Dodaj do ulubionych

bardzo dobry krem na atopię

18.03.14, 14:41
Witam,choruję na AZS od kiedy pamiętam.Leczyłam się chyba wszystkimi dostępnymi środkami, kremami na rynku, niestety i sterydami w momentach okropnego zaostrzenia choroby, odkryłam dobry krem, naprawdę, po już jednodniowym stosowaniu duża poprawa, najważniejsze zmiejszone uczucie świądu
krem Atopiclair.Kupuję w tej aptece:
www.apo-discounter.pl/atopiclair-krem-do-leczenia-atopowego-zapalenia-skry-p-27434.html
Polecam, przetestowany niejednokrotnie już na sobie;))
Obserwuj wątek
    • adka1979 Re: bardzo dobry krem na atopię 18.03.14, 14:45
      a na co dzień jeśli nie ma zaostrzeń świądu i choroby mi odpowiada Emolium -emulsja ale koniecznie trójaktywna, bo ta zwykła emulsja emolium nie działa na mnie.
      Dodam jeszcze że krem Atopiclair nie zawiera sterydów!Może nie jest ładnie pachnący, ale działa rewelacyjnie!
      • wielgoszzosia Re: bardzo dobry krem na atopię 23.04.14, 11:08
        Dla mnie ideałem jest Lichtena. Zapach jest bardzo neutralny, coś jak Nivea. Ładnie nawilża i poskramia mój azs!
    • sagefemme Re: bardzo dobry krem na atopię 20.06.14, 22:54
      Jestem mamą 5-latka i 7 miesięcznego bobasa, który niestety załapał AZS... na szczęście po 4 miesiącach poszukiwań i męczarni wyleczyłam go!!! Podaję poniżej link do mojego prywatnego bloga, gdzie opisałam naszą historię z AZS. Nareszcie jest na to dziadostwo sposób!!!
      sagefemme.pl/?wys=art&id=57
      • kapusciak123 Re: bardzo dobry krem na atopię 21.07.14, 11:23
        Na AZS dobre jest strallergium ale dla takiego małego bobasa jeszcze trochę za wcześnie.Bo są to tabletki do ssania. Skutecznie eliminuje świąd.
        • teks43 Re: bardzo dobry krem na atopię 16.11.14, 15:41
          Polecam ściągnąć sobie bardzo pomocną przy leczeniu AZS aplikację na telefon play.google.com/store/apps/details?id=com.heel&
    • katarynka123456 Re: bardzo dobry krem na atopię 16.03.15, 17:50
      Mój syn ma AZS, zaczęło się kiedy miał 8 miesięcy - po ponad 4 latach poszukiwań kosmetyku, po którym syn w końcu przestanie się ciągle drapać - kupiłam mu Dermedic baby Linum . Z tym, że używamy prawie całej linii. Fajny jest z tej linii krem specjalny z filtrami mineralnymi :)
    • mila254 Re: bardzo dobry krem na atopię 28.04.15, 13:11
      NANOBASE ja używam od kilku dobrych lat, jako krem do twarzy do codziennej pielęgnacji. Bardzo tłusty, idealnie nawilża. Unikajcie kosmetyków z alkoholem, podrażniają skórę i tworzą się bardzo swędzące czerwone plamy
      • ana.belle Re: bardzo dobry krem na atopię 24.05.15, 16:42
        Lekarz mi polecił dla dziecka Dermaveel. Jest podobno jest świetny dla dorosłych z AZS.
        Nie zawiera sterydów, barwników, substancji zapachowych, parabenów, olei mineralnych, ani konserwantów.

polecam Wam :)

www.doz.pl/apteka/p110963-Heel-Dermaveel_krem_atopowe_zapalenie_skory_30_ml
        A
    • marylka0077 Re: bardzo dobry krem na atopię 01.07.15, 00:39
      u nas dziala dermaveel. Nie jest drogi, ale bardzo skuteczny. W sumie ignas dosc szybko przetal się drapac, no i skora zdecydowanie poprawila swój wyglad także polecam.
      • lulu0000 Re: bardzo dobry krem na atopię 12.07.15, 13:43
        u mojego syna też Dermaveel najlepiej się sprawdza. bardzo skutecznie zwalcza stan zapalny i swędzenie. no i w zasadzie nie ma problemu, żeby stosowac go przez dłuższy okres czasu, nawet na twarz
    • magnolie1985 Re: bardzo dobry krem na atopię 12.07.15, 13:52
      u mnie z kolei dużo lepiej działa Dermaveel. Każdy ma prawo do własnego zdania, reakcje skóry są różne, najlepiej więc po prostu wypróbować "na własnej skórze" :D
    • alusia885 Re: bardzo dobry krem na atopię 07.11.15, 14:41
      ja bałam się sterydów. Choroba ujawniła się kiedy córka miała 4 miesiące, trafiłam do zielarki, jej ziołowa maść zdziałała cuda. Po kilku tygodniach skóra córki znów była ładna i gładka. Zioła sa genialne leczą i nie maja tych strasznych skutków ubocznych. No i maść była taniutka. Polecam wszystkim moją zielarkę. mail do niej to atopowezapaleniekrem@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka