Dodaj do ulubionych

Nowy dyrektor WUP w Rzeszowie: Tomasz Czop. Pop...

25.06.13, 15:09
" Konrad Fijołek, dotychczasowy dyrektor Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Rzeszowie, będzie teraz pracował w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie powierzono mu odpowiedzialne zadania w Departamencie Zdrowia i Polityki Społecznej - dodaje Leyko. " - jak to ludzie znają sie na wszystkim :-) kompleksów sie mozna nabawić ... same odpowiedzialne stanowska ze stołka na stołek a ja za tym biurkiem juz tyle lat siedzę ...ech po co ja te dwa kierunki ...głupol jeden
Obserwuj wątek
    • kemot_73 WUP - kasa dla raodziny 25.06.13, 15:24
      To sie nazywa skok na kasę - wsadzamy swojego do DUP'u i dawaj mamy ładnych parę milionów do rozadnia dla rodzinki i znajomych ...
      Pan, Pan i Pan i ja ja ja ... i jeszcze Pan !!
      Wypier...... - teraz wchodza moi!!

Zgnilizna i jeszcze większe g.... (choc wydawać by sie mogło że to niemożliwe) niz poprzednio.
      Porażka - teraz pojawia sie dziwne stanowiska dziesiatki stażystów z funduszu PUP to tu totam ...
      • Gość: solidarna Re: WUP - kasa dla raodziny IP: *.ostnet.pl 25.06.13, 16:54
        Departamenty , srenty , biurka , biureczka , stanowiska , rzygać się chce , władza cholerna , już niedługo wam będziemy dziękować , najlepiej jak potrafimy.
        Oglądnijcie urzędasy i dyrektorki te p.o również i dobrze zapamiętajcie , będziemy dziękować , najlepiej jak potrafimy.
        www.youtube.com/watch?v=N6rezv2a68s
        • mundi555cras Re: WUP - kasa dla raodziny 25.06.13, 20:06
          powinni wszystkich tuskomatołów i bandę Burego wywalic na zbity pysk. i to zaraz!
          • Gość: lukas Re: WUP - kasa dla raodziny IP: *.ostnet.pl 25.06.13, 20:11
            ALe to jets banda PiS'du :D:D - aleś sie chłopie zagalopował :)
          • Gość: lex Re: WUP - kasa dla raodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 09:17
            To oczywista oczywistość, że ludzie związani z PIS-em są geniuszami. Teraz macie próbke tego co zrobiłby PIS po wygranych wyborach do sejmu, to samo co PO. Przecież dla nich liczą się tylko koryta. Dla mnie PIS=PO. Gęby pełne frazesów o działaniu dla Polski. Prawda jest taka, że obsadzają stołki swoimi znajomymi i rodzinami.
            • Gość: laska nebeska Re: WUP - kasa dla raodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 13:14
              zapomniałeś dodać: obsadzają stołki swoimi znajomymi miernotami i ich rodzinami.
            • Gość: ccc Re: WUP - kasa dla raodziny IP: *.rzeszow.mm.pl 26.06.13, 23:10
              to i tak nic w porównaniu z chłopami od koniczyny. oni to dopiero lubią sobie gęby powycierać Bogiem, Polską i Bóg wie czy jeszcze. A najgorsi ze wszystkich. Byle się nachapać a drugiemu dokopać. Ci z PIS to przynajmniej tylko nachapać.
          • Gość: ten Re: WUP - kasa dla raodziny IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.13, 15:50
            pełna zgoda co do szybkich zmian , nie tylko w WUP ale w ODR, RARR, bo każdy dzień opóźnienia TO STRATA DLA WOJEWÓDZTWA
    • Gość: miko Kolejny Burka pociotek? IP: *.165.enf.pl 25.06.13, 20:16
      Syn szwagra brata od strony kuzyna Jaśka.
    • Gość: Kamikadzeczycynik? Re: Nowy dyrektor WUP w Rzeszowie: Tomasz Czop. P IP: *.rzeszow.hypnet.pl 25.06.13, 20:39
      Tomasz Czop, ekspert rynku pracy:
      "Bezrobocie wzrośnie na pewno – co do tego nikt nie ma żadnych wątpliwości. Złoży się na to kilka czynników. Niektórych można było uniknąć. Na wzrost bezrobocia złoży się kilka czynników. Pierwsza sprawa – razem z końcem sezonu letniego kończą umowy w pracach sezonowych, np. w turystyce, rolnictwie, a także w budownictwie. Sezonowość występuje w gospodarce zawsze, ale w tym roku dochodzi do tego trudna sytuacja branży budowlanej, którą kryzys dotyka w szczególności. Upadłość ogłosiło kilka firm, w tym także prowadzących wielkie budowy infrastrukturalne w województwie podkarpackim. A ich podwykonawcy mają problem z odzyskaniem swoich należności i muszą zwalniać pracowników. Budowa autostrady na paru odcinkach jest wstrzymana."
    • wielka_cipa Re: Nowy dyrektor WUP w Rzeszowie: Tomasz Czop. P 25.06.13, 21:21
      "Dupiak na miejsce Bartkowiaka, Czajkowski z wydziału na wydział,
      Pupiak z wydziału na redakcje, a Maliniak ... w maliny."

