Dodaj do ulubionych

szukam pracy dorywczej

26.05.14, 09:07
Szukam pracy dorywczej w Częstochowie , Kłobucku od 9 - 14 ( bez towarzyskich i akwizycji ) 725 705 214
Obserwuj wątek
    • ankietsternik Re: szukam pracy dorywczej 28.05.14, 20:53
      Chcesz zarabiać?
      Obejrzyj film
      youtu.be/goCxf_EWBLc
      lub wejdź na stronę podaną poniżej i odpowiedz na wezwanie Ankietsternika.
      Zobaczysz co otrzymasz.
    • Gość: Katarzyna Re: szukam pracy dorywczej IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.14, 10:32
      Szukasz pracy, dodatkowego zajęcia?
      Chcesz działać w strategii Błękitnego Oceanu (bez konkurencji)?
      W branży, która jest konieczna dla wszystkich?

Napisz do mnie, a prześlę szczegóły: k.szafarczyk@omsignum.pl
    • Gość: tatopulos Re: szukam pracy dorywczej IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.14, 09:49
      A ja znalazłem fajne zadania na wooloo.pl :)
    • Gość: mef Re: szukam pracy dorywczej IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.14, 09:27
      Cześć. Też ostatnio szukałem szukałem roboty, znalazłem przez portal. Rozesłałem CV po firmach, których oferty mnie interesowały i miałem niedługo potem odpowiedź. Zajrzyj na pracuj.pl, czy jakieś takie podobne. Ja akurat znalazłem dzięki tej stronce
    • Gość: pracadorywczatiens Re: szukam pracy dorywczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.14, 19:42
      Jeżeli chcesz - możesz zostać konsultantką firmy www.tiens24.pl
      Ja nią jestem więc mogę udzielić Ci szczegółowych rad :)
      Oprócz zysku ze sprzedaży produktów masz również rabaty na produkty.
      Gwarantuje Ci, że ludziom w podeszłym wieku bardzo szybko sprzedasz te produkty - są to suplementy diety. Prawdę mówiąc - dla ludzi w każdym wieku.
    • Gość: Wiola Re: szukam pracy dorywczej IP: *.ip89.fastwebnet.it 06.08.14, 14:07
      Witam,
      czasem warto spróbować czegoś nowego i przede wszystkim myśleć o przyszłości. Zapraszam na spotkanie online. Wejściówka jest bezpłatna i wystarczy, że poświęcisz godzinę swojego cennego czasu.
      Napisz do mnie maila, podam Ci link do pokoju konferencyjnego.
      UWAGA: Ilość miejsc ograniczona, ponieważ prowadzimy szkolenia Na Żywo. Informacje, które przekazujemy na szkoleniu są tak wartościowe, że często brakuje miejsc.

Pozdrawiam,
      Wiola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka