GoĹÄ: lanna3 IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:05 Mam takie pytanie, czy ktoś miał robioną mezoterapię skóry głowy (włosów) w Salonie Laserowym na Bernardyńskiej? Jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: @ Re: Mezoterapia w Rzeszowie IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 23.08.06, 20:16 a co to jest mezoterapia? Odpowiedz Link Zgłoś
magdabum Re: Mezoterapia w Rzeszowie 30.01.20, 11:54 hej polecam klinike Medycyna Estetyczna w Rzeszowie www.medycynaestetyczna.rzeszow.pl/oferta.html zabieg skuteczny. polecam gorąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
betka43 Re: Mezoterapia w Rzeszowie 17.06.22, 12:53 Mogę tutaj polecić Magiczną Klinikę, bardzo dobre miejsce gdzie wykonacie taki zabieg. Ja ostatnio byłam na powiększaniu ust i w końcu są pełniejsze ale pozostają nadal naturalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
yourrdreamm Re: Mezoterapia w Rzeszowie 03.03.23, 23:16 Ja w tym salonie nie miałam, tylko w Medestetica Rzeszów mezoterapie mikroigłową i tam przyjmuje pani trycholog i mi pomogło Odpowiedz Link Zgłoś