Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog ze szpitala na Szopena?????

14.05.05, 12:07
Czy mógłby mi ktos polecic dobrego lekarza z tego szpitala?? Zamierzam takm
rodzic i chodzi mi o kogos kompetentnego kto poprowadziłby moja ciąze w
ostatnim miesiącu. Teraz mieszkam w Krakowie i tu chodze do lekarza ale rodzić
będę w rzeszowie i osztatni miesiąc ciąży też bede w rzeszowie.
Aśka
Obserwuj wątek
    • asikp11 Re: Dobry ginekolog ze szpitala na Szopena????? 18.05.05, 14:42
      up
    • gosiawaga Re: Dobry ginekolog ze szpitala na Szopena????? 19.05.05, 09:20
      POLECAM DR.T.KLUZ I PROF.SKRĘTA-PRACUJĄ NA SZOPENA
    • zofia63 Re: Dobry ginekolog ze szpitala na Szopena????? 19.05.05, 09:44
      POTWIERDZAM WYMIENIONYCH LEKARZY.JA CHODZIŁAM DO DR.KLUZA.JEST B.DOBRYM
      LEKARZEM.POZDRAWIAM.
    • herubinn Re: Dobry ginekolog ze szpitala na Szopena????? 19.05.05, 10:03
      prof Skręt to klasa sama dla siebie jeżeli chodzi o ginekologie a ściślej o
      ciąże i poród. Jeden z najlepszych lekarzy w kraju...
    • gosiawaga Re: Dobry ginekolog ze szpitala na Szopena????? 19.05.05, 10:20

• Gość: magda Re: Dobry ginekolog ze szpitala na Szopena????? IP: *.pata.pl 19.05.05, 11:22
        Roman Kluza-bardzo, bardzo dobry lekarz-POLECAM!
    • asikp11 Re: Dobry ginekolog ze szpitala na Szopena????? 19.05.05, 12:42
      Dzieki za rady. A ma może ktos namiary na tego dr Kluze?? gdzie przyjmuje, numer
      tel. i ile bierze za wizyte.

Dzięki
    • Gość: ania Re: Dobry ginekolog ze szpitala na Szopena????? IP: 80.48.236.* 19.05.05, 12:47
      Ja natomiast poleciłabym dr Warchoła .2 tygodnie temu na Szopena urodziłam
      synka i wg mnie ten lekarz jest najlepszy.
      • coolaga1 Re: Dobry ginekolog ze szpitala na Szopena????? 19.05.05, 14:01
        Ale Skretow jest chyba dwoch o ile sie nie myle
    • zabka800 Re: Dobry ginekolog ze szpitala na Szopena????? 17.09.18, 11:28
      Polecam dr Warchola ..w sierpmiu podczas urlopu Prof Skreta jako jedyny lekarz zachowywal sie odpowiedzialnie z empatia podchodzil do pacjentek.. Oprocz tego ze byl zapracowany do kazdej pacjntki podszedli porozmawiac Natomiast polozne byly bardzo niemiłe nie interesowały sie wogóle pacjetkami po operacji .siedziały sobie w kantorku i plotkowały . o cos poprosic to z nerwowo się odnosiły .np spraj na rane pooperacyjne trzeba było sobie kupic i sama to robic..odwiedziny chorych trwaly w niedziele do 21-ej wsrod odwiedzajacych byli mezczyzni .trudno bylo wstac do łazienki bo było krępujące
    • Gość: Lila Re: Dobry ginekolog ze szpitala na Szopena????? IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.05.23, 14:35
      Z pęłną odpowiedzialnością polecam Profesora Tomasza Kluz, niesamowity człowiek i specjalista, bardzo zaangażowany w swoją prace, znakomity lekarz z ogromną wiedzą, pełen wyrozumiałości i głównie troski o pacjenta. To najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałam, dopiero wróciłam z Oddziału Ginekologii i mam doświadczenie , pod jego kierownictwem wszystko na Oddziale jest na najwyższym poziomie, jestem zauroczona Panem Profesorem i zachwycona prężnie i perfekcyjnie działającym Oddziałem. DZIĘKUJĘ BARDZO !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka