Dodaj do ulubionych

Praca:Kierowca-dostawca towarów (KAT. B) -Warszawa

10.09.12, 19:30
Miejsce pracy: Warszawa

Obowiązki:
dystrybucja artykułów spożywczych i przemysłowych na terenie miasta i okolic
Kwalifikacje:
- prawo jazdy kategorii B - znajomość topografii miasta i okolic - książeczka Sanepid - mile widziane doświadczenie w prowadzeniu samochodów dostawczych
Oferujemy:
- wsparcie techniczne dla kierowców - nowoczesną flotę pojazdów - pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku. Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Prosimy o zglaszanie sie pod podanym adresem

Tekst linka

Stawka godzinowa: 10zl/h
Weekendy 15zl/h
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek Re: Praca:Kierowca-dostawca towarów (KAT. B) -War IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.13, 10:42
      cv
    • Gość: luk.str@wp.pl Re: Praca:Kierowca-dostawca towarów (KAT. B) -War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 11:18
      Witam serdecznie, jestem bardzo zainteresowany pracą jako kierowca kat.B. Mam 20 lat, Posiadam prawo jazdy od prawie 2 lat kat B i kat A. Nie mam udokumentowanego doświadczenia jako kierowca jednakże uwielbiam jazdę i jeżdżę od dzieciństwa. Proszę o kontakt e-mail luk.str@wp.pl lub tel. 794 355 634.
    • Gość: Mariusz Sojak Re: Praca:Kierowca-dostawca towarów (KAT. B) -War IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 22:48
      Witam,
      Jestem zainteresowany ofertą pracy bardzo proszę o ewentualny kontakt telefoniczny
      512-651-524, posiadam doświadczenie w prowadzeniu pojazdów do 3,5 tony oraz znam topografię Warszawy. Pilnie poszukuje pracy.

Pozdrawiam
    • Gość: smog46@wp.pl Re: Praca:Kierowca-dostawca towarów (KAT. B) -War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 10:35
      Dzień dobry jestem bardzo zainteresowany państwa ofertą pracy . Było by mi bardzo miło przystąpić do państwa zespołu . Bardzo prosze o kontakt 606649900

Kurowski Rafał
      Warszawa
    • Gość: Przemysław Eliasz Re: Praca:Kierowca-dostawca towarów (KAT. B) -War IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.06.14, 16:00
      Witam, jestem zainteresowany ofertą pracy zaproponowaną przez Państwa. Mam 20 lat, jestem osobą bez nałogów,dyspozycyjną oraz punktualną a najlepiej czuje się za kółkiem. Posiadam również książeczkę Sanepid. W załączniku przesyłam CV, serdecznie pozdrawiam.
      Eliasz Przemysław
    • Gość: Kacper Szwagiercza Re: Praca:Kierowca-dostawca towarów (KAT. B) -War IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.14, 20:07
      Jestem Bardzo zainteresowany ofertą pracy.Pozdrawiam
    • Gość: Jacek Zarzecki Re: Praca:Kierowca-dostawca towarów (KAT. B) -War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.15, 16:15
      Dzień dobry .Jestem zainteresowany tą ofertą pracy .Proszę o kontakt .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka