Gość: NZ IP: 80.51.255.* 03.10.03, 21:32 i wywalę urzędniczkę na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik Re: Tadeusz Ferenc, prezydent Rzeszowa, przeprasz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.10.03, 01:22 Gość portalu: NZ napisał(a): > i wywalę urzędniczkę na zbity pysk. I BĘDZIE MIAł RACJE. MIEJSCE TEJ WREDNEJ BABY, ZARABIAJACEJ CO NAJMNIEJ 4.000 PLN - PRZY SPRZATANIU NAWY BOCZNEJ,W RAMACH KOLEJKI PARAFIALNEJ W SWOJEJ WOLCE BARDZO MALEJ ALBO CALKIEM PODLESNEJ . dosc tyranii niedouków. LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE IDZIECIE ZOSTAWIC SWOJE PIENIADZE W URZEDZIE ZA ZWYKLE KLEPNIECIE STEMPLA NA KWICIE A TAM BABUS MOWI O TAKI : NIEGODNE ZESCIE SA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *-*-*- Re: Tadeusz Ferenc, prezydent Rzeszowa, przeprasz IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 09:03 Brawo PANIE PREZYDENCIE. Proszę się jeszcze przyjrzeć ZUD-owi w Rzeszowie. Ruszaja się jak muchy w smole. Na prosta niekiedy opinie oczekuje się miesiącami. Oni nie wiedzą nawet jakie są urzędowe terminy rozpatrywania tego typu spraw (mnie z Targowej odsełali do dyrektora Sebzdy, żeby zapytac jaki jest ten termin - paranoja). Głupio sie tłumaczą, ze nie ma kto przepisywać protokołó z posiedzeń ZUD-u (przy takim bezrobociu mi in. sekretarek). Czy w UM nie ma mądrego, który spowodowałby powołąnie albo drugiego zespołu opiniujacego, albo zwiekszenie częstotliwosci posiedzeń ZUD ? PANIE PREZYDENCIE - PAŁA W DŁOŃ I ŚMIAŁO BA BEZMYSLNYCH URZĘDASÓW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldtimer Re: Tadeusz Ferenc, prezydent Rzeszowa, przeprasz IP: *.krak.tke.pl 04.10.03, 11:28 Ta pani,to spadek po Szlachcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lida Panie prezydencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 12:16 moim zdaniem i kierowniczka USC nie jest bez winy. przeciez ciąża jest ważnym powodem uzasadniającym skrócenie terminu miesiecznego z krio. tłumaczenia tej pani są dla mnie jakąś wykładnią contra legem. urząd nie jest miejscem na moralizowanie podatników. ja jestem głęboko wierzącą katoliczką ale czas na kazania jest w niedzielę w kościale a nia w USC w godzinach urzędowania. proszę coś z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Zwolnić dyscyplinarnie !!! IP: 217.96.69.* 04.10.03, 13:15 Wywalić na zbity pysk z dyscyplinarką panie Prezydencie! Posiedzi na bezrobociu to się nauczy szanowac petentów, w d... się jej poprzewracało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Beszczelnosc urzednikow nie jest czyms nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 17:15 Niestety takie rzeczy dzieja sie wszedzie i trzeba to pietnowac gdyz jesli tak to sie zostawia to urzednikom sie wydaje ze sa bezkarni i moga interesantem pomiatac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zza_oceanu Re: Beszczelnosc urzednikow nie jest czyms nowym IP: *.tampabay.rr.com 06.10.03, 05:01 Brawo. Tak trzymac. Brawo Gazeta za artykul. Brawo pani Ewa. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Ludzie bronmy sie przed taka podloscia. Pani w USC jest po prostu podla. Odpowiedz Link Zgłoś