kabaret "Pod Egidą" 1980

Tyko żeby mi tu żaden Pietrzaka nie wypominał!
      • wislocki12 Jak nie Fijołek, to... Czop, niestety 07.04.15, 00:18
        Najbardziej podoba się mi twój nick! ;-))
    • Gość: wkurzony k..wa! jakie to proste IP: *.204.35.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.06.13, 22:29
      Opuścił stanowisko - dostał pracę w urzędzie. ot tak, pstryk i jest. normalny nie upaprany w partyjne układy szary człowiek to sobie może; powzdychać w kolejce do pośredniaka. a tu -jak w bajce. to są kpiny i paranoja. nowa banda dorwała się do żłoba - to jedno. ustępująca watacha i tak upycha jak chce swoich fijołków i innych.
      • Gość: fifi Re: k..wa! jakie to proste IP: *.ostnet.pl 25.06.13, 23:32
        Skoro PISiory wzięły Fiołka do U. Marszałkowskiego to z tego wynika, że wcześniej był ich WTYKĄ u Ferenca.
    • patrycja_730 Nowy dyrektor WUP w Rzeszowie: Tomasz Czop. Pop... 26.06.13, 09:40
      A jeszcze tydzień temu Pan Marszałek burzył się, że Pan Fijołek nie spełnia wymogów ustawy, żeby być dyrektorem i co - znów p.o.
      Będzie pchanie projektów kolegów i zapach prawdziwego mężczyzny - ach...
      • Gość: :-) Re: Nowy dyrektor WUP w Rzeszowie: Tomasz Czop. P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 13:11
        > Pan Fijołek nie spełnia wymogów ustawy, żeby być dyrektorem i co - znów p.o.

Malowana lala, la-la-la-la-la! malowana lala, lala-la!

dla pana marszałka, który zmienił zdanie, śpiewała Karin Stanek!
    • 4arabella Nowy dyrektor WUP w Rzeszowie: Tomasz Czop. Pop... 26.06.13, 16:57
      Skandaliczna decyzja marszałka. Młody komuch stołek w WUP dostał nie mając żadnych kwalifikacji poza czerwoną legitymacją a teraz dostaje odpowiedzialne zadania z ochrony zdrowia w UM, majac marne o tym pojęcie. Jakie on ma wykształcenie? Prawnik, ekonomista? Nic z tych rzeczy to tylko pupilek dziadka Ferenca. Żenada. PIsiory marnie skończą z taką polityką kadrową.
      • Gość: upss Re: Nowy dyrektor WUP w Rzeszowie: Tomasz Czop. P IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.13, 17:03
        Leszy numer mam. Niejaki Cholewiński nie umrze z głodu. Znalazł zatrudnienie u Mastalerza. Będzie się zajmował funduszami UE. Mastalerz dawny członek SLD, później SDPLu zatrudnia byłego ortodoksa z PIS (po przefarbowaniu z PO). To jest zdolność zawierania koalicji.
      • Gość: o. S.A. Re: Nowy dyrektor WUP w Rzeszowie: Tomasz Czop. P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 17:08
        socjolog po WSP Rzeszów
        pamiętam jak ślinił się na widok tow. Ciesielskiego
      • Gość: radek Re: Nowy dyrektor WUP w Rzeszowie: Tomasz Czop. P IP: *.rzeszow.mm.pl 26.06.13, 23:13
        nie musi się na niczym znać - zostanie w UM kolejną "świętą krową".
      • misiak-123456 Re: Nowy dyrektor WUP w Rzeszowie: Tomasz Czop. P 06.04.15, 23:02
        Pan Czop to jedna wielka poraźka, kawał chama, nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku...
    • wislocki12 Lepiej być słusznym 07.04.15, 00:16
      Mam wrażenie, że zwalniając miejsce dla słusznego Tomasza Czopa, niesłuszny Konrad Fijołek został zdegradowany, niestety! Ciekawe, kiedy przyjdzie pora na sprzątaczki, że o portierach nie wspomnę! ;-))
      • Gość: Hfdryu Re: Lepiej być słusznym IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.23, 10:21
        Na rekrutacji w wup w Rzeszowie pytali w 2010 czy masz znajomości czy też teraz takie pytania zadają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka