next_me 25.06.14, 16:52 A co powiecie na to? Ja smaruję pojedyncze pryszcze i dzięki olejkowi naprawde szybko znikają. Buteleczka kosztuje ok. 11 zł i wystarcza na baaardzo długo! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majask Re: olejek herbaciany na pryszcze 25.06.14, 16:53 zgadza się, jest naprawdę niezły, ale na pojedyncze pryszcze, przy dużej ilości można się udusić od tego jego charakterystycznego zapachu Odpowiedz Link
nauseua Re: olejek herbaciany na pryszcze 10.06.15, 19:51 hahah :) dobre to. stosowałam ten olejek, faktycznie nie jest zły :) Odpowiedz Link
baska900 Re: olejek herbaciany na pryszcze 11.03.16, 20:56 Z mojego doświadczenia świetnie się sprawdzają korektory z olejkiem herbacianym, bo jednocześnie świetnie maskują i extra wspomagają gojenie! Ja stosuję z Oriflame i wiem, że jest dobry, chociaż może inne firmy też. Odpowiedz Link
margotta77 Re: olejek herbaciany na pryszcze 01.08.16, 22:13 Także polecam! Bardzo skutecznie działa, ale w przypadku małej ilości wyprysków i stosowany miejscowo, bo może nadmiernie wysuszyć skórę, zwiększyć tym samym łojotok i nic z tego dobrego nie wyniknie. Odpowiedz Link
wellness01 Re: olejek herbaciany na pryszcze 29.09.16, 10:56 olejek herbaciany ma właściwości antybakteryjne,antywirusowe, przeciwgrzybicze także świetnie leczy trądzik ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 100club.pl/artykuly/Jak-zyc-zdrowo-w-pracy,4099.html Odpowiedz Link
mysliciel662 Re: olejek herbaciany na pryszcze 08.10.16, 14:54 Skoro tak zachwalacie to może kupię :) Odpowiedz Link