Dodaj do ulubionych

Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłosny?

06.10.07, 13:18
Hej
Słuchajcie chciałabym rzucić skutecznie urok miłosny tylko nie wiem jak się do
tego zabrać.Czy może jest tu ktoś kto wie jak to zrobić,lub zna taką osobę z
Białegostoku,która by tym sie zajęła?
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • monikas-13 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 06.10.07, 22:02
      Przedewszytkim musisz zakupić jakąś ksiązke o magii miłosnej. Jest
      ważne również to abys żucała czar w momencie kiedy księżyc przybywa
      tzn powiększa sie. Pamiętaj też ze to nie zabawa bo takim zaklęciem
      wpływasz na czyjąś wole a to juz jest czarna magia która moze
      odwróić sie przeciwko tobie tzn zadziała odwrotnie niz chcesz np
      twój ukochany zamiast zakocha sie w tobie znienawidzi cie...
      założyłam wątek na temat takich zaklęć powinnaś go przeczytać bo
      ciebie chyba równiez on dotyczy .... mimo wsyztko życze powodzenia,
      i pamiętaj raz sie żyje :))
      • sloneczko1505 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 06.10.07, 22:15
        Moniko, napisałaś: "założyłam wątek na temat takich zaklęć". Czy
        możesz napisać gdzie go szukać. A może znajdzie się ktoś taki, co
        zna sprawdzone i skuteczne zaklęcia lub osoby potrafiące rzucać
        uroki?
        • gabriella25 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 06.10.07, 23:00
          No właśnie Moniko, ja szukałam tu na forum ezoteryka i bioterapia a takze na
          forum o wrozbiarstwie i nic nie znalazlam.
          • shakira_5 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 07.01.08, 15:35
            Witam jeżeli chcecie zeby ktos wam pomógł żucic urok milosny na wybrana osobe to
            ja własnie mohe wam doradzić z pewnej osoby jest nią adamus żuca uroki i klątwy
            zamówienie przez internet platne smsem okolo 11 zl jezeli chcecie skorzystac z
            jego u slugi i poczytac troche o nim to wpiszcie w wyszukiwarce adamus klatwy i
            uroki.Ja skorzystałam z jego uslugi i czekam na rezultat wam tez życze
            powodzenia. pozdrawiam
            • anaaaa22 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 19.01.08, 15:34
              Shakira_5 a dawno skorzystałaś z usług Adamusa? I czy są może już jakieś
              pierwsze efekty? A może ktoś z Twoich znajomych korzystał? Jestem po prostu
              ciekawa czy jest skuteczny?!
            • angelbell Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 19.01.08, 17:30
              Jakies zaklecie na ortografie tez by sie zdalo ehh...
            • doli0 pytanie 03.07.12, 23:29
              znasz kogoś kto potrafi wykonać urok miłosny i to skutecznie ,a może masz jakiś swój rytuał ,który zadziałał.To ważne nie wiem już do kogo z tym iść ,wszystko co robione było na nic się zdało .pozdrawiam
              • agnes109 Re: pytanie 04.07.12, 13:54
                Witam napisz do mnie znam kogoś agusia109@interia.eu
            • gabi820318 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.11.12, 18:36
              Witaj shakira_5! Błagam zdradź mi,czy rzucenie uroku przez adammusa spełniło twoje oczekiwania. Ja też chcę skorzystać z jego usług, ale nie wiem czy jest dosyć skuteczny i jak długo musiałaś czekać na efekty. Bardzo mi na tym zależy. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
      • margo357 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 08.10.16, 12:43
        "Żuca" ???
        Wracaj do szkoły dziewczyno a nie za magię się bierzesz.
      • zalak Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 19.12.19, 23:58
        Taka książka nic nie da jeśli nie posiada się odpowiednich predyspozycji
    • sawanna3 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 07.10.07, 09:07
      Ja bym Ci radziła skontaktować się z wróżką Amelią, niżej jest link.
      Osobiście korzystałam w zeszłym roku właśnie z magii miłosnej i udało się choć
      prawdę mówiąc z początku byłam dosyć sceptyczna.

www.astro-net.com.pl/wrozby_e-mail.php.
      • sawanna3 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 07.10.07, 09:09
        sorki, chyba Ci źle podałam namiar, powinno być
        www.astro-net.com.pl/
        • sloneczko1505 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 07.10.07, 22:10
          Sawanna, a jak długo czekałaś na efekty? Czy to jakiś skomplikowany
          rytuał? Czy uważasz, że bez pomocy Amelii by Ci nie wyszło?
          • sui2 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 08.10.07, 15:16
            Najlepszy sposob to go dopasc i wykorzystac jesli to nie pomoze to
            znaczy ze to nie ten :P

Kazdy z nas ma wolna wole, nie zmusisz nikogo na sile do uczuc.
            Zaden czar nie da efektu, moze wprowadzic jedynie chaos w osobie na
            ktora jest czar. Wszystko musi byc zgodne z kosmosem.
            • matat1 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 13.10.07, 22:46
              obys tego nie załowała,moze cie owinąc iak bluszcz i cio?
              • gabriella25 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 14.10.07, 17:57
                Hmmm... wiesz ja naprawdę duzo o tym myslałam i liczę się z konsekwencjami.I
                wierz mi gdybym tego dokładnie nie przemyslała to bym nawet sobie głowy tym nie
                zaprzatała. Tylko nie chce zeby to bylo tak na łapu capu, tylko żeby mi ktoś
                doradził co zrobić lub do kogo iść zeby urok był rzucony profesjonalnie.
                • urmila To manipulacja 20.10.07, 20:50
                  Przepraszam, że się wtrącę, ale chciałabym napisać coś ważnego...
                  Magia to taki rodzaj pomocnika życiowego w różnych sytuacjach i sama w sobie nie
                  jest zła, pod warunkiem, że ktoś w nią wierzy. Oczywiście mówię o tzw. białej magii.
                  Można jej używać by sobie w jakimś stopniu dopomóc, coś umożliwić lub
                  przyspieszyć jednak w stosunku do przyciągnięcia do siebie konkretnej osoby
                  byłabym bardzo, ale to bardzo ostrożna.
                  Magii można użyć w przypadku, gdy człowiek jest samotny, nie może nikogo spotkać
                  i bardzo chce normalnego związku, ale jeśli upatrzyłaś sobie kogoś, ten ktoś nie
                  zauważa Cię, a Ty na siłę chcesz by był Twój to sorry, ale możesz na siebie
                  ściągnąć lawinę kłopotów, a przede wszystkim powiązań karmicznych, z których
                  ciężko się uwolnić.
                  Jest coś takiego we Wszechświecie jak plan boski, nie każda osoba, która nam się
                  podoba, lub z która chcemy być za wszelka cenę może być z nami. Człowiek
                  oczywiście ma wolną wolę, ale tym samym może w takich sprawach uczynić z siebie
                  niewolnika sytuacji.
                  Skąd wiesz, że np. po roku czasu nie wstaniesz któregoś dnia i nie poczujesz
                  niechęci do tej osoby? Postanowisz coś zmienić w swoim życiu, a tu okaże się, że
                  magia nadal działa i zaczyna się dramat. Nigdy do końca nie wiadomo jak zadziała
                  rytuał, Ty tego nie widzisz i nie czujesz, to energia. Odczynić jest trudno, a
                  brak możliwości zakończenia tego w wydawałoby się oczywisty sposób staje się
                  niemożliwe.
                  Lepiej się zastanów nad tym zanim zrobisz cokolwiek w tej sprawie.
                  • olenka_studentka Re: To manipulacja 14.07.08, 10:57
                    Hmm , manipulacja tak??
                    A słyszałaś o takim czymś jak zdejmowanie z kogoś uroku??
                • mo-zi Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 23.10.07, 15:42
                  I jak Gabriello skorzystałaś z jego usług? Sama myślę nad tym.......i się
                  zastanawiam.
                  Daj znać jeśli się zdecydowałaś i jaki jest efekt....Pozdrtawiam
          • sawanna3 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 25.10.07, 16:53
            No troszkę czekałam tzn. około 3 miesięcy, zresztą sam rytuał należało potworzyć
            dwukrotnie w pewnym odstępie czasowym. Nie był specjalnie skomplikowany, a co do
            tego czy bez tego rytuału wyszło by mi czy nie to teraz raczej trudno ocenić,
            wiem tyle że z rytuałem wyszło i jesteśmy razem. Ale powiem jeszcze ze oprócz
            rytuału Amelia napisała mi parę uwag o naszym związku, które dosyć mnie
            poruszyły bo sobie wcześniej nie zdawałam sprawy z pewnych rzeczy i oprócz
            rytuału dała bardzo skuteczne rady za co jestem jej wdzięczna.
            • gabriella25 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 26.10.07, 20:44
              Sawanna a sluchaj ja wchodzilam na te stronke co mi podalas i tam jest tak:
              tarot-magia i tarot-zwiazek i na ktory radzisz mi wyslac? a ty sama musialas
              wykonac ten rytual czy Amelia go zrobila?
              I jak Wam sie ukalada po rytuale? Czy jest tak jak niektorzy tu sie wypowiadaja
              ze to wszysstko sie odwroci przeciwko mnie itp?
              • sawanna3 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 29.10.07, 15:31
                Myślę że najlepiej będzie jak sie sama skontaktujesz wróżką Amelią, bo ja nie
                wiem co dla Ciebie będzie najlepsze i jaki ona Ci doradzi rytuał.
                • gabriella25 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 29.10.07, 23:15
                  Mhm tak zrobie tylko zastanawiałam się czy mam pisac na tarot-magfia ktorym
                  zajmuje sie wrozka Magdalena czy tarot-zwiazek z kolei ktorym zajmuja sie Amelia
                  iKonrad. Chyba napisze na ten 2 do Amelii zobaczymy co mi doradzi.Dzieki Sawnna
                  . Mam nadzieje ,ze mi tez sie uda.A powiedz jak Ci sie uklada z tym chłopakiem
                  po rytuale?
                  • jeef26 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 30.10.07, 12:10
                    Znam wiele szeptuch,,,,jest taka jedna co to robi i ma dużą w tym
                    skuteczność,,,daj znać na jeef26@interia.pl ,,,opowiem
                    szczegółowo.pozdrawiam
                    • katrina2687 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 12.01.23, 23:40
                      Witam proszę namiary na tę panią szeptuchę
          • zalak Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 29.12.19, 22:06
            Czy faktycznie można wykonać rytuał samemu? Co o tym sądzicie?
        • gabi820318 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.11.12, 18:53
          Witaj sawanna3! Błagam pomóż mi. Ty korzystałaś z usług wróżki amelii? Czy możesz mi napisać, czy jej metody rzucania uroku miłosnego są skuteczne, jak się z nią skontaktować, jakiś email bądź telefon. A poza tym ile musiałaś za to zapłacić. Jeżeli spełniła twoje oczekiwania, to jak długo musiałaś czekać na efekty? Proszę o pomoc w mojej sprawie, gdyż jest ktoś kogo bardzo kocham i pragnę aby i on mnie pokochał. Z góry dziękuję!
    • bugier Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 07.11.07, 16:22
      A może voodoo, teraz na Planet emitują całą serię filmów o tych rytuałach i
      obrzędach, także miłosnych? Tu link do programu, może znajdziesz tam jakąś
      podpowiedź:
      planete.pl/?prog&19219Pozdrawiam
      • zalak Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 24.12.19, 18:30
        Voodoo to czarna magia
    • are.1 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 13.01.08, 16:00
      Ja cos takiego uwazam za niemoralne, nie mowiac juz o tym, ze
      zdolnosci różowej magii w ogole nie powinno sie uzywac.

Duzo lepiej bedzie np wysylac modlitwy Huny o "sklecenie" związku
      itd. Literature znajdziesz w necie.

pozdr!
      • olenka_studentka Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 14.07.08, 11:09
        Gdybys stracila ukochanego bo poszedl do jakies innej laski to bys
        wtedy na glowie stawala widocznie jeszcze sie az tak nie
        zakochalas....
      • zalak Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 30.12.19, 21:45
        Nie wszystko musi być moralne.
    • karolinazberlina Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 20.01.08, 17:01
      szeptucha z orli to robi skutecznie,kontakt przez jeef26@interia.pl
    • wallesblue5 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 27.01.08, 12:41
      Gabiellko, udało Ci sie to zrealizować z tym urokiem.
      Znasz kogoś kto się tym zajmuje....?
      • gabriella25 do Wallesblue5 27.01.08, 14:05
        Hej nie jeszzce nie, tez ciągle szukam. Podobno zajmuje sie ty wrózka Elleni z
        Białegostoku, ale czytałam wypowiedzi na jej temat i raczej nie były zachecające.
        • karegula Deborah 27.01.08, 21:01
          co sądzicie o tym?
          ktoś może korzystał z usług, ewentualnie słyszał o skuteczności?
          www.lovespells.ws/zaklecia/index.php
          • sloneczko1505 Re: Deborah 27.01.08, 22:15
            skuteczność zerowa
            • anaaaa22 Re: Deborah 01.02.08, 20:53
              A skąd wiesz że skuteczność zerowa? sprawdzałaś? A może polecasz "coś/kogoś"
              innego??
              • sloneczko1505 Re: Deborah 01.02.08, 22:58
                Sprawdzałam, dlatego z całym przekonaniem mogłam określić
                sprawdzalność.
        • wallesblue5 Re: do Wallesblue5 28.01.08, 17:39
          elleni nie pomoże...,ja myślę na razie o szeptunkach, skąd jesteś...?
          • gabriella25 Re: do Wallesblue5 28.01.08, 23:17
            To dobrze wiedzierc ,ze Elleni nie pomoze.
            Ja jestem z Białegostoku, i juz raz w orli bylam ale nie w sprawach sercowych .
            tez mysle zeby znow tam pojechac, tylko ze nie wiem do kogo tam sie zglosic,nie
            wiem czy ta Pani u ktorej bylam pare lat temu zajmuje sie tez i takimi rzeczami
            jak np urok milosny.
            • wallesblue5 Re: do Wallesblue5 28.01.08, 23:36
              szeptucha z orli nazywa się wiera, ale ona nie jest ponoć od spraw
              sercowych i niechętnie w nich pomaga.
              Masz zatem bardzo blisko i jeszcze się wachasz?
              a u jakiej byłaś...?
              Wybieram się pod koniec tygodnia,
              myślę o niewodnicy kościelnej i baciutach
            • karegula do gabriella25 28.01.08, 23:55
              chciałam do Ciebie wysłać maila przez gazetę, ale ponoć adresat nieznany...
              podaj jakiś swój mail proszę albo odezwij się na mój
              karegula@gazeta.pl albo piolew@wp.pl
              • karegula Re: do gabriella25 28.01.08, 23:56
                upsups
                piolewo@wp.pl

nie piolew;/
    • wallesblue5 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.02.08, 01:04
      napisałem e:maila.
      • gabriella25 Wallesblue5 03.02.08, 13:05
        Hej a mozesz wyslac jeszcze raz na adres Agnieszka576@interia.pl , bo nic nie
        dostałam.
        • tiresias aaaaaaaa 05.02.08, 15:15
          strasznie swędzi mnie skóra w pachwinach i mam zaczerwienienia. czy któraś z Pań
          nie rzuciła przypadkiem na mnie uroku? a może to zwykły świąd?
          • croyance Re: aaaaaaaa 08.02.08, 17:32
            Mysle, ze dwie kobiety rzcily na Ciebie urok w tym samym czasie;
            uroki starly sie w Twych pachwinach i wywolaly uczulenie :-D
    • lux_occulta Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 17.02.08, 13:32
      Nie rzucaj, bo nie warto. Będziesz tego żałowac do końca życia. Zwłaszcza, jeśli
      nigdy wczesniej nie rzucałaś zaklęć i uroków. To się lubi mścić.
      • gabriella25 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 17.02.08, 13:50
        Właśnie dlatego pytam czy ktoś wie jak skutecznie to zrobic i kto by się tym zajął.
        • lux_occulta Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 17.02.08, 13:56
          No to własnie osoba, która wie, jak to się robi i potrafi to zrobić skutecznie
          mówi Ci, żebyś tego nie robiła bo nie warto. Więcej z tego szkody będzie dla
          Ciebie i dla tej drugiej osoby niż pożytku.
          • gabriella25 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 17.02.08, 14:07
            Słuchaj zanim w ogole na to sie zdecydowalam przemyslalam wszystko. Zdaje sobie
            sprawe ze to moze byc krotkotrwale i ze ktos moze zdjac z niego urok i to sie
            odwroci przeciwko mnie .Trudno. Wole przezyc z nim 1,2,3 ,50 lat niz bez niego.
            Mozesz napisac do mnie na maila czy bys mi pomogla? Agnieszka576@interia.pl
            • lux_occulta Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 17.02.08, 14:27
              Słuchaj. Magia miłosna jest tak naprawdę czymś cholernie egoistycznym,
              nietrwałym, kłamliwym i złudnym.

*Wole przezyc z nim 1,2,3 ,50 lat niz bez niego.*
              A co on na to? A tak nawiasem nie wolałabyś przeżyć z nim całego zycia w
              szczęsciu i ze świadomością, że on Cię nparawde kocha niż te kilka lat
              (optymistka z Ciebie...) wiedząc, że został zmuszony do miłości i że to uczucie
              nie wypływa z niego, i wciąz bojąć się, czy ktoś nie zdejmie uroku? Czy naprawde
              wzięłaś pod uwage wszystko? To, że potem on może Cię znienawidzic, to, że możę
              kimś tym urokiem unieszczęsliwisz, że może jemu coś odbierzesz? Czy dla tych
              kilku marnych chwil wywołanych zaklęciem warto potem cierpieć do końca zycia?
              Zastanów się - czy jesteś gotowa tez na to, że przezyjesz prawdopodobnie nie
              więcej niz 3 lata we względnym szczęściu ale potem do końca życia on możę Cię
              nienawidzić?
              • gabriella25 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 17.02.08, 14:58
                Tak jestem zdecydowana. Wiem jakie to moze niesc konsekwencje. od krzywdzenia to
                mi daleko.
                jeśli kogoś się kocha, to chce się nie go skrzywdzic.
                chce mu się dać tyle szczęścia, ile tylko można dac.
                Czary mają tylko sprawić, iż uchylac mu świata będę ja, a nie jakaś
                inna.Nie uważam tego za egoizm, bo tak naprawdę, chcę żyć
                dla niego i po to by czuł się najbardziej kochanym i
                najszczęśliwszym czowiekiem
                • lux_occulta Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 17.02.08, 16:48
                  Wybacz pytanie, ale ile Ty masz lat?
                  • gabriella25 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 17.02.08, 22:42
                    27. Ale nierozumiem co ma tu do tego wiek. Jesli mozesz pomoc to bylabym wdzieczna.
              • olenka_studentka Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 14.07.08, 11:24
                Wiesz ile ja bym dała zeby przezyc chociaz jeden dzien z nim
                przytulic sie :(( tak samo gabriella ja osobiscie teraz bardzo sie
                spalam i nie moge bez niego zyc nie umiem zakochac sie w nikim innym
                i wewnatrz umieram...i coraz bardziej uwazam ze te moje studia i
                wszytko o co walcze bez niego nie ma sensu...
                • anew3 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 10.06.10, 11:41
                  Wiesz ile ja bym dała zeby przezyc chociaz jeden dzien z nim
                  przytulic sie :(( tak samo gabriella ja osobiscie teraz bardzo sie
                  spalam i nie moge bez niego zyc nie umiem zakochac sie w nikim innym
                  i wewnatrz umieram...i coraz bardziej uwazam ze te moje studia i
                  wszytko o co walcze bez niego nie ma sensu...

A ON?! Chce tego samego?, pytalas go to?Przeraza mnie, tak
                  podmiotowe traktowanie drugiej osoby,, mozesz decydowac o SOBIE ,
                  nie o KIMS
            • larysska Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 09.05.10, 17:04
              Zapraszam do siebie z pewnoscia moge Ci pomóc
              nova-69@wp.pl
          • magumag Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 21.02.08, 18:38
            Wiesz jak to robic? I to robic skutecznie? Mozesz opowiedziec cos wiecej? Skoro
            mowisz ze to lubi sie mscic to znaczy ze taka sytuacja niestety nastapila?
            Straszysz nas i nie mowisz wszystkiego. Prosze o wiecej szczegolow.
            • lux_occulta Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 24.06.08, 16:48
              Uroki miłosne nigdy nie są trwałe nawet, jeśli są rzucane przez wprawnego... hmmm... maga, czy jakkolwiek by taką osobę nazwać. Miłość, czy raczej uczucie wywołane miłosnym urokiem, bardzo szybko zmienia się w niechęć czy nawet nienawiść. I nie straszę nikogo, mówię ze swojego doświadczenia. Na miłość trzeba zasłużyć a jedyną magią miłosną jaką mozna się posłużyć to jest ta, która jest w nas samych. Wiem, że brzmi to idiotycznie, ale taka jest prawda. Na uczucie trzeba zasłużyć, nie można go wyczarować. Życie to nie bajka disneya.
              • gabriella25 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 29.06.08, 22:59
                . "I nie straszę nikogo, mówię ze swojego doświadczenia."
                Tzn ze Ty stosowalas takie cos. Tylko dlaczego nie chcesz sie
                podzielic z nami tym kto tym moglby sie zajac?. Kazdy z nas wie ze
                to jest w jakims tam stponiu zle , ale moze ktos chce sie na wlasnej
                skorze przekonac co i jak, wiec napisz kto moglby to zrobic. jesli
                nie chcesz na forum , napisz na mojego maila:
                Agnieszka576@interia.pl.
                • pavucina Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 30.06.08, 08:20
                  A może najpierw sama zakosztuj przyjemności miłości poza decyzją twojej
                  świadomości.Odpowiada ci perspektywa pigułki gwałtu,czy "miłość" w hipnozie?To
                  tylko efekt bardziej przyziemnej magii.Jeżeli chcesz zmusić kogoś do miłości,na
                  którą świadomie nie ma ochoty,to nie wyręczaj się cudzymi "rękami",bo wcale tym
                  nie unikasz duchowej odpowiedzialności i ceny jaką to niesie.Dobrze wiesz,że
                  sama możesz znaleźć taki kontakt,nawet przez net.Ale hipokryzyjnie myślisz,że
                  na oficjalnym forum,cudzymi rękami unikniesz "piekła".Powodzenia,bo te siły nie
                  lubią hipokryzji.
              • olenka_studentka Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 14.07.08, 11:33
                ok dobra .... tylko co powiesz na moja sytuacje mnie wrozka
                wywrozyla przeznaczenie spotkalam sie z nim... Bylo nawet dobrze do
                momentu nieporozumienia myslal ze jestem mu niewierna odsunal sie
                nie bede pisac szczegolow .... Napisałam do wrozki , napisala ze
                wroci czekam juz dwa lata zero odzewu juz usycham wewnatrz....
                Ogolnie chce szczesciu pomoc bo z tego co wiem wzial sie za jakoms
                malolate serce mi sie kraja .... Nie moge na to patrzec ..... Ta
                wrozka wrozyla 3 razy sprawdzilo sie to moje przeznaczenie bede
                walczyc juz nie moge w nikim innym chyba zakochac mi nie jest dane
                probowalam konczylo sie na zauroczeniu i koniec nie zwiaze sie z
                nikim bo nie chce ranic. Widze ze los karze walczyc wiec zaufam
                magii trudno....
    • aisaaisa Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 20.02.08, 14:00
      Witam:)
      Jakieś 10 lat temu znalazłam w gazecie "Gwiazdy mówią" zaklęcie "Jak odzyskać
      ukochanego". Pewna osoba to wypróbował i powiem szczerze....ze sama nie wiem czy
      to zadziało czy to tylko zbieg okoliczności, ale chłopak wrócił do dziewczyny.
      Byli ze sobą jeszcze jakieś 3 lata,potem ona go zostawiła.Bardzo chciał ją
      odzyskać,ale nie udało się to jemu. Z tego co wiem, on do tej pory patrzy na nią
      maślanymi oczami choć minęło już tyle lat....i jest z inna kobieta.
      Możecie mówić co chcecie...
      Ale każdy może wierzyć w to co chce, a jeśli pomoże to wrócić uśmiech na czyiś
      twarzach......to czego chcieć więcej:)
      Pozdrawiam serdecznie
    • aisaaisa Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 20.02.08, 14:07
      Ha....
      Powinnam jeszcze dodać, mimo tego zaklęcia....teraz mają całkiem dobry układ
      między sobą. Czysto koleżeński.
      Wiem tez, ze gdyby jednej ze stron coś się złego działo to z czystego
      koleżeństwa i tego co było kiedyś między nimi mogą na siebie liczyć.
      I czy to nie jest piękne?
      Ocenę pozostawię Wam:)
      • sloneczko1505 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 20.02.08, 15:08
        Czy mogłabyś podać to zaklęcie?
        • aisaaisa Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 20.02.08, 18:39
          Jak odzyskać ukochanego.
          Składniki:
          - gałązka paprotki leśnej (ogrodowej lub domowej)
          - 9 kwiatków rumianku
          - 9 kwiatków czerwonych róż lub czerwonych peonii
          - 9 małych czerwonych świeczek
          - zdjęcie osoby
          - kryształ górski
          Wszystkie te skarby połóż na czerwono nakrytym stoliku (może być papier,
          serwetka, bibułka). W środku na gałązce połóż zdjęcie osoby, o której myślisz,
          na nim kryształ górski i otocz to najpierw wiankiem z główek rumianku, potem z
          róż, a na końcu świecami.
          Na dużej kartce ładnymi literami napisz imię i nazwisko osoby, a obok niego
          swoje.Potem obejmij wasze imiona i nazwiska narysowanym sercem.
          Kartkę połóż przed świecami. Zapal je, a na kartce połóż płasko obie swoje
          dłonie i wyobraź sobie,że spoczywają one na dłoniach osoby, którą kochasz.
          Półgłosem powtarzaj 3 razy:
          "Przywołuję Cię w imię miłości. Przybądź (tu wymień jego imię). Niech tak się
          stanie"
          Taki rytuał najlepiej wykonać w piątek po południu (jest to dzień, którym
          opiekuje się planeta Wenus) i kontynuować go przez następne dni, czyli sobotę i
          niedzielę...zawsze o tej samej porze.
          Wiara w zaklęcie jest tu bardzo ważna.

Tak jak pisałam jest to zaklęcie znalezione w gazecie "Gwiazdy mówią"
          Za jego treść i ewentualne niepowodzenia....NIE ODPOWIADAM!
          Pozdrawiam
          • sloneczko1505 Do aisaaisa 20.02.08, 22:11
            Bardzo dziękuję.
            • gabriella25 Re: Do aisaaisa 20.02.08, 22:39
              A co potem zrobic z tym krysztalem i kwiatami?
              • aisaaisa Re: Do aisaaisa 21.02.08, 18:01
                Powiem szczerze, ze nie wiem...
                Ale pomyślmy.....kryształ można schować w bezpieczne miejsce...tak aby nikt nie
                miał do niego dostępu, albo nosić przy sobie (nie znam sie na kryształach, ale
                na pewno ma dobrą moc....proszę sprawdzić)
                Jeśli chodzi o kwiaty to wiem, ze nie powinno sie ich suszyć, słyszałam kiedyś
                od mojej babci,ze miłość usycha jak sie zasuszy kwiatki.....więc radzę je wyrzucić:)
                Pozdrawiam
                • magumag Re: Do aisaaisa 21.02.08, 18:34
                  No dobrze, ale teraz nie rosna kwiatki!! a mnie rowniez sie spieszy, znalazlam
                  inny rytual.Tu kwiatki nie potrzebne i mozna nawet dzis, chociaz niby ksiezyc
                  nie taki jak ma byc.
                  www.i-love-you.pl/artykuly/13/15/48/0/0
                  • hermia25 magia 22.02.08, 18:45
                    no własnie jak to jest z ta magia??? wiem, ze kazdy ma podzielone opinie, a
                    skutecznosc??? widzialam ostatni link, taki jakis nie wiem nijaki ten sposob,
                    tak tak wiem tonacy brzytwy...nie wiem czy prawdziew zaklecie o ile wogole
                    istnieje byloby od tak umieszczone na forum czy w internecie...az strach sie bac
              • olenka_studentka Re: Do aisaaisa 14.07.08, 11:40
                A moze mi ktos powiedziec czy bez zdjecia idzie to zrobic i skad
                wziazc kryszal gorski???
          • moherfucker1 Jest lepsze zaklecie 19.07.08, 15:00
            "Otóż: rozścielamy na podłodze białe prześcieradło i kreślimy na nim jakiś
            bohomaz. Stajemy na prześcieradle w szerokim rozkroku, bierzemy do ręki młotek
            stolarski i z całej siły walimy sie nim w glowe. Metoda ta jest bardzo skuteczna
            i zawsze działa. Odblokowuje czakre myślenia."
            • realistka-79 Re: Jest lepsze zaklecie 30.12.17, 23:46
              Ha ha ha :))
      • sanderson00765 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 24.09.16, 16:53
        Odezwij sie na maila
        Sanderson00765@gmail.com
      • marzenamarzena2345 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 08.02.19, 10:31
        I niby jak tego dokonala?
    • angelisme Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 23.03.08, 20:21
      tak, no więc tzw rzucanie uroku miłosnego które jest MAGIA ZNIEWOLENIA można
      zamówić u kogoś kto zajmuje się skupowaniem dusz:)
      Ty zlecając podpisujesz kontrakt czyli umowę wiązana, pakt o oddaniu swojej
      duszy, jak i kreacje swojego losu w zamian za "związanego" mężczyznę, on zaś
      płaci tylko zdrowiem w najgorszym przypadku po ok 10 latach życiem.

Mam nadzieję, że masz świadomość jak ciekawa jest obecność demonów strażników
      magii 48h/dobę?
      • gabriella25 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 24.03.08, 01:53
        w zamian za pewnego mężczyznę owszem posiadam duszę do oddania, a szczegóły może
        uzgodnimy przez e-mail??Agnieszka576@interia.pl
        chyba ze Ty wolisz podac swego maila?
        • donatkadon Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 25.04.08, 16:00
          Rzucony urok miłości.
          Zauroczenie, to pozbawienie własnej woli bezgraniczne i nieświadome
          wykonywanie czynności narzuconych poprzez rzucony urok miłości.
          Osoba dotknięta rzuconym urokiem miłości bezgranicznie ufa
          swojemu „oprawcy” a nawet w niektórych przypadkach potrafi popełnić
          złe czyny nie widząc (nie czując) w tym nic złego. Jest bezwzględnie
          oddana osobie, która rzuciła urok miłości na niego lub zleciła jej
          wykonanie.

Pamiętajcie że zniewalacie człowieka, pozbawiacie go tego co ma
          najcenniejsze własnej woli,manipulujecie nim dla własnej kożyści.
          Wszystko co rzucane w świat wraca do Ciebie z potrójną siłą a zło
          przyciąga zło, naprawde nie zdajecie sobie sprawy z konsekwencji
          takich działań.
        • konst.ancja Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok 30.05.08, 17:44
          gabriella25 napisała:
          > w zamian za pewnego mężczyznę owszem posiadam duszę do oddania, a
          > szczegóły może uzgodnimy przez e-mail?? Agnieszka576@interia.pl .

No to kto chętny?...

• donatkadon Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 25.04.08, 16:11
        dokładnie podpisujesz pakt, dla paru chwil sztuczności nie wiem czy
        ktoś z was widział jak wygląda osoba zauroczona ( to jest straszne )
        urok dziala bezposrednio na czlowieka , zawlada jego myslami.Mozna
        nawet powiedziec ze w pewien sposob steruje poczynaniami czlowieka.
        Ma ogromny wpływ na podejmowanie decyzji i widzenie rzeczywistości.
        Z zewnątrz taka osoba wygląda jak w transie,w amoku, nic do niej nie
        dociera,robi "dzwne rzeczy, czasmi zle" nie widząc nic w tym złego,
        dla ludzi z zewnątrz zwariował.
        Zawładnięcie wolą człowieka ZAWSZE żle się konczy dla osoby która
        rzuciła urok, rezultat jest szybki, a konsekwencje tragiczne ZAWSZE
        Bo nie ma tu mowy o czymś dobrym, jest to wyrządzenie zła drugiemu
        człowiekowi a jak jest w związku z kimś innym?

• gabriella25 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 01.05.08, 22:16
          Dlaczego wszyscy bawia sie tu w umoralniajace gadki? Sama zdaje
          sobie sprawe z konsekwencji. Nie prosilam w swoim watku o takie
          rady tylko o to czy ktos zna kogos kto umie rzucac uroki milosne.
          Darujcie sobie ze to jest zle, ze to czyni z 2 osoby niewolnika. A
          skad wiecie o tym? Rzuciliscie na kogos urok, ze tak doskonale
          wszystko wiecie???Nie zycze nikomu byc w takiej sytuacji ze sam
          bedzie takiego czegos [potrzebowal.
          • marzena994 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.05.08, 13:53
            hej Gabi i jak u Ciebie sytuacja? jakies nowe wiesci lub postepy w
            sprawie uroku?
            ja tez od pewnego czasu zaczelam sie tym interesowac i szukam czegos
            lub kogos kto moze doradzic, pomoc...znalazlam strone Madam Boudicy,
            napisalam do niej przedstawiajac moja sytuacje i co bym chiala
            osiagac, ona odpisala mi ze moze mi pomoc i ze rzuci zaklecie,
            zastanawiam sie czy jest wiarygodna? wiesz jej uslugi nie sa tanie a
            pozatym prowadzisz korespondencje tylko przez internet, nie ma
            pewnosci ze ona cokolwiek robi w sprawie o ktora ja prosisz, a
            pieniadze dostaje za to! niby mozna sie ubiegac o zwrot pieniedzy
            jakby zaklecie nie poskutkowalo! ale ciezo powiedziec dlatego sie
            zastanwiam co zrobic? a ty co myslisz? napisz tutaj albo na mojego
            maila justme.woman@googlemail.com
            pozdrawiam
            M.
            • moherfucker1 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 30.05.08, 17:51
              ROTFL;;;

Naprawde jestes taka naiwna??
        • olenka_studentka Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 14.07.08, 11:50
          Ale np ja chce odzyskac swoje przeznaczenie ktore bez sensu
          utracilam a wg pewnej wrozki mialo byc na cale zycie....
          Pytala sie co glupiego zrobilam ze odszedl popelnilam blad zaluje
          musze go odzyskac niby mial wrocic a juz dwa lata minely i jest z
          jakoms malolata przerazajace
      • marzena994 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.05.08, 13:43
        witaj Angeli jesli znajdzesz chwilke to prosze napisz mi maila o
        szczegolach rzucania urokow, moj mail to :
        justme.woman@googlemail.com
        bede wdzieczna
        M.
    • moherfucker1 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 30.05.08, 17:49
      Najlepiej umyc sie, wyskoczyc do klubu fitness, zrzucic nadmiar kilogramow.

Pozniej zaprosic tego kogos na randke i zablysnac intelektem. A przynajmniej
      ciekawa osobowoscia. Oczarowany delikwent czyni kolejny krok, zaczyna sie
      randkowanie, pierwsze pocalunki itp...

Dziala od wieeeelu lat.

lub zna taką osobę z
      > Białegostoku,która by tym sie zajęła?

Potrzebujesz trzeciej osoby, zeby uwiesc faceta? CHora jestes?
      • d.d.5 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 30.06.08, 21:02
        moherfucker1 napisał:

> Najlepiej umyc sie, wyskoczyc do klubu fitness, zrzucic nadmiar kilogramow.
        >
        > Pozniej zaprosic tego kogos na randke i zablysnac intelektem. A przynajmniej
        > ciekawa osobowoscia. Oczarowany delikwent czyni kolejny krok, zaczyna sie
        > randkowanie, pierwsze pocalunki itp...
        >
        > Dziala od wieeeelu lat.
        >
        > lub zna taką osobę z
        > > Białegostoku,która by tym sie zajęła?
        >

> Potrzebujesz trzeciej osoby, zeby uwiesc faceta? CHora jestes?

Świetne!!!!!
        Nic dodać nic ująć!!!!
    • lea.1 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 12:57
      Kiedyś czytałam, że starym sposobem jest użycie własnej krwi menstruacyjnej, ale
      chyba nie chcielibyście wiedzieć w jaki sposób.
      • ewajanson-on-line Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 13:26
        ? no jak to w jaki? starym sposobem trzeba dolać kilka kropel do tego, co ten
        pan pije, kawy na przykład.
        desperacja kobiet jest silna, cóż.
        Ale widzę, ze inwokacji nie załączyłaś?
        • karolka1977listopad Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 13:55
          Wiesz...marzenia na nieszczęście niekiedy realizują się.Ale weź Ty
          się pomódl do Boga lepiej.
          • ewajanson-on-line Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 14:20
            ?? Ale ja??? bo ja do kawy to tylko mleko i wodę wlewam!!! powaga!!!
        • lea.1 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 14:31
          Miłość to bardzo silne uczucie i w zasadzie nie wierzę, że można kogokolwiek do
          niego zmusić tym czy inny sposobem. I przede wszystkim nie potrafiłabym być z
          kimś wiedząc, że tak naprawdę nawet by na mnie nie spojrzał. W miłości liczy się
          chemia między dwoma osobami, czasem jest silniejsza czasem słabsza, ale albo
          jest albo jej nie ma. I czy można bezkarnie zmieniać bieg wydarzeń, będzie co ma
          być. Mama zawsze ni mówiła : "Nie płacz, ma być twój to będzie"
          • karolka1977listopad Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 18:09
            Wierzę Ewa!To nie do Ciebie był monit!
            • ewajanson-on-line Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 18:12
              no nie wierz mi tak do końca - jeszcze dosypuję cukru :D
              • karolka1977listopad Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 18:15
                Okłamałaś mnie!
                • karolka1977listopad Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 18:22
                  Ok,cos na psoty mi sie zbiera.
                • ewajanson-on-line Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 18:36
                  no niby tak i niby nie - cukier się dosypuje, nie dolewa... :P
                  Ble, w kółko mi się to przypomina, miałam takich kilka klientek.
                  • karolka1977listopad Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 18:43
                    Tzn.?Jakich klientek?
                    • karolka1977listopad Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 18:53
                      Jeszcze do tematu..Po co rzucać urok na kogoś??Sprawa honoru i
                      poszanowania czyjejs woli.."Nie" oznacza "nie" i juz.Po co goscia
                      przymuszac podstepem>>
                      To trochę(przepraszam jak za mocne słowa)jak taki gwałt na uczuciach
                      czyiś.
                      Powiem tak..Ja dostałam milion razy kosza i też zyję.I jakos nawet
                      polubiłam to swoje singlostwo.
                      • ewajanson-on-line Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 19:01
                        Klientek, które tego rodzaju magię zastosowały. skutki opłakane, nie były
                        szczęśliwe, bo brakowało "porozumienia dusz", ale były nieprawdopodobnie
                        uzależnione.
                        to się mści latami, niestety. bazuje też na swoistej zależności emocjonalnej i
                        kompleksach.
                        • karolka1977listopad Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 19:14
                          Przed chwilą myślałam akurat o tym,tzn. o skutkach..
                          Przed namolnymi osobami(choćby nie wiem,jak bardzo nas kochały}
                          zwykle uciekamy,a nie...lgniemy do nich!

...Trzymac ptaszka w klatce...

Ps.Dla siebie.Hmmmm...
                          Ps.A moze nie dla siebie?
                          ---
                          To,co robimy jest tylko kroplą w oceanie.Jednak gdyby tej kropli
                          zabrakło,ocean byłby o nią uboższy.
                          • ewajanson-on-line Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 21:00
                            szczerze mówiąc to ja się trzymam z daleka i mi z tym bezpiecznie.
                            Zapomniałam ci powiedzieć, że do kawy dokładam jeszcze jedną rzecz - łyżeczkę do
                            mieszania.
                            • karolka1977listopad Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 21:14
                              O!I znowu mi się motto dobrało!
                              • ewajanson-on-line Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 21:19
                                to znaczy do tej łyżeczki?
                                • karolka1977listopad Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 21:23
                                  O tak.
                                  Na dole samoistnie.Przyrzekam.
                                  • ewajanson-on-line Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 21:38
                                    motto dla kogoś tam do użycia:
                                    łyżeczki do kawy nigdy nie były doceniane... nawet nie wiesz, jak wiele mają
                                    wspólnego z magią miłosną... wybierz łyżeczkę z naszej kolekcji
                                    • karolka1977listopad Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 21:41
                                      Poproszę o tę z przeznaczeniem.
                                      O tę z przeznaczeniem do mieszania.
                                    • ambro113 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 30.10.12, 08:27
                                      Zmuszanie kogoś do uczuć zawsze kończy się tragicznie
                              • karolka1977listopad Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 03.07.08, 21:20
                                Acha!Na łyżeczki będę uważać!Kysz..
                                • sailormoon_2 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 19.12.11, 14:06
                                  ja wiem: ubierz się ładnie, wyperfumuj, uczesz i gotowe ;)
                        • olenka_studentka Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 14.07.08, 12:05
                          Ja chce odzyskac tylko swoje przeznaczenie... Wrozka pisala ze wroci
                          ale ja nie chce pieknych przetracic bez niego... Wogole wrozka mnie
                          sie pytala co zlego zrobilam ze odszedl.... Ale ja juz nie chce
                          czekac czekam dwa latta i nic ....Wiec chce go odzyskac i
                          niepopelniac bledow... Nie wierze w blad wrozki bo sprawdzala 3 razy
                          • moherfucker1 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 19.07.08, 14:53
                            LoL...Jestes przecietna inaczej.

Ale ja juz nie chce
                            > czekac czekam dwa latta i nic ....Wiec chce go odzyskac i

Podpowiem Ci. Nie wroci.... I sprawdzalem 5x w fusach po kawie.

PS
                            Nalezy sie 500PLNow. Fakture VAT chcesz?
                          • adriannaaa123 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 07.10.11, 19:31
                            Dwa razy próbowałam sama - bez niestety. Potem pisałam do Lilith Black Moon, chciała 600zł, -poza tym są różne opinie o niej... Byłam głupia i dałam się nabrać panu Laguzowi ze strony ahunawar, skasował 400zł i nic. Koleżanka poleciła mi Ashante, jej ponoć pomogła-niestety nie widzę nigdzie w necie opinii o niej, podaje maila jakby ktoś słyszał- ashantehx@wp.pl. Zastanawiam się czy na pewno działa, kupiłam u niej urok-przynajmniej tylko 40zł- za tydzień facet ma do mnie wrócić-zobaczymy. Wiecie coś o niej?
                            • olus87 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 28.10.11, 15:19
                              adrianaaa123 chodzi ci o ashantehx@wp.pl ? jeżli tak to mi ashante bardzo pomogła, miesiąc temu do niej napisałam i parę dni temu mój kochany się do mnie wprowadził, więc jestem naprawdę zadowolona. Teraz poprosiłam ją o urok na pieniądze-zobaczymy jak wyjdzie:)
                            • tamallymaak Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 07.11.11, 14:48
                              witaj! i jak, zadzialalo?

adriannaaa123 napisała:

> Dwa razy próbowałam sama - bez niestety. Potem pisałam do Lilith Black Moon, c
                              > hciała 600zł, -poza tym są różne opinie o niej... Byłam głupia i dałam się nabr
                              > ać panu Laguzowi ze strony ahunawar, skasował 400zł i nic. Koleżanka poleciła m
                              > i Ashante, jej ponoć pomogła-niestety nie widzę nigdzie w necie opinii o niej,
                              > podaje maila jakby ktoś słyszał- ashantehx@wp.pl. Zastanawiam się czy na pewno
                              > działa, kupiłam u niej urok-przynajmniej tylko 40zł- za tydzień facet ma do mn
                              > ie wrócić-zobaczymy. Wiecie coś o niej?
                            • 3arkadia Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 08.12.11, 22:07
                              Bardzo Cie prosze o odpowiedz ,jezeli mozesz,czy urok zadziałał.
                            • 3arkadia Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 08.12.11, 22:11
                              adrianna123,prosze Cie odpowiedz,czy urok zadziałał,czy twój partner wrócił?
    • update-x Trzeba się po prostu uczciwie zakochać 09.07.08, 13:36
      Trzeba się po prostu uczciwie zakochać, z wzajemnością :)
      • waleria_p Re: Trzeba się po prostu uczciwie zakochać 17.07.08, 15:12
        Trzeba się po prostu uczciwie zakochać lub pójść po radę do nich:
        serwis.visavis.pl/index2.html?p=szukaj&klucz=fewnck&tytul=Ezoteryka
        Powodzenia!
    • elfka29 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 24.07.08, 11:32
      Jestem z Białegostoku, mam namiar na dziwczynę która Ci pomoże.
      mail do mnie:
      cb250@wp.pl
      • amelie9 wrózka amelia 01.11.08, 09:31
        Czy ktos ma namiar na wrózke amelie ? email badz tel ? slyszalam
        wlasnie ze jest ona skuteczna w tym co robi a na stronie glownej
        serwisu co z nia wspolpracuje jest tylko mail ogolny na ktory nikt
        mi nie odpowiedzial. prosze o pomoc !
        • aniolek1011 Re: wrózka amelia 14.11.08, 17:09
          co to za pani jest wogóle? rzuca uroki?skutecznie?
          • amelie9 Re: wrózka amelia 21.11.08, 10:24
            Ja nie korzystalam, ale strona nie wygląda zachęcająco...
            O tej Amelii czytałam na tym forum że pomogła, w internecie wpisałam
            też i pojawiły mi się 2 inne fora na których pisały też osoby że nie
            wiedzą czy to przypadek ale po zgłoszeniu się do niej odzyskały
            osobę którą kochają..ona jest na serwisie astronet ale nie
            odpowiedziała mi niestety tzn odpowiedziala w czym moze mi pomoc ja
            opisalam i czekam od 3 tygodni na emaila z odpowiedzią =(
            • black.kiara Re: wrózka amelia 21.11.08, 15:03
              Nie zawracajcie sobie głowy amelią, adamusem itp. nikt kto naprawdę umie to dla
              was zrobić nie reklamuje się w ten sposób są na forum ludzie di których możecie
              się zwrócić tylko nauczcie się czytać między wierszami, aniołek powinnaś
              wiedzieć o kogo chodzi, wiedmy są wśród nas - nie tzreba daleko szukać
              • aniolek1011 Re: wrózka amelia 21.11.08, 19:52
                black.kiara,,,, masz na myśli siebie?:P
              • amelie9 Re: wrózka amelia 22.11.08, 16:44
                Black.kiara to możesz powiedzieć kto się tym zajmuje skutecznie? Bo
                naprawdę bardzo mi zależy z adamusem próbowałam ale nie wyszło =/
              • acha777999 Re: wrózka amelia 23.11.08, 16:15
                Kochana kto może mi pomódz.. kocham chce z nim być.. nie chodzi mi o
                typowy urok na miłość, bylismy w związku problemy nas wykończyły i
                odszedł.. wiem żę ma jeszcze jakieś uczucia do mnie, chodzi o to by
                zechciał wrócić..by wybaczył i zapomniał zło, by chcial na nowo
                budować:(
                • aniolek1011 Re: wrózka amelia 28.11.08, 17:07
                  znajdzie sie ktoś kto potrafi profesjonalnie rzucać uroki???
      • aniolek1011 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 14.11.08, 17:17
        ja tez szukam kogoś kto rzuca skuteczne uroki?
        korzystał ktoś z tej pani- www.magicznepogotowie.ecom.com.pl/??
        • black.kiara Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 22.11.08, 21:29
          lilith666 ci pomoże - ona naprawdę sie na tym zna - to nie jest reklama
          • amelie9 Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 22.11.08, 22:29
            pisze że nie ma takiego użytkownika =-(
            • black.kiara Re: Czy ktoś wie jak skutecznie rzucić urok miłos 23.11.08, 10:56
              jak to nie ma- na wróżbiarstwie jest o niej wątek tam ją znalazłam
    • evig [...] 28.07.08, 09:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • takizwyczajnynick Skuteczny urok 17.09.09, 20:23
        Szeptunki na podlasiu i Lilith Black Moon
        • aniela3232 Re: Skuteczny urok 18.02.10, 10:03
          Podpisuje się . Lilith Black Moon pomogła mi skutecznie .
          • kasiulinek87 Re: Skuteczny urok 30.03.10, 18:06
            a moglabys cos wiecej na ten temat napisac? dlugo czekalas na efekty?
            ja zamowilam urok milosny na konkretna osobe u lilith, rytual ma sie odbyc jutro.
            ale troche sie martwie bo lilith juz od jakiegos czasu w ogole nie odpisuje na
            maila, na gg tez nie :(
            • aniela3232 Re: Skuteczny urok 18.04.10, 23:34
              Uroki miłosne tylko u Lilith Black Moon i działa do tej pory .