Gość: b Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 20:08 może fedus z szopena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 21:34 istotnie dobry z niego cwaniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: 84.38.160.* 28.12.07, 17:27 Od czasu do czasu odwiedzam dr Ławińskiego (przyjmuje prywatnie w Medyku na Szopena, oraz jest zastępcą ordynatora(ale nie jestem pewien) Szpitala na tej samej ulicy). Jest chirurgiem! Nie mogę go polecić z czystym sercem bo jeszcze leczenie trwa, i nie wiem jak sie potoczy! Strasznie małomówny, wszystko trzeba z niego wyciągać niemal na siłę. To mnie u niego denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_kak Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes 31.12.07, 17:31 Słyszałam o tym dre Fedusie, przyjmuje w Asklepiosie. A... dlaczego cwaniak??? Chodzi mi o lekarza, który umiałby pomóc 73 letniej kobiecie ze zdagnozowanymi kamieniami na lewej nerce. Jesli ktos jeszcze kogoś zna, to baaardzo prosze o podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majala Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.rzeszow.mm.pl 02.01.08, 11:10 Jeśli kamień tak duży że tylko operacja to urolog a jeśli nie to raczej nefrolog. Kamica to domena nefrologów, urolog to chirurg.Życzę zdrowia, sama wiem co to kamica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.ostnet.pl 02.01.08, 16:58 uważam że najlepszy jest młody dr Ossoliński, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 05:11 Ja byłem tylko jeden raz u bioenergoterapeuty w Rzeszowie miałem 6 mm kamień w przewodzie moczowym i zszedł na drugi dzień, zapłaciłem za wizytę 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.08, 07:47 Tylko dr Marek Żminkowski, przyjmuje w środy przy ulicy chyba Krokusowej na Zalesiu. W Krukierku. To facet z wieloletnią praktyką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walenty Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.08, 08:16 Zastanow się jak długo trwa taka terapia i ile wyciągnie od ciebie taki dr. Czy ci da gwarancję ,żę pozbędziesz się kamieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walenty Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.08, 08:24 Porada lekarska specjalistyczna /bez diagnostyki/ 70,00 Badanie lekarskie z wydaniem opinii /obdukcja/ 120,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.160.unknown.vectranet.pl 06.01.08, 11:06 zeulandia.myminicity.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes IP: *.rzeszow.mm.pl 07.01.08, 08:20 Ja mogę powiedzieć tylko o swoich doświadczeniach, a one w przypadku dr Żminkowskiego są pozytywne. Jak ktoś chce leczyć się bezpłatnie, może to czynić w Przychodniach; co najmniej 2-3 miesiące czekania i efekt leczenia - żadny. Ale to jest sprawa wolnego wyboru... Ja zanikim nie głosuję i nikomu nie robię reklamy, bo każdy przypadek choroby jest indywidualny i każdy może mieć inne doświadczenia. A tak, nawiasem mówiąc, przy kłopotach z kamieniami najlepsze jest piwo dla pijących, lub wywar z pietruszki dla abstynentów. Medycyna nic lepszego na te dolegliwosci dotąd nie wymyśliła! Pomyślności. Odpowiedz Link Zgłoś
michal-rz76 Re: Poleccie dobrego urologa dla dorosłych w Rzes 08.01.23, 16:32 polecam dr Krzysztof Ossoliński www.ossolinski-urolog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś