Dodaj do ulubionych

Domowe sposoby na trądzik i pryszcze

21.03.14, 10:18
Zapraszam do rozmowy na temat domowych metod radzenia sobie z trądzikiem i pryszczami. Chcesz polecić jakąś maseczkę? Tonik własnej roboty? Sposób na zaskórniki? Zrób to tutaj. Jeśli masz jakieś pytania - pytaj - postaram się odpowiadać jak najszybciej, chociaż mam też nadzieję, że będą się tu aktywnie udzielać i inne osoby.
Obserwuj wątek
    • 3kalafior Re: Domowe sposoby na trądzik i pryszcze 03.04.14, 17:06
      tu mozesz znalezc kilka skutecznyc sposobow, polecam krostynatwarzy.blogspot.com/
      • majask Re: Domowe sposoby na trądzik i pryszcze 21.04.14, 15:58
        z tego co widzę to głównie reklama tabletek, domowy sposób? Niekoniecznie :-)
    • bialka15 Re: Domowe sposoby na trądzik i pryszcze 21.04.14, 15:56
      szczerze mówiąc to ja nie znam żadnych dobrych domowych sposobow, moze moglabyś jakieś polecić? Stosowałam już drożdże, piłam bratka, robiłam parówki m.in. z rumianku i nic. Większość tabletek z aptek na mnie też nie działa - chyba za słabe. Lekarz twierdzi, że antybiotyków nie ma sensu przepisywać (niby trądzik za mało intensywny), ale i te pryszcze co mam przeszkadzaja. co Z nimi zrobic?
      • majask Re: Domowe sposoby na trądzik i pryszcze 21.04.14, 20:33
        z domowych sposobów naprawdę nie wiem co Ci w tej sytuacji zaproponować, bo wygląda na to, że próbowałaś wszystkiego. Może jeszcze wypróbuj peelingi z kwasami AHA - świetnie stabilizują skórę, a jak i to nie pomoże to daj znać czy trzymasz dietę przeciwtrądzikową - może tu tkwi problem, mnie na przykład bardzo pomagało odstawienie niektórych pikantnych przypraw, wędlin i słodyczy
    • next_me Re: Domowe sposoby na trądzik -truskawki 25.06.14, 16:51
      hej, właśnie wpadła mi gdzieś w oko informacja że maseczka z truskawek świetnie oczyszcza pory. Wystarczy rozgnieść je z odrobiną mąki ziemniaczanej, nałożyć na trochę na twarz i pory zostaną odblokowane. Zaraz będę to robić póki jeszcze są jakieś truskawki!
      • nauseua Re: Domowe sposoby na trądzik -truskawki 10.06.15, 19:49
        słyszałam, że maseczka z porzeczki jest dobra dla ogólnego stanu cery. plus można stosować żel alaclarin do mycia twarzy, bo zaira składniki naturalne, a zwalcza trądzik skutecznie.
    • matik1166 Re: Domowe sposoby na trądzik i pryszcze 28.10.14, 19:55
      Zachecam do kupna ebooka " Jak pokonać trądzik?" gdzie problem opisany jest kompleksowo ( zalecenia dietetyczne, tabele z lekami i opisami preparatów, zwalczanie blizn, codzienna pielęgnacja, ziołolecznictwo, trądzik różowaty).

Kupujesz wiedzę, która pozwoli ci zwalczyć trądzik. Cena 1 ebooka kupionego na oficjalnym blogu to 9,36zł- bezpośrednio od autora z możliwością zadawania pytań.

Link ( blog produktu, gdzie znajdziesz informacje o ebooku oraz przybliżenie problemu trądziku. E book dostępny jest w formacie pdf, epub, mobi- idelany na jesienne wieczory do czytania na czytniku, komórce, tablecie, komputerze). Dostępny jest także w księgarni internetowej empik oraz merlin ( jednak jego cena w owych księgarniach to 14.79zł).

LINK: jak-pokonac-tradzik.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka