Dodaj do ulubionych

Staż w Rzeszowie

04.01.11, 12:19
Witam! Możecie polecić gdzie warto odbyć staż w Rzeszowie? tzn. nie interesuje mnie robienie kawy czy obsługa ksera wolałabym się czegoś nauczyć ;) może macie jakieś doświadczenia i możecie się podzielić ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: jadacz Re: Staż w Rzeszowie IP: 109.243.100.* 04.01.11, 16:21
      Rozumiem, że kawę już umiesz zrobić i obsługiwać ksero też potrafisz. Czyli kwalifikacje do pracy biurowej posiadasz, teraz tylko wystarczy poszukać odpowiednich znajomości i kariera stoi otworem.
      • butterfly-the-best Re: Staż w Rzeszowie 04.01.11, 19:15
        jeśli tylko tyle masz do powiedzenia to lepiej już nic nie pisz przemądrzalcu
    • Gość: ja123 Re: Staż w Rzeszowie IP: 212.160.172.* 05.01.11, 15:23
      Dołączę się do pytań o staż. Interesuje mnie gdzie można załapać się żeby sprawdzić i rozwijać się w kierunku programowania, .net, www?
    • Gość: Tom Re: Staż w Rzeszowie IP: 89.171.192.* 05.01.11, 15:31
      a jak z francuskim?
    • Gość: roco Re: Staż w Rzeszowie IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 06.01.11, 08:47
      Bawią mnie takie posty :) Jak ładnych pare lat temu udało mi się wcisnąc na staż to zaczynałem od kserowania, noszenia papierów, itp. "dupereli" - robiłem to z przekonaniem, ze od czegoś trzeba zaczać - potem przyjdzie czas na coś lepszego .... nie uwierzysz - sprawdziło sie !!! Teraz mam fają posadkę za bardzo fajne pieniądze, która zaczeła się od właśnie tego nędznego kserowania i klasycznego podaj, wynieś, pozamiaiataj ale nawet podczas takich banałów można się pokazać jako osoba odpowiedzialna, rzetelna i rokująca dla firmy na przyszłość. Postawą typu chce na staż ale nie do kserowania daleko sie dziś nie zajedzie.
      • Gość: hahah Re: Staż w Rzeszowie IP: 94.42.116.* 06.01.11, 22:28
        haha Dobre sobie!! staż w Rzeszowie??!! A masz solidne "PLECY"???? Jestem po administracji i chetnie poszłabym na ten staz od obsługi ksera i robienia kawki!!! Niestety cierpie na "brak pleców" .......................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka