Dodaj do ulubionych

Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzeszowie

22.12.07, 21:57

Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 20:08
      może fedus z szopena
      • Gość: lutek Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 21:34
        istotnie dobry z niego cwaniak
        • Gość: Krzysiek Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: 84.38.160.* 28.12.07, 17:27
          Od czasu do czasu odwiedzam dr Ławińskiego (przyjmuje prywatnie w Medyku na
          Szopena, oraz jest zastępcą ordynatora(ale nie jestem pewien) Szpitala na tej
          samej ulicy). Jest chirurgiem!
          Nie mogę go polecić z czystym sercem bo jeszcze leczenie trwa, i nie wiem jak
          sie potoczy!
          Strasznie małomówny, wszystko trzeba z niego wyciągać niemal na siłę. To mnie u
          niego denerwuje.
        • mag_kak Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes 31.12.07, 17:31
          Słyszałam o tym dre Fedusie, przyjmuje w Asklepiosie. A... dlaczego
          cwaniak???
          Chodzi mi o lekarza, który umiałby pomóc 73 letniej kobiecie ze
          zdagnozowanymi kamieniami na lewej nerce.
          Jesli ktos jeszcze kogoś zna, to baaardzo prosze o podpowiedź.
          • Gość: majala Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.rzeszow.mm.pl 02.01.08, 11:10
            Jeśli kamień tak duży że tylko operacja to urolog a jeśli nie to raczej
            nefrolog. Kamica to domena nefrologów, urolog to chirurg.Życzę zdrowia, sama
            wiem co to kamica.
            • Gość: lena Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.ostnet.pl 02.01.08, 16:58
              uważam że najlepszy jest młody dr Ossoliński,
            • Gość: Zenek Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 05:11
              Ja byłem tylko jeden raz u bioenergoterapeuty w Rzeszowie miałem 6
              mm kamień w przewodzie moczowym i zszedł na drugi dzień, zapłaciłem
              za wizytę 30 zł.
              • Gość: Pacjent Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.08, 07:47
                Tylko dr Marek Żminkowski, przyjmuje w środy przy ulicy chyba
                Krokusowej na Zalesiu. W Krukierku. To facet z wieloletnią praktyką!
                • Gość: Walenty Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.08, 08:16
                  Zastanow się jak długo trwa taka terapia i ile wyciągnie od ciebie
                  taki dr. Czy ci da gwarancję ,żę pozbędziesz się kamieni
                  • Gość: Walenty Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.08, 08:24
                    Porada lekarska specjalistyczna /bez diagnostyki/ 70,00
                    Badanie lekarskie z wydaniem opinii /obdukcja/ 120,00
    • Gość: ''' Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.160.unknown.vectranet.pl 06.01.08, 11:06
      zeulandia.myminicity.com
      • Gość: Pacjent Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.rzeszow.mm.pl 07.01.08, 08:20
        Ja mogę powiedzieć tylko o swoich doświadczeniach, a one w przypadku
        dr Żminkowskiego są pozytywne. Jak ktoś chce leczyć się bezpłatnie,
        może to czynić w Przychodniach; co najmniej 2-3 miesiące czekania i
        efekt leczenia - żadny. Ale to jest sprawa wolnego wyboru... Ja
        zanikim nie głosuję i nikomu nie robię reklamy, bo każdy przypadek
        choroby jest indywidualny i każdy może mieć inne doświadczenia. A
        tak, nawiasem mówiąc, przy kłopotach z kamieniami najlepsze jest
        piwo dla pijących, lub wywar z pietruszki dla abstynentów. Medycyna
        nic lepszego na te dolegliwosci dotąd nie wymyśliła! Pomyślności.
    • michal-rz76 Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes 08.01.23, 16:32
      polecam dr Krzysztof Ossoliński www.ossolinski-urolog.pl/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka