Gość: Dominika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 13:26 Mam zamir zapisać sę ma kurs prawa jazdy i waham sie co do wyboru ośrodka. Chce prosie Was o rade który jest najlepszy i zarazem niedrogi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huskyman Re: nauka jazdy w Rzeszowie 08.09.06, 13:55 Ja chodzilem do Centrum, kolo MM . Szczerze mowiac nie polecam ;) Duzo moich znajomych chodzilo do AutoCross. Nie slyszalem zeby sie skarżyli. Paru innych chodzilo do Crosswajera(tak sie chyba to pisze) tez nie zauwazylem narzekań z ich strony. Trudno cos jest polecic bo kazdy pewnie bedzie chwalił inny. Moze powinna sie pokierowac popularnoscia? LOK, ZDZ, AutomobilKlub? Ale ceny tez pewnie proporcjonalnie wysokie. Natomiast bardzo dobrze przygotował mnie przed egzaminami jeden z instruktorow Moto - Bus (chyba tak sie ta szkola nazywa). Miesci sie w SP. 23 na NM. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: nauka jazdy w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:27 dzieki za odp Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paryss Re: nauka jazdy w Rzeszowie 08.09.06, 15:00 Gorąco nie polecam Atoccros u pani Małgorzaty (naciągaczka), jeżeli tam sie zapiszesz to mnie zrozumiesz, ja popełniłem wielki błąd zapisując sie tam. Pozdrowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: nauka jazdy w Rzeszowie IP: 81.219.30.* 08.09.06, 16:57 Rowniez polecam Moto-Bus, bardzo dobrze prowadzone wyklady no i solidni instruktorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: nauka jazdy w Rzeszowie IP: 195.245.213.* 08.09.06, 17:08 Kadet - polecam, bo instruktor Krzysiek to gość solidny, spokojny i wyrozumiały dla kursantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca autocross IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:35 bardzo fajna szkola nauki jazdy a czemu naciagaczka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
boy73 Re: autocross 08.09.06, 19:19 Ja też gorąco nie polecam Autocross. Końcowa cena kursu wychodzi znacznie wyższa niż przy reklamie szkoły na początku... Słyszałem ze w Eksie koło Heliosa jest mała solidna szkoła jazdy ale szczegułów nie znam..Życze trafnego wyboru szkoły...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez kierowca Re: autocross IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:26 >Ja też gorąco nie polecam Autocross. Końcowa cena kursu wychodzi znacznie wyższ > a niż przy reklamie szkoły na początku... ja tez tam robilem prawko i nie rozumiem oco ci chodzi ze cena jest wyzsza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajdowiec Re: nauka jazdy w Rzeszowie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.09.06, 19:16 Ośrodek szkolenia kierowców -Automobilklub Rzeszowski-1100pln a dla dżemów i uczniów zniżka 50pln,fajni instruktorzy i nie lecą w kulki:)właśnie kończę u nich jazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: nauka jazdy w Rzeszowie IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 08.09.06, 20:07 Ja polecam szkołę MOTOR na Sucharskiego. Bardzo kompetentni Instruktorzy, zdany egzamin za 1-szym razem. A teraz "praktyka" idzie gładko... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: nauka jazdy w Rzeszowie IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 08.09.06, 22:42 Chodzilam do :" Centrum " na Nowym Miescie i odradzam to miejsce. Jedynie kierownik jest w porządku, natomiast instruktorom podziekował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: nauka jazdy w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 19:52 w MOTORZE to trzeba się zapisać na jazdy do właściciela tej szkoły - siwego starszego pana - super uczy, reszta = pożal boże, byłam, widziałam, zdałam za 3 razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Re: nauka jazdy w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:03 Auto-Luz w Technikum Elektr-Mechanicznym.Profesjonalne wykłady z ćwiczeniami super instruktorzy.Tel 509904988Na wakacjach kończyłem kurs.Zdałem za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
marimarimi Re: nauka jazdy w Rzeszowie 12.05.22, 10:16 Ja robiłam kurs na prawo jazdy w szkole Kierunkowskaz. I obiecałam mojemu instruktorowi że jeżeli zdam egzamin to napiszę o szkole parę ciepłych słów. Egzamin zdałam za pierwszym razem i spokojnie mogę polecić tą szkołę. Mają świetnych instruktorów, samochody odpowiednio przygotowane, czyste i dobrze wyposażone. Potrafią uczyć jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
sebasebiseb Re: nauka jazdy w Rzeszowie 23.06.22, 12:39 Też robiłem prawko w Kierunkowskazie. Właśnie jestem po zdanym egzaminie. Super uczą, można sobie ustalić dogodne jazdy. Instruktorzy znają się na rzeczy i mają super podejście do kursanta. No i dobre efekty. Odpowiedz Link Zgłoś