Dodaj do ulubionych

Poznano przyczyne luszczycy

01.02.07, 21:48
Sa nia pasozyty -konkretnie nicienie (Strongyloides) zyjace w skorze.Mozna je
stosunkowo prostym sposobem zlikwidowac.Potem skora sama sie zaleczy chociaz
musi to troche potrwac.Wszystkie szczegoly sa wyjasnione w ksiazce
kanadyjskiej uczonej dr Clark pode polskim tytulem "Kuracja zycia" w
rozdziale o luszczycy.Zdrowia!
Obserwuj wątek
    • kingusia1974 Re: Poznano przyczyne luszczycy 04.02.07, 15:07
      Nie no Marynia, czy ja juz nei mogę zaglądnąc w żadne forum żeby ciebie nie
      ujrzeć. Znowu ci sie remisja skończyła i szalejesz
      • marynia37 Re: Poznano przyczyne luszczycy 05.02.07, 07:03
        kingusia!Przeciez mozesz sprawdzic,ze to prawda przy pomocy synchrometru i
        generatora.
        • kingusia1974 Re: Poznano przyczyne luszczycy 07.02.07, 16:39
          Maruniu dziecko kochane poproś pana doktora o inne lekarstewka. Powiedz mu, ze
          te , które bierzesz nie są już skuteczne.
          • marynia37 Re: Poznano przyczyne luszczycy 08.02.07, 08:13
            Jesli Ci sie coś nie podoba w ksiażce dr Clark to podaj konkretny argument
            zamiast niepoważnie oceniać moja osobę.Trochę kultury!
            • kingusia1974 Re: Poznano przyczyne luszczycy 12.02.07, 18:05
              Dobrze Maryniu to ja już będę bardzo poważnie oceniać twoją osobę, popracuje
              tez nad kulturą tylko ty już nie lataj od forum do forum z opowieściami o
              pasożytach, które są przyczyną wszelkich dolegliwości ludzkich
              • marynia37 Re: Poznano przyczyne luszczycy 16.02.07, 00:02
                A niby dlaczego ta prawda medyczna nie może się stać publicznie znana?.Przecież
                nawet Ty możesz ją sprawdzić przy pomocy synchrometru i generatora.
                • unhappy Re: Poznano przyczyne luszczycy 27.02.07, 11:10
                  marynia37 napisała:

> A niby dlaczego ta prawda medyczna nie może się stać publicznie znana?.Przecież
                  >
                  > nawet Ty możesz ją sprawdzić przy pomocy synchrometru i generatora.

Po co? Po co tracić czas i pieniądze na idiotyzmy? Oczywiście sprawdzić zawsze
                  można - z wiadomym skutkiem.
                  • marynia37 Re: Poznano przyczyne luszczycy 14.04.07, 07:42
                    Jak używać aparatu zapper do zabijania nicieni (występują w łuszczycy )podano
                    na www.pozytywnewibracje.com.pl Tam na górze kliknąć Forum i jeszcze raz Forum
                    Onkolink.
                    Dowody z międzynarodowej konferencji naukowej,że zapper zabija podano na
                    www.medi-flowery.com.pl Tam kliknąć PUBLIKACJE.
                    • unhappy Re: Poznano przyczyne luszczycy 15.04.07, 19:56
                      marynia37 napisała:

> Jak używać aparatu zapper do zabijania nicieni (występują w łuszczycy )podano
                      > na www.pozytywnewibracje.com.pl

Aparat Zapper niczego nie zabije. Występowanie nicieni w łuszczycy to ciekawa
                      rewelacja. Skonsultowałaś ją z guru sekty zapper?

> Tam na górze kliknąć Forum i jeszcze raz Forum
                      > Onkolink.

Jasne. Płacą ci za reklamowanie tej strony na wszystkich forach?

> Dowody z międzynarodowej konferencji naukowej,że zapper zabija podano na
                      > www.medi-flowery.com.pl Tam kliknąć PUBLIKACJE.

To nie są żadne dowody tylko ściema dla naiwnych.
                      • marynia37 Re: Poznano przyczyne luszczycy 23.04.07, 08:33
                        Wiemy wszyscy,że prąd zabija człowieka.Ajeśli ktoś twierdzi,że nie może zabić
                        robaczków czy bakterii to jest on...........
                        • lidkajantar Re: Poznano przyczyne luszczycy 17.07.07, 14:42
                          Droga Pani gdyby Poznano przyczyne luszczcy nie byloby tylu borykajacy sie z tym
                          problemem i dawno byloby to dostepne dla ogolu spoleczenstwa. Jak na razie nikt
                          jeszcze nie odkryl przyczyn jak i nie wynalazl odpowiedniego leku. Z mojego
                          doswiadczenia moge powiedziec, ze przynajmniej w moim przypadku doskonale jest
                          slonce, promienie UV....jak rowniez polecam olej z Emu...nie wiem czy jest
                          dostepny w Polsce....i oczywiscie nalezy pamietac o odpowiedniej diecie, uwaga
                          na stres, alkohol, papierosy-))) Pozdrowienia z Australii
                          • marynia37 Re: Poznano przyczyne luszczycy 23.09.07, 21:39
                            Jeśli mieszkasz w Australii to wiedz,że łuszczycę wiedzą jak
                            wyleczyć właśnie w Australi w Arkadii Cairns.
                            • aldi7x Re: Poznano przyczyne luszczycy 29.10.07, 01:12
                              Nie masz co robic ze piszesz takie bzdury gdyby to byly nicienie zostaly by
                              wykryte juz dawno temu
                              Ludzie z ciezka luszczyca maja zycie przesrane przez chorobe a ty ich jeszcze
                              wk.. piszac takie bzdury i do tego nabijasz kase naciagaczom
                              • anna811 Re: Poznano przyczyne luszczycy 04.07.08, 23:31
                                A ja się zgadzam z opinią o nicieniach...a jeśli chodzi o pasożyty to wielka
                                mafia lekarzy i farmaceutów ukrywa to przed ludżmi...dlaczego?? abyśmy latali do
                                nich i truli się świństwami które dużo kosztują...nie wierzycie? To odpowiedzcie
                                sobie na pytanie ile razy wystarczyła jedna wizyta u lekarza? czy nie łatwiej
                                byłoby oczyszczać regularnie organizm i ruszyć tyjące 4 litery sprzed telewizora
                                lub komputera?? napić się wywaru z kapusty kiszonej lub ogórków? zamiast
                                cudownych leków regularnie zajadać czosnek? cóż z tego, że śmierdzi?? mój tato
                                jadał regularnie i w wieku 65 lat miał wszystko zdrowe jak niemowlę...czy to nic
                                nie znaczy?? jakby coś komuś nie pasowało to życzę pysznego piwka, słodkiej
                                czekoladki, ostrych chipsów i siedzącego chodowania celulitu, no i jeszcze
                                papierosków, to wszystko dla robaczków...
                                • anna811 Re: Poznano przyczyne luszczycy 04.07.08, 23:33
                                  a i jeszcze miłego promieniowania PUVA zwanego pięknie fotochemioterapią, co nic
                                  nie znaczy
                                  • christa61 Re: Poznano przyczyne luszczycy 20.07.08, 18:30
                                    witam.i ja sie zgadza z Marysia ze laszczyce da sie wyleczyc
                                    zapperem i ze wlasnie pasozyty ja powoduja .to takie logiczne !mam
                                    obok łokcia plame z łuszczyca i odkad stosuje zapper .juz jakies 3
                                    tyg.to ta plama mi znika.zapper to cudo prosze nam uwierzyc.a
                                    pasozyty to plaga 21 wieku i lekarze sa na to slepi.nie zauwaza ich
                                    bo te wyniosle studia które pokonczyli nic ich na ten temat nie
                                    uczyli i tyle.do lekarza idziemy zeby sie zbadac ,;ale leczyc musimy
                                    sie sami ;niestety to przykre ale taka jest prawda,pozdrowionka

• unhappy Re: Poznano przyczyne luszczycy 06.08.08, 14:47
                                      christa61 napisała:

> witam.i ja sie zgadza z Marysia ze laszczyce da sie wyleczyc
                                      > zapperem

Nie, nie da się NICZEGO wyleczyć zapperem.

> i ze wlasnie pasozyty ja powoduja .

Witamy drugą specjalistkę na forum :)

> to takie logiczne !

No. Logiczne jak jasna ch*, że urządzenie które nie ma prawa działać działa :)

> mam
                                      > obok łokcia plame z łuszczyca i odkad stosuje zapper .juz jakies 3
                                      > tyg.to ta plama mi znika.zapper to cudo prosze nam uwierzyc.

Zapper to crap. Proszę nam uwierzyć.

> a
                                      > pasozyty to plaga 21 wieku i lekarze sa na to slepi.nie zauwaza ich
                                      > bo te wyniosle studia które pokonczyli nic ich na ten temat nie
                                      > uczyli i tyle.do lekarza idziemy zeby sie zbadac ,;ale leczyc musimy
                                      > sie sami ;niestety to przykre ale taka jest prawda,pozdrowionka

No tak nie jest prawda ale tacy jak ty czy Marynia żyją w swoim własnym świecie :D

• maria1954 Re: Poznano przyczyne luszczycy 22.08.08, 18:10
            znam kogos kto jest skuteczny ,przed podjeciem sie leczenia robi
            bezplatne testy bo sa rozne odmiany łuszczycy ,jego poczta
            ejakubowski@tlen,pl
            • marianna.71 Re: Poznano przyczyne luszczycy 10.09.08, 13:34
              Tu też reklamujesz tego "cudotwórcę". A może "ejakubowski@tlen,pl" to własnie
              "maria1954". Jakoś tak mi to wygląda!
              • dzidek_live Re: Poznano przyczyne luszczycy 10.09.08, 13:44
                Mnie też sie tak wydaje, ejakubie odezwij się!
                • ejakubowski Re: Poznano przyczyne luszczycy 11.09.08, 23:58

Witam, nie zajmuję sie leczeniem, poradziłem sobie sam z
                  łuszczycą i pomogłem wielu osobom, nie poszukuję wdzięczności i nie
                  popadam w samouwielbienie. Potrafię skutecznie ją usunąć bez skutków
                  ubocznych metodą prostą, pachnącą, przyjemną, każdego dnia z
                  widocznym postępem. Pamiętam ten strach i przerażenie kiedy się z
                  nią spotkałem poraz pierwszy na własnym ciele. Pyskówki mnie nie
                  interesują, lubię żarty z umiarem a chętnie pomogę cierpiącym
                  ejakub:)
                  • dzidek_live Re: Poznano przyczyne luszczycy 16.09.08, 13:47
                    Witam ejakubie!
                    Mnie również nie interesują pyskówki, humor może być!
                    Piszesz, ze nie zajmujesz sie leczeniem, a ta panienka maria1954 pisze, że
                    cytuję "przed podjeciem sie leczenia robi bezplatne testy bo sa rozne odmiany
                    łuszczycy" koniec cytatu. To jak jest???
                    • ejakubowski Re: Poznano przyczyne luszczycy 17.09.08, 21:17
                      Witam dzidku!
                      Maria mnie zna i tyle, "leczenie" to jej słowo ja nie jestem
                      lekarzem. Każdy chciałby z tego schorzenia wyjść ale boi się
                      ośmieszenia w razie niepowodzenia, ja to doskonale rozumiem i
                      mogę zaręczyć że gdy podejmę się udzielenia pomocy to będę
                      pewny że to potrafię. Pozdrawiam ejakub.
                      • dzidek_live Re: Poznano przyczyne luszczycy 24.09.08, 12:55
                        Zaglądam tu po kilku dnmiach nieobecności i widzę - ejakubie – że faktycznie nie
                        „leczysz”, bo to jest zarezerwowane dla lekarzy, Ty tylko „podejmujesz się
                        udzielenia pomocy”, to trochę tak, jak ze „sprawnymi inaczej”. Mimo to zyczę
                        powodzenia i pozdrawiam.
                        • ejakubowski Re: Poznano przyczyne luszczycy 25.09.08, 23:41
                          Witam Dzidku, nie leczę bo nie mam w tym kierunku dyplomu. Dawniej
                          za taką pomoc przypiekany byłbym na stosie. Dzisiaj nie wiem, ale
                          składając ofertę współpracy klinikom specjalistycznym zostałem
                          potraktowany jak ktoś kto chce zlikwidować ich piękną klinikę a im
                          samym zaproponować spacer w skarpetkach. Dzięki za życzenia i
                          pozdrowienia z wzajemnością: ejakubowski@tlen.pl
    • justi.3 Re: Poznano przyczyne luszczycy 13.01.09, 22:58
      Witam wszystkich. odnośnie łuszczycy to mam wrażenie że wiem o niej
      już wszystko - chyba tak jak większość na tym formum. Jest środek
      który naprawdę mi pomógł, chciałam zapytać czy ktoś to zna. Kupiłam
      tabletki SUFRIN w zielarsko-medycznym i jestem w szoku. NAprawde
      pomogło, fakt że musałam zazywać jakieś 2-3 miesiące żeby zobaczyć
      poprawę ale jestem bardzo zadowolona. Napiszcie czy coś o tym wiecie
      bo sama jestm w głęgokim szoku.
    • asjoker Re: Poznano przyczyne luszczycy 05.09.16, 13:01
      Łuszczyca dużo fotografii www.bolimnie.com/choroba/luszczyca
    • odnatury Re: Poznano przyczyne luszczycy 05.03.17, 16:40
      Witam, polecam artykuł na www.psychologiawygladu.pl/2015/10/jakie-choroby-towarzysza-negatywnym.html
      Tłumaczy on przyczyny nie tylko łuszczycy ale i wielu innych chorób:)
      od-natury.pl/

Pozdrawiam
      Od Natury

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka