Dodaj do ulubionych

Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszowie

18.02.09, 08:46
Szanowni kierowcy parkujący w Rzeszowie na ul. R.Alsa czyli na ulicy
między bankami PKO BP i Pekao SA. OSTRZEGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Was wszystkich,że na tej ulicy najprawdopodobniej jej mieszkańcy
dewastują zaparkowane samochody, rysyjąc ostrymi przedmiotami lakier
lub czyniąc inne szkody. Oczywiście nasz ukochana Policja po
zgłoszeniu sprawy szybciutko umarza. Wg mojej wiedzy za tym
wandalizmen stoją głownie mieszkańcy bloku Alsa 1, którym wszystko i
wszyscy przeszkadzają.
Dlatego apeluję - bądźmy czujni i zwracajmy uwagę na kręcące się
przy naszych autach osoby, szczególnie starsze, bo to blok emerytów
wszelkiej maści, a to najzłośliwszy element naszego
społeczeństwa.Jeżeli ktoś ma już jakieś wiadomości w tej sprawie
proszę o kontakt na gg 8813980. Wiem że tych zdarzeń od wiosny ub.
roku było kilkanaście dlatego apeluję to poszkodowanych zawiążmy
nieformalną grupę celem obrony przed wandalami. Razem będzie nam
łatwiej pilnować naszych aut i dopingować POlicję do intensywnych
działań. Może władze miasta zdecydują się na założeni ena tej ulicy
monitoringu.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: *.rz.izeto.pl 18.02.09, 10:06
      a czy tam aby nie ma zakazu wjazdu albo zakazu parkowania (nie dotyczacego mieszkancow) ? jesli jest to slusznie rysuja
      • Gość: Praia de Rocha Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: *.intertele.pl 18.02.09, 14:09
        Ty barania głowo. Jakbym Ci dupę porysował to tez byś był
        zadowolony. O to przykląd polskiego imbecyla, co ma własnośc
        prywatna w dupie. Do socjalizmu i Gomułki wróć . Wtedy wszystko było
        ponoc wspólne.
        A przy okazji . W tą ulice i wolno wjeżdząc i wolno parkowac. Sa
        stosowne znaki. Jak nic nie wiesz za nie naciskaj klawiszy
        głupolu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: gosc Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: *.rz.izeto.pl 18.02.09, 14:22
          glupolem mnie nazywasz a sam czytac nie potrafisz.
          napisalem, ze JESLI jest tam zakaz wjazdu lub parkowania to mieszkancy slusznie robia. jesli znaku nie ma to nieladnie z ich strony.
          do szkoly sie wroc!
          • marek86-rze Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow 18.02.09, 15:26
            Nawet jeżeli stoi tam znak zabraniający parkowania, to nikogo nie upoważnia on
            do niszczenia cudzej własności!
            • Gość: gosc Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: *.rz.izeto.pl 18.02.09, 16:08
              upowaznia, bo to wlasnosc mieszkancow i gdzie oni maja niby parkowac jak nazjezdza sie burakow i zostawiaja auta gdzie popadnie
              • Gość: play Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: 94.254.151.* 19.02.09, 12:50
                Jak to czytam - to nie mam żadnych obiekcji, żeby bydlaków nagrywać i podawać
                policji do rozliczenia. W życiu by mi nie przyszło do głowy komuś coś zniszczyć,
                ale jak się jest pustym głąbem to niestety nic mu nie pomorze, żadne
                tłumaczenie. Nagrywać i na policje !!

> upowaznia, bo to wlasnosc mieszkancow i gdzie oni maja niby parkowac jak nazjez
                > dza sie burakow i zostawiaja auta gdzie popadnie

Jeszcze raz ci wytłumacze : burakiem jesteś ty i chamem przy okazji. Jak
                widzisz, że ktoś stoi na zakazie to policja jest od wymierzenia sprawiedliwości
                i jakbyś nie zauważył to policjanci nie wybijają nikomu szyb tylko karają
                finansowo lub wywożą auto lawetą na koszt właściciela.

Jak cię kiedyś złapią to mam nadzieje, że pozbędziesz się paru tysięcy za swój
                sposób wymierzania sprawiedliwości ...
                • Gość: gosc Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: *.rz.izeto.pl 19.02.09, 13:26
                  pewnie nie mieszkasz w miescie to nie wiesz jakie problemy maja mieszkancy z zaparkowaniem w poblizu miejsca zamieszkania
                  • Gość: play Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: 94.254.151.* 19.02.09, 13:31
                    Wprost przeciwnie, mieszkam w ścisłym centrum - nawet niedaleko tych banków i
                    tej ulicy co mowa w temacie, ale dalej nie widze powodu by niszczyć komuś
                    samochód. Nie jarzysz podstawowej sprawy - gdyby wszyscy byli tak zawzięci to
                    kazdy kazdemu by dom podpalał.

• Gość: michał Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:28
        porysuj swojego malucha bo pewnie nic lepszego nie masz skoro tak piszesz
        • Gość: gosc Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: *.rz.izeto.pl 26.02.09, 20:54
          stawiaj swoje cacko w miejscu do tego przeznaczonym a nic mu sie nie stanie
    • Gość: . Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: 88.156.163.* 18.02.09, 16:36
      gdzie jest ulica Alsa ?
      • Gość: gosc Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: *.rz.izeto.pl 18.02.09, 16:44
        boczna 3-maja, pomiedzy pekao i pko
        • Gość: nnn Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 23:47
          załóż kamere i ładuj nagrania na policję. Ja założyłem i niedługo zaczne zbierać
          żniwa. Jednego już ustrzeliło. Rejestracje zapisane i kase już mam w kieszeni.

Przemyśl to zwróci się napewno
    • Gość: R Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.09, 11:23
      Ulica ta jest objęta monitoringiem.
      Jednak nie miejskim, ale 2 banków.
      Na wniosek policji bank musi udostępnić nagranie z podanej daty.
      Śpiesz się, bo nagrania są przechowywane "jakiś czas" (nie podam
      terminu, bo to tajemnica banków).
      Dodam tylko, że w ten sposób ustaliłem rejestrację samochodu, który
      uszkodził moje auto na parkingu.
      • Gość: lask;jdfh Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: 84.38.160.* 19.02.09, 13:53
        o Fuck - a ja tam oddawałem kiedys wieczorem mocz bo mnie wzieno - nagrało mnie
        ?????
        • Gość: ..... Re: Dewastacja samochodów na ul. R.Alsa w Rzeszow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 17:34
          Tak - nagrało - jak zrobisz to jeszcze raz to ci zgilotynuje i będziesz musiał
          siadać na sedesie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka