Dodaj do ulubionych

Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU?

26.11.13, 14:29
wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Kazimierz-Marcinkiewicz-wiem-o-Hofmanie-wiele-gorszych-rzeczy,wid,16204008,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.rzeszow.mm.pl 26.11.13, 15:07
      Jedno mnie zasmuca, im mniej będzie Hofmana tym więcej Błaszczaka i Szydłowej
      ....te smutne buzie
      • Gość: . Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 15:43
        a mnie smuci że śmieci w rodzaju Marcinkiewicza chcą sie mścić...
        • prawdziwy_olo Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? 26.11.13, 15:56
          W następnym wystąpieniu pisich idiotów dowiemy, że Marcinkiewicz nie tylko się mści, ale to on sam własnoręcznie źle rozliczył hofmana z urzędem skarbowym :-)
          • re_smen Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? 26.11.13, 16:16
            MAciorewicz coś wymyśli aby go usprawiedliwić
          • Gość: . Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.rzeszow.mm.pl 26.11.13, 16:17
            Adam Hofman o Kazimierzu Marcinkiewiczu: " Kazio był zawsze mały krętacz"

Dlaczego ten klocek z kwadratowym łbem obrażą polskiego premiera ?

A.H.
            • re_smen Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? 26.11.13, 16:21
              Mamusiu ...a dzieci sie ze mnie smieją ze mam kwadratową duzą głowe ... nieee JAsiu ...masz śliczną główkę - ale weż berecik i przynies mi z piwnicy z 5 kilo ziemniaków..
              • Gość: . Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.rzeszow.mm.pl 26.11.13, 17:00
                O Hofmanie mówiono, że żyje ponad stan. Także ludzi z PiS to denerwowało. Jarosław Kaczyński zdawał sobie z tego doskonale sprawę, ale nie reagował

Kazimierz Marcinkiewicz

Co z tą wiedzą zrobił pan prezes Kaczyński ?

m.natemat.pl/95c89f0dcb80a680f4abfcaadd64edb1,641,0,0,0.png
                • Gość: . Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 09:05
                  hi, hi...Kazio ze zmywaka dał głos...
                  • Gość: Antoni 2 Wybuchy Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.13, 10:31
                    Chciałbyś mieć taki zmywak! Dyrektor banku i zmywak?! Nieźle ci się we łbie kotłuje!
                    • Gość: . Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 10:40
                      dyrektor od sprzątania?
    • Gość: PPP Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.11.13, 21:18
      Jak znam życie, utworzą z Nowakiem nową partię - PPP (Partię Potrzebujących Pieniędzy).
      • Gość: . Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 10:41
        i dadzą stanowisko skarbnika Marcinkiewiczowi żeby sie nie darł łapaj złodzieja..
        • Gość: . Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.rzeszow.mm.pl 27.11.13, 11:39
          Ma ktoś pożyczyć 100 000 zł? ,oddam po 1-szym.
          • Gość: Legędarny Chęryk jest nowy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.13, 14:49
            Jakiś DÓDA czy DÓPA. Nie wim.
            • Gość: ciekawy Re: jest nowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 15:11
              Gość portalu: Legędarny Chęryk napisał(a): Jakiś DÓDA czy DÓPA. Nie wim.
              ============

twoja Dópa?
          • Gość: . Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 15:10
            nie odpowiadam za szachrajstwa kropka IP: *.rzeszow.mm.pl

podpisano normalny kropek!
            • Gość: . Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.rzeszow.mm.pl 27.11.13, 15:32
              Tak już z tobą źle, że nawet gryzącej w dupę ironii nie czujesz?
              • Gość: . Re: Koniec Hofmana - wyleci w PIS-du z PISU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 15:41
                ja jestem uczulony jak mnie ktoś chce w dupe ugryźć i dlatego do dziś jestem normalny towarzyszu kropek IP: *.rzeszow.mm.pl....
                • Gość: xyz hofmanek w d..pe kopnięty IP: *.play-internet.pl 28.11.13, 10:27
                  chociaż wiele wskazuje że łapówy były raczej przeznaczone dla jarka. Adaś był tylko pośrednikiem :)))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka