marek_383_4
20.09.11, 14:48
Witam Wszystkich!
Tydzien temu wrocilem po calorocznej pracy w Szwajcarii. Pracowalem w stadninie koni. Niestety ze wzgledow osobistych musialem wrocic do kraju. Chcialbym Wam polecic godne zaufania biuro posrednictwa pracy w Szwajcarii. Biuro nazywa sie ROL-JOB Hliwa, a wlasciciel Darek Hliwa.
Pan Darek zalatwil mi legalna prace, milym faktem bylo tez ze zadzwonil do mnie w podrozy pytajac czy wszystko ok, a gdy dojechalem na dworzec tam juz czekal na mnie gospodarz. Prace tez sobie chwale, sam pracodawca byl bardzo wyrozumialy i dobry. Wiadomo ze nie zawsze sie trafia na dobrego gospodarza ale to juz inny temat.
Pracowalem z innym Polakiem, ktory rowniez przyjechal za posrednictwem Pana Darka. Wczesniej pracowal u innego gospodarza ale poniewaz nie byl zadowolony z warunkow pracy (gospodarz go bardzo wykorzystywal) zadzwonil do Pana Darka, powiedzial jaka jest sutuacja a ten w przeciagu tygodnia znalazl mu owa prace w stadninie. Bardzo sie cieszyl, szczegolnie ze ma 3 dzieci na wychowaniu... Zarabialismy miesiecznie 1700 Chf netto, plus dodatek na dziecko miesiecznie 170 Chf.
W przyszlym roku planuje znowu wyjechac do Szwajcarii poprzez biuro ROL-JOB Hliwa.
Podaje Wam jego namiary: Nr tel to: 0041797123961, www.rol-jobhliwa.ch, info@rol-jobhliwa.ch
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! Marek.