GoĹÄ: Maria IP: 82.160.162.* 14.06.08, 20:39 Chciałam zasięgnąc opini o szpitalu w Strzyżowie a konkretnie o o ddziale ginekologi. Czy są tam specjaliuści wysokiej klasy żeby poddać się opieracji. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Pan Re: Opinie o szpitalu w Strzyżowie IP: *.gprs.plus.pl 15.06.08, 18:23 Jezeli nie jest to operacja onkologiczna to polecam jak najbardziej. Czysto, kameralnie. Polecam dr Słowika ew. dr Mroczkę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ona Re: Opinie o szpitalu w Strzyżowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 11:25 tak, tak, to wszystko prawda! kameralnie, miło, a w trakcie panie pielęgniarki roznoszą po Strzyżowie i okolicach informacje o tym, kto leży, co mu/jej dolega... całe historie choroby! jak to w małej dziurze - wszyscy się znają i wszystko o wszystkich wiedzą. zero intymności! a poza tym OK. Zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pawełek Re: Opinie o szpitalu w Strzyżowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 18:28 Masz rację! Wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą! To samo jest ze strzyżowskim sądem! Paniusie w nim pracujące roznoszą wszystkie wiadomości po mieście! A plotkar tu w Strzyżowie zatrzęsienie, wszystko chcą wiedzieć! Łażą w kółko po rynku, szlifują strzyżowskie bruki, obgadują każdego, zbierają się potem "pod mostem" w "Gościńcu" i tam stare babska plotkują, a stare chłopy piją wódę. To niby taki klub dla emerytów-dziadków. Albo siedzą na ławkach w środku miasta i obserwują, gadają. I taka to strzyżowska rzeczywistość. Dlatego my młodzi uciekamy stąd gdzie tylko możemy! Dla nas perspektyw tu nie ma żadnych! A do szpitala rzeszowskiego przecież niedaleko, moja babcia leżała na Szopena i była zadowolona. Krosno też podobno niezłe. No i anonimowość zapewniona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stanisław Re: Opinie o szpitalu w Strzyżowie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.06.13, 10:23 P.dr.W.Małek ortopeda z Jasła jako swojego pacjenta skierował mnie do szpitala w Strzyżowie.Operacja kolana m-dą artroskopii dwa razy wykonywano w szpitalu E.Szczeklika w Tarnowie.Plastykę ACL wykonali dobrze,natomiast drugą p[olegającą na reperacji łękotki przyśrodkowej spieprzyli.Podjął się jej reperacji dr.Małęk.W Boże Ciało zgłosiłem się na izbę przyjęć i niezwykle miłe zaskoczenie/zaliczyłem wszystkie szpitale w Tarnowie,Jaśle,Krośnie/.Wszystkie badania ,włącznie z rtg klatki zrobiono w święto.Pierwszy raz się spotkałem z taką pełną obsługą pacjenta.Na Oddziale miła atmosfera.,lekarze uprzejmi.Personej OK.Gratulacje dla P.Dyrektora Szpitala i załogi,zktórą się spotkałem.Po ludzku -dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś