Dodaj do ulubionych

wycieczka: Bajki i legendy warszawskie - oferta!!!

11.09.05, 18:20
Dzien dobry, nazywam się Joanna. Jestem licencjonowanym przewodnikiem
warszawskim PTTK. Studiuję prawo na UW. Serdecznie zapraszam do współpracy.
Bardzo lubię kontakt z dziećmi. We wrześniu - oprowadzam każdego dnia, od
października: w poniedziałki, piątki, soboty i niedziele. Wycieczki
standardowe i tematy na zlecenie.
Najchętniej wycieczki piesze.
Dla przedszkolaków proponuje temat: Bajki i legendy warszawskie. (2 godziny,
wg. zyczenia: mniej lub wiecej)

Prosze o kontakt na adres: yoanas85@yahoo.pl
Obserwuj wątek
    • kusia1 Re: wycieczka: Bajki i legendy warszawskie - ofer 08.10.05, 19:36
      moje dziecko wczoraj było z tą panią na wycieczce i mogę polecić :)))) nie
      zapomnialo nawet bajeczek , a zwykle juz po godzince ich nie pamieta :) duzo
      biegania i skakania , troche straszenia katem warszawskim ... jako rodzic
      opiekujacy sie czteroletnia coreczka powiem ze rewelacja :))
      • edytek1 Re: wycieczka: Bajki i legendy warszawskie - ofer 08.10.05, 23:00
        a można prosić o cennik np. na priva.
        • kusia1 cennik 09.10.05, 20:29
          ja placilam 3,5 zl :))) pani przedszkolanka dogadala sie z pania Joasia :)
          niewiem dokladnie jak to wygladalo chyba zalezy od liczby maluszkow :)
    • siborki_mi Re: wycieczka: Bajki i legendy warszawskie - ofer 10.10.05, 00:03
      Zapytanie wysłałam na priva. Magda
      • przedwschodem Re: wycieczka: Bajki i legendy warszawskie - ofer 10.10.05, 09:51
        odpisalam z adresu "gazetowego"

a jesli chodzi o cennik Pani kusia1 ma racje, w zaleznosci od liczebnosci
        grupy. Panstwa grupa liczyla 22 dzieci o ile dobrze pamietam.
        • przedszkolanka1 doplaty? dofinansowania? 10.10.05, 23:51
          dyrektorka mojego przedszkola mowi, ze nie ma na to pieniedzy... co z tym
          fantem zrobic?? moze któraś z was slyszala o jakichs doplatach,
          dofinansowaniach wycieczek?
    • mamcia75 Re: wycieczka: Bajki i legendy warszawskie - ofer 11.10.05, 22:45
      Joasiu, czy organizujesz wycieczki rodzinne?
      • przedwschodem Re: wycieczka: Bajki i legendy warszawskie - ofer 12.10.05, 15:24
        tak nie ma sprawy :)
        moga to byc 2,3 rodziny z dziecmi lub klienci indywidualni.
    • khamar Re: wycieczka: Bajki i legendy warszawskie - ofer 12.10.05, 10:53
      mój synek był na takiej wycieczce z przedszkolem i był zachwycony, tylko, że
      kata zapamiętał jako kota... :) Wszystkie bajki i legendy mi opowiedział, byłam
      zdziwiona, że tak dużo zapamiętał. Serdecznie polecam!
    • przedszkolanka1 Re: wycieczka: Bajki i legendy warszawskie - ofer 12.10.05, 23:37
      naprawde nikt nie wie jak mozna zdobyc finanse na taka wycieczke???? moja
      dyrektorka mowi, ze nie mamy pieniedzy, a wiem ze to frajda la dzieci!!
      • martag2 Re: pieniądze na wycieczkę 13.10.05, 09:03
        W przedszkolu wszystkie wycieczki i wyjścia do teatru są organizowane z
        Komitetu Rodzicielskiego. To sa pieniądze rodziców z przedszkola i oni decydują
        na co je wydadzą, po to ustalaliście na początku roku 3 grupowe.
        Jesli wycieczka przekracza możliwości Komitetu Rodziicelskiego, a grupa bardzo
        chce gdzies iść, organizujemy dodatkową "zrzutkę", dokładnie na ten cel.
        po 3,50zł to chyba każdy rodzic da.
    • siborki_mi Re: wycieczka: Bajki i legendy warszawskie - ofer 06.11.05, 23:56
      No właśnie! U nas wycieczki też są opłacane z Rady Rodziców. Nasze dzieciaki
      były na tej wycieczce, na Starówce - 4 i 5 latki. Z tego co wiem od pań -
      bardzo się podobało. Moja 4 letnia córka też powtarzała niektóre historie, a
      potem była na Starym Mieście jeszcze raz z mężem i sporo rzeczy pamiętała
      (pomyliła wprawdzie Bazyliszka ze Smokiem Wawelskim ;-) Także wycieczkę polecam!
      A co do opłat za wycieczkę - w przedszkolu na zebraniu padła propozycja takiej
      wycieczki, rodzice byli "za" i dzieci miały wycieczkę - koszt jest niewielki,
      więc chyba w przedszkolu nie powinno być problemu - jeśli oczywiście dzieci
      mogą same dojechać na Starówkę, bo jak potrzebny jest autokar, wtedy koszty
      wzrosną.
    • kaska031 Re: wycieczka: Bajki i legendy warszawskie - ofer 27.03.06, 18:12
      Czy nadal Pani oprowadza?
      • corcia0304 Re: wycieczka: Bajki i legendy warszawskie - ofer 27.03.06, 21:42
        podbijam wątek, też jestem zainteresowana czy nadal Pani oprowadza.
        • przedwschodem nadal oprowadzam 28.03.06, 18:42
          Tak, nadal oprowadzam. Juz zaczyna się sezon. Przygotowałam nową ofertę. Proszę
          o kontakt na mejla.

od razu informuje, że 13-23 kwietnia nie ma mnie w Polsce, zaś 24, 25, 26, 27
          kwietnia mam już zajęte terminy. Warto więc wcześniej się zainteresować
          organizacją wycieczki, bo potem mogą być kłopoty :).
          • arwena_11 Re: nadal oprowadzam 03.04.06, 16:14
            Witam, jestem z Rady Rodziców katolickiego przedszkola, czy mogłabym dostać
            szczegóły na priv arwena_11@wp.pl. Tzn terminy i trasy wycieczek razem z
            cennikiem. Pozdrawiam Marta
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka