Dodaj do ulubionych

Korekta tekstów; prac licencjackich, magisterskich

IP: *.sieradz.vectranet.pl 24.09.12, 10:42
Jestem absolwentką filologii polskiej Uniwersytetu Wrocławskiego. Podejmę się korekty dowolnego tekstu pisanego (poprawa błędów ortograficznych, gramatycznych, interpunkcyjnych, stylistycznych oraz kompozycyjnych). Szybko i solidnie. Kontakt przez e-mail: korektor_tekstu@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: aalicja Re: Korekta tekstów; prac licencjackich, magister IP: *.derkomnet.pl 18.10.12, 20:33
      Wykonam profesjonalną korektę każdego rodzaju tekstu: m.in. prac licencjackich, magisterskich, dyplomowych, rocznych, semestralnych czy innych. Korekta obejmuje poprawę błędów; ortograficznych, interpunkcyjnych, gramatycznych oraz układ pracy.
      Jestem osobą, która na swoim koncie ma już kilkanaście przeprowadzonych korekt.
      Gwarancja efektywności oraz jeśli potrzeba szybkości (zerwane noce).
      Cena do uzgodnienia.
      Pozdrawiam.
      Kontakt ; aalicja@onet.pl
      • Gość: aa Re: Korekta tekstów; prac licencjackich, magister IP: 192.162.95.* 28.08.13, 17:43
        Wykonam profesjonalną korektę każdego rodzaju tekstu: m.in. prac licencjackich, magisterskich, dyplomowych, rocznych, semestralnych czy innych. Korekta obejmuje poprawę błędów; ortograficznych, interpunkcyjnych, gramatycznych oraz układ pracy.
        Jestem osobą, która na swoim koncie ma już kilkanaście przeprowadzonych korekt.
        Gwarancja efektywności oraz jeśli potrzeba szybkości (zerwane noce).
        Cena do uzgodnienia.
        Pozdrawiam.
        Kontakt ; aalicja@onet.pl
        • Gość: Aneta Re: Korekta tekstów; prac licencjackich, magister IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.09.14, 21:59
          Polecam swoje usługi. Duże doświadczenie. Rzetelnie. Cena do uzgodnienia. Szczegóły na stronie:
          cierechowicz-korekta.pl.tl
    • Gość: Laura Re: Korekta tekstów; prac licencjackich, IP: *.leon.com.pl 06.02.13, 15:33
      Witam poszukuję pomocy w korekcie mojej pracy licencjackiej - z filologii polskiej.
    • Gość: Poprawa- plagiatu Re: Korekta tekstów; prac licencjackich, magister IP: *.derkomnet.pl 26.05.13, 19:55
      Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy
      kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz.
      Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl
      • puszystalbn Re: Korekta tekstów; prac licencjackich, magister 21.01.14, 13:35
        Moja propozycja zawiera korektę ortografii, interpunkcji, literówek, błędów stylistycznych i wielu innych chochlików językowych.

Kontakt: e.dotacje@o2.pl
    • Gość: Katarzyna Re: Korekta tekstów; prac licencjackich, magister IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.14, 11:47
      Jestem polonistką z dużym doświadczeniem redaktorskim i chętnie pomogę w korekcie i redakcji tekstów.

OFERUJĘ:
       Profesjonalne KOREKTY i REDAKCJĘ tekstów w języku polskim:
      - prac: licencjackich, magisterskich, doktoranckich;
      - prezentacji maturalnych;
      - innych tekstów wymagających sprawdzenia ;)

Korekta i redakcja tekstów to nie tylko poprawianie błędów językowych (ortograficznych, interpunkcyjnych, gramatycznych i innych) czy literówek, ale także dbałość o jednolitą stylistykę tekstu, kompozycję pracy oraz właściwe sformatowanie tekstu.

o Od strony praktycznej:
      - poprawa polonistyczna: analiza pracy pod kątem błędów ortograficznych, interpunkcyjnych, gramatycznych, składniowych i stylistycznych, likwidacja powtórzeń, podpowiadanie synonimów oraz związków frazeologicznych;
      - techniczna poprawa tekstu: przygotowanie pracy do druku, czyli formatowanie całości dokumentu (grafika: marginesy, nagłówki, rysunki, tabele, wykresy, tworzenie list rysunków i tabel, bibliografia, przypisy);
      - poprawa plagiatu.

o Współpraca obejmuje przygotowanie dwóch wersji poprawianego tekstu:
      - wersji roboczej, zawierającej wyraźnie zaznaczone miejsca, w których naniesiono korekty (podkreślenie tekstu kolorem lub dopisanie odpowiedniego komentarza w miejscu poprawki);
      - wersji gotowej do druku.

Pomoc w pisaniu prac;

Redakcja i korekta gotowych tekstów stron WWW;

Opieka redakcyjna nad serwisami WWW należącymi do firm, instytucji lub osób prywatnych;

Tworzenie CV i listów motywacyjnych;

Przepisywanie tekstów na komputerze.

CENA:
      - Korekta tekstu – od 4 zł / strona
      Cena usługi jest różna, w zależności od ilości błędów. Jest ona zawsze ustalana indywidualnie na podstawie jednej strony, którą poprawiam bezpłatnie. Proszę przesłać próbkę tekstu na adres: korekty.prymus@gmail.com

Miarą objętości tekstu przeznaczonego do korekty lub redakcji jest strona znormalizowanego maszynopisu, czyli 1800 znaków ze spacjami. Dzięki temu nie płacisz za rysunki, tabele, puste miejsca.

Jeśli zależy ci na poprawności tekstu, zadzwoń, napisz do mnie lub wyślij jedną stronę na adres: korekty.prymus@gmail.com. Bezpłatną wycenę przygotuję tek szybko, jak to możliwe!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka