Dodaj do ulubionych

przyjmę każdą pracę-woj.świętokrzyskie

18.11.10, 12:09
Witam jestem młodą 22-letnią dziewczyną,zamężną.Poszukuje pracy na terenie woj.świętokrzyskiego chętnie w Busku-Zdroju,Pińczowie,Chmielniku.W co drugi weekend uczęszczam do szkoły zaocznie.Umie robic praktycznie wszystko od gotowania do opieki nad małym dzieckiem bądz starszą schorowaną kobietą.Żadna cięższa praca domowa nie jest mi obca.Bardzo proszę o kontakt meilowy w tym kierunku.
Obserwuj wątek
    • tequila873 Re: przyjmę każdą pracę-woj.świętokrzyskie 17.12.10, 17:38
      'Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail, aby sprostać
      Dynamicznemu wzrostowi. Zarobisz miesięcznie 5.000 zł i więcej.
      Więcej informacji pod tym adresem piotrus669@wp.pl
    • Gość: stanisław G. Re: przyjmę każdą pracę-woj.świętokrzyskie IP: 46.134.255.* 01.01.11, 20:51
      Witam Cię bardzo serdecznie!

Miło mi Cię poznać - cieszę się, że mogę Ci przedstawić,
      czym zajmujemy się w Betterware.
      Proponuję Ci pracę w Marketingu która
      z pewnością przyniesie Ci nieocenione korzyści, podobnie jak i mnie!
      Tymczasem przekażę Ci niezbędne informacje i opowiem czym się zajmujemy,
      jakie możliwości rozwoju i strategie biznesowe wykorzystujemy,
      jakie produkty promujemy
      oraz na czym polega współpraca.
      Ale po kolei!
      Zacznę od wyjaśnienia Ci dlaczego to właśnie Network Marketing
      jest podstawową metodą biznesu i dlaczego jest on
      tak skutecznym sposobem zarabiania naprawdę dużych pieniędzy!

Jak działam w Network Marketingu, czyli marketingu sieciowym?
      - buduję strukturę społecznościową, czyli docieram do znanych mi ludzi, którzy
      kupują produkty dla siebie a potem polecają je swoim znajomym - dzięki temu
      grono powiązanych ze mną klientów stale się powiększa!
      - wykorzystuję zdecydowanie najlepszą formę promowania produktów - polecam
      jakość której jestem pewny, ponieważ sam korzystam z produktów które polecam innym
      korzystając samemu z produktu firmy mam dostęp do wielu bardzo atrakcyjnych
      zniżek bonusów i gratisów, które mogę również polecać i proponować moim znajomym

- rozwijam własny biznes dzięki kontaktom które posiadam a dodatkowo
      korzystam z Internetu lub telefonu i nie muszę nawet wychodzić z domu,
      by skutecznie zarabiać!
      - uczestniczę w szkoleniach, seminariach i konferencjach dzięki którym zdobywam
      wiedzę i umiejętności biznesowe i podążam łatwo kolejnymi etapami kariery
      - poznaję fantastycznych ludzi takich jak Ty
      - uczestniczymy we wspólnych wyjazdach integracyjnych, podróżach zagranicznych
      I wycieczkach - tu wszystkim zależy na Twoim sukcesie!!!

Sam w pełni przekonałem się do Network Marketingu, angażując się na stałe w ten rodzaj działalności.
      Teraz wiem, że żaden biznes nie zagwarantuje mi tak wysokich dochodów, jak marketing sieciowy.

Mam o tym pojęcie, ponieważ kiedyś, zanim rozwinąłem swoją dzialalność w Network Marketingu,
      byłem zwykły pracownikiem na etacie. Odnosiłem wprawdzie sukcesy, starałem się i byłem
      naprawdę dobry w tym, co robiłem, ale za swoją pracę otrzymywałem jedynie kilkuprocentową premię
      raz do roku oraz dyplomy "pracownika miesiąca" do powieszenia na ścianę.
      Z czasem moja satysfakcja zaczęła słabnąć i poczułem, że się wypalam,
      spędzając w pracy coraz więcej czasu, a zarabiając wciąż tyle samo!

Wówczas zacząłem się poważnie zastanawiać, czy kiedykolwiek będę w ogóle w stanie spełnić swoje marzenia
      o budowie własnego domu, spędzania pięknych, beztroskich wakacji z całą rodziną, zwiedzenia kawałka świata...

Co ja w ten sposób osiągnę i jak przeżyję to swoje życie?

Uświadomiłem sobie, że standardowy 45-letni plan kariery na etacie w firmie nie wygląda wcale optymistycznie,
      a "gwarantowana " emerytura jeszcze gorzej , a ja, realizując go, nie dojdę za daleko...

Dlaczego zaczynając pracę etatową nie zyskujesz wiele?

- jako młody pracownik - ambitny, dużo wiedzący, ale niedoświadczony zarabiasz przez
      kilka początkowych lat najniższe stawki rynkowe - w ten sposób skonstruowana jest
      siatka płac w każdej firmie!

W jaki sposób możesz zarabiać w planie 45-letnim?

jeżeli zostaniesz doceniony, to z czasem awansujesz i Twoje dochody wzrastają,
      droga do nich jest jednak żmudna i długoletnia - wymaga ogromnego zaangażowania
      z Twojej strony, nieustannego podnoszenia kwalifikacji, dokształcania się, doszkalania
      za własne pieniędze i przewyższania konkurencji w tak zwanym "wyścigu szczurów".

Jak szerokie są Twoje możliwości rozwoju w pracy na etacie ?

W swojej karierze zawodowej dotrzesz do momentu, gdy nie będziesz mógł już dalej awansować
      ani więcej zarobić - nie pozwoli na to siatka płac i struktura stanowisk.
      Osiągniesz na jakiś czas stabilizację, lecz bezpowrotnie utracisz możliwość dalszego rozwoju i
      bez względu na to, jak byś się starał i do jakiego stanowiska byś nie doszedł, z czasem
      będziesz postrzegany/a nie jako doświadczony pracownik, ale jako starzejący się pracownik.

Jak wysokie będą Twoje końcowe dochody ?

po przejściu na emeryturę poziom Twoich dochodów obniży się diametralnie.
      Niestety, najprawdopodobniej będzie Cię stać jedynie na podstawowe utrzymanie
      zamiast wymarzonego odpoczynku na plaży, w gorącym słońcu i z zimnym drinkiem w dłoni.

Działalność gospodarcza ???

Decyzja o rozpoczęciu działalności gospodarczej dla niektórych wiąże się z wolnością
      finansową. Jednak tu należy wspomnieć o tym że musimy mieć :
      - pomysł na biznes,
      - kapitał na rozpoczęcie i dalsze inwestycje,
      - wykształcenie albo zatrudnionych fachowców,
      - miejsce wykonywania działalności i koszty z tym związane
      - pracowników,
      - produkty i materiały do prowadzenia działalności,
      - magazyny, sprzęt ,
      - rynek zbytu, klientów,itd.
      Jeżeli to wszystko masz to tylko pozostaje życzyć powodzenia.
      Rozwiązanie bardzo dobre ,jednak okupione dużym ryzykiem
      i nakładami finansowymi.

Moje próby zaistnienia w działalności gospodarczej przyniosły refleksje- że jeżeli nawet
      zarabiam więcej niż na etacie to i tak mój przerób i podwyższenie dochodów jest okupiony
      ciągłymi inwestycjami na które nie byłem gotów aby zainwestować kolejne duże pieniądze
      w projekt który mógłby okazać się niedochodowy z powodu konkurencji lub braku dalszych
      możliwości rozwojowych. Na to po prostu mnie nie było stać!!!

Wtedy odkryłem Netowrk Marketing, który okazał się prostą odpowiedzią
      na wszystkie moje pytania!

W jednej chwili moje wątpliwości i obawy, co do prowadzenia działalności na własną rękę,
      stały się bezpodstawne! Udało mi się znaleźć złoty środek - rozwiązanie skuteczne, tanie,
      przynoszące różnorodne możliwości pracy i uzyskiwania dochodów, które przerosły moje oczekiwania!

Zobacz, co daje Ci marketing sieciowy z Betterware i jak ta praca wygląda:
      Firma Betterware zajmuje się sprzedażą innowacyjnych produktów dla gospodarstw domowych.

1. z renomowaną Współpraca firmą
      z 80-letnią tradycją w sprzedaży bezpośredniej

2. Lukratywny Plan Marketingowy
      daje nieograniczone możliwości zarabiania pieniędzy
      ? Zysk Natychmiastowy 30%
      ? Rabaty Indywidualne do 15%
      ? Rabaty Grupowe do 15%
      ? Premie Menadżerskie i Dyrektorskie 10%, 1%, 0,5% 0,25%
      ? Nagrody pieniężne jednorazowe od 500 zł do 25 000 zł
      ? Możliwość awansu zawodowego i społecznego
      3. Elastyczność wyboru czasu,miejsca i sposobu działania
      ? Ty decydujesz, ile czasu poświęcasz, ile będziesz zarabiać,
      ? jak często otrzymasz podwyżkę i awans
      ? Tylko Ty jesteś swoim szefem
      ?
      4. Wygoda i brak ryzyka
      ? - Zamówione produkty kurier dostarczy Ci bezpośrednio do domu
      ? - Nie musisz inwestować gotówki, by zrobić zakupy
      - możesz skorzystać z kredytu w wysokości od 600 zł brutto
      ? - Gwarancja jakości - w ciągu 30 dni możesz zwrócić produkt do Betterware Poland,
      jeśli nie spełni oczekiwań Twoich klientów

5. Rozwój osobisty,
      ? szkolenia, seminaria, konferencje.
      ? Zdobywasz wiedzę i umiejętności biznesowe,
      dzięki którym łatwo podążasz kolejnymi etapami kariery.

6. Styl życia - przyjemność życia
      ? Poznajesz fantastycznych ludzi takich jak Ty
      ? Wspólne wyjazdy integracyjne, podróże zagraniczne i wycieczki łączą na całe życie
      ? Dobra zabawa, przyjaźni ludzie - tutaj wszystkim zależy na Twoim sukcesie

Jeżeli jednak:

nie chciałbyś rozstawać się ze swoim obecnym miejscem pracy - być może po prostu je lubisz,
      chcesz tylko spróbować na czym polega marketing sieciowy lub już prowadzisz własną firmę,
      mam dla Ciebie jeszcze jedną dobrą informację:

zaczynając pracę w Betterware nie musisz porzucać swoich dotychczasowych zajęć!

Traktujesz wtedy tą pracę jako możliwość dodatkowego dochodu,
      poświęcając mu tyle czasu ile jesteś w stanie na to przeznaczyć!

Współpraca z Betterware w oparciu o Network Marketing jest obecnie
      najlepszą w Polsce możliwością konsekwentnego rozwoju własnej kariery!

Prawdziwym Network Marketingiem zajmuje się już od dawna wielu ludzi na całym świecie
      - w
    • Gość: Justyna Re: przyjmę każdą pracę-woj.świętokrzyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 16:10
      justyna.skret@oriflame.biz
      posiadam ofertę pracy dla pani, proszę o kontakt mailowy
    • Gość: loa Re: przyjmę każdą pracę-woj.świętokrzyskie IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.11, 20:38
      Betreff Anforderung von Bewerbungsunterlagen

Wir suchen laufend Personal. Bewerben Sie sich bei uns.
      Ihre Bewerbungsunterlagen können uns per Post oder E-Mail zugestellt werden.

Mit uns haben Sie einen starken Partner an Ihrer Seite, denn wir vermitteln Ihnen Einsätze
      in Privathaushalten gemäß den von Ihnen angegebenen Wunscheinsatzzeiten und -regionen.

Damit wir Sie in unsere Kartei aufnehmen können, übersenden Sie uns bitte eine Bewerbung mit folgenden Unterlagen:

* Persönliches Anschreiben (mit Bezug auf Stellenausschreibung)
      * Tabellarischer Lebenslauf
      * aktuelles Lichtbild
      * Zeugnisse / Referenzen und letzte Tätigkeiten
      * Nachweise über Fort- und Weiterbildungen
      * Kopie vom Deutschen Pass oder Personalausweis
      * komplette Anschrift mit Telefon und E-Mail-Adresse
      * Hinweis auf Gesundheitszustand z.B. Allergien, Chronische Krankheiten, .......
      * möglicher Arbeitsbeginn und Gehaltsvorstellungen.

Es werden nur komplette Bewerbungsunterlagen berücksichtigt.

mit freundlichen Grüßen

info@24-Std-Betreuung.de
    • Gość: Barbara Re: przyjmę każdą pracę-woj.świętokrzyskie IP: *.play-internet.pl 29.03.12, 19:12
      Witam
      Mam dla Pani propozycję współpracy w dochodowej dynamicznie rozwijającej się branży medycznej.Jeśli jest Pani osobą przedsiębiorczą komunikatywną, posiada Pani umiejętność nawiązywania kontaktów z ludżmi, otwartą na nowatorskie metody działania ta oferta jest dla Pani.Jęli chce Pani poznać więcej szczegółów proszę napisać na mój adres e-mail barbara.krzes@onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka