawsze też można wybrać kogoś
                      tańszego, ale ja nie korzystałam z tańszych ofert.
                      Lata mijają a ja i tak wybieram zawsze jedną osóbę (nie pytajcie mnie jaką, bo
                      nie powiem, ta osoba nie potrzebuje reklamy na żadnym forum) mimo, że jest
                      bardzo droga nie zawiodłam się.
                      Wiecie co... myśle, że w tzw. sprawdzalności ważne jest by "nie skakać od Sasa
                      do lasa", "nie testować 1-5-10-15-20" osoby wróżącej i pytać te oosby o to
                      samo. Ważne jest samo nastawienie przed pójściem do jakiejś osoby, otwartość
                      nez podejrzliwości no i nie można płacić za seans trzęsącymi się z chytrości,
                      dłońmi. Ja wydaje trzy, cztery razy w roku po 500 zł i zawsze mam poczucie
                      dobrze wydanych pieniędzy.
                      Helena
    • erbelka Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 14.02.07, 22:43
      Jeśli ktoś zna dobrą wróżkę/jasnowidza z Krakowa proszę o namiary na maila. Z
      góry dziękuję.
    • firletka2 Re: POZNAŃ 15.02.07, 17:21
      wrozka Kasia z Poznania,skorzystalam w zeszlym roku,w zeszlym miesiacu bylam drugi raz,jestem bardzo zadowolona. namiary(nazwisko i kontakty)mogę podac prywatnie na gazetowego maila jesli ktos sobie zyczy
      • madziara281 Szczecin 16.02.07, 17:11
        a moze ktos zna dobra sprawdzoną wrozke w Szczecinie?jesli tak, to bardzo prosze o namiary, pozdrawiam, Magda:)
        • wrozby Re: Szczecin 17.02.07, 15:50
          Na pewno reklama medialna nie jest miarodajna. Niestety naiwni się na to kuszą.
          To, że ktoś trafił do telewizji, nie jest miarodajne, i nie świadczy o
          umiejętnościach wróżbiarskiech- tylko medialnych, a to całkiem co innego.
    • warsawvoice watpliwosci 17.02.07, 17:29
      ja tak w kwestii formalnej ... a jaka PEWNOSC beda mialy kobiety czytajace taka
      liste ze nie bede sie pod jakimis nickami podszywaly same zainteresowane czyli
      osoby swiadczace rzeczone uslugi ??? przeciez co za problem zalozyc konto na
      gazecie i potem rozpisywac sie w tym watku jaka to wrozka X albo Y jest
      skuteczna i pomocna ... a kont mozna zalozyc dowolnie wiele ...
      • wrozby Re: do warsawvoice 17.02.07, 17:44
        Zgadzam sie z Tobą, dlatego też zawsze i każdemu radziłabym aby nie zwracał
        uwagi zarówno na pozytywne jak i negatywne "opinie", "oceny" "wrażenia"-
        jakiekolwiek forum jest ostatnim miejscem gdzie można uzyskać uczciwą i szczerą
        opnię.
    • magdalenia24 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 18.02.07, 20:13
      Polecam Panią Marię, adres do Niej mandale@autograf.pl Osoba o dużym
      doświadczeniu... Bardzo mi pomogła.
    • blocparty Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 19.02.07, 12:04
      chciałbym zaproponować Państwu skorzystanie z pomocy kart tarota ,jaka oferuje
      mój znajomy TAROCISTA....z tego,co wiem,mozna sie z nim kontaktować pod adresem
      e-mail vadim@konto.pl,pozdrawiam
    • dori7 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 27.02.07, 19:12
      Moge podac na priv kontakt do bardzo dobrej tarocistki z Warszawy, ktora pomaga
      mi w trudnych przypadkach, kiedy zaangazuje sie emocjonalnie w jakas sprawe tak
      bardzo, ze nie potrafie zlapac dystansu na tyle, zeby sama sobie postawic karty.
      Ostatnio np. stawiala mi karty w sprawie przewleklej choroby bliskiej osoby...
      Byla tez u niej moja znajoma, wyszla naprawde pod wrazeniem wrozby, tak wiec z
      czystym sumieniem moge polecic.
      • leile Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 19.03.07, 13:20
        Bardzo bym Cie o to prosiła...
    • marti73 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 15.03.07, 11:39
      Jestem ze Śląska, proszę o przesłanie namiarów na kogoś z mojej okolicy,
      ewentualnie z Krakowa, serdecznie pozdrawiam (na adres gazety, bądź na gg
      3856214)
    • ewcik03 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 20.08.07, 21:05
      nie popieram twojego pomysłu bo według jednej osoby wróżka może być
      bardzo dobra, a według innej nie, mam przykład po sobie czytając
      emaila od osoby która odwiedziła mnóstwo wróżek,poleciła pewną osobę
      twierdząc ze jest najlepsza i chodzi do niej od dłuższego czasu,
      moje odczucia jak byłam u niej były niestety zupełnie inne i mając
      do czynienia z innymi osobami twierdzę ze nie warto. Więc po co
      stwarzać listę wróżek, jest wiele opini na forum, zarówno
      negatywnych jak i pozytywnych każdy może więc wyrobić sobie swoje
      własne zdanie . Najlepsze wróżki - o nich się nie mówi i dowiesz się
      o nich drogą pantoflową i tylko od osoby , która była już u nie
      jednej wróżki ma porównanie,
    • arien2 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 23.08.07, 12:38
      Ja znam wprawdzie nie wróżkę a Panią, która sporządza portrety numerologiczne.
      Skorzystałam z jej usług i na pewno jest to osoba sprawdzona, godna polecenia i
      uczciwa, świetnie opisała mój charakter, powołanie ,uczucia... jeśli ktoś byłby
      zainteresowany to piszcie na mojego maila gazetowego to podam do niej maila.
      • czajnik40 Re: Lista dobrych-profesjonalnych wróżek- załóżmy 31.08.07, 16:02
        a ja nie znam ani jednej wrozki.
        1. ogladam codziennie fusy z porannej kawy zanim je wyleje do zlewu.
        2.miewam kolorowe sny i sama potrafie pomyslec nad tym czego dotyczyly i ktory
        punkt scenariusza wydawal sie szczegolnie wazny i dlaczego.

3. od analizy powyzszych mam przyjaciolki.
        4. chybaby mnie musialo pogiac, zeby za taka wiedze komus placic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka