Dodaj do ulubionych

ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST !

IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 01:48
Zrób sobie test uzależnienia i chodź do łóżka !

www.netaddiction.com/resources/test.htm

Obserwuj wątek
    • o666o Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! 15.02.03, 01:49
      Gość portalu: Beata napisał(a):

> Zrób sobie test uzależnienia i chodź do łóżka !
      >
      >
      > <a
      href="http://www.netaddiction.com/resources/test.htm"target="_blank">www.net
      > addiction.com/resources/test.htm</a>
      >

BEATA Z TOBĄ Z WIELKĄ CHĘCIĄ
    • Gość: Beata Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 02:08
      Chodź do łóżka !!! Jak ci wypadł test?
    • Gość: Beata Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 00:20
      Dzisiaj sie położyłeś wcześnie! Bo o 22:49.
      Już nie wyłaź spod kołdry.
    • Gość: Beata Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 01:53
      Znowu wstałeś? Estazolam weź! Mleko ciepłe wypij!
      Nóg nie wkładaj do miednicy z zimną wodą!
    • Gość: Latino Lovers Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.intertele.pl 17.02.03, 02:10
      Beatko jestem chetny na Twoja propozycje, nie musisz mieć Zbyszka wystarczy, że
      ja bede przy Tobie w łóżku :)
    • Gość: Beata Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 00:20
      Zbyszek, co ciebie jakieś zmiany i jakaś obchodzą? Już po północy ! Codź do
      łóżka, bo jakiś mi tu już chce włazić.
    • Gość: Beata Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 00:25
      Chodź do łóżka. Będziesz miał Makro. Nie zawracaj sobie głowy 20 milionami !
    • Gość: zibi Re: ZBYSZEK, CHODŹ JUŻ DO ŁÓŻKA ! NATYCHMIAST ! IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 16:02
      zbyszek nie idź
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka