luszczyca_masc1 10.06.13, 21:28 Witam, Posiadam skuteczną maść na łuszczycę, nie jest na sterydach. Składniki naturalne, duża skuteczność. Wielu zadowolonych klientów. Więcej informacji pod nr tel 886 178 159. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelcia01 Re: Skuteczna maść na łuszczycę - akurat :P 11.07.13, 15:57 nikt nie wymyślił maści która miała by 100% skuteczności (nawet najlepsze mają tak ok 70% potwierdzonej klinicznie skuteczności), ze względu na specyfikę tej choroby jest to po prostu niemożliwe, tak więc nie dajcie się nabrać bo to tylko marnej jakości reklama... Odpowiedz Link
swietl Re: Skuteczna maść na łuszczycę - akurat :P 12.07.13, 14:23 ewelcia01 napisała: > nikt nie wymyślił maści która miała by 100% skuteczności (nawet najlepsze mają > tak ok 70% potwierdzonej klinicznie skuteczności), ze względu na specyfikę tej > choroby jest to po prostu niemożliwe, tak więc nie dajcie się nabrać bo to tylk > o marnej jakości reklama... Dokładnie ewelcia ;) Nie można wierzyć w takie cudowne leki, na jednej zagranicznej stronie kiedyś czytałem, że chyba najwyższa skuteczność maści naturalnej to 76%, wg statystyk z różnych badań. Odpowiedz Link
ewelcia01 Re: Skuteczna maść na łuszczycę - akurat :P 16.07.13, 14:57 swietl napisał(a): > Dokładnie ewelcia ;) Nie można wierzyć w takie cudowne leki, na jednej zagranic > znej stronie kiedyś czytałem, że chyba najwyższa skuteczność maści naturalnej t > o 76%, wg statystyk z różnych badań. no właśnie o tym mówiłam, też czytałam te badania. dla zainteresowanych chodziło o Scalp 8 Body Ointment - mogę dać linka do tego rankingu jak ktoś chce. Odpowiedz Link
maniekpi Re: Skuteczna maść na łuszczycę. 100% warto. 13.12.13, 11:02 luszczyca_masc1 napisał(a): > Witam, Posiadam skuteczną maść na łuszczycę, nie jest na sterydach. Składniki n > aturalne, duża skuteczność. Wielu zadowolonych klientów. Więcej informacji pod > nr tel 886 178 159. Tak,posiadasz skuteczną maść do maskowania łuszczycy,ale nie do wyleczenia. Ponieważ niczym z zewnątrz tej choroby nie da sie wyleczyć. Organizm musi dostac odpowiedni budulec w pokarmie,by samodzielnie zreperował ciało. Odpowiedz Link
ejakubowski Re: Skuteczna maść na łuszczycę "ZEJ-a". 01.01.14, 19:20 Od 1997 roku byłem chory na łuszczycę w roku 2007 już wiedziałem czym można ją wyleczyć. Wyprodukowałem domowym sposobem maść "ZEJ-a" z ziół i połączyłem je szamponem. Wyleczyłem siebie i kilka osób, które zgodziły się na testy. Dzisiaj mam sukcesy wyleczenia kilkudziesięciu osób. Jestem w stanie wyhodować łuszczycę na sobie i w dowolnym czasie ją zlikwidować (ok. 9 dni), krąży ona sobie w moim krwiobiegu i co kilka miesięcy próbuje wyjść na żer mojej skóry w postaci bąbelka, tak jak po ukąszeniu komara, ale szybkie potraktowanie tego miejsca skuteczną maścią "ZEJ-a", bąbelek znika w ciągu 40 minut i mam spokój na kilka miesięcy. Ostatnio mam powodzenie u kilku osób w leczeniu łuszczycy stawowej, również maścią "ZEJ-a". Tel. 661 336 858 Pozdrawiam Z.E.J. Odpowiedz Link
maniekpi Re: Skuteczna maść na łuszczycę "ZEJ-a". 01.01.14, 21:07 Do Pana ejakubowski. Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd,ponieważ nie ma Pan pojęcia o leczeniu lecz o maskowaniu łuszczycy. Do wyleczenia potrzebna jest wiedza. Odpowiedz Link
ejakubowski Re: Skuteczna maść na łuszczycę "ZEJ-a". 01.01.14, 22:59 Witam, znam się na tym na tyle dobrze żeby się usunąć ją z naszego ciała w dwa miesiące. Maść "ZEJ-a" testowałem na sobie przez kilka lat, dzisiaj potrafię wychowywać na sobie łuszczycę i w 9 dni całkowicie ją zlikwidować. Wiedzę zdobywałem przez kilkanaście lat i to bardzo skrupulatnie, chodziło przecież o moje zdrowie i mój wygląd. Pozdrawiam Z.E.J. Odpowiedz Link
maniekpi Re: Skuteczna maść na łuszczycę "ZEJ-a". 02.01.14, 09:54 Z całym szacunkiem drogi Panie,ale z łuszczycy się Pan nie wyleczył,tylko ją zamaskował! Ja wyleczyłem się z łuszczycy wiele lat temu,bezpowrotnie,bez żadnych maści,bez ingerencji lekarzy! Tzn.przyczynowo. I nie muszę co kilka miesięcy(jak Pan)smarować się czymkolwiek,ponieważ wyeliminowałem źródło problemu. "Wiedza wyklucza możliwość popełniania błędów",jak mawiał Hipokrates. Niepotrzebnie powiela Pan ten sam problem, z którym nie jest w stanie poradzić sobie medycyna akademicka,prowadząc swoich pacjentów w ślepą uliczkę,zachowując się,jak akwizytor wciskający ślepemu lornetkę. Przyczynowe leczenie łuszczycy jest dość proste. Wymaga jedynie stworzenia organizmowi odpowiednich warunków,(innych od tych,które ten problem spowodowały),by rozpoczął on proces samoleczenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ejakubowski Re: Skuteczna maść na łuszczycę "ZEJ-a". 02.01.14, 22:07 Witam, nie zgadzam się z Panem co do czyszczenia ciała od środka i czyszczenia psychologicznego lub też wiary czy innych czarów. Miałem do leczenia osoby z łuszczycą, które używały alkohol, tłusto i nieregularnie jadły, nie korzystały z usług egzorcysty i nie nadużywały sexu, dzisiaj zapomniały że łuszczyca to jakiś problem. Maść "ZEJ-a" naprawdę radzi sobie z każdą odmianą łuszczycy do zera, a to że jest ona jeszcze w nas to kwestia czasu do wyhodowania szczepionki. Najważniejsze że po zastosowaniu kuracji z maścią "ZEJ-a" nie różnimy się niczym od osób zdrowych nawet pod mikroskopem. Przepraszam za ton, kilkanaście lat dociekałem co to jest łuszczyca, kto ją zrozumie to będzie wiedział co ją likwiduje. Moja rada, skoro jest Pan czysty ale podatny na łuszczyce to niech Pan omija np. fryzjera. Pozdrawiam Z.E.J. Odpowiedz Link
atlaq Re: Skuteczna maść na łuszczycę. 100% warto. 13.01.22, 12:39 Moi kochani jeszcze miesiąc temu walczyłem z łuszczyca głowy odbytu oraz okolice intymne ...Koszmar który trwał ponad 2 lata mimo wielokrotnych wizyt u lekarza leki nie przynosiły efektu. Któregoś dnia przeczytałem na forum o maćci z olejem konopnym 24% firmy Retter))) niezwłocznie zakupiłem oryginalną z hologramemem tutaj : konopnapoznan.pl/masci-i-kremy-konopne/325-masc-z-olejem-konopnym-na-luszczyce-24--5902414452824.html )) za 36,90 zł bardzo tania i skuteczna ! plus MSM czyli siarkę organiczną też ja tam znajdziecie Kochani po 2 tygodniach jak ręką odjął ..)dwa lata swędzenia drapania za mną.. Na tą chwilę smaruję raz na dwa dni i suszę miejsca dokładnie suszarką aby nie wróciło świństwo...Bardzo serdecznie polecam wszystkim powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link
shiftlk19 Re: Skuteczna maść na łuszczycę. 100% warto. 27.03.23, 08:34 Ja na własnej skórze mogę potwierdzić magiczne działanie oleju z konopi w walce z łuszczycą ! aktualnie zaczynam przygodę z maścią konopną 24% Retter (do tej pory używałam naturalnych balsamów ale w okresie nasilenia choroby nie dają rady utrzymać skóry w dobrej kondycji) Maść zaczęła działać po 3 dniach stosowania zmiany zmniejszyły się o 20 % cena też rozsądna bo 36,90zł dostałam maść i olejek kupiłam w sklepie Konopna Farmacja Poznań ale mają też tą maść online z hologramem na wieczku Odpowiedz Link
honkabiedronka Re: Skuteczna maść na łuszczycę. 100% warto. 21.11.22, 15:28 jestem totalnie w szoku ze luszczyca moze zaatakowac okolice miesc intymnych ale to jest tak zdradliwa choroba ze w sumie nic nie powinno mnie dziwic a jednak nadal mam takie chwile. ja akurat mialam glowe problem w okolicy linii wlosow. szampon prosisel i ogolnie caly zestaw tych dermokosmetykow mocno mi pomogl. Odpowiedz Link