Dodaj do ulubionych

Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie

IP: *.play-internet.pl 27.01.11, 18:06
Polecam Nowoczesne Centrum Fizjoterapia Mazur. Naprawdę Rehabilitacja na najwyższym poziomie, a nie jakaś masówka do których chodziłem wcześniej! Miałem Rwę kulszową, chodziłem do 2 placówek na NFZ ( nazwy nie wymienię) na jakieś lampy i prądy - zabieg trwał 10 min i do widzenia - MASAKRA - Nic nie pomagało! Pan Mazur mnie dokładnie zdiagnozował i w zasadzie po każdej wizycie widoczna byłą poprawa! dodam że na każdą wizytę poświęcał ok godzinę czasu. Byłem na pięciu wizytach i już nic mnie nie boli! Niesamowite! To prywatne centrum i każda wizyta jest płatna ale naprawdę warto!
Obserwuj wątek
    • Gość: aeo Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie IP: *.prz.edu.pl 27.01.11, 21:17
      Jaka jest cena wizyt?
      • Gość: amareth Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 12:55
        Też szukam dobrego fizjoterapeuty bo mam problem z szyją i karkiem i słyszałam już kilka bardzo pozytywnych opinie o Panu Mazurze i gabinecie Fizjoterapia Mazur. Nie byłam jeszcze, ale chce się zarejstrować. Znajoma mówiła mi że Pan Mazur ma strasznie dużo pacjentów, wiec trzeba z wyprzedzeniem się rejstrować, mam nadzieje że w końcu znajdę pomoc..
        • Gość: aRRa Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie IP: *.rzeszow.mm.pl 15.03.11, 15:53
          jami i amareth sam sobie odpisujesz na posty???

ile ci zapłacił za reklamę.
          Ja już się zapisałem ale miał wolne terminy dopiero na II kwartał 2012 nooo ale poczekam.
          jeszcze tam nie byłem ale uważam że jest super, świetna opieka i bardzo dobre ceny.

echh
        • Gość: ms Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.03.11, 21:14
          Czyli gabinet świeci pustkami i szukasz klientów imając się najgłupszych sposobów? :D
        • Gość: Wiktor Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie IP: *.interq.pl 22.10.13, 12:02
          Najlepszy jest husarmed, nowy sprzęt i facet zna się na tym co robi. profesjonalnie.
        • Gość: Maria Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie IP: *.dynamic.mm.pl 29.10.13, 23:40
          Bardzo dobry jest pan. Mohamed z Husarmedu. Ma swoją firme, jest Polakiem. Nowy sprzęt i chętnie doradza. Warto, polecam szczerze. Kontakt jest w internecie na stronie husarmed.
    • Gość: pacjent Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie IP: *.128.35.178.static.crowley.pl 10.03.11, 20:56
      tak samo dobra jest rehabilitacja w gabinecie Tutmed , młode wykształcone dziewczyny, dobry masażysta , NFZ i ceny bardzo dobre. polecam
    • Gość: koko Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie IP: *.rzeszow.mm.pl 15.03.11, 20:43
      naganiacz
      • Gość: wiciu Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie IP: *.165.enf.pl 23.10.13, 20:51
        Najlepsza rehabilitacja jest w Medyku na Lisa-Kuli. Świetna Pani dr i bardzo zaangażowani i skuteczni fizjoterapeuci.
    • Gość: kamilkamyk Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie IP: *.static.ip.netia.com.pl 27.08.19, 11:33
      akurat w Rzeszowie bezsprzecznie najlepszym fizjoterapeutą jest Pan Bogusław Mazur z Mazur Osteopatia i Fizjoterapia
    • kasiakolodziej77 Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie 09.08.23, 22:21
      Jeśli chodzi o dzieci i niemowlaki to najlepszy jest obecnie chyba Skowronek - Ośrodek rehabilitacji dzieci i młodzieży W Rzeszowie na Lwowskiej 132 – budynek B (200m od Auchman)
    • pomocnanna Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie 15.09.23, 15:08
      Przy wyborze miejsca do rehabilitacji warto zwrócić uwagę na sprzęt i metody leczenia. W naszym regionie otwiera się właśnie Wzorcownia Ruchu, gdzie przyjmować będą wspaniali fizjoterapeuci. Do tego oferta sportowa samego miejsca zapowiada się bardzo dobrze. Z niecierpliwością czekam na możliwość skorzystania z ich usług.
    • radosnyroman Re: Najlepsza Rehabilitacja w Rzeszówie 17.09.23, 12:03
      super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka