Dodaj do ulubionych

Egzorcysta -- czy może tu pomóc

07.05.06, 19:11
Witam zastanawiam się na podjęciu usług jakiegoś egzorcysty. Chciałbym sprawdzić czy nic mnie nie opętało bo od dzieciństwa, a mam teraz 24l. mam problemy "depresyjne". ogólnie apatia, problemy z koncentr., myślenie o samobójstwie itp, itd. Prosiłbym o namiary jak ktoś ma sprawdzonego egzorcyste. Asystentki pani Prątnickiej napisały mi mailem że mam dużo duchów,ale to co się wyprawia w tym biurze to parodia, tu są na to dowody egzorcystki.blox.pl/html
Obserwuj wątek
    • psychoterapeutka1 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 07.05.06, 21:02
      Mimo, że nie napisałaś o sobie zbyt wiele - opisałaś typowe objawy długotrwałej
      depresji, choć nie traktuj tego jako diagnozę, bo trudno ją stawiać na forum.
      Może zatem warto byłoby skorzystać z pomocy psychoterapeuty, a wczesniej -
      odwiedzic psychiatrę, aby ustawił odpowiednie leczenie farmakologiczne, które
      podniesie i wyrówna Twój nastrój, bo rozumiem, że Twój stan przysparza Ci wiele
      cierpienia. Depresja to choroba jak każda inna, tyle, że chora jest dusza i
      depresję można z duzą skutecznością leczyć. Nie sądzę, żeby jakikolwiek
      egzorcysta mógł Ci wiele dopomóc, a jeśeli nawet - może to być jedynie
      przejściowa poprawa, a potem objawy powrócą, być może nawet nieco bardziej
      nasilone. Pozdrawiam Cię.
      • kinia16 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 07.05.06, 21:52
        Witam mapima
        Nie potrzebujesz egzorcysty,jestes czysty od negatywnych podlaczen
        energetycznych i duchow.Nie jest to przyczyna twoich problemow zdrowotnych.
        Pozdrawiam cieplo Kinia
        • karolinazberlina Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.01.08, 01:00
          Kiniu podaj nam prosze Twoj adres emailowy lub inny kontakt.
          Bedziemy radz odwiedzic ci w Twoim gabinecie.
          Rozaczka z berlinka
      • po.prostu.ona Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 07.05.06, 22:48
        W całej rozciągłości popieram opinię psychoterapeutki1.
        • angest Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 08.05.06, 16:50
          Ciekawi mnie w jaki sposob co po niektorzy diagnozuja. Do wykonania diagnozy
          jakiejkoliek potrzebny jest tzw.swiadek.Moze to byc zdjecie, podpis...itd.

Odnosnie analizy na opetanie tu znajdziesz link:
          reiki-usui.pl/analiza_opetanie.php
          • pogromca_cieni Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 08.05.06, 17:54
            angest napisał:

> Ciekawi mnie w jaki sposob co po niektorzy diagnozuja. Do wykonania diagnozy
            > jakiejkoliek potrzebny jest tzw.swiadek.Moze to byc zdjecie, podpis...itd.
            >
            > Odnosnie analizy na opetanie tu znajdziesz link:
            > reiki-usui.pl/analiza_opetanie.php

Zapomniał wól jak cielęciem był hehehehe

Mnie tez kiedys diagnozowales i takich bredni dawno nie widzialem !!!

Zglosi sie ofiara i bedzie diagnoza : opetany w 10% ! hehehe
            Idz na odwyk chlopie !
            • angest Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 08.05.06, 18:23
              Jakos nie przypominam sobie, abym ciebie diagnozowal, ale jakbys mial wiedze na
              ten temat, to wiedzialbys, ze kazda relacja...nawet 2% jest opetaniem.

Kolejna kwestia, oprocz opetania istnieje tzw. przyczep astralny. Opetanie, to
              wejscie bytu w pole auryczne, natomiast przyczep to byt ktory jeszcze nie
              wniknalw pole.

Jesli nie zgadzasz sie z analiza, o ile ja ja wykonywalem (bo nie raczyles sie
              przedstawic) to mogles sprawdzic i potwierdzic ja u innych osob. np. Zbyszka
              Ulatowskiego czy Basi Mikolajuk. Oni rowniez zajmuja sie analizami
              profesjonalnie. Poza tym, ciekawe z czym sie nie zgadzasz....
    • zwyczajniniezwyczajni Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 08.05.06, 17:29
      to co napisałaś o tej pani........... to nie jest egzorcysta, znam osobę która
      sie zajmuje profesjonalnie egzorcyzmami ale jej towarzyszy osoba duchowna,
      straszne jest to co napisałaś to jakieś naciąganie biednych opętanych ludzi
      szczerze im wspolczuje i tobie, pozdrawiam trzymaj się cieplo
      • po.prostu.ona Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 09.05.06, 08:25
        napisał:

> to co napisałaś o tej pani........... to nie jest egzorcysta, znam osobę
        która
        > sie zajmuje profesjonalnie egzorcyzmami ale jej towarzyszy osoba duchowna,

To ciekawe, jakiego wyznania jest ta osoba duchowna? Bo w kościele katolickim
        ZANIM egzorcysta podejmie się odprawienia rytu, wymaga zaświadczeń lekarskich,
        by upewnić się, że zgłaszający się do niego nie jest chory psychicznie. ŻADEN
        odpowiedzialny egzorcysta nie postępuje inaczej.

> straszne jest to co napisałaś to jakieś naciąganie biednych opętanych ludzi
        > szczerze im wspolczuje i tobie, pozdrawiam trzymaj się cieplo

Oj, ja też współczuję. Oszustów żerujących na ludzkiej nieświadomości i
        nieodpowiedzialnych osób robiących bałagan w psychice innych, jest zdecydowanie
        zbyt wielu.
        Polecam ciekawy wywiad
        www.sekty.net/?n_id=216
        • kinia16 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 10.05.06, 21:03
          angest napisał:

> Ciekawi mnie w jaki sposob co po niektorzy diagnozuja. Do wykonania diagnozy
          > jakiejkoliek potrzebny jest tzw.swiadek.Moze to byc zdjecie, podpis...itd.

Jesli tak uwazasz to znasz bardzo malo dziedzin i mozliwosci,nie posluguje sie
          Reiki,tablicami czy wahadlem,ktore nie zawsze mowi prawde o czym swiadcza osoby
          zglaszajace sie od Ciebie moj drogi do mnie z Twoimi analizami proszac o pomoc.
          Sa tak przestraszeni,ze trudno im uwierzyc ze nie sa opetani i bez bytow.Mi
          wystarczy wibracja z napisanego tekstu,aby zobaczyc osobe i ja sprawdzic.To co
          piszesz o bytach to sa brednie zastanawia mnie skad czerpiesz te
          wiadomosci,ponadto z Twojej strony dowiaduje sie, ze byty mnoza sie w kosmosie:)
          to bardzo ciekawe,podwazasz umiejetnosci ludzi,ktorych nawet nieznasz a swoim
          klientom tlumaczysz,ze dopiero sie uczysz,rozumiem kazdy stawial kiedys
          pierwsze kroki,ale Twoje podejscie jest bardzo nieetyczne,Tego nauczyl Cie
          Mistrz? To co pisze nie jest zlosliwoscia z mojej strony,jesli urazilam
          przepraszam.
          Pozdrawiam
          • angest Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.05.06, 01:29
            :Mi wystarczy wibracja z napisanego tekstu,aby zobaczyc osobe i ja sprawdzic.

Napisanego na kartce, nie na kompie.

:to co piszesz o bytach to sa brednie zastanawia mnie skad czerpiesz te
            wiadomosci,ponadto z Twojej strony dowiaduje sie, ze byty mnoza sie w kosmosie:

Pokaz mi gdzie jest napisane, ze sie mnoza w kosmosie. Kolejna rzecz, wiadomosci
            mam nie tylko od egzorcystow swieckich, ale rowniez duchownych. Diagnozy byly
            sprawdzane, przez osoby ktore od lat zajmuja sie egzorcyzmami i potwierdzaja je
            w 100%.

Widze, ze nie za bardzo chyba znasz relacje bytow. Nawet wampiryzm energetyczny,
            nie tylko nieswiadomy (astralny) wymaga oczyszczenia, a nie jest opetaniem.

:Jesli tak uwazasz to znasz bardzo malo dziedzin i mozliwosci,nie posluguje sie
            Reiki,tablicami czy wahadlem,ktore nie zawsze mowi prawde o czym swiadcza osoby
            zglaszajace sie od Ciebie moj drogi do mnie z Twoimi analizami proszac o pomoc.
            Sa tak przestraszeni,ze trudno im uwierzyc ze nie sa opetani i bez bytow.

I tu sie mylisz, lecz nie chce tlumaczyc, gdyz ty idziesz swoja droga, ja
            swoja.(tzw. dziedzin, i mozliwosci to znam bardzo duzo).

Reiki nie sluzy do analiz, gdybys miala wiedze, bys wiedziala. Tablice?? a coz
            to jest? wahadlo, alez i owszem. I nie zapomnij, ze wahadlo jest narzedziem
            pracy, i to nie wahadlo mowi, badz nie mowi, prawdy. Gdybys miala wiedze, to bys
            wiedziala.
            Odnosnie analiz to, to musze ci powiedziec, ze jest sporo osob ktore je
            wykonuja. I dostaje analizy, w ktorych osoby zajmujace sie: tarotem, astrologia,
            chanellingiem, roznymi metodami jasnowidzacymi itd. pisza bzdury. Osoba po
            takich analizach, sama czuje, ze dzieje sie z nia cos zlego, a analiza tego nie
            ukazuje, dlatego szuka dalej. Odnosnie analiz, nie kazdy analizujacy moze
            zobaczyc np. plaszcz smierci zalozony przez strzyge (o ile wiesz o czym mowie).
            Wiec nie bede komentowal,przez kogo sa robione te analizy, byc moze i twoje
            widzialem...

:to bardzo ciekawe,podwazasz umiejetnosci ludzi,ktorych nawet nieznasz a swoim
            klientom tlumaczysz,ze dopiero sie uczysz,

Podwazam, bo nie wystarczy poczytac ksiazki i internet, zeby umiec cos robic, a
            po wypowiedziach widac wiedze ksiazkowa. Nikomu nie powiedzialem, ze dopiero sie
            ucze. Analizami zajumje sie juz dobry kawal czasu. Byc moze pmylilas mnie z kims
            innym.

:rozumiem kazdy stawial kiedys pierwsze kroki,ale Twoje podejscie jest bardzo
            nieetyczne,Tego nauczyl Cie Mistrz?

To zalezy o jakim mistrzu mowisz i skad wiesz, ze jakis byl?

A co to znaczy, nie etyczne.

Posluchaj.
            Wnioskuje ze odczytujesz wibracje z pisanego tekstu. Teoretycznie da sie
            wyczytac, z tekstu komputerowego, ale na 10 sprawdzan, 9 jest blednych. Tylko
            trwaly slad, z zaznaczeniem pola aurycznego, daje mozliwosc analizy.
            Kolejna sprawa, odczytujesz wibracje bez tzw. swiadka. Czyli musisz bardzo
            gleboko wejsc w relacje osoby ktorej nie znasz i nigdy nie widzialas. Wiec albo
            wchodzisz w astral, albo "przeklamujesz" wibracje. Wystarczy zwykle zaburzenie
            elektromagnetyczne, magnetyczne czy astralne (szlak) i koniec, przekaz przeklamany.
            Nie bede wiecej pisal, ale predzej, czy pozniej zrozumiesz...

Kinia...mnie uczyl analiz np. egzorcysta Zbyszek Ulatowski, oraz
            duchowny..imienia nie podam, gdyz osoba ta nie zyczy sobie tego. A kto uczyl ciebie?
            Wspolpracuje z 2 swieckimi egzorcystami, i tak na trwale z jednym duchownym. A z
            kim ty wspolpracujesz??

• kinia16 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.05.06, 15:21
              angest napisał:

Wbrew pozorom bardzo prosto jest podłapać taki byt.
              Wystarczy że nagle zachorowaliśmy na coś lub mieliśmy wypadek. Nasze pole
              auryczne ulega poważnemu osłabieniu, co jest zachętą dla larw astralnych. Są to
              tzw. przypadkowe podłapania.

Tekst ten jest z Twojej strony "larwy astralne" :)) Byty to nic innego jak
              astral osoby zmarlej nie mogacej powrocic po utracie ciala fizycznego.
              Po smierci zachowujac wolna wole nie chce z roznych przyczyn odejsc do swiatla
              czy celu swego przeznaczenia.Kazdy czlowiek,ktory zwraca sie o pomoc czy analize
              liczy na nia a obowiazkiem osoby wykonujacej analizy zapewnic komfort psychiczny
              spokoj ducha!!! Analiza jest tylko dla egzorcysty,jak rowniez diagnozy nie
              powinien stawiac uzdrowiciel,tylko wylacznie dla siebie nie dla klienta.Takie
              zachowanie swiadczy o etyce.
              Interesuje Cie moje doswiadczenie i metody,no coz cv nie napisze nie szukam
              pracy,a odnosnie doswiadczenia mam jeszcze raz tyle lat co Ty wiec sam sobie
              odpowiedz na to pytanie.
              Wnioskujesz, ze odczytuje z wibracji tak i nie tylko,relacje bytow mnie nie
              interesuja nie nadaje im nazw aby straszyc ludzi.Jesli klient moj ma byt to
              sciagam go aby byla mozliwosc dalszej pracy inaczej pochlonolby cala kierowana
              energie,moim obowiazkiem jest przywrocic zdrowie nie wyliczanie,kogo i co
              widzialam.Nikogo to nie interesuje,bez wzgledu kto jaka droga idzie kazdego
              obowiazuja zasady i etyka.Kazda metoda jest dobra jesli sluzy dobru drugiemu
              czlowiekowi.Nie robie analiz nie musze.
              Objawy swiadczace o opetaniu,ktore wymieniasz swiadcza,ze wszyscy ludzie sa
              opetani,wielu jest z depresja,wielu nie radzi sobie z zyciem,wielu jest
              przepracowanych,a wiadomo ze wtedy trudno trzymac nerwy na wodzy,jednym slowem
              opetani to my wszyscy lacznie z tworca opetania w szczegolnosci na czele :))

> zobaczyc np. plaszcz smierci zalozony przez strzyge (o ile wiesz o czym
              mowie).
              Bardzo ciekawe- czesto widze smierc czekajaca przy umierajacym juz
              czlowieku,opadaja rece czytajac to co piszesz,jest to prymitywne dla mojej
              osoby.Nie napisales skad czerpiesz bo napewno nie jest to wiedza ksiazkowa :))
              Zobaczyc piszesz ktos kto widzi nie napisalby takich cudow.:))
              Pozdrawiam cieplo kinia
              • angest Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.05.06, 16:38
                :Kazdy czlowiek,ktory zwraca sie o pomoc czy analize liczy na nia a obowiazkiem
                osoby wykonujacej analizy zapewnic komfort psychiczny spokoj ducha!!!

Czyli naklamac ze nic zlego sie nie dzieje. Dla mnie jest to jednoznaczne z
                zatajaniem informacji. A piszesz o etyce...

:Analiza jest tylko dla egzorcysty,
                Bzdura. Niczym nie poparta.

:jak rowniez diagnozy nie powinien stawiac uzdrowiciel,tylko wylacznie dla
                siebie nie dla klienta.

jw.

: Takie zachowanie swiadczy o etyce.
                O etyce to nie swiadczy. Kazdy ma swoja metode. Jesli tak wszystko zachowujesz
                sobie, co co przekazujesz osobie ktorej masz zamiar pomoc??? O etyce rowniez
                swiadczy pdwazanie opinii osoby ktorej sie nie zna.

:Interesuje Cie moje doswiadczenie i metody,no coz cv nie napisze nie szukam
                pracy,a odnosnie doswiadczenia mam jeszcze raz tyle lat co Ty wiec sam sobie
                odpowiedz na to pytanie.

Wiek nie jest zadnym wymiernikiem wiedzy i doswiadczenia. Nie interesuje mnie
                twoje cv, ale podwazasz moje kompetencje, nie znajac mnie wogole..

:Wnioskujesz, ze odczytuje z wibracji tak i nie tylko,relacje bytow mnie nie
                interesuja nie nadaje im nazw aby straszyc ludzi.
                To wiele wyjasnia. to na jakiej podstawie sprawdzasz ludzi pod tym katem?? skoro
                nie znasz relacji bytow. Brak slow.

:Jesli klient moj ma byt to sciagam go aby byla mozliwosc dalszej pracy inaczej
                pochlonolby cala kierowana energie,moim obowiazkiem jest przywrocic zdrowie nie
                wyliczanie,kogo i co widzialam.

Sprawdz sie u kogos, bo jak sciagasz byty to sama siebie opetujesz. Nie kazdy
                byt jest zwiazany karmicznie z zywicielem. Skorzystaj z pomocy
                egzorcysty..."strzepniecie" byta, z pola aurycznego to chwilowa pomoc. Byt
                nalezy odeslac do swiatla Boga.

:objawy swiadczace o opetaniu,ktore wymieniasz swiadcza,ze wszyscy ludzie sa
                opetani,wielu jest z depresja,wielu nie radzi sobie z zyciem,wielu jest
                przepracowanych,a wiadomo ze wtedy trudno trzymac nerwy na wodzy,jednym slowem
                opetani to my wszyscy lacznie z tworca opetania w szczegolnosci na czele :))

Nie uogolniaj...

:opadaja rece czytajac to co piszesz,jest to prymitywne dla mojej
                osoby.
                Nie napisales skad czerpiesz bo napewno nie jest to wiedza ksiazkowa :))
                Napisalem u kogo pobieralem nauki. Czytanie ze zrozumieniem sie klania.

Kinia...choc mnie bardzo korci, ale nie bede cie ocenial...ale skoro piszesz, ze
                "relacje bytow mnie nie interesuja" to po co zabierasz zdanie, w temacie o
                ktorym wiesz bardzo niewiele...wprost znikomo... Popros kogos (egzorcyste), o
                wtajemniczenie w jego prace, a zrozumiesz....bez tej wiedzy niestety, ale nie
                pomozesz nikomu.
                • kinia16 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.05.06, 19:37
                  > Czyli naklamac ze nic zlego sie nie dzieje. Dla mnie jest to jednoznaczne z
                  > zatajaniem informacji. A piszesz o etyce...
                  Klient wchodzi do gabinetu i mowi co go boli,ja usowam przyczyny i przywracam do
                  zdrowia,jest zadowolony,zawsze wraca i poleca dalej.Kiedy podczas mojej pracy
                  widze byt o ktorym wiem tylko ja i aby cokolwiek zrobic skutecznie musze go
                  usunac to po co mam straszyc czlowieka,wplywac na jego psychike dla wlasnej
                  przyjemnosci,ze dokonalam odkrycia i powiedziec moze z radoscia,panie nie
                  pomoge bo byt z bielmem w oczach brzydko patrzy na mnie.:)
                  W zyciu do wszystkiego trzeba dorosnac nawet do pracy z energia.
                  Co przekazuje osobie,ktorej pomagam? to co chce sama wiedziec ludzi interesuje
                  co bede robila i jakie beda efekty i w jakim czasie nikt nie pyta mnie o
                  diagnoze.Podwazanie to glupota szczegolnie jesli sie nie zna nie tyle osoby a
                  jej metod pracy,Ja Twoje poznalam, analizy i opinie osob kozystajacych dlatego
                  z twoich uslug i moje pytanie w dalszym ciagu brzmi skad czerpiesz te bzdety o
                  ktorych piszesz.To nie ja podwazam, podwazaja osoby ktorym robiles analize.
                  Jak sprawdzam byty? ja je widze w przeciwienstwie od ciebie i analiza nie jest
                  mi potrzebna, ich nazwy tez nie sa mi potrzebne, aby je usunac.Nie pijam kawy z
                  bytami wiec nie zabiegam o blizsza znajomosc.:))
                • kinia16 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.05.06, 20:09
                  ciag dalszy :)
                  Bardzo dziekuje o troske,moim obowiazkiem jest codzienne sprawdzanie sie,nie
                  tylko pod katem bytow ale i mozliwosci przejecia choroby na siebie.
                  Tylko Bog wie jakie przeznaczenie i na co sobie zasluzyl byt,natomiast moje
                  pole auryczne jest bezpieczne,wszystkie siedem poziomow.
                  Sama wiedza nauczyciela to dla mnie za malo,moze czas wyjsc poza sztywne ramy
                  ograniczen i zaczac uczyc sie na wlasnych bledach,a nie cudzych.Nikt nigdy nie
                  powiedzial,ze uczen nie moze byc lepszy od nauczyciela.
                  Egzorcysta ? a kto to twoim zdaniem jest egzorcysta? Ja nie jestem i nigdy sie
                  tak nie nazwe egzorcystka.:)Zdanie o pomocy i skutecznosci mojego dzialania
                  pozostawiam swoim klientom.Wiedza,ktora posiadam i doswiadczenie w zupelnosci
                  jest mi wystarczajaca,a metoda ktora sie posluguje od lat, to chirurgia
                  fantomowa,moze to pozwoli bardziej zrozumiec to o czym pisze.
                  Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego.:)
                  • angest Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.05.06, 21:51
                    Jedno swoje, drugie swoje.

Koncze ta konwersacje gdyz nic ona nie wnosi. Ciesze sie ze pomagasz i pewnie
                    robisz to dobrze, ale o bytach i sprawach astralnych pojecia zadnego nie masz.

Jakbys znala relacje bytow, to bys wiedziala, ze bronia sie bardzo, oraz ze maja
                    wplyw na swiadomosc. Wiec nie dziwie sie, ze czasami ludzie podwaza analize. Na
                    szczescie 9 na 10 osob, dziekuje za wykonanie analizy, i za zmiany ktore sie
                    dokonaly po oczyszczeniu. A to o czyms swiadczy. Zycze ci wielu sukcesow, i nie
                    wchodz w relacje bytow...bo szkoda zdrowia...
                    • kinia16 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.05.06, 23:36
                      Tak ta rozmowa nic nie wnosi nie potrafisz wyciagac wnioskow i przyznac sie do
                      wlasnych bledow i te ciasne ramy w koncu zrobia Ci odciski.:)))
                      Wiem doskonale,ze byty sie bronia,nie przypominam sobie,abym wypowiadala sie w
                      tej kwestii.
                      Nie wspominalam tez jak to robie wiec daruj sobie insynuacje,do niczego to Cie
                      nie zaprowadzi,jedynie na manowce.:))
                      Pozdrawiam i zycze samych sukcesow.
                      • limonka_3 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 17.01.07, 10:22
                        Miło się Was czyta, naprawdę. Szkoda że nie próbujecie się czegoś nauczyć od
                        siebie nawzajem :)
                        A może już to robicie, a ja nie zauważyłam? Aaaa, to przepraszam!
                      • muriel.2 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 04.03.08, 14:30
                        Kinia 16 możesz się do mnie odezwać? Aura3@poczta.fm
    • violetta.w-b Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 25.05.06, 11:48
      Sprawdz lepiej,czy nie chorujesz na ADHD,objawy o ktorych piszesz moglyby na to
      wskazywac.Wiem wiele na ten temat,bo mam kilka przypadkow w
      rodzinie...Pozdrawiam.
      Viola
    • hawruk Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 01.06.06, 21:54
      Masz objawy, jakby ktos Cie przeklal. Jednak moga to byc symptomy depresji lub
      choroby psychicznej. Jedynym wyjsciem jest udac sie do specjalisty albo
      skorzystac z przepowiedni, np. tarota. Egzorcysta kojarzy mi sie z usuwaniem
      demonow z ciala czlowieka.
    • wikingowicz Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 30.12.06, 20:08
      mapima napisał:

> Witam zastanawiam się na podjęciu usług jakiegoś egzorcysty. Chciałbym
      sprawdzić czy nic mnie nie opętało bo od dzieciństwa, a mam teraz 24l. mam
      problemy "depresyjne". ogólnie apatia, problemy z koncentr., myślenie o
      samobójstwie itp, itd. Prosiłbym o namiary jak ktoś ma sprawdzonego
      egzorcyste. Asystentki pani Prątnickiej napisały mi mailem że mam dużo
      duchów,ale to co się wyprawia w tym biurze to parodia, tu są na to dowody egzorcystki.blox.pl/html
      Witaj mogę Ci pomódz. współpracuję z Egzorcystą który opracował nowatorską
      technikę pozbywania się bytów astralnych.
      apek9@o2.pl
      • karolinazberlina Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.01.08, 00:58
        Znam jeszcze PANIA aNNe ATRAS z Gdyni www.AnnaAtras.com.
        P.Pradniska juz wyprobowalam-jest ona b.skuteczna.Przezylam przypadkicalkowitego
        uzdrowienia z narkomanstwa.
        Jest jeszcze LÖeszek Zadlo-MIstrz.Tez polecam-kwiatuszka.
        Bedzie dobrze.
    • pele999 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.01.08, 10:24
      www.egzorcysta.org/Kontakty.html

• pele999 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.01.08, 10:26
        egzorcyzmy.katolik.pl//index.php?option=com_content&task=view&id=256&Itemid=160
        • pele999 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.01.08, 10:59
          www.egzorcysta.org/Start.html
          www.egzorcyzmy.katolik.pl//index.php?option=com_content&task=category§ionid=12&id=128&Itemid=134
          www.egzorcysta.org/Egzorcysta.html
        • ahola Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 18.01.08, 01:06
          Dzięki pele-to przydatne stronki
    • pele999 Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 11.01.08, 17:51
      egzorcyzmy.katolik.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=157
      egzorcyzmy.katolik.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=576&Itemid=66
      egzorcyzmy.katolik.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=522&Itemid=134
    • angelisme Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 18.01.08, 15:36
      dzwonić! 515448582
    • estestest Dziewczyno! Jak najszybciej do psychologa lub 10.02.08, 02:03
      psychiatry! Nie zaglądaj na to pogięte forum chyba, ze chcesz sobie
      zaszkodzic.
    • lux_occulta Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 17.02.08, 14:04
      To, co napisałaś są dowodem na problemy związane raczej z Tobą samym nie zaś z
      opętaniem. A dokłądniej - to się nazywa depresja. Wymieniłeś najbardziej
      klasyczne dla depresji objawy. I nie ma w tym ani ksztyny czegoś
      nadprzyrodzonego. To jest choroba która nalezy mozliwie szybko leczyć.
    • oskanowska Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 23.02.23, 14:03
      W sumie dziwne
    • oskanowska Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 24.02.23, 01:58
      Jestem ciekawa tego
    • oskanowska Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 24.02.23, 21:03
      Wiecie może jak to działa?
    • oskanowska Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 25.02.23, 09:18
      Może się ktoś wypowiedzieć?
    • oskanowska Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 25.02.23, 22:04
      Nudne
    • oskanowska Re: Egzorcysta -- czy może tu pomóc 26.02.23, 11:42
      Macie jakiś pomysł na to?