Gość: Beata IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 01:48 Zrób sobie test uzależnienia i chodź do łóżka ! www.netaddiction.com/resources/test.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o666o Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! 15.02.03, 01:49 Gość portalu: Beata napisał(a): > Zrób sobie test uzależnienia i chodź do łóżka ! > > > <a href="http://www.netaddiction.com/resources/test.htm"target="_blank">www.net > addiction.com/resources/test.htm</a> > BEATA Z TOBĄ Z WIELKĄ CHĘCIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 02:08 Chodź do łóżka !!! Jak ci wypadł test? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 00:20 Dzisiaj sie położyłeś wcześnie! Bo o 22:49. Już nie wyłaź spod kołdry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 01:53 Znowu wstałeś? Estazolam weź! Mleko ciepłe wypij! Nóg nie wkładaj do miednicy z zimną wodą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Latino Lovers Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.intertele.pl 17.02.03, 02:10 Beatko jestem chetny na Twoja propozycje, nie musisz mieć Zbyszka wystarczy, że ja bede przy Tobie w łóżku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 00:20 Zbyszek, co ciebie jakieś zmiany i jakaś obchodzą? Już po północy ! Codź do łóżka, bo jakiś mi tu już chce włazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 00:25 Chodź do łóżka. Będziesz miał Makro. Nie zawracaj sobie głowy 20 milionami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 16:02 zbyszek nie idź Odpowiedz Link Zgłoś