Dodaj do ulubionych

Poszukuję pracy.

01.09.14, 14:34
Poszukuję pracy - z wykształcenia techik ogrodnik (45), odpowiedzialny sumienny o wysokiej kulturze osobistej ( umiem myśleć ), dobra organizacja pracy, przyswojenie nowych umiejętności nie stwarza mi problemów ( mogę podjąć pracę inną niż mój zawód wyuczony) tel. 501331202.
Najchętniej pracę podejmę w okolicach Mysiadła, Piaseczna ( ale jest to tylko moja sugestia :) ).
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Poszukuję pracy. 01.09.14, 14:42
      No to jest nas dwóch mehielu :)
    • zadowolonypracownik3 Re: Poszukuję pracy. 30.01.15, 10:50
      spróbuj szukać na wiele sposobów, ja dostałem pracę przez internet a dokładnie poprzez stronę rekrutacyjnarewolucja.pl Tobie także polecam zajrzeć tam ;)
    • morfeusz_1 Re: Poszukuję pracy. 25.03.15, 10:15
      A jest tam coś dla Prezesa albo Dyrektora ?
    • rafalfuturenet Re: Poszukuję pracy. 04.08.15, 09:23
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą zarabiania on-line w FutureNet.Czy Facebook płaci wam za waszą aktywność?? NIE -> FutureNet płaci swoim użytkownikom pieniędzmi otrzymanymi z reklam i aktywności na portalu, własnej i znajomych. Po podaniu e-maila na stronie podanej niżej dostaniecie wiadomości na skrzynkę pocztową z informacjami jak zacząć swój biznes w FutureNet i krok po kroku maile pokierują waszymi pierwszymi poczynaniami na platformie. Jeśli jesteście zainteresowani i chcecie uzyskać więcej informacji możecie pisać zapytania na skrzynkę pocztową :rafalfuturenet@interia.pl

FutureNet poza zarabianiem on-line oferuje również:
      -Ogromny portal społecznościowy
      -Dostęp do multimediów
      -Chmurę do 100GB
      -Landing-Page
      -Momentum-System
      -Future-Blog
      -Future-Video-Mail
      -FN-Brand-Campaign
      oraz wiele, wiele innych -> sprawdź sam: rafalbadura.my-online.business/

Lub nie czekaj i zarejestruj się od razu: rafalbadura.futurenet.club/

Pozdrawiam Rafał.
      • hpanus Re: Poszukuję pracy. 24.08.15, 18:55
        Ja mam inną propozycję
        trafficmonsoon.com/?ref=hpanus68
    • kjjjobspl Re: Poszukuję pracy. 12.08.15, 15:32
      www.jobs.pl/praca-za-granica/ogrodnik;k zobacz sobie tutaj. Wydaje mi się że masz perspektywy jest tych ogłoszeń tak dość.
      • justyska145 Re: Poszukuję pracy. 07.09.15, 11:19
        Szukałam pracy w taki sam sposób... Niestety nic to nie dało...
        Pracę dopiero pomogła mi znaleźć agencja pracy MGsolutions. Co prawda za granicą, ale dla mnie nie miało to znaczenia. Nic mnie w Polsce nie trzymało. Polecam skorzystać z agencji pracy, może oni coś dla Was znajdą? :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka