Gość: Bokser IP: 88.199.51.* 13.08.09, 12:34 To nie ludzie, nawet nie zwierzęta to bestie bez wrażliwości! A właścicielka powinna była upilnować, żeby 2 duże psy nie biegały po ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: 80.54.93.* 13.08.09, 12:50 Uważam, że niektórym sprawcom sąd powinien zasądzać taką samą karę jakiej dopuścili się na ofierze! Tak dla równowagi... Odpowiedz Link Zgłoś
manhu nie domknął drzwi na posesji i psy wybiegły 13.08.09, 13:47 > Uważam, że niektórym sprawcom Czemu nie, należy wypuścić dwa duże rottweilery i dać im właścicielkę na pożarcie. Zachowanie bydlaków skandaliczne, ale przy okazji zliwkidowali śmiertelne zagrożenie, więc 500 zł grzywny wystarczy. Zaś właścicielka psów powinna dostać 2 lata za kratkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eww Re: nie domknął drzwi na posesji i psy wybiegły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:44 fakt również posiadam duże psy i trzeba być odpowiedzialnym, choć ani bernardyn ani bokser nikogo nie pogryzą. Zresztą kazdy pies poza swoim rejonem nie ugryzie - jeśli nie zostanie zaczepiony,przestraszony, rozdrażniony. A niestety ale wypadki się zdarzają, bramy się nei domykają, furtki sie psują i tak bywa - wypadek. Ta pani nie wypusciła specjalnie psów to był WYPADEK. A mordercy , no cóż prawie każdego dnia przekonujemy się że kary za znęcanie się nad zwierzętami i nieludzkie traktowanie są zbyt małe lub zbyt nie trafione. A dla tych nie przejmujących się zwierzętami mam argument taki, że to co taki pomiot zrobi ze zwierzęciem - bez trudu zrobi z człowiekiem, najpierw małym bezbronnym a potem spróbuje większych wyzwań. "Nie niszcz tego czego nie potrafisz stworzyć". (poza komarem) Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech 13.08.09, 14:40 I kto tu powinien chodzic na smyczy i w kagancu? Zdecydowanie nie pies. Sprawcom zycze wszystkiego najgorszego, moze na ich drodze pojawi sie kiedys pies-morderca i wykona sprawiedliwy wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubka Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.toya.net.pl 13.08.09, 19:21 zgadzam się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dfytar Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: 84.38.160.* 13.08.09, 13:00 Sku...eli nie sieją - ktos ich tak wychował ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 13:00 co za prymitywizm, głupota i okrucieństwo.. a właścicielka rzeczywiście powinna pilnować psów, mogły zrobić krzywdę jakiemuś dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech 13.08.09, 14:41 Ale nie zrobily krzywdy zadnemu dziecku, tylko zostaly zabite. Nie ma za co karac wlascicielki, natomiast bandytow trzeba wsadzic do wiezienia na dlugie lata. Stwarzaja zagrozenie na drodze i nigdy nie powinni miec prawa jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 13:02 zaraz i tak przyjdzie pajac NM i napisze, że to tylko pies. Co do samego zdarzenia to po prostu brak słów. Widać ciemnogrodowi skończyły się sposoby na zabicie wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 14:12 Tak, jest tu taki forumowy debil, niestety po ryju nie można rozpoznać, bo zdjęcia przy nickach nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech 13.08.09, 13:29 „...dwóch mieszkańców Tarnawy w wieku 41 i 43 lat” Zdawałoby się dorośli... Hm... Cóż taka kreatura jest w stanie zmajstrowanej przez siebie progeniturze przekazać w genach? Jak (na kogo) wychowa? Czegóż nauczy? Społeczeństwo by zdrowym być winno oczyszczać się z jednostek zdegenerowanych a już na pewno wykluczyć możliwość mnożenia chorych genów, czyli prokreację. Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech 13.08.09, 14:42 Tym ludziom powinnjo sie odebrac dzieci, jesli je maja. Przeciez sadysci nie powinni sprawowac opieki nad kimkolwiek. Moze to by widmo zabrania praw rodzicielskich powstrzymaloby takich katow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qz Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: 213.31.11.* 13.08.09, 13:43 ciekawe jak byscie spiewali gdyby wam takie bydle dziecko pogryzlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: 77.236.0.* 13.08.09, 13:47 Przecież oni jeździli samochodem, a nie gryźli dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eww Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:57 lol Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech 13.08.09, 15:05 Śpiewałbym? Powiadasz... A może by tak spróbować dotrzeć do jakichś danych... Myślę, że porównanie dokonań spowodowanych przez idiotów z psami a idiotów za kółkiem byłoby wielce pouczającym. Ta... Profilaktyka rozumiana jako eksterminacja nade wszystko! A jeśli czyhających na każdym kroku niebezpieczeństw nie da się wyeliminować to potomstwo należy trzymać w domu koniecznie zaciemnionym boć przecie urok ktoś rzucić gotów. Bez ukłonów! za to niegrzecznie M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: 217.8.178.* 13.08.09, 13:47 ludzie? to są ludzie? człowiek to jest chyba najbardziej podłe stworzenie na ziemi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikk27 Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 14:03 i to niby maja być ludzie? Kary za znęcanie się nad zwierzętami są stanowczo za niskie ja by zapłacił z 10 tyś. i popracował społecznie ze 300 godzin to może by coś dotarło, proponuje jeszcze pokazać zdjęcie w lokalnej gazecie niech ludzie widzą kto jest ich sąsiadem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xll Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.centertel.pl 13.08.09, 14:20 takich matołów powinno się wrzucać do kojca z głodnymi psami, i to dużymi np. owczarkami kaukazkimi jak przeżyją ich szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
aimm Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech 13.08.09, 14:14 Okrutne, zdziczałe bestie...nie ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
fotodiagnoza Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali 13.08.09, 14:18 dwa lata?! za takie okrucieństwo!? mi brakuje słów.. zamknąłbym ich w więzieniu i odizolował od wszystkiego co tylko możliwe. pod kontrolą psychiatry i straży - dożywocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stomper Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.icpnet.pl 13.08.09, 14:18 Kto traktuje w ten sposób zwierzęta - w identyczny traktuje ludzi. Sąd powinien wziąć to pod uwagę i wymierzyć karę bezwzględnego więzienia w ramach prewencji i izolacji zwyrodnialców od społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech 13.08.09, 14:44 Trzeba zabrac tym ludziom dzieci. Przeciez oni wychowaja dzieci na przestepcow.Patologia i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Prawo w Polsce jest do bani 13.08.09, 14:19 Z roku na rok jest coraz gorzej! Kary sa tak lagodne ,ze nikt sie ich nie boi .No bo co to za kara w zawieszeniu??????? Skad tyle milosierdzia i zrozumienia dla bandziorow i zwyrodnialcow? Dlaczego sady nie dowala takich kar zeby odstraszaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: 89.191.150.* 13.08.09, 14:26 zbyt liberalne mamy prawo, a takie kreatury boją się tylko (surowej) kary!! dopóki takie przestępstwa będą kończyły się tylko oburzeniem społeczeństwa - a nie sprawiedliwym wyrokiem, dopóty takie potwory będą bezkarne :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZP Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 14:27 Dlatego tak nie znoszę wieśniaków.., Zwykłe ludzkie śmieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr To bestie nie ludzie, trudno uwierzyć że tacy sa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 14:55 Niesamowite że tacy są wśród nas. Za jaja ich i na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkji [...] IP: 91.150.162.* 13.08.09, 15:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Znowu dostaną zawiasy lub grzywnę ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 15:10 Gdyby w Polsce prokuratorzy i sędziowie mieli jaja, to za tak sadystyczne zamordowanie zwierzęcia, tych dwóch bandytów powinno dostać 2 lata, bezwzględnego pozbawienia wolności. Ale przepisy i kodeks sobie... a życie sobie. Nie wiem co trzeba zrobić by dostać karę 2 lat i pójść siedzieć, bo realia są takie że sądy podchodzą do takich przestępstw z taką surowością, jak do jazdy bez ważnego biletu tramwajem. Kolejny raz udawadniamy, że Polska to europejski skansen - gdzie przestrzeganie podstaw prawa to fikcja, a jego wymierzanie przez wymiar sprawiedliwości to już poniżej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLLLLLLLL [...] IP: 91.150.162.* 13.08.09, 15:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken [...] 13.08.09, 15:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech 13.08.09, 15:35 Pewno katolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.chello.pl 13.08.09, 16:07 Z onetu się urwałaś, inteligentko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Innuendo Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: 87.240.203.* 13.08.09, 17:32 co to k#$^a za czarna seria?!?! Wczoraj kotek dzis pies. Tych dwoch nalezy osadzic i wsadzic na 2 lata ciezkich robot a do tego dodupic kazdemu po 10 000PLN grzywny. Innym zwyrodnialcom da do myslenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopolkokolpox w wieku 41 i 43 lat... IP: *.g2.isko.net.pl 13.08.09, 17:33 kto myślał, to młode wiejskie głupki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 17:33 Szkoda, ze nie mozna ich tak samo zajezdzic. Prymityw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: 38.112.25.* 13.08.09, 17:46 skurczysyny..ja to bym takich za jaja na drzewie powiesila ptakom na pozarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
angelic.a Re: red.ken ty pozbawiona ludzkich odruch 13.08.09, 17:48 miłość do zwierząt połączona jest z nienawiścią do ludzi?; taki uogólniony wniosek opierasz na podstawie jednorazowej prowokacji? Miłość do zwierząt jest wyrazem pewnej formy wrażliwości i charakteru. Treść twoich wypowiedzi jednoznacznie i wprost (bez potrzeby prowokacji) wskazuje, ze nie tylko nie masz charakteru, wrażliwości, jesteś zupełnie bezrefleksyjnym, wręcz niebezpiecznym w swojej ignorancji i arogancji dupkiem. Mężczyzna, który potrafi wziąć odpowiedzialność za życie jakiejś istoty jest mężczyzną, a nie samozwańczym bohaterem na 5 sekund. Jeśli robisz sobie "jaja" w sieci, to miej świadomość, że nie jesteś anonimowy, i nawet może się zdarzyć, iż przyjdzie ci odpowiadać za słowa wypowiedziane tu i teraz, to tylko kwestia pewnych granic, więc nie baw się jak 5-latek, bo doprawdy już nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: red.ken ty pozbawiona ludzkich odruch 14.08.09, 00:47 jasne.. posla mnie z art xxx za obraze czci zdechlego kundla na 2 lata do pierdla ;) nadal twierdze ze ekoterrorysci w tym tzw "milosnicy zwierzat" to hołota o wiele bardziej prymitywna od tych gosci ktorzy wyeliminowali przerosnietego i niebezpiecznego kundla bernardyna za to ze błąkał sie po ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IO Re: red.ken ty pozbawiona ludzkich odruch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 01:57 sądzić sobie możesz, masz do tego pełne prawo bo żyjemy w wolnym kraju. A to, że twoje osądy to wołanie o pomoc pochodzące od małego zakompleksionego rasisty (sądząc po wizytówce) to już całkiem inna rzecz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eww Re: red.ken ty pozbawiona ludzkich odruch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 10:04 taaa samo słowo "wyeliminowali" mówi dużo o twoim pojmowaniu świata. Byli już tacy dla których: zabicie = wyeliminowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aimm Re: red.ken ty pozbawiona ludzkich odruch 14.08.09, 10:34 Wyeliminowali???... ehh! wiesz co? przestań już wypisywać te bzdury...już cześć Twoich bezmyślnych i przedziwnych wypowiedzi i tak została wykasowana...na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatuś Re: red.ken ty pozbawiona ludzkich odruch IP: 91.150.162.* 14.08.09, 12:23 Wczoraj nieźle się pooprażaliśmy. Dziś nie będę taki już. W sumie to mi cie troche nawet żal - widać, że zazdrościsz zwierzętom, że są tzw. jak to błędnie osądzasz "ekoterroryści - milośnicy zwierząt", którym nie bcy los naszych mniejszych braci. Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, to hołota? Ja np. co prawda nie jestem zrzeszony w żadnym związku ekologicznym, podobnie jak moi liczni, bardzo liczni znajomi, a za hołotę się nie uważamy - i co najistotniejsze - nas za taką nie uważąją (za wyjątkiem pewnie ciebie). Widać masz kompleksy - widać nikt sie tobą "nie opiekuje", jak chociaż tymi zwierzętami w schroniskach - stad Cci źle na świecie - masz flustracje, jestes zbuntowany, wrogo nastawiony do innych. Wczoraj nazwałeś mnie psycholem, gnojkiem. Jak widzisz barbarzyńco- jest na tu na forum więcej, bo ok. 95% wpisów zdecydowanie potępia zdarzenie, które opisane jest w przedmiotomy, komentowanych artykule. No nic, trzeba być dobrym człowiekiem, aby być dobrym dla zwierząt, bo jakdla nich jest się wrogo nastawionym - to co dopiero będzie do ludzi. Ty jestes zły...ale nie bierz tego czasem za komplement. To tyle, pozdrawiam wszystkich - którym nieobcy jest los naszych mniejszych braci - zwierząt. Ps. mam nadzieje ze dziś administratorzy, nie usuną tego mojego wpisu - wczoraj mieli takie prawo - złamałem regulamin - za co przepraszam. Ale jestem tylko ... ;) ...człowiekiem i czasem mnie ponosi, a poniosło mnie właśnie na to: ************************************************************ Re: Niesamowici, goscie respekt ! Autor: red.ken ☺ 13.08.09, 15:07 sam bym popatrzyl jak durny kundel spie... przed samochopdem aby potem pod nim polec. hahahah ah aha zajebioza ************************************************************* Bez komentarza - każdy normalny człowiek wyciągnie odpowiednie wnioski dla siebie i będzie miał swoje zdanie o tym ..."człowieku", człowieku tylko z nazwy............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 17:53 w taki sam okrutny sposob wymierzylabym tym ludzkim potworom kare tylko na to zasluguja Odpowiedz Link Zgłoś
kotloskot nalezy im sie to samo 13.08.09, 17:54 ...jak pojda w niedziele do kosciolka. Swoja droga to chyba juz czas zeby kosciol wlaczyl sie wreszcie w ten "aspekt" polskiej tradycji - "chlop zzywemu nie przepusci" Odpowiedz Link Zgłoś