przemek112 25.09.20, 15:33 Cześć wszystkim, chcę polecić wypożyczalnie samochodów. Ostatnio skorzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Zdecydowanie polecam ich usługi przez wzgląd na cenę, oraz podejście do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Mario Re: Wypożyczalnia samochodów IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.21, 14:28 Osobiście polecam mscar.pl . To najlepsza wypożyczalnia aut w Trójmieście. Wynajem samochodu u nich to sama przyjemność. Miła obsługa, przystępne ceny i extra auta. Już kilkakrotnie wynajmowałam samochód w Gdańsku i po wielu próbach wracam do MS Car. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikowamagda Re: Wypożyczalnia samochodów 09.12.21, 12:20 Polecam firmę Bus Transfer, która na przewozie osób zna się jak mało kto! Znajdziecie tutaj zarówno samochody osobowe, jak i busy i autokary. Wszystko, czego potrzeba do przewozu osób, w jednym miejscu! Można wszystko dogadać przez formularz udostępniony na ich stronie: bustransfer.com.pl/kontakt/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikowamagda Re: Wypożyczalnia samochodów 09.12.21, 12:50 Polecam warszawski Bus Transfer. Mają nie tylko spory wybór samochodów osobowych, ale też busy i...autokary! Więcej informacji uzyskacie tutaj: bustransfer.com.pl/kontakt/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: syrio Re: Wypożyczalnia samochodów IP: *.bestgo.pl 28.02.23, 19:12 Ja polecam sprawdzić ofertę od www.wynajmij-samochod.eu/ Mają konkurencyjne ceny, bogatą flotę oraz miłe podejście do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś