ptys-ia22 02.01.08, 20:56 czy ktoś jest zorientowany gdzie w Rzeszowie można skorzystać z porady dietetyka??Moze ktos z was korzystał? bede wdzieczna za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyberia1 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 12.01.08, 09:05 W Medyku na Lisa Kuli przyjmuje dr Iwona Mazur - na kasę chorych. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz jakikolwiek dietetyk?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 13:18 ona jest diabetologiem, a nie dietetykiem! Czy w tej niedoszłej metropolii jest jakikolwiek dietetyk??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 195.248.247.* 01.04.08, 18:08 w medicorze przyjmuje dietetyk, p.anna kondriatuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 15:06 a adres? medicorow ci u nas dostatek. znaczy sie jeden ale pod trzema adresami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 21:21 Słyszałem,że powstanie we wrześniu w Rzeszowie profesjonalne centrum dietetyczne, gdzieś w centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 01.09.08, 15:35 Szkułam, szukałam i znalazłam! Nareszcie w Rzeszowie jest poradnia dietetyczna z prawdziwego zdarzenia. Dzisiaj byłam tam na pierwszej wizycie. Odczucia bardzo pozytywne:)!!! Wizyta trwała około godziny, podczas której dietetyk bardzo dokładny wiwd żywieniowy oraz przeprowadzono mi analizę składu ciała. Nawet nie sądziłam,że tyle kilogramów tłuszczu jest we mnie:) Pani dietetyk wyjaśniła mi wiele kwestii związanych z procesem chudnięcia. Postawiłyśmy cel zrzucenia około 10 kg. Jestem pełna zapału i chęci do działania. Atomosfera barzo miła! Polecam! www.nutripoint.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULA Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 14:22 Droga Karolciu! Widze ze jestes zachwycona Nutripoint! Piszesz ze wizyta kosztuje 75zł! To BZDURA! Tak właśnie informują panie dietetyczki! W rzeczywistości za godzine <<pogadanki<<i pomiaru składu ciała wizyta koszuje 275zł!!! 200 zł b=za opracowanie diety, którą przesyłają na e-maila. A kolejne wizyty kosztują po 200 zł ,( a informuja ze od 20-40 zł) , chyba im sie zera pomyliły!!! ZA bardzo wygórowane ceny W koncu Panie musza opłacioć czynsz i zarobic na <<waciki>> i nie wiem czy maja klientów, w dodatku rozreklamowały sie w Nowinach. To jakis kit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka 72 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 10:00 Lola interesuje mnie czy wiesz gdzie teraz przyjmuje Anna kondratiuk bo w Medikorze na Jabłońskiego już nie przyjmuje. Bardzo bym prosiła o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikulka Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.mmpnet252.tnp.pl 02.09.08, 08:33 karolciu a ile trzeba trzekac na wizyte i ile kosztuje wizyta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 02.09.08, 10:27 Ja zapisałam się z dnia na dzień. Wizyta kosztowała mnie 75zł (w cenie przeprowadzono mi komputerową analizę składu ciała). Teraz wiem ile mam tłuszczyku w poszczególnych partiach ciała:) Na wizytach kontrolnych będę obserwować jak zmieniają się moje proprcje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikulka Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.mmpnet252.tnp.pl 02.09.08, 10:54 dziekuje slicznie za odpowiedz i pozdrawiam;]i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.prz.edu.pl 03.10.08, 21:59 karolcia a ile bedą kosztować wizyty kontrolne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waski Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 212.244.73.* 06.10.08, 12:46 Kompleksowa analiza czesto wykonywana jest za free w roznych miejscach (np. przy wejsciach na baseny, w centrach handlowych czy aptekach). A co do diety to jest jedna sluszna. Dieta ŻP. Żryj polowe. Poza tym mozesz tez zastosowac sie do starej zasady. Śniadania jedz sam, obiadem podziel sie z przyjacielem a kolacje oddaj wrogowi. Do tego 3 razy w tygodniu cwiczenia aerobowe + wytrwalosc i zaden dietetyk nie jest Ci potrzebny. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.rze.vectranet.pl 06.10.08, 15:09 nie ma to jak chłopska rada wujka zenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza78 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 217.153.102.* 13.10.08, 19:44 Byłam na analizie składu ciała w aptece w Stalowej Woli. To co miła pani wyjeła z kieszeni to jakaś kpina. Wyglądało to jak zabawka dla dzieci, a pomiar wskazywał za kazdym razem inne wyniki. Czy ktoś jeszcze był na wizycie w tym Nutripoint? Widziałam na ich stronie analizator, który wygląda dość profesjonalnie... Co do diety, stara zasada jest dobra, tylko skąd czerpać motywacje i czy na pewno jak będę jadła połowę pizzy zamiast całej to będę czuła się zdrowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frau Wyla Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 20:22 Kochana, kup sobie książkę Tombaka, tam wszystko masz, a śmieszne nic nie znaczące badania komputerowe to sobie daruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza78 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 217.153.102.* 14.10.08, 23:28 Moja Droga, dziękuję za radę, ale nie mam najmniejszej ochoty wlewać w siebie wiader soku z cytryny, robić lewatyw miodowych, ssać oleju, ani przytulać drzewek. To jest jakaś fantastyka a Tombak jest ,wybacz jeśli Cię urażę, zwykłym szarlatanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.krak.tke.pl 31.12.08, 16:20 Karolcia a jak czeste sa te wizyty kontrolne no i jak dlugo trwa kuracja dzieki ktroej bedzie mozna zrzucic 10 kg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravageur Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 188.33.51.* 30.04.09, 12:37 a ja słyszałam, że aby otrzymać poprawną diete są potzrebne badania krwi a w tym miejscu ich nei robią, jest dgzieś w ogóle takei miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffela Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 83.2.232.* 30.04.09, 13:30 Przy ul. Okulickiego w bloku na wprost Rotundy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka 72 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 10:03 Możesz podać dokładniejszy adres Odpowiedz Link Zgłoś
anulk-aaaaa Naturhouse 18.06.09, 13:53 Ja chodzę do Naturhouse na Okulickiego 5 dosłownie na przeciwko Rotundy. Poleciła mi to centrum koleżanka mojej mamy. Ja na szczęście już kończę kurację, jestem na tzw. okresie stabilizacji, ale jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam!!!! Jeśli kogoś interesuje podaje nr telefonu: 0178630208. Pozdrawiam i życzę powodzenia będącym na diecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Naturhouse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 15:33 Ja też jestem klientką Naturhouse w Rzeszowie i jestem jak narazie bardzo zadowolona. Dieta jest w porządku i schudłam ponad 4 kg w ciągu 3 tygodni,co dla mnie nie było łatwą sprawą.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lollla Re: Naturhouse IP: 94.254.148.* 25.07.09, 01:28 wszystko byłoby ok gdyby nie wciskali suplementów, nie mam pewności czy są rzeczywiście potrzebne by schudnąć. Poza tym diety układane według schematu a nie indywidualnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clark Kent Re: Naturhouse IP: *.rz.izeto.pl 25.07.09, 11:08 Suplementy są absolutnie nie wymagane. W większości to tylko efekt placebo. A do spalania tkanki tłuszczowej wymagana odpowiednia dieta z ujemnym bilansem kalorycznym i wysiłek aerobowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Naturhouse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 11:37 może te suplementy to efekt placebo, ale na mnie jakoś skutecznie działają!:) 7 kg mniej w ciągu nie całych dwóch miesięcy:))))po drugie te suplementy są tylko dodatkiem do normalnej diety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Naturhouse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 14:56 Zgadzam sie całkowicie, ze suplementy w połączeniu z dietą daja lepsze efekty i szybsze. Tez nie wiem, czy suplementy to placebo, ale wiem po sobie , że sama dieta dała mi gorsze efykty niz kuracja w naturhouse z dietami i suplementami. Ania P.S. Probowałam wizyt u samych dietetyczek z z nienajlepszymi efektami. W końcu trafiła do centrum naturhouse w Rzeszowie i tam dietetyczka mnie wspaniale wyprowadziła z tego co miałam za dużo. Mój maż też sie przekonał, że mozna fajnie i szybko schydnąć stosujac diety i suplementy z Naturhouse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Naturhouse IP: 94.254.241.* 06.09.09, 18:02 to są witaminki ogólnie dostępne w aptece, tyle że płaci się za nie jak za zboże, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry Re: Naturhouse IP: 62.206.58.* 23.10.09, 09:40 Dajcie spokój z tym naturhouse. Od tych ich suplementów dostałam takiego uczulenia, że 2 dni nie mogłam się pokazać na ulicy. Dieta z szuflady, nie mogłam się do niej stosować, bo wielu rzeczy nie lubię, a kazali mi je jeść. Acha, koleżanka z kolej miała po suplementach niezłe rozwolnienie i parę godzin rozrywki na sedesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 21:35 heh po pierwsze nie jedz pizzy - taka rada na początek ;) ale więcej surowych warzyw i owoców można miksować soki robić sałatki, to jest dieta. Niedożywienie organizmu czyli jak to kolega wcześniej ujął "żryj połowę" wydaje się zbyt drastyczne dla organizmu i samopoczucia (nie twierdzę że nie działa). Jeśli więc potrzebujesz diety żeby schudnąć i nie masz motywacji to radzę przeglądnij się w lustrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzepki Harry Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 10:44 > przeprowadzono mi komputerową analizę składu ciała). Teraz wiem ile mam > tłuszczyku w poszczególnych partiach ciała:) Jakbyś mi przesłała fotę to powiedziałbym co i jak za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.rzeszow.mm.pl 03.07.09, 17:54 A był ktoś w www.arkadia-klinika.pl/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 14:59 Ja byłam i sam wygląd gabinetu mnie przeraził, więc nie zdecydowałam się na wizyty. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 188.33.67.* 14.09.09, 10:13 Byłem w Arkadii w Rzeszowie i nie polecam. Wszystko bazuje na wysoko tłuszczowej "diecie optymalnej". Poczytacie w internecie to zrozumiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 188.33.67.* 14.09.09, 10:15 I zapomniał bym dodać że wizyta kosztuje około 70zł ale pani się strasznie wymądrza i wciska suplementy za dodatkowe 300zł :). Gorąco Gorąco ODRADZAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXxxxXX Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.tktelekom.pl 20.10.09, 20:59 Polecam centrum dietetyczne nutipoint na ul. Fredry ;)) Indywidualna dieta która początkowo kosztuje 200 zl na dwa tygodnie ale z czasem ceny ''spadają''.Chudnie sie 2 kilo w 2 tygodnie.Bardzo dobra dieta polecam :)) + analiza składu ciała. A co do Arkadi odradzam!!!!! wylądowałam w szpitalu...tłuszcze zniszczyły mi wątrobie;// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alloo Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.tktelekom.pl 20.10.09, 21:00 Zgadzam sie...i ten budynek... odradzam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 23.10.09, 13:01 niedawno rozpoczęłam odchudzanie w Nutripoint, przyznam szczerze,że ten wywiad żywieniowy pani dietetyk przeprowadziła wnikliwie, zrobiła mi również analizę składu ciała-super sprawa!Zwykłe domowe wagi nie pokazują wiele..dostałam dietkę na 2 tygodnie,efekty już są!Po tych dwóch tygodniach schudłam 2 kg!:)Żadnych suplementów, a ćwiczenia fizyczne..z suplementami mam złe doświadczenia, tylko kasy wydałam,a nie pomagały!!Nawet mi szkodziły!!Bóle żołądka, biegunki!! Mam już nową dietkę na kolejne tygodnie:)Z Nutripoint jestem zadowolona i polecam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 89.230.85.* 18.03.10, 21:05 a gdzie pracujesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.150.179.13.csa-net.pl 21.04.10, 19:07 Gorąco polecam NutriPoin. Rozpoczęłam odchudzanie 15.11.2009 i do dzisiaj zrzuciłam 20 kg. Próbowałam już chyba wszystkich diet i za każdym razem nie udawało mi się wytrwać dłużej niż 2 tygodnie. Przez przypadek znalazłam w internecie ofertę Nutripoin i wybrałam się sprawdzić czy to nie kolejna ściema. Owszem opieka dietetyka jest dość droga ale nie żałuję tej decyzji. Dieta jest dobrana do mojego trybu życia, do tego co lubię. Przepisy które układa mi Pani dietetyk są normalne i smaczne. Nie ma żadnych dziwnych składników których nigdzie nie można kupić. Moja waga na początku diety to 94 kg a teraz ważę 74 kg. Z rozmiaru 48 do rozmiaru 44 a ostatno ubrałam spodnie w rozmiarze 42. Jestem szczęśliwa i będę polecać Nutripoin wszystkim. Chcę jeszcze zrzucić 5-7 kg i będę wychodzić z diety. Mam nadzieję że uda mi się utrzymać to co osiągnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.10, 12:10 o Pani Paulinie z NutriPoint mogę się wypowiadać tylko w samych superlatywach. Znam ją jeszcze z czasów kiedy mieszkała w Warszawie i pracowała jako dietetyk w jednym z tutejszych eksluzywnych centrów, w którym to odchudzają się m.in. salonowe gwiazdy. Dzieki poradom P. Pauliny schudłam 18 kg i od ponad roku bez większego wysiłku utrzymuję stałą, upragnioną wagę. Dieta indywidualna, zbilansowana, 5 łatwych i szybkich (co ważne!) w przygotowaniu posiłków, żadnych suplementów, zdecydowanie więcej aktywności do tego i co jakiś czas badanie na analizatorze = sukces! Osobiście gorąco polecam. A rzeszowskiemu NutriPoint życzę rzeszy zadowolonych pacjentó :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.150.182.5.fenomenalny.net 25.06.10, 13:20 Ale czy te osoby mogą w ogóle przepisywać leki odchudzające na receptę? Bo ja tu żadnego lekarza nie widzę- sami magistrowie po technologi żywienia itp. No cóż w tym mieście chyba trzeba ważyć 200 kg i trafić do szpitala żeby trafić pod opiekę profesjonalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 195.117.172.* 07.07.10, 14:04 A po co leki? Zrzuciłam 25 kg z NutriPoint tylko dzięki diecie. To jest zdrowa dieta której tylko trzeba przestrzegać. Najtrudniej było przez pirwsze dwa tygodnie, potem już jakoś poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sup Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.150.161.218.fenomenalny.net 08.07.10, 20:31 Powiem w skrócie jak powinniście sami sobie ułożyć dietę. Proste obliczenia należy wykonać które można znalezc w linku który podam poniżej. Należy dla swojej wagi obliczyć dzienne zapotrzebowanie kaloryczne i odejmować stopniowo z tygodnia na tydzień ilośc kalorii - np zaczynamy po 200-300 i stopniowo idziemy. żeby schudnąć należy jeść a nie jak wszyscy myślą przestać jeść. To największy błąd. Ale jeśc z głową. Do tego aeroby - jazda rowerkiem i bieganie. Należy pamiętać żeby najlepiej spalać tłuszcz podczas jazdy rowerem zaczynamy od ćwiczeń na siłowni. Podczas takiego treningu zaczynamy spalać glikogen w mięsniach. Jeśli już go spalimy wtedy zaczynamy od aerobów lub rowerka. Bo wtedy jazda rowerkiem zaczyna się odrazu od spalania tłuszczu a nie glikogenu. 20 min na rowerku w tym samym tempie i przez te 20 minut ciągle spalany jest tłuszcz. Węglowodany wcale nie są wrogiem dla osób które chcą schudnąć. Jeżeli je będziemy przyjmować z głową i określony rodzaj węgli będzie ok - są nam potrzebne to wkońcu paliwo do ćwiczeń. Więcej poczytacie tutaj - polecam. Wydaje się to z początku trudne, ale zobaczycie z czasem efekty www.sfd.pl/Potrzebujesz_Diete_Masz_Pytania_ZAJRZYJ-t379384.html tylko o odchudzaniu www.sfd.pl/odchudzanie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 14:47 ZAMIERZAM SKORZYSTAĆ Z USŁUG NUTRI POINT TYLKO PROSZE CZY MOŻE KTOS NAPISAĆ, ŻE DZIĘKI TEJ FIRMIE SCHUDŁ I NIE BYŁO EFEKTU JOJO, BO SZKODA TYLE KASY WYDAWAĆ JEŚLI MA SIE WRÓCIĆ DO PUNKTU WYJŚCIA?????? PROSZĘ PILNIE O ODPOWIEDŻ!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODCHUDZONA;) Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 13:49 WIEM, ŻE NIE O TAKĄ ODPOWIEDŹ CI CHODZIŁO, ALE NIESTETY O NUTRIPOINT NIC NIE WIEM;( KIEDYŚ TEŻ SZUKAŁAM INFORMACJI O TYM PUNKCIE, ALE OPRÓCZ ICH GŁOWNEJ STRONY NIC NIE ZNALAZŁAM:( JA KORZYSTAŁAM Z USŁUG NATURHOUSE NA OKULICKIEGO, JESZCZE W TAMTYM ROKU I UDAŁO MI SIĘ ZRZUCIĆ TO CO CHCIAŁAM:) NARAZIE EFEKTU JO-JO NIE MA:) WIĘC MOGĘ CI TEN PUNKT SZCZERZE POLECIĆ...NO CHYBA, ŻE UPIERASZ SIE PRZY NUTRIPOINT TO IDŹ I SPRÓBUJ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 17:55 TAK TYLKO SŁYSZAŁAM ZE W HAUSE MAJĄ DIETY WYSOKO TŁUSZCZOWE, KTÓRE NISZCZĄ WĄTROBĘ!!! A JAKIE CENY MAJĄ W HAUS, BO W NUTRI TO TANI NIE SĄ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODCHUDZONA;) Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 16:28 CHYBA CI SIĘ COŚ POMYLIŁO Z INNĄ FIRMĄ;) JA NIE DOŚĆ, ŻE SCHUDŁAM TO JESZCZE POPRAWIŁY MI SIĘ WYNIKI BADAŃ;) JEŻELI CHODZI O CENĘ, TO RÓŻNIE...CZASAMI PŁACIŁAM OK.100, A RAZ OK. 70;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 18:29 TO MOŻE BARDZO UWAŻASZ NA TO CO JESZ I CIĄGLE LICZYSZ KALORIE?? PO PROSTU TYLE RAZY MIALAM EFEKT JOJO ZE NIE MOGE UWIEŻYC ZE JEST COS CO DZIAŁA, DLATEGO SIE UPEWNIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczuplutka Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.230.88.12.rzeszow.mm.pl 22.07.13, 07:38 No cio ty, kochanieńka, nic nie muszę liczyć. Mogę dalej żreć jak świnia i żadnego efektu jojo nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 62.206.58.* 02.09.10, 12:18 w Naturhouuse diety nie są wysokotłuszczowe, ale za zestaw witaminek (dostępnych w aptece) placi sie 100 PLN tygodniowo czyli 400 PLN miesięcznie. Diety wg schematu - nie są układane indywidualnie Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona_5 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 02.09.10, 14:00 Ja korzystałam z usług Centrum Promocji Wellness. Za darmo miałam wstępną knsultacje podczas której wykonano analizę ciała na analizatorze jak również opracowano dla mnie program. Wszystkie konsultacje podczas odchudzania jak również kontrolne pomiary składu ciała mam gratis. Z tego co się orientuję w gabinetach te usługi są płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.10, 16:29 A GDZIE JEST TO CENTRUM PROMOCJI WELLNES??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona_5 Re: Centrum Promocji Wellness 07.09.10, 14:01 W Salonie fryzjerskim Claudia na ul. Krzyżanowskiego dostałam kupon na wykonanie gratisowego Bilansu Wellness. Tam też również umówiłam się z konsultantem na wizytę. Po wszystkich informacjach zdecydowałam sie na odchudzanie. Konsultacje prowadzą telefonicznie co tydzień a raz w miesiącu konsultant przyjeżdza do mnie do domu aby zrobić dokładną analizę składu ciała na analizatorze i sprawdzić czy odchudzanie przebiega prawidłowo. Swietna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: Centrum Promocji Wellness IP: 81.219.120.* 07.09.10, 17:19 A ILE TO WSZYSTKO KOSZTUJE?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona_5 Re: Centrum Promocji Wellness 07.09.10, 18:13 Tak jak już pisłam wczesniej Bilans wellness wraz z analizą składu ciała z propozycją programu miałam gratis. Wszyskie konsultacje telefoniczne jak również pomiar 1 x w m-cu na analizatorze mam gratis. Podam ci nr telefonu do mojej konsultantki 601 668 971 nawisko Wróblewska Małgorzata. Mozesz zadzwonic i o wszystko co cie intersuje zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona_5 Re: Centrum Promocji Wellness 07.09.10, 18:15 Monia a powiedz czego Ty tak naprawdę szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: Centrum Promocji Wellness IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.10, 19:46 PRZEDE WSZYSTKIM CZEGOŚ SKUTECZNEGO I ZEBY KTOS NIE WZIĄŁ KASY I ODSTAWIŁ BYLE CZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazyjna Re: Centrum Promocji Wellness IP: 178.219.17.* 04.01.11, 18:36 Za co wobec tego płacisz i ile? Jakie są efekty i w jakim czasie (z jakiej wagi startowałaś)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.150.179.13.csa-net.pl 27.01.11, 21:38 Schudłam z NutriPoint 25 kg. Dietę zakończyłam w 05.2010 roku. Do dnia dzisiejszego nie przytyłam ani kilograma. Owszem, trzeba się pilnować ale podczas półrocznej diety nauczyłam się jak mam się odżywiać i na co uważać. Oczywiście nie ma nic za darmo. Trzeba włożyć dużo swojej pracy ale pomoc dietetyka była dla mnie bardzo ważna bo okazało się, że ja nie umiałam się odżywiać. Wiem że nie są to małe pieniądze ale ja nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.tktelekom.pl 31.05.13, 10:23 to ile za całość zapłaciłas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resovia Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 11:26 ewko,2kg w 2 tygodnie swiadczy o tym że ta dieta zupelnie nie działa.Pierwsze 2-3 dni traci się na wadze tyle poprzez utratę wody w organiżmie.O żadnym chudnięciu nie ma mowy.Ale skoro lubisz się oszukiwać,bo ...sympatyczna pani dietetyk,..bo tak opowiada ,...bo ćwiczenia,..ładnie się nazywa firma,..analiza/?/składu ciała !!!??? Chyba jesteś blondynką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remak Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 00:57 nie szukaj dietetyka bo to daremny trud.Każdy z nich wykonuje swoją pracę bez gwarancji spadku twojej wagi.Uwierz we własne siły.Zamiast wydawać pieniądze na watpliwych konsultantów kup sobie książki na ten temat dr.Dukana/np.księgarnia przy Kościuszki/ a zorientujesz się jakie poważne luki masz w tym zakresie.Dieta jest rewelacyjna i skuteczna,nie głodujesz i nie katujesz swojego organizmu.To naprawdę działa.Przeczytaj i zastosuj się do zasad,krok po kroku do celu.Metodę dr Dukana polecił mi mój kolega lekarz-gastrolog.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
emilk-aaaa Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 12.01.11, 14:41 Witam!!!! Ja zaczęłam chodzić do dziewczyn z naturhouse na ulicy Kopernika7 jestem bardzo zadowolona schudłam 10 kilo w 2 miesiące.Nawet moje koleżanki namówiłam żeby tam chodziły one też są zadowolone i chudną.Jest to moja pierwsza dieta w której czuje się najedzona.Faktycznie nie jest tanio ale widzę efekty i to mnie motywuje. Nawet dziewczyny dostały od nas przezwisko 'czarodziejki' bo tak potrafią zaczarować ze faktycznie się chudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 16:43 ale ładną sobie reklamę wystawiłyście "czarodziejki" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.150.179.13.csa-net.pl 27.01.11, 21:44 Ale najpierw sprawdź informacje o szkodliwości tej diety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.rz.izeto.pl 16.02.11, 20:58 a ja polecam panie ze Studio Natura, układają dietę jako gratis do masaży. Bardzo smaczna i dostosowana do mojego trybu pracy. POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 10:07 prawdaxlxpl.wordpress.com/2011/02/26/ibogaina-wielkie-oszustwo-mediow-rzadow-i-korporacji/ Odpowiedz Link Zgłoś
reniam_123 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 21.07.13, 16:43 Witam. Szukam dobrego dietetyka w Rzeszowie, przeczytałam cały wątek, ale ostatni wpis był dwa lata temu i pewnie coś się pozmieniało i ceny za wizyty też są już inne. Dostałam namiary do pani Anny Foryt która przyjmuje na ul. Hetmańskiej Czy ktoś korzystał z jej porad, jakie są efekty, jakie ceny, a może inny dobry dietetyk jest w Rzeszowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.multimo.pl 08.08.13, 22:07 Ja polecam Vita&Diet z Wierzbowej bardzo sympatycznie i skutecznie oto numer 666111439 ja 15 kg mam mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.play-internet.pl 11.08.13, 12:49 witam, nie trzeba wielkiego dietetyka i filozofii by skutecznie schudnąć, sam na sobie to przeszedłem, 10kg w miesiąc, dieta redukcyjna plus ćwiczenia aerobowe, bilans kaloryczny, technika ćwiczeń, indeks glikemiczny (z uwagą na stan zdrowia), rzecz w nawykach żywieniowych głównie:) chęci i wytrwałości, pomoge ułożyć dietę, plan treningowy itp., moje gg 20371462, efekt ten sam co u dietetyka a koszty dużo mniejsze pozdrawiam (jestem instruktorem kulturystyki, doradcą żywieniowym i suplementacji) Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 12.08.13, 23:48 Wielu mięśniaków myśli, że jak rozprowadzają suplementy diety dla kulturystów, to przysługuje im tytuł doradca żywieniowy. Dla mnie doradcą żywieniowym może być osoba, która skończyła odpowiednie studia z zakresu żywienia człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
madziczek79 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 14.08.13, 08:53 a ja polecam panią Beatkę www.specjalistadietetyk.com.pl/ fachowość ,wsparcie ,wiedza na najwyższym poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 14.08.13, 09:01 Z całym szacunkiem, ale ukończenie dwusemestralnego studium oraz kursu w centrum szkolenia zawodowego (nie nazwałbym tego najwyższym poziomem) to nie to samo co 5 letnie studia na wydziale nauki o żywności i żywienia człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 62.206.58.* 14.08.13, 10:25 polecam NutriPoint - tam pracują ludzie z wykształceniem kierunkowym + ukończone studia podyplomowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.230.88.12.rzeszow.mm.pl 14.08.13, 10:57 Jak już przy wykształceniu jesteśmy, to dobrze było jeszcze dodać, że te panie mają pokończone uczelnie rolnicze, a nie medyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 14.08.13, 11:10 Bo właśnie kierunki studiów technologia żywności i żywienie człowieka umiejscowiono na dawnych akademiach rolniczych. Akademie medyczne nie mogą się pochwalić takim doświadczenie w kształceniu osób zajmujących się sprawami dotyczącymi żywienia. Na tych uczelniach żywienie człowieka, dietetyka, bromatologia, to tylko przedmioty, nie kierunki studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 07:27 Kurde jak czytam "teraz moge jesc jak swinia i nie tyje" czy cos podobnego to mnie krew zalewa... ludzie na prawde w to wierzycie? Jezeli jestes gruba a nie jest to spowodowane problemami zdrowotnymi to znaczy ze zle jesz i masz sklonnosc do tycia niestety genetyka robi swoje i zadns dieta tego nie zmieni wiec nie ma czegos takiego jak bycie na diecie schudniecie do upragnionej wagi pozniej znowu obzeranie sie i styl zywieniowy sprzed diety i juz nigdy nie przytyjesz... BZDURA!!! I moje drogie nie ma ZADNEJ diety cud! Rozwiazanie jest jedno i darmowe - ZDROWE ODZYWIANIE wyeliminuj cukier, tluszcze zredukuj do minimum jedz 5 posilkow dziennie REGULARNIE w malych ilosciach. Malo a czesto - juz to pewnie gdzies slyszeleliscie i to prawda. Sa produkty zywieniowe wspomagajace odchudzanie jak np platki owsiane (organizm zuzywa duzo energii a wiec spala tluszcz trawiac je) kapusta kiszona redukuje tluszcz tak jak grejfruty, kasza jaglana wspomaga przyspieszanie metabolizmu (a o to rowniez chodzi w diecie zeby wlasnie nie miec efektu jojo) brokuly, awokado, jablka, i wazne zeby wyeliminowac rowniez produkty maczne i jesc duzo witamin. Ja np w trakcie diety jadlam na sniadanie platki owsiane na odtluszczonym 0% mleku sojowym (moze byc krowie- ja sojowe z powodu nietolerancji laktozy) pozniej drugie sniadanie witaminki czyli owocek -grejfrut, jablko, awokado, kiwi no roznie potem obiad kasza jaglana albo ryz brazowy albo kasza gryczana z warzywami i kurczakiem (nic smazonego, wszystko gotowane lub na parze) podwieczorek jogurt naturalny z zywymi kulturami bakterii ( dobre bakterie w przewodzie pokarmowym ktorych pozbywamy sie np antybiotykoterapia a sa odpowiedzialne wlasnie za zzeranie weglowodanow tluszczy itp. Zanim sie wchlona) najlepiej probiotyczny bo najzdrowszy no i kolacja jakies wazywka ogorek zielony, papryka, posypane szczypiorkiem czyli praktycznie zero kalorii sama woda a napycha zoladek. No i WODA! 2l wody naturalnej dziennie to minimum... na intermecie kest duzo przepisow na zapiekanki z kasz roznych i na inne przepyszne dania ZDROWE zeby urozmaicic. Ale nie ludzcie sie nigdy nie bedzie tak ze zastosujesz diete schudniesz a potem wracasz do starych nawykow zywieniowych i nie tyjesz nie wierzcie w to. Jesli chcesz schudnac i utrzymac wage to musisz sie po prostu zdrowo odzywiac. Po diecie mozna sobie robic jakies dni dziecka np raz w tygodniu do kawy jakies ciastko albo raz w miesiacu jakas pizza czy cos trzeba jesc z glowa i tyle. Po diecie oczywoscie powoli trzeba wprowadzac najpierw pieczywo pozniej powoli makaron i inne produkty maczne ale POWOLI. Pieczywo ciemne no i kawa tez przyspiesza metabolizm ale nie mozna przesadzac. Ja stosowalam rowniez Term Line II z olimpu ale nie kazdy dobrze reaguje na suplementy. Mi daly szybsze efekty. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka77 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.multimo.pl 23.11.13, 12:35 Nie ma to jak zwalić otyłość na geny. Jeśli źle się odżywiasz zjadasz jedzenie śmieciowe to tyjesz nawet jeśli nie masz genów za nią odpowiedzialnych i tak przytyjesz. Inną sprawą jest jeśli towarzyszy ci przy tym jakieś choróbsko. Oczywiście ja na własną rękę próbowałam tak jak ty i co z tego jak dalej stałam w miejscu szlak mnie już trafiał tak źle się czułam. W sumie wydawało mi się że jem zdrowo. Więc postanowiłam znaleśc dietetyka i znalazlam ale nie od razu najpierw trafilam do natura hause kurcze tam to mają odjazd pełno suplementów i jakaś dieta nie skorzystałam nie chciałam się faszerować tabletkami pomyślałam nic zostanę gruba bo troszkę mi się tych kilogramów nazbierało i tak znajoma podala mi numer do pani Dominiki poszłam z takim sceptycznym nastawieniem teraz jestem już po miesiącu stosowania się do zaleceń teraz jest ok dowiedziałam się ze mam nietolerancję, ważne chudne (tkanki tłuszczowej mam 4 kg mniej na wizycie kontrolnej dostaje taki wykaz co mi spada a co wzrasta) a co ważne jem wiecej niz wtedy co sama próbowałam i nie szprycuje sie tabletkami. I tak jak czytam co piszecie o wykształceniu o studiach to wydaje mi się że jeśli chcecie coś u siebie zmienić to trzeba zaufać osobą do ktorych idziecie z tym ze nie mamy pewności czy ich wiedza i doświadczenie nam pomoże ale tak jest wszędzie. Ja jestem zadowolona i zobaczę jak będzie dalej. Ale wydaje mi się ze teraz to już dojde do mojej wymarzonej wagi . Powodzenia a to numer z którego ja skorzystałam jak by ktoś chciał 666-111-439 nie reklamuje to dla takich jak ja jak byłam zagubiona w tym wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
dora-1975 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 24.07.14, 09:33 www.vitadiet.com.pl "polecam" Odpowiedz Link Zgłoś
angelinda Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 05.09.14, 13:28 poczytajcie o suplementach diety i śmieciowym jedzeniu na www.asyk.eu - firma jest z rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
52grazyna dobry dietetyk w Rzeszowie 02.10.14, 07:55 Odchudzanie z Panią Eweliną z www.dietifit.pl - gorąco polecam! W chwili obecnej już po stabilizacji. waga utrzymuje się wiec jest ok. od poczatku schudlam 18kg! super kobietka, zawsze doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.ek79 schudlem z Dietifit 01.11.14, 09:23 Ja tez korzystalem z programu dietetycznego przygotowanego przez gabinet Dietifit. Jestem bardzo zadowolony z efektu. Schudlem 8kg i trzymam wage. Posilki byly smaczne i latwej , dalem redę:) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa.1234 Fit dietetyk 12.05.15, 14:35 Ja chodziłam do fit dietetyk do Pana Grzegorza Zawadzkiego i byłam bardzo zadowolona, posiłki byly bardzo urozmaicone, schudlam 9 kg tyle ile planowalam i nie czułam przy tym głodu, i bardzo fajne podejscie przez pana do klientów nie takie schematyczne. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
misi.aa Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 15.10.15, 09:51 ja polecam Panią Madzie Sochę-Salę. Odchudzam się u niej jeszcze jak pracowała w innej poradni. Kompetentna, sympatyczna dietetyczka. Do każdego podchodzi indywidualnie. Szczerze polecam, ja nie wyobrażam sobie żeby chodzić do innego dietetyka. Teraz można ją znaleźć w Poradni Mavita. Odpowiedz Link Zgłoś
michaustalowa Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 12.09.16, 11:02 Gabinet Dietetyczny Dietifit - polecam zdecydowanie. Pani Ewelina przyjmuje na Podwisłoczu, ale można też umawiać się mailowo. Fajnie, bo nie wpycha człowiekowi żadnych suplementów ani innych takich, tylko wypyta się co jesz i tak ci ułozy posiłki, że masz to co lubisz, najesz się i schudniesz :) Do tego drogo nie jest, ja w ogóle zauważyłem, ze jak jadłem ot co miałem w jadłospisie to wydawałem mniej kasy na jedzenie.. Efekty? 15 kilo od maja do września (w piątek miałem pomiary!) przy pracy siedzącej za kierownicą samochodu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bloggermarek Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 13.09.16, 22:48 Serdecznie polecam NutriPoint. Pani dietetyk ułożyła dla mnie bardzo smaczną dietę z uwzględnieniem moich preferencji, dzięki temu wiem, że była układana indywidualnie bez użycia szablonów, czy gotowców. Nie było jej pewnie łatwo, bo wielu rzeczy nie lubię i do tego dochodzą różne schorzenia na które niestety choruję. Stosując dietę czuję się lekko, czego dowodem jest wskaźnik wagi, który szybko szybuje w kierunku ustalonej wagi docelowej. Ostatnio robiłem badania lekarskie i wyniki są o niebo lepsze od tych zrobionych jeszcze miesiąc temu. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
malwa.kotek Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 10.02.17, 08:00 ja korzystałam z usług dziewczyny z dieta.rzeszow.pl/ ogólnie polecam bo fajne diety pisze Odpowiedz Link Zgłoś
rmx333 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 23.05.17, 11:04 Witam, polecam Panią Alicję Gancarz jest to chyba najlepszy dietetyk w Rzeszowie, przyjmuje w Studio Rehab ul. Mariana Langiewicza 13 A, więcej informacji można doczytać na jej stronie: superdietetyk.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzysw275 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 23.05.17, 22:32 Witam ja chodzę do Pani Elżbiety Noculak noculak.dobrydietetyk.pl , 200 gramów dziennie mniej "bez głodowania", a nie mam dużo do zrzucenia, ogólnie bardzo polecam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
athleticsrzeszow Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 29.01.18, 14:12 Z porady dietetyka można skorzystać w Centrum Rehabilitacji Athletics w Rzeszowie, ul. Hetmańska 77, przyjmuje tam Pani Dominika Mierzwa. Odpowiedz Link Zgłoś
anetka_dziwosz Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 12.03.18, 10:31 Ja chodzę do gabinetu Projekt Zdrowie i szczerze polecam. W Rzeszowie są na Al. Kopisto 4. W Projekcie Zdrowie panuje miła, przyjazna atmosfera, specjaliści skupiają się w 100% na pacjencie, można liczyć na profesjonalną pomoc, doradztwo i przede wszystkim wsparcie, zrozumienie co jest na początku tej trudnej drogi bardzo ważne. Ja dodatkowo mam cholesterol, więc istotne było dla mnie, aby wziąć to pod uwagę, aby przygotować mi odpowiednią dietę, a nie coś standardowego na redukcję wagi. Nie zawiodłam się ani trochę. Do tego gabinetu mogą się udać osoby borykające się z różnymi dolegliwościami - znajdą pomoc na pewno, także polecam. Dużo informacji o nich jest na stronie projektzdrowie.info. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
arczi77 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 10.04.19, 16:10 DietoMed na Litewskiej - bardzo polecam, moi rodzice chodzą regularnie i świetne efekty Odpowiedz Link Zgłoś
ada_01234 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 15.07.19, 09:04 Ja polecam Nature House w Nowym Swiecie. Miła i kompetentna pani. Super dobór diety do preferencji żywieniowych. Jedynym minusem jest namawianie na kupno tabletek i różnych innych rzeczy. Ja niestety uległam, ale np. z fibroków jestem zadowolona, świetny dodatek do jogurtu, czy też koktajlu - fajnie zapycha. Ale najważniejsze jest to, że 8 kg w 2 miesiące - dzięki diecie i odrobinie ćwiczeń. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: *.play-internet.pl 27.02.20, 10:53 Ja polecam dietetyk Ewę Jakubiec na ulicy Bernardyńskiej 10. Korzystałem z planu żywieniowego i jestem bardzo zadowolony z efektów strona gabinetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastasi Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? IP: 95.108.8.* 16.12.20, 08:03 Ja mogę polecić Centrum Dietetyki DietoMed. Chodzę tam od kilku miesięcy i jestem mega zadowolony z efektów. Dla zainteresowanych zostawiam linka: dieto-med.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiawras99 Re: dobry dietetyk w Rzeszowie?? 31.05.22, 12:26 Ja chodzę do Pani Małgorzaty Knych z odwazsienazdrowie.com.pl/. Cudowna kobieta i cudowny specjalista. Pierwsza rozmowa jest za darmo więc nic nie tracisz. Odpowiedz Link Zgłoś